Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Günaydın güzel anneler. .. Bugün keyfimiz yerinde . Dun bebisleri gördük oldukça sagliklilar çok sukur... Darısı her buluşmada alacağımız haberlere insaallah
ben de bugün 1.3o da gidecem bakalım cinsiyette kesin olarak netleşecek heyecan dorukta...maşallah senin ikizlere hep guldursunler yüzünü inss

Günaydın güzel anneler. .. Bugün keyfimiz yerinde . Dun bebisleri gördük oldukça sagliklilar çok sukur... Darısı her buluşmada alacağımız haberlere insaallah

maşallah bizimde kontrolümüze daha çok var ve 2 haftadır da görmedim çok meraktayım , işalah bizde güzel haberlerle döneriz

sağol 14. h+3 günlükken bu pipisi bu yumurtalıkları dedi. bende dr bey kızlardada bu haftada böyle değil mi dedim. onlarda ayrık oluyor dedi. sizinkinin yumurtalıkları pipinin dışında o yüzden yüzde 80 oğlan dedi. 16. haftada gittik yüzde 80 kız dedi. bende şaşırdım. madem bakmayı bilmiyorsun 6. ayı bekle yani dimi. eşimde kızdı şimdi ona gitmeyeceğiz artık.

Ciddimisin bana 12. haftada erkek ama kesin değil demişti. 16. haftada gayet pipi belirgindi ve 4 boyutluda da bakıp onayladı

Ciddimisin bana 12. haftada erkek ama kesin değil demişti. 16. haftada gayet pipi belirgindi ve 4 boyutluda da bakıp onayladı
ya valla sinirlindik çünkü alışveriş yaptık biraz. eşimde açık kalp ameliyatı olacak son aylara yaz sıcağına bırakmayalım dedik. 13-14. haftadan beri erkek dedi demen yazdığım gibi , 16. haftada kız dedi. dr bey kızda dudakların dışında çıkıntı böyle kalıyormu bu haftada dedim, 3 çizgisi var dedi!!!! öğlen bir Dr.a gideceğim bakalım o ne diyecek. foto var mı canım ultrason çıktısı? bu dr bir arakdaşa daha böyle yaptı, o yüzden hekimliğine güvenim kalmadı. en güzeli 20. hafta bitince söylemeleri cinsiyeti. ama emin değilim dese biz de alışverişe başlamıcaktık.

Kısmet olursa normal doğumu çok istiyorum ben. Herşey yolunda giderse de normal doğum olur diye görüştük doktorumla, hayırlısı bakalım. Bahsettiğin iğne ne ki? Ben bir iğne kullanmıyorum şu an. Uzunca bir süre proluton depot vurdurmam gerekti, kanamalar ve düşük riskiyle, plasentam da aşağıdaydı bir süre. Ama o iğneyi de diğer progestan haplarını da kestik, baya bi oldu. Plasentam da yukarı doğru çıkıyor. Senin kullandığın iğne doğum öncesi belli bir sürede kesilmesi gereken bir şey mi ki?

Ay fena olmuş o birde üstüne alışverişte yapılmış usg cihazıyla ve tecrübeyle alakalı bir durum.
16. hafta bacak arasından görüntüsü bu

arkadaşlar 16. haftada kızlarda pipi gibi çıkıntı oluyor mu? ultrasonda kızları kesinleşenler?
bizim doktor bakar bakmaz ilk olarak kız dedi. Bende hemen nereden anladınız dedim. Tam popo kısmında ayakları havaya doğruydu orda hiç bir çıkıntı yoktu. Baktığı cihaz 4 boyutlu ultrason olduğu içinde güvendik.

kuruluktandir nemlendirmen lazım.. yoksa catlatsin kasidikca..bende kaşıntı oluyor hemen badem yağı falan sürüyorum geçiyor
Gunaydinnn herkese saglikli musmutlu gunler bide su kasintilardan kurtulursam bende cok mutlu olacam sacimin dibi yara olmus artik

alışveriş masrafımı geçtim de. canım benim son adet tarihim 18 aralık, ve bu çarşamba gittim, Dr.a diyorum ki bu haftada 16+5 pipi gibi çıkıntı olurmu , olur dedi. sinirim bozuldu, 16 haftalık olupta kız denilinlerde çıkıntı görmedim. adam 14. haftadan beri erkek deyip 16. haftada çıkıntı olmasına rağmin kız dedi korkuyorum çift cinsyet oluyormuş ya , ondan da korkuyorum

inanamıyorum insanları da muallakta bırakıyorlar gerçekten bizede kız kesin dedi dr hafif bir çıkıntı vardı hatta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…