Allah razı olsun çok sagol :)Gule gule saglikla giysin insallah hepsi birbirinden guzel
sinemnur istatistik topluyordun dimi canım? benim çin tutmadı , rus ve ramzi tuttu.
ben ertelemiştim ama bugün sağlık ocağına gitmişken vurdurdum gitti valla. hafif ağrısı var şimdi o kadar. beni ikna eden bi yerde okuduğum yazı oldu. bi hemşire demiş ne olacağı belli olmaz zaten deprem bölgesindeyiz, doğumun nasıl bi ortamda olacağı belli olmaz o zaman diye. tabi işin aslı çok düşük bi olasılık bu. o yüzden çok da gerekli değil.
Canm peki oradakilerin indirimli fiyat mi yoksa onunda mi yarısı ödeniyorMerhaba anneler :) kizima verdiğim siparişler geldi çok begendim sizinle paylaşmak istedim kalitesi çok guzel kumaşların %100 pamuk. Ve bu kadar urunun hepsini 37 tlye aldım. Butik Bebe sitesinden Sepete At Yarisini Öde kampanyası vardı ve hala devam ediyor tavsiye ederim guzel seyler var :)
Sende mi uyumadın :)Canm peki oradakilerin indirimli fiyat mi yoksa onunda mi yarısı ödeniyor
Allah korusun Cnm öyle bir hata yapmazlar bence hamilesin sonuçta dikkat ederler...ben vuruldugumda aynen 2 3 gün agri oluyordu kolumu kaldiramiyordum üstüne yatamiyordum..belki de senin bunyen farkli..hiç mi agrin yok peki sanki orayı carptinda morarmış gibi bir agri oluyorTetanoz asisi olan arkadaslara bir sorum var. Ben dun asiyi oldum. Saglik ocagindaki hemsire 2 gun agri yapar kolunun ustune yatma dedi. Ama bende hic agri diye birsey yok. Icime bir suphe dustu. Şoyle ki; igneyi dolaptan alirken hemsire digerlerine tetanoz bu asisi bu muydu diye sordu. Sonra digeri de onde olan gibi birseyler soyledi. Acaba diyorum yanlis igne vurulmus olabilir mi? Dunden beri kafamda bu soru ve tedirginim. Yanlis bir igneyse bebegime zarar verirse diye cok korkuyorum
benimki merak canım işte, inşallah gönlünüzdeki olmuştur, 2. Çocuktu değil mi sizin ki, sağlıklı olsunlar da tek, nub tuttu mu peki, ben en çok ona güvendim mesela sende çinde 5 yıl yaşamıştın bilirsin, eşim çindekilere çin takviminden bahsetmiş, haberleri bile yok çinli arkadaşlarından 2 tanesi de bebek bekliyor, bizim usg ile cinsiyet öğrenmemize ve çin takvimi tuttu yorumlarımıza çok şaşırmışlar, orada popülasyon kontrolünden ve maalesef ki yine erkek bebeklerin kız bebeklere tercihi cahilliğinden usg ile cinsiyet öğrenmek yokmuş, doktorumuz da son kontrolde usgde bebeğimi severken, "ne güzel mesleğiniz var" dediğimde, "neleriyle karşılaşıyoruz bir bilseniz, cinsiyeti öğrenelim ona göre kürtaj olalım diyen var, iyice suyunu çıkarttılar diye dert yanıyordu, bizler heyecanla, hazırlıklar için merakla soruyoruz ama hala cinsiyet konusunda çok büyük yanlışlar hala bşr çok yerde maalesef ki var
Yok canim ya. Ne bir agri nede dokunuca filan aci. Acaba diyorum 5-6 yil once filan elimi kesmistim ve tetanoz olmustum. Bunyem hala direncli mi bu asiya da ondan mi pek etkilemedi acaba. Ogleden sonra tahlil sonuclari icin gedecegim sorcam o zaman aile hekimineAllah korusun Cnm öyle bir hata yapmazlar bence hamilesin sonuçta dikkat ederler...ben vuruldugumda aynen 2 3 gün agri oluyordu kolumu kaldiramiyordum üstüne yatamiyordum..belki de senin bunyen farkli..hiç mi agrin yok peki sanki orayı carptinda morarmış gibi bir agri oluyor
Eşim de n11den 200 ml+200ml seti 132tl almıştı, birini kullanıyorum, eczane ürünüyle aynı, karşılaştırdık, kullananlara sordum jel formu filan aynı.canım ben eczanelere sordum 1 adet 200ml için 159tl dediler. internetten 200+200ml iki kutuyu 160 liraya aldım ürün orjinal ve şuan için memnunum. birini kullanıyorum diğerini hiç açmadım 6 ay ömürleri var
kızlar 16 h 5 günlüğüm Dr.a gittim ucunda bir çıkıntı var ve kız kesin dedi. arkadaşlara bakıyorm kız olanlarda benim haftamda kısacık bile olsa çıkıntı yok. anlamadım gitti, alışveriş yapıcaz dr.un net konuşmaması yüzünden yapamıyorz bir türlü.
