Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Ramziye gore kiz cnm yumurtanin salindigi tarafa degil de kesenin icinde bebegin durdugu yer ve plesantaya gore bakiyorum. Yuzde 85 diyorlar tabi yanilma payi var,
Ağzın bal yesin canım :KK19:
Şu 1 geçsede kesin sonucu öğrensek :KK53:
Zaten erkek derlerse o hayal ettiğim kurdaleleri pipisine takıcam :D :D:KK45:

Zaten erkek derlerse o hayal ettiğim kurdaleleri pipisine takıcam :KK70: :KK70::KK45:

Hahahaha allah iyiliğini versin
Bir kız annesi olarak tecrübe ettiğim şu ki, 4 yılın sonunda pembe den kusuyorsun :D
Hele birde dışarıda kar yağarken etekle yada kolsuzla dışarı çıkmak için ufak çaplı kriz yaşatırken aldığına pişman oluyorsun o cicili kıyafetleri canım :D

Kızlar kola zarar li mi :KK43:(
evet ama cok canim isterse bir cay bardagi tuketiyorum tabi hergun fln degil 2 haftada bir...
Ben 11.ci haftamda bebeğimi hissetmeye başladım.sanki içimde bir kelebek var kıpır kıpır.13.cü haftamdayım halen hissediyorum.benim gibi erkenden hissedenler oldumu arkadaşlar.
cnm pek mumkun degil ben de hisseder gibi oluyorum ama buyuk ihtimal hissettigimiz sey bagirsak hareketlerimiz.
Ben G. Afrika' yi gordukten sonra Turkiye bedava geliyor. Kontrol basi 400 tl, gecen hafta kan degerlerime bakildi ki toplasan 4-5 degere bakildi, 350 tl verdim. Yarin ikili test var ne odeyecegimi bilmiyorum. Tahminim muayene ile birlikte 1000 civari. Simdiden iligimizi kuruttu velet. :KK70:
burada da acıbadem fln gibi bir hastahaneye gidince aynı fiyatlar.., ama daha ucuzları da var tabi.
kızlar selam moralim sıfır eksi yerlerde berbatım :KK43: sabah eşimin ağır bel ağrısıyla uyandık nazı kaprisi çekilmiyor yani kelimelere dökemiyorum böyle bir naz yani kimsede görülmemiştir. hamile olan ben 3 yaşında çocuğu olan ben işe giden uğraşan ben bir de bana naz yapıp duruyor sinir oluyorum 1 haftadır böyle dayanacak gücüm kalmadı, bir de öğlen yemek yerken şantiyede ortada yeşillik vardı salak gibi yiyesim tuttu roka soğan tere felan yerken bir baktım iğrenç çamur gibi birşey tam temizlenmemiş neyse kimseye birşey demedim ama kusacaktım sonra içime dert oldu hadi benim yediklerimde de varsa bir enfeksiyon veya parazit kaparsam diye evhamdan yedim bitirdim kendimi çok üzgünüm ya sabahtan beri ağladım kaçtır..........
disaridan bisey tuketmemeye calis... kafana takma bisey olmamistir Allah in izniyle...
kızlar mide bulantılarınız ne alemde benim bir oğlum var onda böyle değildim, bunda çok midem bulanıo acaba kız mı diorum
benim en yakin arkadasim bikac gun once erkek dogurdu 9 ay midesi bulanmisti...
Bunlar da chiccodan dün sipariş verdiklerim, trendyoldan aldım.
Allah sağlıkla sıhhatli giyinmeyi nasip etsin inşallah.
Kizlar bnm kahve lekenmelerim ara ara devam ediyor, bende endiselenip dr gittim bugün benim bicirik bir büyümüş kipir kipir elleri ayaklari sürekli oynuyor. :KK46:Allahim hepimizin bebeklerini bize bağıslasin. Cok sükür hicbir sikinti yok dedi dr. Herhangi bi kanama alani falan gözükmüyor, bu bir müddet devam edicek sanirim. Ama onu görmek paha bicilemez bir duygu:KK200::KK200::KK200:
