Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Bende toxoplasma bağışıklığım çıkmadı , dr dikkatli ol dedi çiğ et tüketme sebzeleri sirkeyle yıka falan dedi , bence içine kurt düşürme birşey olmaz Allahın izniyle
Şimdi tekrar doktorumla görüştüm daha önceden geçirmişim şimdi aktif değilmiş sanırım ben liseye gittiğim zamanlarda evde kedi besliyordum o zamanlardan kapmış olabilirim. Şimdi başka hastanede tahlil yapmamı istedi. İnş ciddi bişey yoktur.

Slm annler cinsiyeti öğrenenlerin gözü aydın Allah hayırlısıyla bebeklerimiZi kucağımıza almayı nasip etsin . 17. 18 haftada bebeğin suyu gelir mi gelirse rengi nasıl ağrı olur mu naaıl farkedilir bebeğin suyu olup olmasığı bilgisi olan varsa tşk

17-18. haftaları bilmiyorum ama ben kızımda ki doğumumda suyumun önce gelişini gördüm ve bildiğimiz renksiz kokusuz suydu.

ben yavaş yavaş hissediyorum hareketleri bebek iyi olsun da kilo cok önemli değil zaten...benim çok oldu bulantilarim ya kilo kaybimda oldu simdi de öyle minicik gobegim var .. benim 2.doğum olacak ınş

Bende Concord'cuyum. 2015 modelini aldık. Siyah'ı çok beğendim. Netten anlaşılmıyor ama görünce vuruldum. Kahverengini de biz sevemedik bedense. Çok kaliteli araba, inş memnun kalırım. Bebişime aldığım ilk ve tek eşya henüz

kızlarr çatlak kremi lierac internetten sipariş veren oldumu fiyatlar çok değişiyor karar veremedimmm deneyimli annelerin yorumlarını bkliorum acillll
Cnm ben bise kullanmadim arada bebek yağı ve badem yağı kullandım çok şükür gram catlagim olmadı sanırım biraz genetik annemde 2 çocuk doğurmuş krem yok tabi o zamanlarda hiç çatlağı yok ...

zaten doğum yaptıktan sonra bebek peşinden koşmaktan zayiflarsin

Benm baska bi ilaç pimafucin gibi hatırladım simdi içinde cok var bunun ben normalde de cok yasadım. Bu akıntı mantar vs inş atlatırız
Drymlh merhaba, seninle daha önce de aynı topic teydik hatırlarsın belki :) ben de aynı sorunu yaşadım, sarı ve bazen yeşilimsi bir akıntı yaşadım, 6 günlük bir fitil verdi doktorum ismi de vaginex gibi birşeydi. Fitil bittikten 2-3 gün sonra aynı akıntı tekrar başladı. Doktorum bu sefer idrar tahlili, kültür ve muayene yaptı. Sonuçlar çıkana kadar da içinde 3 adet olan (yanlış hatırlamıyorsam ismi gynomax gibi birşeydi) fitil verdi yine. Sonuçlar temiz çıktı neyseki, 3 günlük kullanım sonrası da o akıntı kesildi, normal akıntı devam tabi :)

Güle güle sağlıcakla kullansın bebeğin arabasını inşallah siyah rengide çok güzel ama ne bileyim kahve ayrı bir ağır duruyor :) zaman geçse de bende alsam bebeğime ciciler

Cnm sanırım onun için özel kağıt gibi pedler var o şekilde renk değişimine göre bebeğin suyu mu değil mi anlaşılıo...ben de oluyor bazen su şeklinde akıntı ama çok az gelio raki beyazı gibi arada yoğun degil

Sen hiç mağazaya gidip incelendin mi ben sadece internetten baktım. Mağazalarda belki fikrimizi değiştireceğiz Görsel olarak çok şirin görünüyor ama dimi
Ben tesadüfen bir bebek mağazasının önünden geçerken aklıma geldi girdim baktım. Bana gayet geniş, kullanışlı göründü. Kırmızısına ve mavisine bayıldım, renk konusunda kararsızım. Ama biraz büyüse bile kullanabilecek gibi görünüyor boyut olarak. Üzerinde bir dönence var, hareketli değil ama oyalayacak türden hayvancıklar asılı, ışıklı falan.. istenirse o hayvanların yerine başka şeyler de takılabiliyor. Ünitenin hafif bir tireşimi var, sabitleme ayaklarını da kaldırınca çok hafif bir sallama hareketi yapılabilir. Çoook şirin gerçekten de :)

Anakucağı modeline karar veren anneler, neye göre karar veriyorsunuz? Bir kriter oluyor mu bunlarda?
Katlanabilir olması sallanabilir olması ayrı yatış ve oturma pozisyonlarında kullanılıyor olması tam yatabilmesi uzun süre kullanılır olması benim beğendiğim model 15 kiloya kadar kullanılıyor ve yazdığım diğer özelliklerin hepside var :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…