- 22 Aralık 2014
- 8.349
- 5.272
- 248
Benimde 26 Kasım di ...ama kalp atışını duydum doktor da birsey demediCanim benimde 26 kasimdi fakat gec dollenme olmus ultrasona gore 7+5 gorunuyor senin ultrasonla uyumlu mu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde 26 Kasım di ...ama kalp atışını duydum doktor da birsey demediCanim benimde 26 kasimdi fakat gec dollenme olmus ultrasona gore 7+5 gorunuyor senin ultrasonla uyumlu mu
Ben doktora sordum birsey olmaz dediKizlar bugun is donusu yogun beyaz kokusuz akintiyla karsilastim hic bu kadar yogun olmamisti bu beyaz akintilar neden olsuyor bilen var mi
Cnm o bende hep oluyor...raki beyazı gibi kokusuz..losyon şeklinde..ama kaşıntı falan yok kokuda yok..normal benceKizlar bugun is donusu yogun beyaz kokusuz akintiyla karsilastim hic bu kadar yogun olmamisti bu beyaz akintilar neden olsuyor bilen var mi
Kizlar bugun is donusu yogun beyaz kokusuz akintiyla karsilastim hic bu kadar yogun olmamisti bu beyaz akintilar neden olsuyor bilen var mi
Benimde ellerim kötü biraz ama krem kullanmaya korkutuğum icin sürmüyorum canımher akşam kremliyorum, ellerimi ofiste bile her yıkama sonrası kremliyorum. Yine de çatlıyor. Bir yandan da korkuyorum, kullandığımız kremlerin bir zararı var mıdır diye???
Demin yine istifra ettim .kızlar şu bulantı lar için ne yapacam
Ayy çok kötü bende ogre rek kusuyorum .boğazımda kan geldi ..acayip kötü sürekli midem kalkıyorgeçmiş olsun valla herkesin derdi farklı sen yine istifra edebiliyorsun bende o da yok ama çok öğürüyorum kusmaktan beter karın kaslarımın ağrısından doğru düzgün hareket edemiyorum inan keşke istifra edebilsem
aaaaa en küçk bebiş benimki mi yaaaa,hani nerede SAT benimle aynı ya da yakın olanlarrrrr
Slm kızlar aranizda bende varım 8.ci haftadayım .iki kere tup bebek yaptık olmadı. Rabbim kendiliğinden hamile kaldım çok şükür
Oooh sonunda yazabildim
Doktor seçimi gerçekten çok önemliymiş bunu anladım...
Gebelik kesesi yerleşirken bu tip sıkıntılar olabiliyormuş.
İç kanama alanına baktı ve beni korkutacak bir durumun olmadığını ama işi şansa bırakmamak adına iğne yazacağını söyledi yeni doktorum.
Proluton diye bir iğne yazdı haftada 1 vurulacağım 3 hafta kadar.
28 şubat'a randevu verdi 2'li test için. Belki cinsiyetinide görebiliriz o zaman dedi![]()
geçmiş olsun valla herkesin derdi farklı sen yine istifra edebiliyorsun bende o da yok ama çok öğürüyorum kusmaktan beter karın kaslarımın ağrısından doğru düzgün hareket edemiyorum inan keşke istifra edebilsem
Hamilelikle alakalı galiba. Çünkü geçende hamilelik takviminde öyle bir uyarı gördüm. Cildiniz kuruyorsa sık sık yıkayın diyordu.kızlar benim cildim anormal kuruyor. Ellerim ve yüzüm özellikle, resmen pul pul oldu. Havalar da soğuk o yüzden olabilir ama acaba hamişliğinde bir etkisi var mı diye aklıma geldi.
Ayy çok kötü bende ogre rek kusuyorum .boğazımda kan geldi ..acayip kötü sürekli midem kalkıyor
hem paylasalim diyosunuz hem kiyasliyip uzuluyosunuzo zaman nasil paylasicas ki.. her bebek, herkesin fiziki yapisi ailesel ozellikleri farklidir. ayrica doktorum isaretlemeyi yaptigi yer bile olcuyu degistirir. uzmeyin kendinizi sakin bunlar icin
hosgeldin sen de mucizen de.. saglikla kucaklamak nasib olsun insallah
12 hafta ve sonrasinda pozisyon uygunsa fikir verebiliyolar ama asil cinsiyet 16dan sonra netlesir. bu haftalarda cok cok kesin demiyolarsa her zaman alisveris icin bi 4-5 hafta daha beklemekte fayda var
ayni durumdayiz. tiksenmekte hic bu kadar tiksinmemistim. 7-24 tiksiniyorum su ara![]()
Yarim saat arayla ikinci kez KUSTUM çok kötüyüm yaallah yardımcımız olsun valla geçer inşallah sonu güzel olsunda gerisi önemli değil çok
Canım dün saglik ocagina gittigimde gunde 4den fazla kusma olursa muhakkak doktora basvurun diye uyardilar cok oluyorsa sende git belki serum falan takarlarYarim saat arayla ikinci kez KUSTUM çok kötüyüm ya
Çook sevindim canım ya oh ne güzel böyle haberler almak :) cinsiyeti için gün sayıyoruz o halde :)Oooh sonunda yazabildim
Doktor seçimi gerçekten çok önemliymiş bunu anladım...
Gebelik kesesi yerleşirken bu tip sıkıntılar olabiliyormuş.
İç kanama alanına baktı ve beni korkutacak bir durumun olmadığını ama işi şansa bırakmamak adına iğne yazacağını söyledi yeni doktorum.
Proluton diye bir iğne yazdı haftada 1 vurulacağım 3 hafta kadar.
28 şubat'a randevu verdi 2'li test için. Belki cinsiyetinide görebiliriz o zaman dedi![]()
Ben ara ara kusuyorum hergün değilCanım dün saglik ocagina gittigimde gunde 4den fazla kusma olursa muhakkak doktora basvurun diye uyardilar cok oluyorsa sende git belki serum falan takarlar
Ayy gerçekten mii benimde yarın kontrolüm seninle yakınız çok heveslendim bak şimdi :) nasıldı ay hiç fotoğraf çektin mii :) kalp atışını duymadın dimi doğru anladım kalbi nası gördü ya oluyomuymuş öyleBugun keseyi ve bebisi gordum coksukur kalpte olusmus hersey yolunda dedi dr8mm kesemiz kan tahlillerimizde yapildi icim rahatladi cok sukur
ohhh çok şükür, gözün aydın canım.
Saol I Ipek isik 12 oluyor ölçüme göre :)Sukurlwr olsun canim gozun aydin 28 subata kac haftalik oluyor tatlim
Aynen12 hafta ve sonrasinda pozisyon uygunsa fikir verebiliyolar ama asil cinsiyet 16dan sonra netlesir. bu haftalarda cok cok kesin demiyolarsa her zaman alisveris icin bi 4-5 hafta daha beklemekte fayda var![]()
Yarim saat arayla ikinci kez KUSTUM çok kötüyüm ya
Çook sevindim canım ya oh ne güzel böyle haberler almak :) cinsiyeti için gün sayıyoruz o halde :)