Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Ya ikili test için randevu alırken görevli aç gelin dedi. Ne alaka ben anlamadım daha şimdi aklıma geldi kafama takıldı. Sizler nasıl gittiniz..
Tok gidebilirsin canim hatta ultrasonda donmedi diye doktor bisiler ye gel dedi bana :)

Teyzelerr biz ikili testen geldik :) yaaa cok ugrastirdi doktoru ense kalinligi olcumu yaparken totosunu donmus yatiyor o kadar rahatsiz ediyoruz bana misin demedi kimildiyor ama bu sefer yuzustu yatiyor dolandim yemek yedim tekrar ugraslar sonucu doktor goruntu yakaladi cok sukur bi sıkıntı cikmadi ultrason olcumlerinde:) bi de baak bu da muhtemelen pipisi diye pipisink gosterdi :))) o kadar kiz sanmistim ki cevremdeki herkes de kiz demisti sok oldumm:). Yer annesi onun pipisini:)
Hadi hayırlı olsun canım:)

saç kestırme saçmalık fakat boyaların ıcerıgı vucuda gecıyor bunu doktorum söyluyor kı bazı kremlerı bıle yuzumuze suremezken okadar kımyasalı derınıze nufus nasıl ettırsınız dedı bilginize...
Ona bakarsak benim doktorum da her şeyi yapabileceğimi söylüyor. Boyaların, kimyasal içerikli ürünlerin deriye geçtiği aşikar ama bebeğe geçtiğine yönelik şimdiye kadar bilimsel bir veri yok. Zaten mantıken de bebeği etkilemesi neredeyse imkansız. Boyaya karşı olup hiç boyamayana saygım var ama bebek için boyatmayıp sonra kaldığı yerden devam etme olayı garip geliyor. İlk 3 ay amonyak kokusuna karşı oluşan hassasiyetten önerilmiyor. Kaldı ki piyasada amonyaksız bir sürü boya var. Ben açıkçası bu kadar hormonal gel-gitlerin olduğu bir dönemde saçımdaki tek beyaz için günlerce ağlayabilecek durumda oluyorum. Asıl şimdi bakıma ihtiyacımız var anlayacağınız.

Çok istiyor bir kardeşi olsun ama bi kadar da inceden de çomak sokuyor 'anne siz odada 3 kişi kalacaksınız ben odam da tek olmaz öyle benim odamda kalicak' ve bi o kadar içten pazarlıklı 'baba insallah kız olur sen demiştin ya perden war halin war yenisini almicam die e kardeşim kız olursa ben onun odasına weririm ve böylece bende yenisini alabilirim'
:))) yani şu cümleler gerçekten onun yani :KK48:
Haha canım benim oğlum 6yaşında daha kardesi olucagını bilmiyor çilek ten arabalı yatak aldırmıstı simdi diyorki kardesim olsunda ona bunu veriyim ben başka modellerden alıyım çok fenalar çok

Kızlar bende uzun bir bekleyiş ve tedavilerden sonra şükürler olsun hamileyim.doğum tarihim 19 eylül 10+2 yim bulantı vardı ama Son 3 gündür iyice arttı
Dr ilaç verdi ama almak istemiyorum benim gibi olup çare bulan varmi

hosgeldin saglikla al kucagina insallah..

care zaman... :) surec boyle malesef, ben bir care bulamadim henuz

Ya ikili test için randevu alırken görevli aç gelin dedi. Ne alaka ben anlamadım daha şimdi aklıma geldi kafama takıldı. Sizler nasıl gittiniz..

yok canim oyle bisi demediler. oglumda da toktum. hatta beklerken cok sevdiim bi cikolatayi yemistim uyumasin diye :)

Ona bakarsak benim doktorum da her şeyi yapabileceğimi söylüyor. Boyaların, kimyasal içerikli ürünlerin deriye geçtiği aşikar ama bebeğe geçtiğine yönelik şimdiye kadar bilimsel bir veri yok. Zaten mantıken de bebeği etkilemesi neredeyse imkansız. Boyaya karşı olup hiç boyamayana saygım var ama bebek için boyatmayıp sonra kaldığı yerden devam etme olayı garip geliyor. İlk 3 ay amonyak kokusuna karşı oluşan hassasiyetten önerilmiyor. Kaldı ki piyasada amonyaksız bir sürü boya var. Ben açıkçası bu kadar hormonal gel-gitlerin olduğu bir dönemde saçımdaki tek beyaz için günlerce ağlayabilecek durumda oluyorum. Asıl şimdi bakıma ihtiyacımız var anlayacağınız.

sac maskarasi kullan :)

boya zararli diyor benim de doktorum. cok rahatsiz oluyorsam organik icerikli boyalari kullanabilecegimi soyledi. ama zten pek beyaz derdim yok su an dogal halinde sansima.

Haha canım benim oğlum 6yaşında daha kardesi olucagını bilmiyor çilek ten arabalı yatak aldırmıstı simdi diyorki kardesim olsunda ona bunu veriyim ben başka modellerden alıyım çok fenalar çok
Sizdedemi war araba yatak :(
Bizde pembe si war bin pişman oldum aldigima 6.bin tl werdik takım olarak abajurundan tawan tülü ne dolabina masasına kadar. Daha bu yaz yatmaya başladı odasında tek başına 3 yaşında kendisi istedi başımızın etini yedi de aldık.
Çok yer kaplıyor...
Şimdi kardesine bi yatak daha atmayı bırak beşik koymaya yer yok napicam odayı.

