Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
nerdeyse 3 haftadır ultrasona girmiyorum, suan da erken doğumların sayısı cok artmıs herkes ultrasona cok gırenlerın erken doğum riski artıyo diyor ne kadar doğru bilemem ama bebegımı cok özledım iyi mi die içim içimi yiyor ınsallah saglıklı devam edıyordur gebeliğim sizde oyle düşünüyormusunuz bir iki hafta görmedıgınızde acaba bısey oldu mu moduna gırıyormusunuzzz ?
canım bende aynı duyguları yaşıyorumm 12 gündür görmedim bu cts gidicktim doktorum yokmuş pts gidicm kanama vs yok şükür ama endişe ediyorum kalp atışını videoya almıştı eşim onu izliyorum bende :110:

Gunaydin hanimlar... Az evvel doktordan geldim. Esek sipam 4 haftada kocaman olmus. :) 11. haftadayiz, boyumuz 4,6 cm. Iki fotograf arasinda 4 hafta fark var. Insan icinde hissedemeyince bu kadar buyuyebilecegine inanamiyor. Gittigimizde uyuyordu, doktor hadi bakalim uyumak yok bugun dedi, karnima pit pitlar yapti ultrason cihaziyla. Bir anda irkildi, elini kolunu sallamaya basladi. :) Ikili test icin perinatologa yonlendirdi, ondan da randevuyu 7 Mart' ta aldim. Cinsiyetini belki uzman perinatologunuz soyler dedi. Eger soylemezse bir sonraki randevum 26 Nisan`da. 20 haftalikken ogrenmis olacagiz cinsiyetini. Hic umrumda degil acikcasi, kendi kendime kurmusum gunlerdir kiz mi erkek mi diye ama o elini bacagini oynattiktan sonra, kalbi kut kut attiktan sonra hicbir seyin degeri yokmus. Dilerim isteyen herkes bu duyguyu yasasin.

Eklentiler

• IMG_5321.webp
    IMG_5321.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 210
Günaydın arkadaşlar :))
:p
Nasıl ya pembe çorba mı? Çorap fln yazacaktın yanlış mı oldu yoksa çorbanın pembesi için mi ağladı :KK57:öyle bsy var mı ki
Ay yok kız ne pembesi takıntı takıntı :)) Bende sicinca pembe oluo diye mercimek çorbası icirirdim inanırdı :KK70:yapınca bakim bakim derdi tuvalet yuttttuuuu ah tuvalet pis tuvalet kızımın pencelerini göstermiyor diye diye unuttuk :KK70::KK70:
ASSELL87 ASSELL87 Benim kızı anlatsam roman olur kurban olduğumda öyle laflar warmi mümkün deil hikkk die kaliosun:110:
Winx giyiyo hanım ne ben onunla giyincem neredeyse o benim gibi giymek nedemek:KK53:

KAYMA falan olmuyor canım, eğer adet ğünün düzenliyse. ilk başlarda 4-5-3 günlük gelişimden dolayı oluyor sonra normale geliyor.
Adetim pek duzenli degildir, genelde 35-40 gunde bir olurum. Bazen iki ayda bir. Bugun gittim doktora, 1 ay once hesapladigimiz usg olcumune gore gidiyor. Olsun bir hafta gec dogururuz sikinti yok. :)

Merhaba arkadaşlar, göbek çevresinde tüylenme sorununu bir tek ben yaşamıyorum değil mi? Bende acayip artış oldu.

kızlarr folik asit sanki beni kötü yapıyo, içtikten sonra halsizlik mide bulantısı yapıyo içmeden daha iyiyim sizde de oyle mı acaba :KK43:
Canım gece uyurken alabilirsin benim dr sabah alma gece al. Folk asit bulantı yapıyor demişti..

Gunaydin hanimlar... Az evvel doktordan geldim. Esek sipam 4 haftada kocaman olmus. :) 11. haftadayiz, boyumuz 4,6 cm. Iki fotograf arasinda 4 hafta fark var. Insan icinde hissedemeyince bu kadar buyuyebilecegine inanamiyor. Gittigimizde uyuyordu, doktor hadi bakalim uyumak yok bugun dedi, karnima pit pitlar yapti ultrason cihaziyla. Bir anda irkildi, elini kolunu sallamaya basladi. :) Ikili test icin perinatologa yonlendirdi, ondan da randevuyu 7 Mart' ta aldim. Cinsiyetini belki uzman perinatologunuz soyler dedi. Eger soylemezse bir sonraki randevum 26 Nisan`da. 20 haftalikken ogrenmis olacagiz cinsiyetini. Hic umrumda degil acikcasi, kendi kendime kurmusum gunlerdir kiz mi erkek mi diye ama o elini bacagini oynattiktan sonra, kalbi kut kut attiktan sonra hicbir seyin degeri yokmus. Dilerim isteyen herkes bu duyguyu yasasin.
Ayyy kocaman olmuş tontiiiişşş maşallah sana:) 11+0 mı suanda? Canım benim yaa yerim ben onu. Bence de cinsiyet hiç önemli değil inşallah ben de böyle sağlıklı haberlerini alırım ne güzel

maşallah canımya ne kadar büyümüş :)

