Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
bende baktım bugün ana kucaklarına
kızımda almamıştım arabam yoktu o zamanlar oto koltuğu şeklinde ana kucağı kullanmıştık.
şimdi onu arabada tutarım eve de ev tipi ana kucağı almayı planlıyorum
chicco ballon bouncer ve chicco pocket relax en hoşuma gidenler oldu.

Benimde ayak numaram 40 eğer şişme olursa nasıl ayakkabı bulacağımı düşünüyorum bende şimdilik bir sıkıntı yok ama olabilir. Galiba senin ödemden olmuş olabilir. Doktor bana tuzu yapabilirsen hiç yemekte dahi kullanma dedi hiç tuzsuz da yiyemem ben yaa

O halde sorun yok gibi görünüyor internetten indirime girmesini beklemek kalıyor

benim asilarim tam..neden gerek olmasın asi sonuçta bir zararı yok ki
Bende senin gibi düşünüyorum sağlık bakanlığı tarafından aile sağlığı merkezlerinde vurulması gereken bişeymiş. Bana doktorum vurunmamı istedi. Bende zararı olacağını sanmıyorum. Allah korusun paslı bir çivi ayağımıza batsa ne olacak. Benim evim yeni yerleşim bölgesinde olduğu için heryerde inşaat çalışması var. Bence güzel bir önlem

Benim de bugün el ve ayaklarım şişti ya çok erken değil mi

Merhaba cnm hatırladım tabiki Nasıl gidiyor hamilelik? Teşekkür ederim cnm bilgiler için ben de bıraktım fitili ıslaklık var eğer o geçmezse tahlil yapacak bana su gelme riskine karşı bu alıntılar hep dert hic kurtulamadım zararlı olmasın da inş

Canım hiç tuz yemiyorum benim tek derdim tatlı çok gezince sisiyor mecburi de geziyorum

Canım odemim yok gbi benim bir tek karnim var ellerimde sis değil ayaklarim sis tek ben 41 de buldum ama bağcıklı o yüzden açılan babetlerden aldım

Bende vurdurmayacağım. Doktorumla konuştum gerek yok dedi benimkide
ben ertelemiştim ama bugün sağlık ocağına gitmişken vurdurdum gitti valla. hafif ağrısı var şimdi o kadar. beni ikna eden bi yerde okuduğum yazı oldu. bi hemşire demiş ne olacağı belli olmaz zaten deprem bölgesindeyiz, doğumun nasıl bi ortamda olacağı belli olmaz o zaman diye. tabi işin aslı çok düşük bi olasılık bu. o yüzden çok da gerekli değil.

Merhaba anneler :) kizima verdiğim siparişler geldi çok begendim sizinle paylaşmak istedim kalitesi çok guzel kumaşların %100 pamuk. Ve bu kadar urunun hepsini 37 tlye aldım. Butik Bebe sitesinden Sepete At Yarisini Öde kampanyası vardı ve hala devam ediyor tavsiye ederim guzel seyler var :)

Eklentiler

• image.webp
    26,5 KB · Görüntüleme: 114
güle güle giysin canım, çok şirinler.

O jileyle tayta bayıldım ama ya çok tatlı güzel kızın güzel günlerde giysin güzel anne

evet kesinlikle önlem almak amaçlı iyi bir yöntem hem bizim hem bebeklerimz için

benim bugün sağlık ocağında kontrolum vardı direk bana doktorum el ve ayaklarında şişme var mi odem oluştu mu dedi
...belki de zamanıdır tam bilmiyorum ama bende olmadı ödem
beni de sağlık ocağından çağırdılar kontrol, aşı ve kan testi için, bugün gittim. aynı şekilde bacaklarıma baktı ödem için, özellikle bilek tarafında şişme var mı diye, yok dedi. demek ki bu haftalarda da oluyormuş dediğin gibi canım. bi de bebişin kalp atışını dinletti aşıdan önce. açlık şekerime ve kan değerlerime bakıldı.

evet bende dinledim bebeğin kalp atışını asilarim tam diye asi olmadım bebek sağ taraftaydi sabah erken gittim kahvaltı pek yapmadım tansiyon düşük çıktı sol kasik ta batma oluyor bAzen dedim kasılma için erken dedi

Gule gule saglikla giysin insallah hepsi birbirinden guzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…