2016 Eylül Bebeklerinin Cicileri

Canım bende berjer mi jozephin mi bu mu arasında çok kaldım ama bunun rahatlığı paha biçilemez.sonra da dinlenme amaçlı kullanılacak. Moby tasarıma yaptırdık .ınstagramdada varlar.
Canım evde yer olsa hiç düşünmeden alacaklarım arasında, çok tatlı görünüyor, güzel günlerde kullanın inşallah... bugünlerde kanepelerde , yatağımda hiçbir yerde rahat edemiyorum, oturma odasındaki berjerime gömülüp , ayakalrımı sehpaya uzatıyorum, tam da böyle bir şey nasıl da güzel olurduuuu

Maşallah canım hepsi çok cici, tam prenses eşyaları , güle güle kullansın minnoş

Bunları içi dolu da görmek istiyoruz, maşallah çok güzelll, çok sevimliben gittikçe heyecanlanıyorum kızlar, en erken tahmini doğumu olanlar için 1 ayın altına indi geri sayım, gelsin artık minişler

Dene canım dene eşimin abisi "artık treni kaçırdın, son 1 ayın naz yapma dönemin bitti, yapacaksan baştan yapacaktın" diyor, idare ettikçe alıştırıyoruz galiba
malesef iyi olduğuma hem kendimi hem eşimi fena inandırdım keşke başından nazlansaymışım şimdi son ayda onu alıştırmaya uğraşıcağıma yine bi yolunu bulucam artık

Bunları içi dolu da görmek istiyoruz, maşallah çok güzelll, çok sevimliben gittikçe heyecanlanıyorum kızlar, en erken tahmini doğumu olanlar için 1 ayın altına indi geri sayım, gelsin artık minişler
Teşekkür ederim canım İnşallah canım valla önde gözüküyorum ama ben bişeye ne zaman çok heveslensem olur ama beni çok bekletir bu sefer de öyle olucak gibi geliyor çok heyecanlıyım her gece rüyamda doğumla ilgili rüyalar görüyorum vakit geçmiyo sanki

bencede öyle maviye şartlanmamak lazım ama çevre faktörü işteee :) paylaşırsan sevinirm tatlım ya fikir olurr

Ekledim canım tekrardan, chakra takımın bir de gri rengini aldım onu fotolamamıştım, en çok beğendiğim gecelikler onlar oldu, bir de pijama dünyasından aldığım pembe olan, onlar çok rahat. Diğer spor olanları evde giymek için aldım.

Eklentiler

• Adsız20.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 106
  • Adsız21.webp
    8 KB · Görüntüleme: 125
  • Adsız22.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 124
  • Adsız23.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 113
  • Adsız24.webp
    20 KB · Görüntüleme: 110
  • Adsız25.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 122
  • Adsız26.webp
    5 KB · Görüntüleme: 107
  • Adsız27.webp
    7 KB · Görüntüleme: 109
  • Adsız28.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 107
  • Adsız29.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 120
  • Adsız30.webp
    16 KB · Görüntüleme: 136
  • Adsız31.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 103
  • Adsız32.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 104
  • Adsız33.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 102
  • Adsız34.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 108
  • Adsız35.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 99
  • Adsız36.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 104
  • Adsız37.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 100
  • Adsız38.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 99
Hahaha hamile deliliği diye kendime şaşıyordum ben de klimaya bay memduh diyorum

Rica ederiz canım hazırlıklar bitince foto bekliyoruz

Allah kimseyi evladıyla sınamasın inşallah, herşeyin hayırlısını diliyorum hepimiz için

valla tam sonbahar ama bizim ege bölgesi kesin sıcak olur sen nerdeydin cnm? bende acaba geceliğin 1 ini uzun kollu mu alsam dyorum sonra yok artık diyorum
Bursadayım canım öğrencilik yıllarımda izmirdeydim valla buranın da pek bi farkı yok ayy sakınn en kötü sabahlık falan giyip idare ederiz de hafif şeyler arıcaz gibi geliyo bana

Evet o 6 ay baya zor geçti. Bir de o ara biraz aramız açıldı. Düşük psikolojiyi çok etkiliyor cidden. Hem vücut hem de psikoloji toparlanınca geliyormuş Bebek onu anladım. Neyse ki ikimiz de atlattık artık. Bu bebeklerimizi kucağımıza alınca o acıyı unuturuz diye düşünüyorum.

Demek ki benim aldığım fiyat da normal aralıktaymış. Eşler bizden meraklı bu koltuğa:)

Canm ben o tepsileri gittigidiyordan aldım lohusa şerbeti bardağı aratırken karşıma çıktı bende almayı düşünüyordum öyle almış bulundum metal bu arada çok büyük değil ama yeterli sayılır

Yaa kızlar hevesle heyecanla ve gerçekten mutlulukla okudum aldıklarınızı el emeklerinizi Hepsi gerçekten muhteşem sağlıkla herbirini kullandığınız günler gelir inşallah isimlerinizi aklımda tutmaya çalıştım tam yazmaya başladım sonra ipin ucunu kaçırdım genel yazıyorum annişler hepiniz harikasınız valla ay çok imrendim benim daha çook eksiğim var

(gerginlik yaşanmış bir de üzüldüm şaşkınlıkla okudum canınızı sıkmayın hiç hepiniz doğru olanı yapıyosunuz valla kendine baksın millet)

göğüs ucu krem bu güzel
biberonda bende bunu düşünüyodum ama anne göğüs ucu hissi verenler var,yani çocuğun memeden kopmasını engelleyici:lansinoh ve medela da var.bunlardan alıcam
sıvı deterjan olarakta green mom aldık burdaki bazı arkadaşlarla bende onlardan duydum.içeriği temiz ve organik canım,dalin belki sonraki zamanlarda,olabilir.

Hımm sağol canım ben biraz daha bakayım ozaman tşkkürler :)

Canım kremin ml si çok düşük fiyatına göre daha ucuz bulabilirsin ben de o kremden aldım inşallah faydasını görürüm diğerlerini bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…