2016 Eylül Bebeklerinin Cicileri

Oh maşallah tombik yanaklı kuzuya grubumuzada tombik yanaklı kızlarımız çok ne güzel canm kilolarıda ne yapalım artık şu saatten sonra kilolara bir etkimiz olmaz artık doğduktan sonra bebişler vereceğiz inşallah

Oda süsü derken anne ve beşik için mi dağıtmak için mi? Ben genel olarak kendim yapıyorum bu süslemeleri malzemeleri de n11.comdan ya da gittigidiyordan alıyorum

Ben de aldım korbell çöp kutusundan. Eşim dahil herkes gereksizliğinden yakındı ama senin de dediğin gibi kullandıktan sonra herkesin fikrinin değişeceğini düşünüyorum. Zaten çok yer kaplayan bir ürün değil, fiyatı da göze alınabilir cinsten.

Kızlar bakım ürünleri ne aldınız? Sebamed mi mustela mi? Netten mi aldınız son zamanlarda indirim olan bir yerler var mı? Birde bakım seti olarak mı aldınız tek tek mi aldınız?

Bende alıp almamak konusunda arada kaldıklarımdan nasılsa herzaman ebebekte var siye ihtiyaç olursa gider alırız dedim

Kızlar bakım ürünleri ne aldınız? Sebamed mi mustela mi? Netten mi aldınız son zamanlarda indirim olan bir yerler var mı? Birde bakım seti olarak mı aldınız tek tek mi aldınız?
Cnm ben sadece şampuanını aldım nemlendirme icin zeytinyağı düşünüyorum gerek olursa onun dışında ekstra brsey almayı düşünmüyorum olabildiğince doğal yöntemler taraftarıyım. Mustela aldım fiyat olarak turuncukasa uygundu o dönem o yüzden ordan aldım bakabilirsin oraya

Eki Görüntüle 1867002
Eki Görüntüle 1867005

kızlar sonunda bu ikisini aldım lohusa sepetinden.1 tanede pijama tk aldm dışarıdan yeter umarım
Çok güzeller canım, güle güle kullan, bebişinin salyaları, kusmuklarıyla kirlensin inşallah... önceki pijamaların hala oluyor mu bilemiyorum ama ben gecelikle rahat edemediğimden evde giymeye pijama takımlarını bol yedekli aldım. 2 gündür dişlerimi fırçalarken bir kanıyor anlatamam, magnezyuma da devam ediyorum, sezaryen doğumlarda kanamayı arttırdığından bahsedilmişti, benim regl dönemi kanamalarm da derya deniz olur, o yüzden korkum var hep, çok kanama olacak sürekli taşacak diye.

evet canım o kanama vs ihtimallerinden dolayı gecelikler daha kullanışlıymş,hemde hastanede muayene için en ideali gecelik diyolar,şuan sanki sezeryan olacakmışım gibi geliyo.pijama çok evde her beden var,kilo alıp veren insan olduğumdan onda sıkıntı yok

Canm diş kanaması benim neredeyse başından beri var ama geçenlerde ağız dolusu kanama oldu, durdurmakta zorlandım, neyle alakalı anlamdım, doktoruma da sormayı unuttum, magnezyum olabilir mi ki

Depend hasta çamaşırı al canım, en çok hastanede olur kanaman sanırım, bir arkadaşım dependi giyip yatağa alt açma bezi koyduğundan bahsetmişti. Pijamasının da sadece üstünü giymiş, altını örtüyle kapatmış. En güvenilir bu şekilde atlatırsın sanırım.

tubisimben sinemnur kızlar dişeti kanaması bende de var çok ama takip ettiğim uygulamaların birinde beni bi hafta öncesinden uyarmıştı dişetleriniz kanayabilir diye sanırım normal. sirkeli suyla gargara yapıyorum ben akşamları iyi geliyo banyo dolabım çarşı pazar yağlar sirkeler kolonyalar göğüs kremi

Portbebe kullanmayı düşünen var mı kızlar peki nasıl olur ki kullanışlı mı ilk aylarda
Bende bebek arabasının pusetini kullanmayı düşünüyorum.henüz almadık ama. Eğer araba almayacaksan düşünebilirsin tabi bence. Sonuçta önceden bu ürünler kullanılıyordu. Fakat kullanışlı mıdır bir fikrim yok. Kolay gelsin..

Canm diş kanaması benim neredeyse başından beri var ama geçenlerde ağız dolusu kanama oldu, durdurmakta zorlandım, neyle alakalı anlamdım, doktoruma da sormayı unuttum, magnezyum olabilir mi ki
Geçmiş oşsun canım, bu hafta içinde 35. Haftasında olan bir arkadaş yazdı, doktoru 36. Hafta itibari ile magnezyumu bırakmasnı söylemiş, doğumdaki kanama miktarını arttırdığı için. Tam da takvimimde kanamadan bahsediyor bugün, kalsiyum,demir, bakır, k vitamini almaya devam... diyor. Takviye olarak sadece magnezyum alıyorum, kontrolüm cuma günü bakalım doktor bıraktıracak mı? Cumtsi günü biz de 36. Haftaya başlayacağız. Şu ana kadar dişeti kanaması çok nadir olmuştu ve az miktardaydı, bir haftadır epey arttı, geçen haftaki takvimde doğumda kan kaybı olacağından vücuttaki kan 900-1800 g kadar artacak diyordu, hamilelik nasıl mucize bir şey, her denge kendisini buluyor. Hepsi geçecek sağlıkla kavuşacağız inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…