Benimde ayak numaram 40 eğer şişme olursa nasıl ayakkabı bulacağımı düşünüyorum bende şimdilik bir sıkıntı yok ama olabilir. Galiba senin ödemden olmuş olabilir. Doktor bana tuzu yapabilirsen hiç yemekte dahi kullanma dedi hiç tuzsuz da yiyemem ben yaaHanımlar merhaba.
Biz bugün annemle alışverişe çıktık hem bana hem oglusuma. Ayak numaram 40 normalde şuan 41 olmuş o kadar zorlandimki ayakkabı bulmakta anlatamam en sonda babette karar kildım oglusuma da bir kaç parça birsey aldım. Merak ettiğim konu bu kadar ayakları şişen var mı benim erken mi başladı yoksa sismeye?
O halde sorun yok gibi görünüyor internetten indirime girmesini beklemek kalıyorBen tesadüfen bir bebek mağazasının önünden geçerken aklıma geldi girdim baktım. Bana gayet geniş, kullanışlı göründü. Kırmızısına ve mavisine bayıldım, renk konusunda kararsızım. Ama biraz büyüse bile kullanabilecek gibi görünüyor boyut olarak. Üzerinde bir dönence var, hareketli değil ama oyalayacak türden hayvancıklar asılı, ışıklı falan.. istenirse o hayvanların yerine başka şeyler de takılabiliyor. Ünitenin hafif bir tireşimi var, sabitleme ayaklarını da kaldırınca çok hafif bir sallama hareketi yapılabilir. Çoook şirin gerçekten de :)
Bende senin gibi düşünüyorum sağlık bakanlığı tarafından aile sağlığı merkezlerinde vurulması gereken bişeymiş. Bana doktorum vurunmamı istedi. Bende zararı olacağını sanmıyorum. Allah korusun paslı bir çivi ayağımıza batsa ne olacak. Benim evim yeni yerleşim bölgesinde olduğu için heryerde inşaat çalışması var. Bence güzel bir önlembenim asilarim tam..neden gerek olmasın asi sonuçta bir zararı yok ki
Benim de bugün el ve ayaklarım şişti ya çok erken değil miHanımlar merhaba.
Biz bugün annemle alışverişe çıktık hem bana hem oglusuma. Ayak numaram 40 normalde şuan 41 olmuş o kadar zorlandimki ayakkabı bulmakta anlatamam en sonda babette karar kildım oglusuma da bir kaç parça birsey aldım. Merak ettiğim konu bu kadar ayakları şişen var mı benim erken mi başladı yoksa sismeye?
Merhaba cnm hatırladım tabikiDrymlh merhaba, seninle daha önce de aynı topic teydik hatırlarsın belki :) ben de aynı sorunu yaşadım, sarı ve bazen yeşilimsi bir akıntı yaşadım, 6 günlük bir fitil verdi doktorum ismi de vaginex gibi birşeydi. Fitil bittikten 2-3 gün sonra aynı akıntı tekrar başladı. Doktorum bu sefer idrar tahlili, kültür ve muayene yaptı. Sonuçlar çıkana kadar da içinde 3 adet olan (yanlış hatırlamıyorsam ismi gynomax gibi birşeydi) fitil verdi yine. Sonuçlar temiz çıktı neyseki, 3 günlük kullanım sonrası da o akıntı kesildi, normal akıntı devam tabi :)
Canım hiç tuz yemiyorum benim tek derdim tatlı çok gezince sisiyor mecburi de geziyorumher şey benim mi başıma geliyo dıyordum ama değilmiş , benimde öyle canım şimdiden şişiyor ben tuzu kestim birde her gün tansiyonumu ölçüyorum yüksek o yuzden mı sısıyor acaba dıye düşündüm tansiyonum normal
sende tuzu azalt bence
Bende erken diye dusunuyorum ama bilmiyorumBenim de bugün el ve ayaklarım şişti ya çok erken değil mi
Canım odemim yok gbi benim bir tek karnim var ellerimde sis değil ayaklarim sis tek ben 41 de buldum ama bağcıklı o yüzden açılan babetlerden aldımBenimde ayak numaram 40 eğer şişme olursa nasıl ayakkabı bulacağımı düşünüyorum bende şimdilik bir sıkıntı yok ama olabilir. Galiba senin ödemden olmuş olabilir. Doktor bana tuzu yapabilirsen hiç yemekte dahi kullanma dedi hiç tuzsuz da yiyemem ben yaa
