• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Kizlar ben fotograflari gorunce cok duygulandim ya daha 2 li taramalarini konuscaz cinsiyetlerini ogrencez 20 li haftalarinda tam bebege benzeyecekler oy kuzucuklar anneleriniz sizi cok seviyor
Ayy evet ya bende sabırsızlanıyorum hele o tekmeleri yok mu yersin ya...minik ayaklarını ellerini..agliyacam bende şimdi

benim geçen kontrolüm pazartesiydi 5+6 olması gerekirken ultrasonda 5+4 göründü bakalım ne kadar büyüdü. bugün 6+2 deyiz evt 7. haftadayız . yarın duyunca pıtpıtları haber veririm sana . çok heyecanlıyım ASSELL87 ASSELL87

benim geçen kontrolüm pazartesiydi 5+6 olması gerekirken ultrasonda 5+4 göründü bakalım ne kadar büyüdü. bugün 6+2 deyiz evt 7. haftadayız . yarın duyunca pıtpıtları haber veririm sana . çok heyecanlıyım ASSELL87 ASSELL87
Tamam cnm mutlaka etiketle beni ınş duyarsin pitpitlari...bende pazt gidecem..ınş hayirli haberler veririz birbirmize:KK200:

Iyy bende tavuk ve mercimek ten tiksindim...kuru tost seviyorum kepek ekmek arası yağsız sade kaşarlı...bulantimi alıyor...dun ama haşlanmış yumurta yedim bol baharatli. Ama süt icemiyorum :KK43:
bende ilk hamileliğimde içemiyordum süt,nesfitin meyvalısını alıp sütle karıştırıp içmiştim.
bulantıların geçince dene istersen

Back
X