Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
cekiyo cekmesine ama az bisi atiyorum agzima misal sonra da deli gibi tiksinmeye basliyorum. benim bu hamilelik cok garip hersey 1 porsiyon diyorum esime.

bi tabak mercimek corbasi ictim bulantinin ilk zamanlari bi daha ne zaman yapsam tiksindim icemedim. her yemegi bi kere yapip bi kere -midem aliyosa- yiyebiliyorm. gerisini esimle oglum bitiriyo ben domates ekmek devam ediyorum :KK43:
Aman mercimek kabuklu baklagil midede ogutulmesi zor oluyor corbasi yemegi hepsi reflüyü tetikliyor aklinda bulunsun.

kızlarrrrrrrrrrrr bugun doktora gıttım en son 8 haftalıktı bebegım sımdı 11 haftalık halını gordum rabbım nasl büyümüş elleri kolları herseyı belli zıplıyodu yaaa bebişimm benımmmm :) daha 11+1 günlük doktor cınsıyet tahmını yaptı ben sormadan.. arkasını döndü bebek direk ortaya cıktı dedı ama emin degılım erkege cok benzıyo dedı :)))))))) rabbımmm ısteyen herkese nasıp etsın cok guzel bı duygu ınsallah ıkılı test sonucumda iyi cıkar,,,
Aramızda bir gün var bak ben taaa ne zaman ilk cinsiyet tahmininş duyacağım :KK70:doktorlarım sağolsun. Cok sevindim cnm ya inşallah cımartesi ben de sağlıklı haberlerini alırım cok korkuyorum suan

Aman mercimek kabuklu baklagil midede ogutulmesi zor oluyor corbasi yemegi hepsi reflüyü tetikliyor aklinda bulunsun.

ben de diyorum niye gaviscon sisesini dikleme istegi duyuyorum diye :))

aslinda baska bisi yapiyorum. daha dogrusu yapiyodum onceden. doktoruma hamileligi ogrenince sordum sorun olmayacagini soyledi.

bende peptik ulser var yani reflu her daim hayatimda mide yanmasi olarak. uzun zamandir ictigim suya karbonat ekliyorum. onceden su icemezdim yanma olurdu 2-3 senedir sorunsuz bol su icebiliyorum. hamilelikte yanma tetiklenince yine karbonat yetmemeye basladi. zaten az bi miktar ekliyorum. gaviscon ya da renieden de arada detek almam gerekiyor.

bu arada bold yazanlar uterin arterlerdeki basinclarmis. oglumda basinc sorunu vardi coraspin ve tuz diyeti uygulanmisti. bunda sordum ilac kullanimini gerekticek bisi yok bu kez dedi. ama kendi doktorumla bi daha konusalim bold yazdiklarina gore yne normal sinirlar disinda :/
Bende de sol damarda sıkıntı cıktı kan sulandırıcı kullanıyorum zaten ama kontrol edecek. Ama kendi doktorum bu haftalarda olabilir dedi aklında olsun

nasıl koşuyorsun onlarla aklım almıyor, bana da dünyanın en rahatsız şeyi olarak görünüyorlar. Gerekmedikçe de giymiyorum :) hatta gelinliğin altına bile giymedim :) Dolayısıyla şu anda da hiç zorlanmıyorum. Şimdilik siz de dikkatli olmak kaydıyla giyin tabi canım ama 20. haftalara gelindiğinde vücudun ağırlık merkezi değişiyor. O yüzden tehlikeli olmaya başlıyor.
Ben imalatta çalışıyorum, proses devam ederken kaygan zeminde topuklularla koşuyordum acil durumlarda:KK70: ama evet bu sevdamdan vazgeçmem gerekecek biliyorum:KK20: spor ayakkabı seviyorum neyseki , yaz boyunca spor ayakkabılarla geçireceğim herhalde:)

Ben imalatta çalışıyorum, proses devam ederken kaygan zeminde topuklularla koşuyordum acil durumlarda:KK70: ama evet bu sevdamdan vazgeçmem gerekecek biliyorum:KK20: spor ayakkabı seviyorum neyseki , yaz boyunca spor ayakkabılarla geçireceğim herhalde:)
Benim üniversşte yıllığımda bölüme spor ayakkabılarla başlayıp yüksek topuklarla mezun olan arkadaşımız yazmışlardı benim için. Ayakkabılarım dışında bir numaram yokmuş demekki. Tüm gün ayaktayım ben de ama topuksuz bir ayakkabıyla asla yapamazdım. yaş ilerledikçe kısa topuklara da yüz vermeye başladım. az olsun kısa olsun benim olsun :)

Benim üniversşte yıllığımda bölüme spor ayakkabılarla başlayıp yüksek topuklarla mezun olan arkadaşımız yazmışlardı benim için. Ayakkabılarım dışında bir numaram yokmuş demekki. Tüm gün ayaktayım ben de ama topuksuz bir ayakkabıyla asla yapamazdım. yaş ilerledikçe kısa topuklara da yüz vermeye başladım. az olsun kısa olsun benim olsun :)
:KK70::KK70::KK70: ben de topuksuz olmaz diyenlerdenim, vestiyerdeki topuklu sandaletlerime kışın bile iç geçirerek bakarım, o kadar severim yani, spor ayakkabı giyince de rahatlığı tartışılmaz ama topuklu zerafeti başkadırrr:KK71:

gecmis olsun cok canim. ya iste kussam vucut su kaybetse falan bana da ilac onerecek ama tiksinti olunca sadece bisi de verin diyemiyorum. yiyemiyorum pek bisi ama zaten bu haftalarda cok da muhim diil
Teşekkürler canim keske soyleseydin tiksinti olayini çünkü drlar ona göre vitamini erken baslatiyor yemen gerekiyor ya da disaridan takviye alman gerekiyor

