- 3 Mart 2015
- 2.270
- 2.339
- 133
- 37
Evet Can'ım doğru hatırlıyorsun gittik Dr a duyamadık çünkü çok gerildim heyecandan ağlamaya başladım ama gördük kalp atışını pıtır pıtırdıCanım sen bugün kalp atışlarını duymayacak mıydın, karıştırdım mı ben:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet Can'ım doğru hatırlıyorsun gittik Dr a duyamadık çünkü çok gerildim heyecandan ağlamaya başladım ama gördük kalp atışını pıtır pıtırdıCanım sen bugün kalp atışlarını duymayacak mıydın, karıştırdım mı ben:)
Gözün aydin canim cok sukur iyiymis bebis :)Can'ım kalp atışlarını gördük çok şükür ama duyamadık çünkü ben çok gergindim ben ağladım resmen kalp atışını görünce duygulandım. Haftaya tekrar çağırdı kalp atışını duymak için. İnşallah haftaya da böyle gergin olmam. Yalnızzzzz iğne verdi cleaxane riske etmeyelim çünkü zor oldu bebiş Dedi. Bu arada bizimki 6+1 Bebek de 0,48 cm Dedi.
Senin ilk bebismiydiBak buda bnm
Benimde ilk dinletmedi doktor göstermisti zarar vermesin bebege demisti dün dinletti canım sende diyarsın merak etmeCan'ım kalp atışlarını gördük çok şükür ama duyamadık çünkü ben çok gergindim ben ağladım resmen kalp atışını görünce duygulandım. Haftaya tekrar çağırdı kalp atışını duymak için. İnşallah haftaya da böyle gergin olmam. Yalnızzzzz iğne verdi cleaxane riske etmeyelim çünkü zor oldu bebiş Dedi. Bu arada bizimki 6+1 Bebek de 0,48 cm Dedi.
Gözün aydın canim. Ben de cleaxan 0.4 kullanıyorum. Ek olarak da coraspin. Benim bebislerime iyi geldi sanki daha güzel besleniyorlar kuzularCan'ım kalp atışlarını gördük çok şükür ama duyamadık çünkü ben çok gergindim ben ağladım resmen kalp atışını görünce duygulandım. Haftaya tekrar çağırdı kalp atışını duymak için. İnşallah haftaya da böyle gergin olmam. Yalnızzzzz iğne verdi cleaxane riske etmeyelim çünkü zor oldu bebiş Dedi. Bu arada bizimki 6+1 Bebek de 0,48 cm Dedi.
Ayyy çok tatlı canim yaaaehe yeni pıt pıt kaydıyla karşınızdayız efenim
bu aletle artık yerini nokta atışı bulabiliyorum ve daha güçlü almaya başladım sesini.
Beni sakinleştiriyor yoksa baya baya aklımı kaçırıyordum kaç gündür
https://drive.google.com/file/d/0B7RxPM7X8FKUck5jY3B3VXFUa2s/view
Ayyy çok tatlı canim yaaamaşallah
Ben bi türlü yerini bulamadım canim doktorun kalp dinlemek için nereye koyduğunu unutmuşum heyecandan
Sen nereye koyarak duyabiliyorsun tarif edebilir misin lutfen
Sağol Can'ım evet iyi ama iğne başlattı her ihtimale karşı. 6 +1 yani eylül değil ekim annesi olacağım ama sizinle devam edeceğim. Acaba sonra gelişir mi tarihe göreGözün aydin canim cok sukur iyiymis bebis :)
Sağol Can'ım evet iyi ama iğne başlattı her ihtimale karşı. 6 +1 yani eylül değil ekim annesi olacağım ama sizinle devam edeceğim. Acaba sonra gelişir mi tarihe göre
Can'ım ben de coraspirin kullanıyorum progestan ve inim omega bir de bu iğneydi verdi işteGözün aydın canim. Ben de cleaxan 0.4 kullanıyorum. Ek olarak da coraspin. Benim bebislerime iyi geldi sanki daha güzel besleniyorlar kuzular![]()
aynı sebepten ben de tavuk yemiyorum. Ama hindi eti yenebilir.
bana verdiği de 0,4 Can'ım. Peki iğneni kendin mi vuruyorsun Can'ım? Çok ağrıyor mu? Kalçadan de mi?Gözün aydın canim. Ben de cleaxan 0.4 kullanıyorum. Ek olarak da coraspin. Benim bebislerime iyi geldi sanki daha güzel besleniyorlar kuzular![]()
Ben de kan sulandırıcı iğne kullanıyorum. Kalçadan değil ama göbekten. Zaten göbek, üst kol ve üst bacaktan vuruluyor diye biliyorum. Ben kendim vuruyorum.bana verdiği de 0,4 Can'ım. Peki iğneni kendin mi vuruyorsun Can'ım? Çok ağrıyor mu? Kalçadan de mi?
bana verdiği de 0,4 Can'ım. Peki iğneni kendin mi vuruyorsun Can'ım? Çok ağrıyor mu? Kalçadan de mi?
İnşallah Can'ım yaaa. Öne geçmese bile ne kadar aza inse o kadar iyiİlk zamanlar oluyor. Sonra haftasını yakalıyormuş bebişler. Hatta öne bile geçiyorlarmış![]()
Yarın alacağım iğneyi. Ben de kendim vururum o Zaman ben kalça diye biliyordum çok acıyor mu peki?Ben de kan sulandırıcı iğne kullanıyorum. Kalçadan değil ama göbekten. Zaten göbek, üst kol ve üst bacaktan vuruluyor diye biliyorum. Ben kendim vuruyorum.
Yok, çok acımıyor. Ben öncesinde vuracağım bölgeye soğuk kompres koyuyorum. O iyi geliyor.Yarın alacağım iğneyi. Ben de kendim vururum o Zaman ben kalça diye biliyordum çok acıyor mu peki?
Kendim yapıyorum canim koldan ya da gobekten yapılıyor çok basit zaten. Igne yapmakta bişey yok da ılac yakıyor bi de yapılan yerler morariyor biraz korkma yani.bana verdiği de 0,4 Can'ım. Peki iğneni kendin mi vuruyorsun Can'ım? Çok ağrıyor mu? Kalçadan de mi?