Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Ozel sektor

Tam 20+0 olduk ama hala tam manasıyla bir hareket yok bizde yahu
Arada gaz gibi kıpırtı oluyor ama yok yani. 1 defa depiklemişti 17deyken sonra tık gelmedi

Carters nerde kampanyalıydı canım? Kendi mağazası mı?

Kizlar bu aralar rahmimde batmalar oluyor sizlerdede oluyor mu?sanirim rahim buyudukce olabiliyor ama yinede korkuyorum.

Benim de göbek ve göğüs bölgemde oluyordu ama ben çatlak kremi kıllanıyordum doktorum onun alerji yapmış olacabilecegini söyledi suanda kullanmıyorum ve kasintim bitti sukur Can'ım
Sagol cnm ben kullanmiyorum krem fln da bebek icin kontrole gittigimde soruyum bi yoksa deli olcam

Tam 20+0 olduk ama hala tam manasıyla bir hareket yok bizde yahu
Arada gaz gibi kıpırtı oluyor ama yok yani. 1 defa depiklemişti 17deyken sonra tık gelmedi
Cnm benim kukumun üstünde pirpirlari hissediyorum ... özellikle sabahları..bazen de sancı gibi ama günde 2 3 kez bazen 1 kez..zamanı gelsin daha net hissedersin

Cnm benim kukumun üstünde pirpirlari hissediyorum ... özellikle sabahları..bazen de sancı gibi ama günde 2 3 kez bazen 1 kez..zamanı gelsin daha net hissedersin

21. haftaya girince iyice meraklanmaya başladım ve sabırsızlık oldu

bu arada maşallah profilde ki sensin değil mi...gobegin nasıl da belli olmuş öyle maşallah tosuncuga

Eveeet yemek yiyip azıcıkta göbüşü öne atınca kocaman görünüyor
Benim tombişle yarıştayız hangimiz önce doğuracağız diye

Evet cnm kendi mağazasında 3 al 2 ödesi var birde ilgilenirsen kışlık ürünlerde kalmıstı zebra desenli ve düz peluş astronotlar vardı onlarda 90 tl falan satılıodu indirimdeymiş B Besyildiz

Canim carters alirken 1 beden buyuk almaya calis. Aslinda tam bedendir ama bebisi ilk giydirip cikarirken biraz zorlanabiliyor insan :)) bu arada benim kumasini en begendigim markadir. Gymboree ve mothercare cok dayanikli ama yeterince yumusak gelmiyor bana. Carters cabuk dagiliyo ama kumasi cok guzel, cok rahat eder yaz gunu bebisler

Bende kampanyayı görünce dayanamayıp aldım 3 parçalık ürünlerden 3 tane çok şık duruyorlardı

Slm kizlar bnm kasinti problemim var kollarimda ve sac diplernde ozellikle ve bi gogsumde var kasinti kabariklik boyle preblemi olan varmi
Bende de çok var. Özellikle kol ve bacaklarım, belimin yanları çok kaşınıyordu. Çok kuruyup kaşınıyordu cildim. Banyodan sonra vücut yağları sürüyorum ama bu sefer fayda etmedi. The body shop' tan hawaian kukui cream aldım ve çok memnun kaldım. Bitkisel, kıvamı çok yoğun, tereyağı gibi neredeyse ve bolca sürdüm inan anca cildimin nemlendiğini hissettim. Bu dönemde hem mevsim geçişinden hem de gebelik hormonundan ötürü cilt kuruyabiliyor sürekli nemli tutmaya çalış canım. Tabi alerjik bir durum varsa da araştırılması gerekir. Ben kremden çok çok fayda gördüm.

Eklentiler

• image.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 63
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…