Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Biz 15. haftada gittik, cinsiyetini öğrenebiliyor muyuz dedim tabi bakalım dedi. eşim de videoya çekiyordu o sırada, tam 6-7 dk sırf bacak arasını görmek için uğraştı çünkü inanılmaz hareket ediyodu. o gün çektiği ultrason görüntüleri bile aşırı bulanık yani. İlk önce erkek gibi sanki dedi sonra hayır kız bu kızınız olacak ama çok hareketli bir kız dedi. Şimdi sen böyle diyince içime kurt düştü birsürü de minie mause' lu oyuncak aldım, ayrıca aldığım kıyafetlerin hepsi pembe hatta tütü etekler bile var

aynen canım ya

Benim de sat 18 aralık bana 12.haftada bi doktor kız 13 haftada erkek ve 15+0 da yine %90 erkek bi çıkıntı görüyorum dedi doktorum hayırlısı bakalım yarında kontrolüm var ama eşimde bende ayrıntılı ya kadar emin değiliz cinsiyetten :)rabbim hayırlısını versin inşallah

VALLA 20 hafta bitince netleşermiş, biz acil işlerimizden dolayı erken öğrenmeye çalıştık ama tecrübesiz Dr.a denk geldik sanırım

kız erkek farketmez ama kesin diyorlar ona göre hareket ediyor insanlar

herkes pembeli morlu yelekler örmüş hep oğlan olursa çok şaşırırım

hangi şehirdesin canım sen

amin canım hayrlısı. gerçekten 20. hafta dolmadan hazırlığa başlamamak lazımmış onu anladım. 16. haftada kızlarda bir çıkıntı oluyor ama bizim dr bize önce ısrarla erkek sonrakız dedi, çıkarkende 20. haftayı bekleyelim dedi eşimde sinirlendi

arkadaşlar kızı netleşen var mı? 16+5 teyiz dr kız dedi ama bariz çıkıntı var, korkuyorum bazen kromozom bozukluğundan çift cinsel organlı insanlar oluyor. 16. haftada kızı olanlar hiç çıkıntı var mı? klitoris geri çekiliyormuş ya kızlarda acaba kaçıncı haftada bitiyor bu geri çekilme?

sizinki de tam traji komik olmuş gerçekten

benimkide var dr kesin dedi hatta ama şu anda bende emin olamıyorum

Aynen öyle valla bende hiç birşey almadım daha bebeğime Allah nasip ederse 7.ayda başlıcam herşeyi beğendim kafamda hazır gidip alması kaldı sadece

4.56 saniyede gösteriyor kız diye ve dümdüz düz çizgi var. bizimkinde 16+5 ken evvelki gün, dışında tomurcuk vardı dümdüz değildi, offff ya eğil olmayan Dr.a denk gelmek çok kötü

bizimki de böyle değildi belki bu sefer gittigimde düzleşmiştir

gönlüme göre hala dr bulamadım artık değiştirmektende sıkıldım

4.56 saniyede gösteriyor kız diye ve dümdüz düz çizgi var. bizimkinde 16+5 ken evvelki gün, dışında tomurcuk vardı dümdüz değildi, offff ya eğil olmayan Dr.a denk gelmek çok kötü
Benim doktorum bana 16+1 de kesin erkek bak bu pipisi bu da testisleri dedi ben ilk zamandan beri erkek diyordum ruyalarima giriyordu şüphe duymaya başladım acaba yanılma olur mu diye hatta çok takinti yaptigimdan rüyama geldi kız diyorlardı ama ben onca mavi şey aldım onlar nolcak diyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…