- 12 Mayıs 2015
- 993
- 490
- 103
Ben de tedirgin oldum ama bir yandan da kendimi rahatlatmaya çalıştım her sene böyle bsy cıkıyor cidden illallah ettik artık ya bari şu hamileliği hayırlısıyla atlatsaydık. Hayır aşı vs buluyorlar ama onun da ne derece güvenli olduğu tartışılır. Bence şimdiden çok sıkıntı etme nasılsa henüz türkiyeye gelmedi. Geldiğinde çözüm düşünürüz gerekirse evden cıkmaz imkanı olanlar, olmayan da ince uzun seyler giyer acık alanda cok vakit gecirmez ne blym baska cozum de dusunemedimGünaydınlar herkese. Son zamanlarda haberlerden zika virüsü kabusunu takip ettiniz mi bilmem. sivrisineklerden insana geçiyor. Allah korusun hamilelerde korkunç sonuçları var mikrosefali gibi. Benim içime bir korku düştü. Gerçi şuan Türkiye için bi tehlike yok deniyor. Ama dünya çapında yayılma olasılığı olabilirmiş. Yazın sivrisineklerden tam korunmak imkansız malum. Ve eylüle kadar fazlasıyla sokulmuş oluruz. Ben fazla mı pimpirikliyim bilmem ama içimde sıkıntısı. Bu konuda bilgisi olan veya beni rahatlatabilecek birileri var mı çok merak ediyorum. Allah hepimizin bebişlerini korusun...