2016 Eylül Bebeklerinin Cicileri

Kızlar bebek için 2 tane termos almıştım, mama hazırlamak(inşallah gerekmez) ve alt temizleme için ılık su ihtiyacı olur diye, hastaneye giderken termoslara suları hazırlayıp koyacak mıyım diye düşündüm de, sizler nasıl yapacaksnız? Candy1Candy de söylemiş ya ıslak mendil yerine temizleme pamuğu çok iyi diye, suyu bir kabın içerisine mi koyuyoruz, ayrıca küçük bir su kabı gibi bir kap mı almalı? Her detay bitti, bir bu kaldı

Geldi canım geldi çok şükür yıkadım uyku setini, bugün işe gidemedim, evdeydim, ütüledim, fotolar koyarım buraya, sizin oda eksikleri ne durumda, merakla bekliyorum son halini
Bende aynen bugün işe gitmedim, biberon gibi şeyleri kaynattım, hastane çantasının eskiklerini tamamlıyorum, bizim sepet beşiğide süsledik ama perde, cibinlik ve avize gelmedi hala onları bekliyorum, hepsi tamamlanınca odanın görüntüsünü atacaktım
Bu sepet beşik şimdilik bebek odasında duruyor

Bende bir tane aldım termos ama doğum anında acilen hastaneye gitmemiz gerekirse aklımıza o sıcak suyu kaynatıp koymak gelmez ya erkenden hazırlayacağız o suyu ya da termosu yanımıza alıp hastanede sıcak su temin edeceğiz yada bunlarla hastanede hiç uğraşmayıp yanımıza aldığımız yenidoğan ıslak pamukları kullanacağız, bende bugün hazırlarken aklıma bunlar gelmişti

Arkadaşlar bende böyle şeyler yaptım, taç olacaklar ya da toka üzerine yapıştıracağım. Piyasadakilerden beğenemedim pek, beğendiklerimde pahalı tabi. Nasıl olmuşlar sizce..
Çok güzel olmuş canm ellerine sağlık bende baktım beğendiklerim 15-20 arası ama biz yaptığımızda çok daha az fiyata mal ediyoruz iyi yapmışsın, modeller için pintereste bakıyorum nasıl yapıldığını gösteriyor, çok çeşit var

Bir arkadaşımız stylo marka almıştı bende ondan sonra internetten sipariş verdim bende çok beğendim kumaşı göz sayısı termal kısmı derken oldukça kullanışlı görünüyor, ben ayrıca eşiminde kullanacağı nikedan bir tane çanta almayı düşünüyorum, çok baktım bende sırt çantası çoğunu beğenmedim beğendiklerimde çok pahalıydı senin baktığın çanta var mı?

Evet bende pinterestten buldum. Bunlarla acemiliği çıkardım:)

canım aynı zamanda aynı konulara odaklanmışız şaşırdım yine . ben daha termos almadım, alsam mı şimdi diye daha bugün termoslara baktım. ben de alt temizleme için düşünüyordum ama tubisimben in dediği nedenlerle de kararsız kaldım. önceden hazırlamak olmaz gibi, eğer normal doğum olursa aniden onu hazırlamak da zor olabilir her ne kadar basit bir işse de unutulabilir vs. ama hastanede de evde de pamukla temizlemek istiyorum ben de. o yüzden en son yanıma küçük plastik bir kap almaya karar verdim. sıcak suyu hastaneden temin edip hazır suyla ılık su hazırlasak olmaz mı acaba diye düşünüyorum. tabi termoslar illa ki başka zamanlarda da lazım olacak o yüzden almakla iyi yapmışsın canım.

Oglumda hastanede hic alt degismemistim siz simdi yazinca farkediyorum :) surekli hemsireler hallettiler. Hastaneden cikarken verdikleri egitimde detayli anlatmislardi.

