Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Bizde de bir çıkıntı vardı hatta ben erkek sandım ama kız dedi dr .) senin ki de kızdır canım
5. ayda herşeyi huzırlayıp yazı dinlenerek geçirmek istiyorum, ama dr bir garip diyorum ki bu kızı benziyor yani olubilir ya da olmayada bilir diyor. eşim de kızdı böyle dr mu olur dedi, pembe şeyler almaya başladım umarım değişmez :)))

umarım değişmez :) ben yazı hiç düşünmedim haklısınız önceden alışverişi bitirmek lazım birde ramazan girecek araya

kızlar ben sabah bebe yağı akşamlarıda mustela rahatlatıcı nemlendirici krem sürüyorum hatta saatler geçiyo karnım hala nemli , birde mustelanın nemlendirici sprey yağını aldım ben memnun kaldım hemde uygun fiyatı

annem de diyor amannn bizim zamanımızda ne bulursak sürerdik biz vazelin arko hepsini sürüyolarmış ve bir tane çatlağı yok birazda galiba yapı :):)

umarım değişmez :) ben yazı hiç düşünmedim haklısınız önceden alışverişi bitirmek lazım birde ramazan girecek araya
aynen canım, olmadık şeyler çıkıyor, eşim ameliyat olacak 2 ay sonra ve sonrasında yoğun bir dönem bizi bekliyor. açık kalp ameliyatı. 6 ayı doldurmuş olucam, stres üzüntü her şeyi tetikleyebilir, erken doğum bile olabilir. 17. haftamdayım şimdiden kanrımda sancılar var üzüntüden.o yüzden bir çok şeyi önceden hazırlamak zorundayım hem eşime hem çocuğa bakıcam uzun bir şüre.

canım benim çok geçmiş olsun Allah yardımcın olsun Allah tez zamanda eşine şifasını versin , beynine erken doğum sinyali verme normal zamanında doğacak de her zaman gör bak 40 haftasını bile doldurupta doğacak :)

amin canım inş hayrlısıyla sağ sağlim ameliyatı geçsin ve bebeğimiz de bize kavuşşun. 23. haftada fetal eko çekilcem. maalesef kalp deliği genetik oluyor. özellikle delikler ve damar bozuklukları, ama çok iyi bir kardıyoloğun ultrasonu çekmesi gerekiyormuş, kayınvalidem 2 çocuğunu kaybetmiş bu yüzden doğumdan kısa bir süre sonra, eskiden bu kadar görüntüleme tekniği yokmuş teknoloji vs. şimdi anne karnında tespit edip doğar doğmaz duruma göre bir kaç ay içinde ameliyat ediyorlarmış. ege ünv. çok başarılı bu konularda. herşeyin hayrlısı inş. zor bir süreç benim için. dün bebeğimizi gördüm dr keyfi yerinde görünüyor dedi, takla atar pozisyondaydı :) koktum normalmiş elastikmiş onlar. bu kadar strese üzüntüye rabbim inş hayrlısıyla bu süreci sağlıkla ve mutlu sonla tamamlatır.

Yıllar öncesi teknoloji bu kadar iyi değildi sen hiç korkma Allah her şeyi yoluna koyar Allah eşini de bebeğini de sana bağışlasın sağlıklı olsunlar

Günaydın kızlar nasılsınız aklıma bir soru takıldı bu ramazan hamileliğin son aylarina denk geliyor ben kendi adıma konişim oruç tutamam tansyonum düşer siz ne dusunuyorsunuz ben bu senede tutamazsam üç sene olucak oruç tutamadigim (geçen sene tam ramazanda doğum yaptım önceki sene ilaç tedavim vardı borclarm baya fazla

Merhaba arkadaşlar gaz sorunu için ne yapıyorsunuz?
Sürekli karın ağrım var bugün mide de eklendi.
Aynı sorunu yaşayan var mı acaba?

bende tutamam canım bende acıkınca bayılcakmışım gibi hissediyorum

Pskolojm bozuldu ya herşeyde bişi çıkarıyoru hemen kötü düşünüyorm stres yapıyorm

Ben normalde cilt temizleme ve bakım ürünlerini de netten alıyorum canım, eczane fiyatının çok altında oluyor, lierac da zaten pahalı bir ürün, gerek yok eczaneye fazladan para vermeye katılıyorum. Ben de ellerim haricinde kuruma yok ama çok kuruysa cildin, bebe yağıyla filan nemlendir ihtiyaç duyuyorsan, bir de ben lieracı sadece karın bölgesine sadece akşamları sürüyorum,bacaklar ve kalçaya sürmüyorum, erkek bebek bekliyoruz, erkekte kalça ve bacaktan kilo alımı çok olmuyor diyorlar ama bünyeye göre değişir herhalde, sen ne şekilde sürüyorsun?

Merhaba arkadaşlar gaz sorunu için ne yapıyorsunuz?
Sürekli karın ağrım var bugün mide de eklendi.
Aynı sorunu yaşayan var mı acaba?
Hamileliğin başından beri yaşıyorm her akşam gündüz sıkıntı yok akşamları davul gibi şişiyorm bi kaç akşam yemek yemedimde nafile yine gaz vardi yürüyüş yaptım yine gaz var ve hala devam

Canım benim agri da var karnımda bugünde mide..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…