- 12 Mayıs 2008
- 3.381
- 6.671
- 358
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #2.321
Canım evde yer olsa hiç düşünmeden alacaklarım arasında, çok tatlı görünüyor, güzel günlerde kullanın inşallah...Canım bende berjer mi jozephin mi bu mu arasında çok kaldım ama bunun rahatlığı paha biçilemez.sonra da dinlenme amaçlı kullanılacak. Moby tasarıma yaptırdık .ınstagramdada varlar.
Dene canım deneİyi taktikmiş canımbugün yine dayanamadım temizledim bidakine deniyciğim
Maşallah canım hepsi çok cici, tam prenses eşyaları , güle güle kullansın minnoşBen de annemi bekleyecektim ama dayanamadım yıkadım tüm kıyafetlerini bebişin, ütüleyip yerleştirdim. Ben az aldım sanıyorken hediyelerle birlikte baya bir şeyimiz olmuş. Belim tıkandı bir süre oturamadım bile.Dolabımız yok henüz, taşındıktan sonra odasını yapacağım, şimdilik benim askılığımı kullanacak minnoş. Bir de arkadaşıma şifonyerin üstüne kokulu taşlardan isimlik yaptırdım. İsteyenler varsa önerebilirim ismini, çok güzel hediyelikler de hazırlıyor kendisi. İnstagram üzerinden satış yapıyor.
Bunları içi dolu da görmek istiyoruz, maşallah çok güzelll, çok sevimliEki Görüntüle 1865000
Tamam canım olurhem nasıl sıcak hanım buzlara yatıcam yakında bütün haftanın hava durumuna baktım sıcaklık artıyomuş daha da bak koydum geceliğin fotosunu kızıma da kaneviçeli tulum buldum :))
malesef iyi olduğuma hem kendimi hem eşimi fena inandırdım keşke başından nazlansaymışım şimdi son ayda onu alıştırmaya uğraşıcağıma yine bi yolunu bulucam artıkDene canım deneeşimin abisi "artık treni kaçırdın, son 1 ayın naz yapma dönemin bitti, yapacaksan baştan yapacaktın" diyor, idare ettikçe alıştırıyoruz galiba
Teşekkür ederim canımBunları içi dolu da görmek istiyoruz, maşallah çok güzelll, çok sevimliben gittikçe heyecanlanıyorum kızlar, en erken tahmini doğumu olanlar için 1 ayın altına indi geri sayım, gelsin artık minişler
valla tam sonbahar ama bizim ege bölgesi kesin sıcak olur sen nerdeydin cnm? bende acaba geceliğin 1 ini uzun kollu mu alsam dyorum sonra yok artık diyorumKızlar acaba eylülde de havalar böyle mi gider yaa şort tulum da mı alsaydım diye düşünmeye başladım
bencede öyle maviye şartlanmamak lazım ama çevre faktörü işteee :) paylaşırsan sevinirm tatlım ya fikir olurr
Hahaha hamile deliliği diye kendime şaşıyordum ben de klimaya bay memduh diyorumsağol canımiyi fikirmiş bizde yok ama hiç pembe bişey yaa ama alırsam giymek zorunda kalabilir bende klima alerji yapıyo açamıyorum vantilatör dönüyo fır fır en iyi arkadaşım oldu şu zor günlerimde bi de isim koydum ruhi o da elinden geleni yapıyo zavallı
Rica ederiz canımKızlar haftasonundan beri giremedim foruma, ne çok şey birikmiş okunmamış:) Kaç yıldır forumda olmama rağmen şu çoklu alıntıyı beceremiyorum. Alıntıladıklarım hep kaybolmuş yine:) Neyse isimleri hatırlayabildiğim kadar yazayım. Öncelikle @ajenjo vesinemnur hastane çantası listeleriniz için saolun kızlar, sayenizde hazırlayabileceğim inş.
tubisimben benim de eşim benden küçük, ve bunu benden saklamıştı ilk zamanlar. Gerçi bizde aile geleneği oldu bu durum. Abilerim yengelerimden küçük, ablam da eniştemden büyük:) o yüzden kolay uyum sağladım bu duruma:)
@Fairy_tale84 seninle de hikayemiz benzermiş. Ben de geçen temmuzda düşük yaptım. İlk denemede olmuştu, ama tutunamadı. Yaşasa tam evlilik yıldönümümüzdü beklenen doğum tarihi. Hala dediğin gibi şu kadar aylık olacaktı diye hesaplayıp duruyorum. 6 ay sonra kızıma hamile kaldım, kucağıma da almaya az kaldı artık. Bu hesapları bırakırım inş:)
banu86 ben de bu koltuktan yaptırmayı düşünüyorum. Kaça yaptırdın? 900 tl fiyat verdiler bana. Hediye olacak ama yine de kararsız kaldım.
@rootstock bayıldım isimliğe. Hele Zeynep olunca iyice bayıldım:) Fiyatını bekliyoruz.
