- 17 Eylül 2014
- 2.516
- 2.120
- 133
Çin takviminde ne diyor senin bebişin cinsiyetine canımarkadaşlar kızı netleşen var mı? 16+5 teyiz dr kız dedi ama bariz çıkıntı var, korkuyorum bazen kromozom bozukluğundan çift cinsel organlı insanlar oluyor. 16. haftada kızı olanlar hiç çıkıntı var mı? klitoris geri çekiliyormuş ya kızlarda acaba kaçıncı haftada bitiyor bu geri çekilme?
Iki farkli dr gittim ikiside kiza benziyo dedi.pazaratesi 17+0 gidicem. Bi kesin diyemediler bana kordonu onundeymis diye.arkadaşlar kızı netleşen var mı? 16+5 teyiz dr kız dedi ama bariz çıkıntı var, korkuyorum bazen kromozom bozukluğundan çift cinsel organlı insanlar oluyor. 16. haftada kızı olanlar hiç çıkıntı var mı? klitoris geri çekiliyormuş ya kızlarda acaba kaçıncı haftada bitiyor bu geri çekilme?
Bilmiyorum tatlim ama bana 16 haftada erkek 18 haftada kiz dediler bakalim yarin 4 lunun sonucunu almaya gidicem tekrar bakarsa dr burdan yazarim sonucuarkadaşlar 16. haftada kızlarda pipi gibi çıkıntı oluyor mu? ultrasonda kızları kesinleşenler?
aynen canım ya, bende manisadayız bende gönlüme göre dr bulamadım
canım benim kızımında böyleydi 14 haftalık iken dr kız dedi
biz de 11+6da gittiğimizde kendimiz bile erkek olarak gördük ve doktor erkek olabilir yine de kesin değil ona göre diye uyarmıştı. 16da zaten bizim minik uyanmadı bi türlü kıpırdamadı ki görelim. yine erkek gibi göründü. ama doktor bey ayrıntılıyı görelim dedi. sizin doktora kızmanızda hakkınız var. öyle kesin konuşmasaymış keşke. şimdi ben de ayrıntılı bekliyorum sabırsızlıkla bakalım. o kadar eşya aldım tabi çoğu iki cinsiyete de uyumlu ama mesela çorapları filan küçük şeyler sırf erkek bebek için. yine de kız derse de seviniriz zaten önceden kız bebek istiyorduk diye. ama şimdi hiç farketmiyor. sağlıklı olsunlar yeter ki.sağol 14. h+3 günlükken bu pipisi bu yumurtalıkları dedi. bende dr bey kızlardada bu haftada böyle değil mi dedim. onlarda ayrık oluyor dedi. sizinkinin yumurtalıkları pipinin dışında o yüzden yüzde 80 oğlan dedi. 16. haftada gittik yüzde 80 kız dedi. bende şaşırdım. madem bakmayı bilmiyorsun 6. ayı bekle yani dimi. eşimde kızdı şimdi ona gitmeyeceğiz artık.
Ay vallahi bilemedim şimdi. 4 boyutluda da gayet pipi gördüğümüz için yanılma olacağını sanmıyorum. 25inde randevumuz var detaylı için birde kız derse düşer bayılırım
erkek diyorÇin takviminde ne diyor senin bebişin cinsiyetine canım
tamam canım teşekkürlerBilmiyorum tatlim ama bana 16 haftada erkek 18 haftada kiz dediler bakalim yarin 4 lunun sonucunu almaya gidicem tekrar bakarsa dr burdan yazarim sonucu
Yok canm öyle düşünme doktor bence anlayamamış bende aklında kalacağına başka doktora git hatta 4 boyutlu ultrasonu olan bir doktor olsun senin merakını gidersin. Bana ilk kız demişti ama kesin demediği için 4 haftayı zor geçirdim öğrenince de yemen cicişlerini almaya başladımalışveriş masrafımı geçtim de. canım benim son adet tarihim 18 aralık, ve bu çarşamba gittim, Dr.a diyorum ki bu haftada 16+5 pipi gibi çıkıntı olurmu , olur dedi. sinirim bozuldu, 16 haftalık olupta kız denilinlerde çıkıntı görmedim. adam 14. haftadan beri erkek deyip 16. haftada çıkıntı olmasına rağmin kız dedi korkuyorum çift cinsyet oluyormuş ya , ondan da korkuyorum
gidicem canım bakalım bugun izin alabilirsem inş ,teşekkürler.Yok canm öyle düşünme doktor bence anlayamamış bende aklında kalacağına başka doktora git hatta 4 boyutlu ultrasonu olan bir doktor olsun senin merakını gidersin. Bana ilk kız demişti ama kesin demediği için 4 haftayı zor geçirdim öğrenince de yemen cicişlerini almaya başladım
arkadaşlar kızı netleşen var mı? 16+5 teyiz dr kız dedi ama bariz çıkıntı var, korkuyorum bazen kromozom bozukluğundan çift cinsel organlı insanlar oluyor. 16. haftada kızı olanlar hiç çıkıntı var mı? klitoris geri çekiliyormuş ya kızlarda acaba kaçıncı haftada bitiyor bu geri çekilme?
bende bir forumda okumuştum inglesina nın muadili bir ürün hem daha ucuz fln diye övmüşler ama gidip görmek lazım. yoksa ben cybex iris modeli beğendim ama hiçbir mağazada deneme şansım olmadığı için netten almaya cesaret edemedimGünaydın
Ben de bir yerde methini duydum. Görme fırsatım olmadı henüz. Fiyat performans olarak iyi olduğu söyleniyor. Benim resimlerde hoşuma gitmeyen çantası nın kalitesiz durması ve tekerleklerin biraz küçük oluşu. Ama listemde olan bir ürün.
Kizlat biz dr gittigimizde 12+3 du dr cok küçük cinsiyet icin dedi hem uyuyordu uyanmadi cinsiyete bakamadi. Pazartesi randevum var 17 haftalik olacagiz. Ben bir de burdaki devlet hastanesine gidiyorum dr sordum cinsiyeti kesinlesmeden soylemiyorum dedi 2 haftayi bekleyelim dedi. Bende bi cikinti gördüm dr hanim dedim. Dr bu baftalarda bazi kiz bebeklerde de cikinti olur 2 haftaya kaybolur dedi. O zaman 15+1 di. Cibsiyet icin en ideal hafta 18.hafta dedi dr. Zaten kizimda önce erkek dediler 17.hafta baska dr gittim kiz dedi ve kizim oldu. Insan bir de alistiriyor kendini. Herkese de söylemiştik erkek diye sonradan kiz dedik tabi. Bu bebegimde bekliyorum haftami ayrintiliya girmeden de bisey almicam sizlerde bisey almayin bekleyin isterseniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?