Evde 330luk pet sisenin kapagina bi kac delik acip o sekilde kaynamis sogumus suyu icine koyup pamuga dokerek kullandim. Oglum kasim dogumlu oldugundan sise kaloriferin ustunde duruyordu o nedenle uygun sicaklikta oluyordu. Simdi hava sicak oldugundan ayaklandigimdan itibaren lavaboda popoyu yikayarak temizlemeyi dusunuyorum. Hastanede pamuk kullanirmiyim emin olamadim simdi. Hele ki yine ben yapmayacaksam temizligi baskasina dikte etmek antipatik olabilir kendi acimdan :)

lavaboda temizlemeyi ben de istiyordum ancak hiç bilgim yok bu konuda ve annemlerin de bilgili olduğunu sanmıyorum. lavaboda zor olur mu, herhangi bir aparat kullanmak gerekir mi acaba? yani bebişi tek başına alıp lavabo altında temizliğini nasıl yaparım bilemedim. var mıdır bunun pratik bir yolu yordamı canım?

allahım şunun sevimliliğine yaaa,içinde birde beril kız olunca tablo tamamlanacak inş

Canim bursada toptancisi nerde? Kumaslari falan guzelse cok dantel dantel falan diilse kayinvalide almak istiyodu ona soyliim bari ordan alsin. Fiyatlari nedir bi de yazarsan super olur.
Canım internetten ipektenim diye bakınca üreticisi bayrampaşada anldığım kadarıyla kayınvalidem kadın toptancısından alıyo satıyo katalogdan evde demişti ama kvalidem de yurtdışında ağustos sonu gibi gelicek pek iletişim kuramıyoruz haliyle ona soramam ama bak bi fotoğraf yüklüyim o instagram sayfası orda sitesinin linki falan var ama pek başarılı bi site yapamamışlar ben o fotoğraftaki gecelik sabahlık takımıve pijama takımının ikisini 100 tl ye aldım istersen bi ordan iletişime geçip sorabilirsin canım penyeleri çok güzel gerçekten yumuşacık öyle çok dantelli falan takımlar da yok

Canım bikç videoda gördüm cam güzel bi saklama kabının içine pamukları dolduruyomuşsun üstüne kaynamış soğumuş suyu koyup ağzını kapatıyomuşsun o pamuklar zaten suyu emiyomuş ordan tek tek alıp kullanıyomuşsun pamukları havalar da sıcak zaten ekstra termosa falan ihtiyaç olduğunu düşünmemiştim hiç açıkçası

cok güzelmiş canım bebişin güzel günlerde huzurla uyusun inşallahh

Günaydın eylül anneleri.Henüz bebek arabası almamış olan arkadaşlarımız varsa dün ebebekde çok güzel bir kampanya gördüm ve bu ürünü aldım.Casual otto travel bebek arabası.Çok uzun zamandır araştırıyorduk kolay kapanması ve hafif olan özellikteki bebek arabalarına baktık.Bebe confort streety modelini alıcaktık.Ancak dün aksam bu ürünü gördüm e bebekde kampanya yapmış.1000 tl den 500 tlye inmiş ayrıca oto koltuğuda dahil birlikte geliyor travel sistem olarak.Videolarını izledim çok beğendim ve hemen sipariş ettim.Biz uçak seyahati çok yapıyoruz oyuzden bu arabayıda katlayıp uçaktaki üst kabinlere yerleştirilmesi yapılabilio baya küçülüo yani ve toplam 5 kg mış ağırlığı.Bimiyorum ben çok beğendim ve gerçekten çok ucuz geldi.Bakmak isteyen arkadaşlara incelemelerini tavsiye edebilirim.

Eklentiler

• casual otto travel_.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 80
Merhabalar güzel hamileler, bizim bugün kontrolumuz vardı. 2.403gr 46cm olmuş tombul kızım. Kafası yine önde çıktı 9 gün kadar. Diğer değerlerde hep 3 5 gün önde. Doğum pozisyonunda duruyor. Sırtı bize dönük olduğu için yine yüzünü göremedik ama yanaklarına kadar ulaştık. Tombul yanaklı annesi gibi Ben yine 2 kilo almışım iki haftada. Toplam 16 kilo almış oldum. Bu gidişle 20'leri çok rahat görücem. Doktor 40'ım çıkana kadar 10 gitse sana 10 kalıcak ona göre dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…