Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
sinemnur istatistik topluyordun dimi canım? benim çin tutmadı , rus ve ramzi tuttu.
benimki merak canım işte, inşallah gönlünüzdeki olmuştur, 2. Çocuktu değil mi sizin ki, sağlıklı olsunlar da tek, nub tuttu mu peki, ben en çok ona güvendim meselasende çinde 5 yıl yaşamıştın bilirsin, eşim çindekilere çin takviminden bahsetmiş, haberleri bile yokçinli arkadaşlarından 2 tanesi de bebek bekliyor, bizim usg ile cinsiyet öğrenmemize ve çin takvimi tuttu yorumlarımıza çok şaşırmışlar, orada popülasyon kontrolünden ve maalesef ki yine erkek bebeklerin kız bebeklere tercihi cahilliğinden usg ile cinsiyet öğrenmek yokmuş, doktorumuz da son kontrolde usgde bebeğimi severken, "ne güzel mesleğiniz var" dediğimde, "neleriyle karşılaşıyoruz bir bilseniz, cinsiyeti öğrenelim ona göre kürtaj olalım diyen var, iyice suyunu çıkarttılar diye dert yanıyordu, bizler heyecanla, hazırlıklar için merakla soruyoruz ama hala cinsiyet konusunda çok büyük yanlışlar hala bşr çok yerde maalesef ki var

Ben de ayni nedenden asiyi yaptiracagim. Oyle dengesiz bir siyasi ortamda yasiyoruz ki iki ay sonra savas cikmayacaginin garantisi dahi yok. Su an plan hastanede steril bir ortamda planli bir dogum ama gelen gun ne getirir bilemeyiz

Tetanoz asisi olan arkadaslara bir sorum var. Ben dun asiyi oldum. Saglik ocagindaki hemsire 2 gun agri yapar kolunun ustune yatma dedi. Ama bende hic agri diye birsey yok. Icime bir suphe dustu. Şoyle ki; igneyi dolaptan alirken hemsire digerlerine tetanoz bu asisi bu muydu diye sordu. Sonra digeri de onde olan gibi birseyler soyledi. Acaba diyorum yanlis igne vurulmus olabilir mi? Dunden beri kafamda bu soru ve tedirginim. Yanlis bir igneyse bebegime zarar verirse diye cok korkuyorum

Canm peki oradakilerin indirimli fiyat mi yoksa onunda mi yarısı ödeniyor

Allah korusun Cnm öyle bir hata yapmazlar bence hamilesin sonuçta dikkat ederler...ben vuruldugumda aynen 2 3 gün agri oluyordu kolumu kaldiramiyordum üstüne yatamiyordum..belki de senin bunyen farkli..hiç mi agrin yok peki sanki orayı carptinda morarmış gibi bir agri oluyor

Günaydın Herkese

dün sana yazarken bunu da yazacaktım sonra inanan arkadaşlar var diyerek vazgeçtim.
çinliler bizim baktığımız çin takvimini kullanmıyorlar , hatta bilgileride yok bu konuda.

nub da benim kız gibi demişti bir arkadaş ama çokta net değildi.
gerçi 2 hafta sonra ayrıntılı var orada birde kız derlerse şaşırmam ben

Yok canim ya. Ne bir agri nede dokunuca filan aci. Acaba diyorum 5-6 yil once filan elimi kesmistim ve tetanoz olmustum. Bunyem hala direncli mi bu asiya da ondan mi pek etkilemedi acaba. Ogleden sonra tahlil sonuclari icin gedecegim sorcam o zaman aile hekimine

kızlar 16 h 5 günlüğüm Dr.a gittim ucunda bir çıkıntı var ve kız kesin dedi. arkadaşlara bakıyorm kız olanlarda benim haftamda kısacık bile olsa çıkıntı yok. anlamadım gitti, alışveriş yapıcaz dr.un net konuşmaması yüzünden yapamıyorz bir türlü.

canım ben eczanelere sordum 1 adet 200ml için 159tl dediler. internetten 200+200ml iki kutuyu 160 liraya aldım ürün orjinal ve şuan için memnunum. birini kullanıyorum diğerini hiç açmadım 6 ay ömürleri var
Eşim de n11den 200 ml+200ml seti 132tl almıştı, birini kullanıyorum, eczane ürünüyle aynı, karşılaştırdık, kullananlara sordum jel formu filan aynı.

Bizde de bir çıkıntı vardı hatta ben erkek sandım ama kız dedi dr .) senin ki de kızdır canım

bende dün 200 ml sipariş ettim deneme için inş düzenli kullanırımda çatlama olmaz kendime güvenemediğim için 200 ml ile başlıcam bakalım :)

Bunyeye gore degisiyor ben henuz yaptirmadim ama ablamin hic agrisi olmamisti

Cnm ben bise kullanmadim arada bebek yağı ve badem yağı kullandım çok şükür gram catlagim olmadı sanırım biraz genetik annemde 2 çocuk doğurmuş krem yok tabi o zamanlarda hiç çatlağı yok ...
evet genetikle alakalı ama herkes memnun ya önlem alalım bakalm nekadar işe yarayacak sipariş verdm glsin başlayyaım canımm

bence çinliler kullanmıyorsa hemen kullanmaya başlasınlar bu takvimi bende tuttu çünkü

Eşim de n11den 200 ml+200ml seti 132tl almıştı, birini kullanıyorum, eczane ürünüyle aynı, karşılaştırdık, kullananlara sordum jel formu filan aynı.
evet canım bende sormuştum aynı. boşuna bu kadar fazla para vermenin bi anlamı yok yani eczanelerde fiyat çok uçuk. Bende akşamları kullanıyorum genel olarak yumuşatması falan iyi lieracın ama sanki cildim yine de kuru, sende de var mı bu kuruluk. acaba diyorum gündüzleri başka bir ürünle nemlendirsem akşamları lierac' a devam mı etsem. özellikle belim bacaklarım çok kurudu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…