kanama 1 cm nin altındaysa göremiyorlar ultrasonda sen gene dikkatli ol. Umarim tez zamanda geçer.
Az önce annem aradı, geçen hafta oraya gitmiştik, " oğlun olacak , rengin çok solmuş, kızda öyle olmaz " dedi:-)herkes erkek diyor, ramzi kız diyor, ben bu kadar heyecan için fazla sabırsızım ama:KK70:
ramiz nin yanılma payı var biliyorsun gönlünden geçen hayırlısı olsun inşallah.
Annisler sınırim o kadar bozukki rubella ve iki testim eksik yapılmış hemşire hatası bugün kesin karar verdim hemen doktorumu degistirecegim de çok endiseliyim
içine sinmiyorsa huylandiysan değiştir doktorunu ben huylandim mi birseyden aklıma gelen basima geliyor. Sen de benim gibiysen acil değiştir doktorunu...
Bugun tsh icin kontrole gittim 1 ay once ilacla 1.59a dusmustu bugunku kan sonucum 5.56 cikti doktorlara bakmayacagim artik 2 haftada bir kontrole gitmeyi dusunuyorum onlar 1 ay diyor ama gec kalmisim iste cok moralim bozuldu :KK43:. Yarin kuzucumu gormeye gidecegim hem de ikili test yapilacak insallah guzel haberler aliriz.cinsiyeti de ogrenmek istoyorumm cok kendi doktorum soylemezse esenlerde ozel bi hastanede bi doktor 11. Haftada bile cinsiyet soyluyormus ona gitmeyi dusunuyorum.yan komsum ve karsi komsum kiz olmasina ragmen 11. Haftada ogrenmisler bakalim biz ogrenebilecek miyiz
tsh çok önemli sakin ihmal etme...
Cok geçmiş olsun. Ben de iki gündür ateş ve öksürükle mücadele veriyorum cok kotu. En azından serum kendine getirir seni baya. Ben de aç yaşıyorum iştah sıfır
Geçmiş olsun cnm acil sifalar diliyorum.
bende yumurtlama gunu gebe kaldm ovulasyon testı kullanmastm tuttrdum cok şükür cınsıyetı ıle ılgılı varmı tahmını doktrn acaba yumurtlama gunu erkek dıolar genelde
cnm en hızlı sperm belki x kromozomlu ya da en dayaniklililar içinde hızlı olan x kromozomu... bunu bilemezsin evet oyle diyorlar ama yumurtlama gunu kizi olanlari da cok duydum. Yumurtlamadan sonra oglu olani da duydum.
bende ciciş bi kızım olsun cok ısterım ama erkek olcak bnmkisii içime doguyorr nedense ruyalarmdada hep erkek bebek etraftanda erkek dıyen cok hatta ruyasnda görende saglıklı olsunda gerci razıyım ıkısınede idrar rengı acıksa erkek koyuysa kız dıolar bıde
cnm çok şu icince idrar rengim açılıyor az tuketince koyulaşıyor bu türlü şeylerin cinsiyetle alakası yok.
Benim sanırım öyle,28 Kasım son adet tarihinin ilk günü
Bebek gelişim olarak 10 Aralık başlangıç gibi duruyor ve geç döllenme dedi bana
Benim anlamadığım zaten adet zamanı hamile kalmak mümkün değilken neden o tarihten hesap yapıyorlar ve ovulasyon zamanı oluşmuş bir embriyoya geç deniyor :KK34:
Evet ovulasyon gunü olan geç olmaz ama acaba ovulasyon günü değil de daha mi sonra oldu.? Daha dogrusu beklenen ovulasyon gunu sonra mi gerceklesti. Mesela ben 6 gun gec yumurtlamisim.

