- 6 Temmuz 2014
- 1.146
- 1.990
- 333
ben sakarya da oturuyorum ama medical park hakkında fikrim yok valla :)Sakarya veya izmitte oturan varmı aranızda izmit medicalpark hakkında bilgisi olan veya ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben sakarya da oturuyorum ama medical park hakkında fikrim yok valla :)Sakarya veya izmitte oturan varmı aranızda izmit medicalpark hakkında bilgisi olan veya ?
Hangi doktora gidiyosun canım senben sakarya da oturuyorum ama medical park hakkında fikrim yok valla :)
asıl doktorum izmit umut tepede benim tedaviyle oldu bebeğim ama doktorum acil durumlar için sakarya da da doktor edin dedi dün adatıpta bülent durana gittik 25inde konakta neşe çakmakçı sonra da altınova da şenol şafağa gidip 3ünden birinde karar kılıcam valla o yüzden burda net bir doktorum yok henüz :)Hangi doktora gidiyosun canım sen
Arkadaslar pat diye konuya atladim ama kusura bakmayin. Bana lutfen bi akil fikirverin. Gitgide artan bi gerginligim sinirlilik halim var. Kendimi zaptedemez oldum.hamilelik hormonunun artmasi sebebiyle normal diyorlar sizce? Varmi benim gibi asabiyet problemi yasayan
Biz dogu görevindeyiz izne gelcezde nereye kime gitcegime karar vermedim orda bi kontrol olmak istiyorum. Daha önceden bahcelievler medicalprkta calistigim icin izmiti merak ediyorum ama ezbere gitmekte olmaz. Sen bu ücünden en cok kimi tavsiye ediyosun özellikle ultrason cihazı yeni tip olursa isime daha cok yararasıl doktorum izmit umut tepede benim tedaviyle oldu bebeğim ama doktorum acil durumlar için sakarya da da doktor edin dedi dün adatıpta bülent durana gittik 25inde konakta neşe çakmakçı sonra da altınova da şenol şafağa gidip 3ünden birinde karar kılıcam valla o yüzden burda net bir doktorum yok henüz :)
ama çok araştırdım bu 3ü iyilerdenmiş etrafımda çok memnun kalan var
valla cihazları hakkımda bilgim yok zaten diğer ikisine daha gitmedim ama bülent duran da güzel illgilendi prof. kendisi ama cihazı yeni gibi duruyordu :) cihazın monitörü dışında duvarada ekran koymuşlar ordan gördüm bebeğimi :)Biz dogu görevindeyiz izne gelcezde nereye kime gitcegime karar vermedim orda bi kontrol olmak istiyorum. Daha önceden bahcelievler medicalprkta calistigim icin izmiti merak ediyorum ama ezbere gitmekte olmaz. Sen bu ücünden en cok kimi tavsiye ediyosun özellikle ultrason cihazı yeni tip olursa isime daha cok yarar![]()
Cok sagol canım hayirli huzurlu saglıklı günlervalla cihazları hakkımda bilgim yok zaten diğer ikisine daha gitmedim ama bülent duran da güzel illgilendi prof. kendisi ama cihazı yeni gibi duruyordu :) cihazın monitörü dışında duvarada ekran koymuşlar ordan gördüm bebeğimi :)
Tam adini hatirlamiyorum ama bebegin ilklerim gunlugu muydu neydi. Biraz dini icerikler de var icinde dualar vs ben rahatsiz olmadığım için , icindeki sorular vs en guzel o geldi bana onu aldim.Hangi günlüğü aldın? Ben de bakıyorum bakıyorum ama karar veremiyorum.
Tamamen bebegin huyuna, annenin rahatligina bagli degisebilir. Kimine zindan olabilir kimi cok rahat eder belli olmaz bu isler:))Yazın 7 aylık olacağız, gidebilir miyiz ki tatile?
Benim sat 2 aralik ama dr gec dollenme dedi yine de ben kalp atislarini yaklasik 2 hafta once duydum. Ama anladigim kadariyla benimki baya erken olmus. Su an mide bulantim orta daha cok gaz ve siskinlik oluyor bende. Surekli gegirtiyor beni afedersiniz :)@CennetBahcesi53,@ddm54,ASSELL87 , @bebekicin , @maysablg @eftelyahsn bizim tarihlerimiz 1-2 gün fark var, bazılarınızla da aynı,benim hiç bulantım yok,sık sık lavaboya da gitmiyorum,sadece akşamları iştahsızlığım var,bazen eğilip doğrulurken sağ tarafıma ağrı giriyor ama anlık oluyor,ara sıra baş dönmesi oluyor göz kararması şeklinde onun haricinde bir şeyim yok. Geç döllenme benimki de bir çok arkadaş gibi,henüz kalp atışı duymadık,haftaya perşembe günü gel dedi dr umuz kalp atışı için. Kalp atışını hanginiz duydunuz,içinizde geç döllenme yaşayan var mı? mide bulantınız rahatsızlıklarınız neler?
Yok cnm ondan degil aynı mantelitede olurlar hem ortak hem arkadaş yani ayni klinigin doktorlari neticede. Bana arkadaşini soyle sana kim olduğunu söyleyeyim derler ya :)Arda beye ihanet mi olur :)
Sorma cnm cok korkuyorum internette de pek bisey bulamadim. Okuduklarim da olumsuz seyler... cok sagol cnm sordugun icinsordum hiç bir zararı yokmuş solgar da devit3 ile aynı gibi dedi eşim rahatlıkla kullanabilirsiniz sanırım doktorunuz yazmıştı benim de evde devit3 stoğum var eşim hafta da 1 kullan demişti ama eksiklik çıkmadan kullanmadım ben :)
Doktor da öyle söyledi çok kötü değil dedi...neyseki kan degerim ve b12 iyi cikti28 çok düşük değil cnm şimdilik idare eder. Benimki 11
Canim Merhaba bende Antalya dayim hangi doktora gidiyorsun cnmiyi akşamlar arkadaşlar. ben de bilgilerimi vereyim,beni de kaydedin. bugün ilk muayeneme gittim. kalp atışlarını duyduk çok şükür, bu yüzden bekledim. Antalya, yaş:28, ikinci bebeğim. sat: 10 aralık. tahmini doğum t: 15 eylül.![]()
Onlar bende de iyi çıktı çok şükür ama d vitamini yetersiz çıktı.ve ben kullanıp kullanmamaya cok kararsiz kaldım.Doktor da öyle söyledi çok kötü değil dedi...neyseki kan degerim ve b12 iyi cikti
Merhaba canım:)hayırlı olsun senin de, vallahi ben de sevindim :) biz ağustosta iş sebebiyle geldik konyaya, alışmaya çalışıyorum, doğduğum,30 yıldır yaşadığım ankaradan ayrıldım geldim, zor oldu birazcıkMrb cnm bende konya da oturuyrm nihayet konyadan birisini gördümhangi hastaneye ve doktora gidiyorsun, onerebilecegin bi doktor varmi, ben medicana narin türkmen e gidiyorum ama hala emin olamadim doktordan