Çift katlı ranzali merdivenler c ekmeceden dolapli vs kullanışlı bir oda haline cewiricez odayıda gözüme sokarım artık :KK70:

yok canim oyle bisi demediler. oglumda da toktum. hatta beklerken cok sevdiim bi cikolatayi yemistim uyumasin diye :)
Şu element uydurma olayı :rolleyes:
Bende kizimda öyle hatırlıyorum ya yinede insan terwddutte kalıyor tok gideyim :KK31:

Sizdedemi war araba yatak :KK43:
Bizde pembe si war bin pişman oldum aldigima 6.bin tl werdik takım olarak abajurundan tawan tülü ne dolabina masasına kadar. Daha bu yaz yatmaya başladı odasında tek başına 3 yaşında kendisi istedi başımızın etini yedi de aldık.
Çok yer kaplıyor...
Şimdi kardesine bi yatak daha atmayı bırak beşik koymaya yer yok napicam odayı.

Çift katlı ranzali merdivenler c ekmeceden dolapli vs kullanışlı bir oda haline cewiricez odayıda gözüme sokarım artık :KK70:

biz de arabali yatak magduruyuz... ben odayi ufakligi yataga alinca bunk beds modellerinden birine donusturmeyi dusunuyorum :) guzel tasarimlar var iki yatakli bol dolapli falan. hayirlisiyla o gunler gelsin de... oglumun 27 aya kadar park yatakta yattigi dusunulurse daha baya zaman var :))

sac maskarasi kullan :)

boya zararli diyor benim de doktorum. cok rahatsiz oluyorsam organik icerikli boyalari kullanabilecegimi soyledi. ama zten pek beyaz derdim yok su an dogal halinde sansima.
Aslinda organik icerikli boyalar da guvenli degil canim. Kuaforlerde sifir amonyak olan boyalari kullanmak daha iyi sanirim.

biz de arabali yatak magduruyuz... ben odayi ufakligi yataga alinca bunk beds modellerinden birine donusturmeyi dusunuyorum :) guzel tasarimlar var iki yatakli bol dolapli falan. hayirlisiyla o gunler gelsin de... oglumun 27 aya kadar park yatakta yattigi dusunulurse daha baya zaman var :))
Şaka gibi dimi çilek mağduru olmasın kimse feci bişey :KK53:
Bunk bedslerin turkisleri cok iyi :KK48:
Yok bende minigim büyüsün 1 yaş iyi hemen oda birleşimi :21:
Kardeşlerin ayrı odalarda kalıp ayrı odalara sahip olmasına karşıyım ergenlik çağları gelince ayrılmalı.:KK56:

ben sana yada kımseye boyama demıyorum canım sadece ben yuzume surucegım kremımın bebege etkı edıcegı ıcın kullanmamı ıstedı o konusulurken buda konusuldu bildiğimi aktarıyorum. amanyoksız boyaların ıcınde de boyanın kımyasalı malesef var ve derıye nufus eden hersey zararlı olabılıceği için riske neden atayım kı ? ama sen ben mutsuzum boyucam dersın bu tercıh senın olur kımı sıgara ıcer kımı kahve vs .. ben doktorumdan duydugumu sölemek ıstedım.

Kızlar bende uzun bir bekleyiş ve tedavilerden sonra şükürler olsun hamileyim.doğum tarihim 19 eylül 10+2 yim bulantı vardı ama Son 3 gündür iyice arttı
Dr ilaç verdi ama almak istemiyorum benim gibi olup çare bulan varmi

Cnm ben 12 haftalık hamileyim bu haftaya kadar kustum ve sürekli midem bulanıyordu zencefil hapı var doktor önerdi bitkisel biraz iyi geliyordu sende sor kullan cnm bide soda içiyodum sade oda biraz iyi geliyordu.şimdi kusmam yok ama mide bulantım geçmedi inşallah oda geçecek.gözümü ancak ancak açmaya başladım

Şaka gibi dimi çilek mağduru olmasın kimse feci bişey :KK53:
Bunk bedslerin turkisleri cok iyi :KK48:
Yok bende minigim büyüsün 1 yaş iyi hemen oda birleşimi :21:
Kardeşlerin ayrı odalarda kalıp ayrı odalara sahip olmasına karşıyım ergenlik çağları gelince ayrılmalı.:KK56:

Aynen. Benim buyuk oglum odasini ayirdigimizda 4 aylikti. Ayni odaya gecerler ama ufak park yatakta takilir. Yeni oda dekorasyonu icin cok erken :))

Gerci bu kez bebiko abimizi rahatsiz etmesin diye daha uzun sure bizim odada da takilabilir. Amaaaann dogurduk da hayallere bak :)) saglikla gelsinler insallah

Ben gecen deniim dedim ama sonrasinda midem yaniyo. Ona da bi cozum bulmak gerekiyo. Burda arkadaslar bulanti icin yazmisti :))
bulantımı gecırcek bırsey bulmadım cok rahatsız etmıyor bıseler yesem bastırıcam gıbı oluyor lımonu canım ıstıyorrrr delı gıbı :))

Back
X