Hahahaha allah iyiliğini versin
Bir kız annesi olarak tecrübe ettiğim şu ki, 4 yılın sonunda pembe den kusuyorsun :KK70:
Hele birde dışarıda kar yağarken etekle yada kolsuzla dışarı çıkmak için ufak çaplı kriz yaşatırken aldığına pişman oluyorsun o cicili kıyafetleri canım :KK70:

Hahaha:D çok komikler ama ya :D
Erkekte olsa sıkıntı duymam illaki çok severim:KK68: ama işte kızında tadı başka :KK30: not: İzmire kar yağmıyor :D :mad:

Kasap önü kedisi gibi :KK70:
Ringring doğru diyor kızlar çok zilli ya mümkün deil beğenmediğini giydiremezsin. Ayakkabı küçük gelmsee kucuk geldi der giymez. Winxli olmayn birsey asla tercihimiz deil.
Ya ben benim kızın 2bucuk yaşında pembe çorba diye ağladığını bilirim:KK70::KK70::KK70:

Evet ovulasyon gunü olan geç olmaz ama acaba ovulasyon günü değil de daha mi sonra oldu.? Daha dogrusu beklenen ovulasyon gunu sonra mi gerceklesti. Mesela ben 6 gun gec yumurtlamisim.

Mümkün değil
Embriyodan 2 hafta önde gitmesi bekleniyor sanki
28 Kasım son adet tarihi ve ovulasyonum 15 Aralık, bebiş 10 aralıkla uyumlu
Bir adet normal bir kadında ortalama 5 gün
Ve 28 günde bir benim sadece 31 günde bir

40+2 denilen süreçte ovulasyon zamanı olan Embriyoya geç demek mantıksız sanki

Ringring doğru diyor kızlar çok zilli ya mümkün deil beğenmediğini giydiremezsin. Ayakkabı küçük gelmsee kucuk geldi der giymez. Winxli olmayn birsey asla tercihimiz deil.
Ya ben benim kızın 2bucuk yaşında pembe çorba diye ağladığını bilirim:KK70::KK70::KK70:

Oof şimdi bakıyorumda sanırım fazla beklemişim ben evlenmek ve çocuk yapmak için:KK45:
Nasıl ayak uyduracağız biz bunlara ayol :KK14:
Birde zombili bişiler vardı monster high mı ne. Ne acaip şeyleri seviyorlar. :KK53:

Sabahın köründe ben mini mouse lu sweet giymiycem krizi
Makyaj çantasında bir birine girmiş malzemeler
Okula cebinde herkesten gizleyerek aşırıp götürdüğü rujlar
Prenses olmazsa yüzüne dahi bakılmayan masal kitapları, her yayım evinden birer tane olmak şartıyla prenses masalları yani 10 tane değişik cindirella masalı var evde
Bir de babayı kıskanma var ki ona hiç girmiyim

Hani kız olmazsa üzülmeyin diye yazdım başka birşey düşünülmesin :D

Mümkün değil
Embriyodan 2 hafta önde gitmesi bekleniyor sanki
28 Kasım son adet tarihi ve ovulasyonum 15 Aralık, bebiş 10 aralıkla uyumlu
Bir adet normal bir kadında ortalama 5 gün
Ve 28 günde bir benim sadece 31 günde bir

40+2 denilen süreçte ovulasyon zamanı olan Embriyoya geç demek mantıksız sanki
Bu koşullarda bana da mantıksız geldi...

Prenses olmazsa yüzüne dahi bakılmayan masal kitapları, her yayım evinden birer tane olmak şartıyla prenses masalları yani 10 tane değişik cindirella masalı var evde

Hani kız olmazsa üzülmeyin diye yazdım başka birşey düşünülmesin :KK70:
Masallarla büyüyüp hayal kırıklığı yaşıyoruz hepimiz... prensler prensesler oysa gercek hayat öyle mi? Bak konuya nasil farkli bir bakis acisi hep erkekler yuzunden.... şu adamlari da biraz duygusal yetistirsek fena olmaz sanki...

Masallarla büyüyüp hayal kırıklığı yaşıyoruz hepimiz... prensler prensesler oysa gercek hayat öyle mi? Bak konuya nasil farkli bir bakis acisi hep erkekler yuzunden.... şu adamlari da biraz duygusal yetistirsek fena olmaz sanki...