Bursadayım canım öğrencilik yıllarımda izmirdeydim valla buranın da pek bi farkı yok ayy sakınn en kötü sabahlık falan giyip idare ederiz de hafif şeyler arıcaz gibi geliyo banavalla tam sonbahar ama bizim ege bölgesi kesin sıcak olur sen nerdeydin cnm? bende acaba geceliğin 1 ini uzun kollu mu alsam dyorum sonra yok artık diyorum
Evet o 6 ay baya zor geçti. Bir de o ara biraz aramız açıldı. Düşük psikolojiyi çok etkiliyor cidden. Hem vücut hem de psikoloji toparlanınca geliyormuş Bebek onu anladım. Neyse ki ikimiz de atlattık artık. Bu bebeklerimizi kucağımıza alınca o acıyı unuturuz diye düşünüyorum.B Besyildizokuyunca içim bi cız etti sahiden aynıymış resmen...eşimle baya üzüldük doğrusunu sölemek gerekirse ve gittiğimiz hiç bi doktor bize uzun bi süre denemeyinde demediği için 6 ay boyunca ha bu ay ha su ay die için için birbirimizi yedik üzücü zamanlardı...neyse işte çok bekletmedi ufaklık o açıdan seviniorum
Canm ben o tepsileri gittigidiyordan aldım lohusa şerbeti bardağı aratırken karşıma çıktı bende almayı düşünüyordum öyle almış bulundum metal bu arada çok büyük değil ama yeterli sayılırKızlar eşim konusunda koşulsuz övünebileceğim nokta süper ütü yapıyor adam,hiç mütevazi olamayacağım3 yıllık evliyiz, benim yaptığım ütü sayılıdır, en çok da bebeğin kıyafetlerini ütüledim, kendi kıyafetlerimizi eşim ütülüyor.
Hazırlıklar mı dedinizzzEmzik, biberon, emzik kutuları, silikon kaşıklar, süt sağma makinasının parçaları, süt saklama kapları vs. derken tam 3 tepsi malzeme oldu, ne çok ıvır zıvırı varmış sterilize edilecek öyle kızlar ... ben önce bulaşık makinasında yıkadım, çıkarınca da kaynattığım suyun içerisine daldırıp 5 dk süreyle beklettim, bu esnada ocağın altı kapalıydı. Lavanta keselerini instagramdan sipariş geçtim haftaya geliyor, bebek sabunlarını da dün sipariş geçtim, onlar da haftaya elimde inşallah, bir şekerlemeler kaldı, onlar da ağustosun 2. 3. haftası sipariş edilecek. Onun harici hazırlığımız tamam kızlar, sağlıkla minik kuşlar gelsin inşallah
tubisimben sana tepsilerini soracaktım, metal mi plastik mi bilemiyorum ama fotoğrafta paylaştığın o tepsilerden çok aramış bulamamıştım, ikeada metal olanları var ama ölçüleri uygun değildi, sen nereden almıştın?
Bir de takı yastığı almadım, daha sonra ne amaçla kullanılacağını bilemedim, ortalıkta kalabalığı da sevmediğimden çok gerek görmedim, sizler alıyor musunuz ?
göğüs ucu krem bu güzelKızlar günaydın bikaç ürün atıcam yorumlarmısınız karar veremedim belki konuşulmuştur ama aktif giremediğim için kaçırmış olabilirimm.sepetimde ürünler yorumlarınıza göre alıcam şimdiden tşkkürler :)
http://www.babymall.com.tr/philips-avent-scd371-60-klasik-plus-pp-yenidogan-seti_AVN-9430050
http://www.babymall.com.tr/dalin-sivi-camasir-deterjani-2-lt_DLN-692940
http://www.babymall.com.tr/lansinoh-lanolin-gogus-ucu-kremi-10-ml_LNS-10905
Hımm sağol canım ben biraz daha bakayım ozaman tşkkürler :)göğüs ucu krem bu güzel
biberonda bende bunu düşünüyodum ama anne göğüs ucu hissi verenler var,yani çocuğun memeden kopmasını engelleyici:lansinoh ve medela da var.bunlardan alıcam
sıvı deterjan olarakta green mom aldık burdaki bazı arkadaşlarla bende onlardan duydum.içeriği temiz ve organik canım,dalin belki sonraki zamanlarda,olabilir.
Canım kremin ml si çok düşük fiyatına göre daha ucuz bulabilirsin ben de o kremden aldım inşallah faydasını görürüm diğerlerini bilemiyorumKızlar günaydın bikaç ürün atıcam yorumlarmısınız karar veremedim belki konuşulmuştur ama aktif giremediğim için kaçırmış olabilirimm.sepetimde ürünler yorumlarınıza göre alıcam şimdiden tşkkürler :)
http://www.babymall.com.tr/philips-avent-scd371-60-klasik-plus-pp-yenidogan-seti_AVN-9430050
http://www.babymall.com.tr/dalin-sivi-camasir-deterjani-2-lt_DLN-692940
http://www.babymall.com.tr/lansinoh-lanolin-gogus-ucu-kremi-10-ml_LNS-10905
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?