Aramızda bir gün var bak ben taaa ne zaman ilk cinsiyet tahmininş duyacağım :KK70:doktorlarım sağolsun. Cok sevindim cnm ya inşallah cımartesi ben de sağlıklı haberlerini alırım cok korkuyorum suan
korkma canm bnm ınsallah sende cok guzel haberlerle dönersın rabbımıze emanet canlarımız inşallah saglıklı sıhhatli bir sekilde kucagımızada alırız :)

Cok sukur gittim geldim atkadaslar. simdilik bi sorun yok ense kalinligi normal, burun kemigi olusmus, mesaneyi gorduk cis yapmaya baslamis :)) kalp odaciklari olusmus, omurga duzgun. eller kollar parmaklar duzgun, beyin loblari olusmus. bissuru baska sey de saydi :) saolsun baya uslu bi bebikti pozisyonu duzgundu cok ugrastirmadan tum olcumleri yapti anlatti doktor. kan da verdim sonuclar 4-5 gun sonra dediler ama usg taramasinda sorun yok dedi.

rapordaki degerleri bi kontrol edicem internetten bi kac bold deger var neden oyle yazilmis diye. rahim agzi 3cm su an daha yukari cekilir o dedi. veeeeee.... kesin olmamakla birlikte kiz bebek geliyor dedi. 2-3 haftaya doktorunuz kesin soyler ama su an oyle gorunuyor dedi..

evsannn evsannn cim buyuk mu konustum dun acaba diye dusunmeye basladim :))

@DIPTISDIPTIS canim ses ver guzel haberler alalim senden de insallah
Gözünüz aydin canim cok sevindim kizlar cok tatli oluyor benim de bi kizim var teyzesi cok uslu akilli maşallah. Sonuclar da iyi cikar inşallah

Arkadaşlar annemle iddaalasıyoruz bebeğimin dün videosunu çektim erkek diyor nub ve ramzi teorisine resim attım kız dediler net değil resmimiz ama sizin bir tahmininiz var mi

Eklentiler

• IMG_20160224_170428.webp
    IMG_20160224_170428.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 124
Gözünüz aydin canim cok sevindim kizlar cok tatli oluyor benim de bi kizim var teyzesi cok uslu akilli maşallah. Sonuclar da iyi cikar inşallah
Kızıma Kardeş olayını arada sorup yokluyorum diyor ki biz dışarıdayken kardeşim sofrayı kurabilir ekmek almaya gidebilir doğmadan çalıştırmayı hedefliyor. Kızların kafası başka çalışıyor :)

Kızıma Kardeş olayını arada sorup yokluyorum diyor ki biz dışarıdayken kardeşim sofrayı kurabilir ekmek almaya gidebilir doğmadan çalıştırmayı hedefliyor. Kızların kafası başka çalışıyor :)

dogru yolda :)) ben bu sene bezlyeleri barbunyalari hep ogluma ayiklattim. ince motor calistik :)))

Ayy ne güldüm ya Allah da sizi hep güldürsün insallah. Benim kiz 3 yasinda tam olarak anlayamiyor ben kardesimle oynarim anne diyor ben abla oldum diyor. Ama maşallah senin kiza cok akilli işi biliyor

cok saol canim. henuz kesin degil ama bi kiz olursa evde biz 3muz icin degisik olacak hayli. ben de pek kiza benzer bi karakter degilim cunku :)) bize de hanimhanimcik bir prenses mi gelir yoksa yirtik bi cadi mi bakalim artik :))

cok saol canim. henuz kesin degil ama bi kiz olursa evde biz 3muz icin degisik olacak hayli. ben de pek kiza benzer bi karakter degilim cunku :)) bize de hanimhanimcik bir prenses mi gelir yoksa yirtik bi cadi mi bakalim artik :))
Allah kalbinize göre versin inşallah.

kızlar az önce aradım hastahaneyi haftaya cuma kontrolüm vardı tam 11+0 olucam o gün doktorum ikili testi yaparmış sekreteri öyle dedi benim cinsiyet öğrenme planlarım suya düştü :D sağlıklı olsun da artık cinsiyeti sonra öğrenicez

Cok sukur gittim geldim atkadaslar. simdilik bi sorun yok ense kalinligi normal, burun kemigi olusmus, mesaneyi gorduk cis yapmaya baslamis :)) kalp odaciklari olusmus, omurga duzgun. eller kollar parmaklar duzgun, beyin loblari olusmus. bissuru baska sey de saydi :) saolsun baya uslu bi bebikti pozisyonu duzgundu cok ugrastirmadan tum olcumleri yapti anlatti doktor. kan da verdim sonuclar 4-5 gun sonra dediler ama usg taramasinda sorun yok dedi.

rapordaki degerleri bi kontrol edicem internetten bi kac bold deger var neden oyle yazilmis diye. rahim agzi 3cm su an daha yukari cekilir o dedi. veeeeee.... kesin olmamakla birlikte kiz bebek geliyor dedi. 2-3 haftaya doktorunuz kesin soyler ama su an oyle gorunuyor dedi..

evsannn evsannn cim buyuk mu konustum dun acaba diye dusunmeye basladim :))

@DIPTISDIPTIS canim ses ver guzel haberler alalim senden de insallah
Hayirli olsun cnm, böyle güzel hbrler aldikca ben cok mutlu oluyorum icim kipirdiyor. Hele cinsiyetler hakkinda yorumlar gelince gözlerim doluveriyor hormonlarim beni gittikce ele geciriyor sanirim:KK42:

Back
X