Aynen dediğin gibi
Duygusal olmadı, duyarlı da olumlu
Duygusallıkta hata yapılıp içine kapanık asosyal olmasını da riske edemeyiz
Sonuçta her anne bu tip psikolojik eğitim sahibi değil
Ama duyarlı merhametli olmak ben inanıyorum ki her annenin aşılayabileceği bir duygu.

Günaydın kızlar gene bu saatte dikildim ayağa... bu bebiş sabahları beni uyandırıyor hem de çok erken... hamilelikten once hic bu kadar erken kalkmazdim... birbucuk saat daha uyumam lazim yoksa iş yaparken uykum gelecek öğlen... ama uyandım bi kere :110:

tembelanne tembelanne doktor detaylı ultrason yaparken cinsiyeti söyleyeyim mi sürpriz mi olsun dedi. Biz hemen söyleyin diye atladık eşimle:)
Gidiyoruz yoldayız bizde sorarsa söyleyeyim mi diye atlarız heralde
Bir kızım var diye kız hissediyorum gibi ama bazen de erkek gibi geliyor
Kısmetimizde ne varsa Rabbim neyi nasip ettiyse düğün Bayram'la gelsin tabi
Çok heyecanlıyım heyecandan rüya bile görmedim hahahhaha :)

Benim sanırım öyle,28 Kasım son adet tarihinin ilk günü
Bebek gelişim olarak 10 Aralık başlangıç gibi duruyor ve geç döllenme dedi bana
Benim anlamadığım zaten adet zamanı hamile kalmak mümkün değilken neden o tarihten hesap yapıyorlar ve ovulasyon zamanı oluşmuş bir embriyoya geç deniyor :KK34:

Sorunu tam anlamamis olabilirim. Ama adet zamani hamile kalmak mumkun diil tabi kki. Falat bozulab yumurta atilirken yeni yumurta olustugu icin ve o yumurtan dollenip bebek oldugu icin spermle birlesme trihi diil yumurtanin olusum tarihi baslangic kabul ediliyor.

Zaten erkek derlerse o hayal ettiğim kurdaleleri pipisine takıcam :KK70: :KK70::KK45:

Ne guldum sabah sabah :)) allah sagliklisini gonlune gore versin :))

Hani kız olmazsa üzülmeyin diye yazdım başka birşey düşünülmesin :KK70:

Ya ben bi yzdiklarinizdan sonra kiz buyutebilir miyim bilemedim cidden :)) O kadar tarzima uygun ki erkek annesi olmak, hoplamak ziplamak ve o kadat daha tecrubelendim ki bu konuda bizim evlat kiz olursa ciddi adaptasyon sorunuysayabilirim sanirim :)) bi de duygusal olarak o kadar naz ve hassasiyet korkutuyor sanki beni.

Ote yandan kiz evlat babaya duskun esimin oyle bir sevgiyi de tatmasini cok isterim. Kiz evlat evlenince daha bi ailesine yakinlasiyor o acidan ilerisi icin paylasimi yuksek bisi :)) ay bilemedim yarin ikili var soyler mi diye dusunuyorum ben de. Saglikli desin de ben galiba hepsine hazirim bi sekilde :))

Günaydın kızlar gene bu saatte dikildim ayağa... bu bebiş sabahları beni uyandırıyor hem de çok erken... hamilelikten once hic bu kadar erken kalkmazdim... birbucuk saat daha uyumam lazim yoksa iş yaparken uykum gelecek öğlen... ama uyandım bi kere :110:

Ben bebekten diil de wc olayindan dikiliyor ezanla. Sonra esimin hazirlanma gurultuleri dusu trasi derken 8e dogru anca daliyorum yeniden. 9da da ufakligi kaldiriyorum okul hazirliklari vs. dinlenemiyorum sanki hic bu ara :/

Bu ara senin ramziye ben de foto atmak istiyorum ama 7de gittim sanki ilk bi bakicam dosyaya. Uyar dersen atarim

Back
X