bende dün 200 ml sipariş ettim deneme için inş düzenli kullanırımda çatlama olmaz kendime güvenemediğim için 200 ml ile başlıcam bakalım :)ben çok önceden almıştım canım. o zaman indirim çekimi de kullanınca şu 200+200ml büyük set bana 100tlye gelmişti. ama şimdi baktım da ne kadar artmış fiyatları. kullanıyoruz bakalım ama çatlayacağı varsa ne yapsan çatlar dediler ben de artık pek umutlu değilim. n11den almıştım ben. şunlara bakabilirsin fikir olarak;
http://urun.n11.com/catlak-onleyici/lierac-gel-200-ml-2-adet-ozel-fiyat-P24460061
http://urun.n11.com/catlak-onleyici...ak-onleyici-200-ml-krem-2015-uretim-P17828484
Bunyeye gore degisiyor ben henuz yaptirmadim ama ablamin hic agrisi olmamistiYok canim ya. Ne bir agri nede dokunuca filan aci. Acaba diyorum 5-6 yil once filan elimi kesmistim ve tetanoz olmustum. Bunyem hala direncli mi bu asiya da ondan mi pek etkilemedi acaba. Ogleden sonra tahlil sonuclari icin gedecegim sorcam o zaman aile hekimine
evet genetikle alakalı ama herkes memnun ya önlem alalım bakalm nekadar işe yarayacak sipariş verdm glsin başlayyaım canımmCnm ben bise kullanmadim arada bebek yağı ve badem yağı kullandım çok şükür gram catlagim olmadı sanırım biraz genetik annemde 2 çocuk doğurmuş krem yok tabi o zamanlarda hiç çatlağı yok ...
bende sipariş ettm deneyeyim bakalım nolck benmde 4.ayım bitiyor ama 3 kg aldm bakalm son aylar nolcakkEvet aynı marka memnunum şuanlık daha kilo almadım bakayım ozaman nasıl olucak etkisi
bence çinliler kullanmıyorsa hemen kullanmaya başlasınlar bu takvimiGünaydın Herkese
dün sana yazarken bunu da yazacaktım sonra inanan arkadaşlar var diyerek vazgeçtim.
çinliler bizim baktığımız çin takvimini kullanmıyorlar , hatta bilgileride yok bu konuda.
nub da benim kız gibi demişti bir arkadaş ama çokta net değildi.
gerçi 2 hafta sonra ayrıntılı var orada birde kız derlerse şaşırmam ben
evet canım bende sormuştum aynı. boşuna bu kadar fazla para vermenin bi anlamı yok yani eczanelerde fiyat çok uçuk. Bende akşamları kullanıyorum genel olarak yumuşatması falan iyi lieracın ama sanki cildim yine de kuru, sende de var mı bu kuruluk. acaba diyorum gündüzleri başka bir ürünle nemlendirsem akşamları lierac' a devam mı etsem. özellikle belim bacaklarım çok kuruduEşim de n11den 200 ml+200ml seti 132tl almıştı, birini kullanıyorum, eczane ürünüyle aynı, karşılaştırdık, kullananlara sordum jel formu filan aynı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?