ben ertelemiştim ama bugün sağlık ocağına gitmişken vurdurdum gitti valla. hafif ağrısı var şimdi o kadar. beni ikna eden bi yerde okuduğum yazı oldu. bi hemşire demiş ne olacağı belli olmaz zaten deprem bölgesindeyiz, doğumun nasıl bi ortamda olacağı belli olmaz o zaman diye. tabi işin aslı çok düşük bi olasılık bu. o yüzden çok da gerekli değil.Bende vurdurmayacağım. Doktorumla konuştum gerek yok dedi benimkide
güle güle giysin canım, çok şirinler.Merhaba anneler :) kizima verdiğim siparişler geldi çok begendim sizinle paylaşmak istedim kalitesi çok guzel kumaşların %100 pamuk. Ve bu kadar urunun hepsini 37 tlye aldım. Butik Bebe sitesinden Sepete At Yarisini Öde kampanyası vardı ve hala devam ediyor tavsiye ederim guzel seyler var :)
Tşkler cnm :)Çok beğendim güle güle kullansın
O jileyle tayta bayıldım ama ya çok tatlı güzel kızın güzel günlerde giysin güzel anneMerhaba anneler :) kizima verdiğim siparişler geldi çok begendim sizinle paylaşmak istedim kalitesi çok guzel kumaşların %100 pamuk. Ve bu kadar urunun hepsini 37 tlye aldım. Butik Bebe sitesinden Sepete At Yarisini Öde kampanyası vardı ve hala devam ediyor tavsiye ederim guzel seyler var :)
Tesekkur ederim Can'ım :)güle güle giysin canım, çok şirinler.
Sagol teyzesi bende onları çok sevdim insallah sağlıkla gitsin :))O jileyle tayta bayıldım ama ya çok tatlı güzel kızın güzel günlerde giysin güzel anne
evet kesinlikleBende senin gibi düşünüyorum sağlık bakanlığı tarafından aile sağlığı merkezlerinde vurulması gereken bişeymiş. Bana doktorum vurunmamı istedi. Bende zararı olacağını sanmıyorum. Allah korusun paslı bir çivi ayağımıza batsa ne olacak. Benim evim yeni yerleşim bölgesinde olduğu için heryerde inşaat çalışması var. Bence güzel bir önlem
benim bugün sağlık ocağında kontrolum vardı direk bana doktorum el ve ayaklarında şişme var mi odem oluştu mu dediBende erken diye dusunuyorum ama bilmiyorum
beni de sağlık ocağından çağırdılar kontrol, aşı ve kan testi için, bugün gittim. aynı şekilde bacaklarıma baktı ödem için, özellikle bilek tarafında şişme var mı diye, yok dedi. demek ki bu haftalarda da oluyormuş dediğin gibi canım. bi de bebişin kalp atışını dinletti aşıdan önce. açlık şekerime ve kan değerlerime bakıldı.benim bugün sağlık ocağında kontrolum vardı direk bana doktorum el ve ayaklarında şişme var mi odem oluştu mu dedi
...belki de zamanıdır tam bilmiyorum ama bende olmadı ödem
evet bende dinledim bebeğin kalp atışınıbeni de sağlık ocağından çağırdılar kontrol, aşı ve kan testi için, bugün gittim. aynı şekilde bacaklarıma baktı ödem için, özellikle bilek tarafında şişme var mı diye, yok dedi. demek ki bu haftalarda da oluyormuş dediğin gibi canım. bi de bebişin kalp atışını dinletti aşıdan önce. açlık şekerime ve kan değerlerime bakıldı.
Gule gule saglikla giysin insallah hepsi birbirinden guzelMerhaba anneler :) kizima verdiğim siparişler geldi çok begendim sizinle paylaşmak istedim kalitesi çok guzel kumaşların %100 pamuk. Ve bu kadar urunun hepsini 37 tlye aldım. Butik Bebe sitesinden Sepete At Yarisini Öde kampanyası vardı ve hala devam ediyor tavsiye ederim guzel seyler var :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?