Gidince getirilcek bisi varsa getiriiim :₺) almanlarin hauck guzel ve saglam ama kurdan dolayi artik disardan bisi getirmenin bi espRisi kalmadi. Bi nextten bi de gymboreeden trde yok diye siparis veriyorum artik. Hersey cok pahaliya geliyor
Ben hauck un bi tane park yatağını beğenmiştim kalmamıştı tr de hiç ama sonradan getirmişler iyi bir markaymış sanırım dediğin gibi. Kur yüksek olsa da çok farkediyor canım benim eskiden beğendiğim bebek arabası vardı resmen burayla orası arasında 1500e yakın fiyat farkı var. O yüzden ben cıkamasam da bir arkadasıma getirtmeyi düşünüyorum. Tabi erkenden hayaller:)

Günaydın arkadaşlar :))
Ay yok kız ne pembesi takıntı takıntı :)) Bende sicinca pembe oluo diye mercimek çorbası icirirdim inanırdı :KK70:yapınca bakim bakim derdi tuvalet yuttttuuuu ah tuvalet pis tuvalet kızımın pencelerini göstermiyor diye diye unuttuk :KK70::KK70:
ASSELL87 ASSELL87 Benim kızı anlatsam roman olur kurban olduğumda öyle laflar warmi mümkün deil hikkk die kaliosun:110:
Winx giyiyo hanım ne ben onunla giyincem neredeyse o benim gibi giymek nedemek:KK53:
Hahahahha sen nasıl uyanık bir annesin yaa kısmet olur da doğurursam çok tüyo alırım senden. Cocuga kakan pembe olur demiş kandırmış ne güldüm yaa :KK48: anne olmak böyle demek kii seni cadı seni ama nasıl inatcıymıs :)

gozun aydin :)) bakalim yarin bizimki ne kadar buyumus olacak. boyle anlatildikca daha bi heyecan basiyor :))

hep guzel heyecanlarimiz olsun insallah

Merhaba arkadaşlar, göbek çevresinde tüylenme sorununu bir tek ben yaşamıyorum değil mi? Bende acayip artış oldu.
Ben ben ben. Osman amcaya döndüm yaa kıllı fln böyle. Bir de eşim akşamları iğne yapıyor karnımdan, rezil oluyorum. Epilatörle azalttım utancımdan :oops:

Ben hauck un bi tane park yatağını beğenmiştim kalmamıştı tr de hiç ama sonradan getirmişler iyi bir markaymış sanırım dediğin gibi. Kur yüksek olsa da çok farkediyor canım benim eskiden beğendiğim bebek arabası vardı resmen burayla orası arasında 1500e yakın fiyat farkı var. O yüzden ben cıkamasam da bir arkadasıma getirtmeyi düşünüyorum. Tabi erkenden hayaller:)

orbit falan mi begendin sen. 1500 fark nedir yahuu.. :KK48: ben maclarencyim.. oglumun arabasindan devam ederiz :))

orbit falan mi begendin sen. 1500 fark nedir yahuu.. :KK48: ben maclarencyim.. oglumun arabasindan devam ederiz :))
Stokkeye benim boyum yetmez :KK70:inglesina baktım cnm burda 3200 bir de sadece tek araba düşün, travel system 5600. Amazondan baktım fransada fln 400 küsür euro. Baya ağır ama heveslenmiştim zamanında :KK45: ikinci cocugun en güzel yanı işte. İnşallah rengi de uygundur kız olursa pembe diye tutturmasın baksana yazılanlara :KK48:

Ayyy kocaman olmuş tontiiiişşş maşallah sana:) 11+0 mı suanda? Canım benim yaa yerim ben onu. Bence de cinsiyet hiç önemli değil inşallah ben de böyle sağlıklı haberlerini alırım ne güzel
11+2 canim. Doktor tam gun vermiyor, ben pazartesiden pazartesiye baslatiyorum. :) Aslinda beklenen dogum tarihine gore hesaplayinca boyle cikti. Cok garip bir duygu yahu.. Kolunu bacagini oynatinca gulduk baya, gulunce karnim kasildi doktor birkac kere uyardi gulme diye :D Insallah senin de guzel haberlerini aliriz. :KK68:

Back
X