2016 Eylül Bebeklerinin Cicileri

Bende bakıyorum ama hiç beğendiğimm çanta yok malesef. Stylo marka gördüm nette ama emin olamadım. Güzelleri de 150 -200 tlden aşağı değil o kadar para da vermek istemiyorum ama uzun yıllar kullanılıyormuş. Neyse ben bakmaya devam edeyimm eğer güzel görürsem paylaşırım teşekkürlerr :)

Arkadaşlar bu arada doğum odası için sizler süs aldınız mı? Aldıysanız internetten güvenip alacağım site önerir misiniz? Sonlara yaklaştıkça telaş artıyor. Hepsi kalacakmış gibi hissediyorum. Bir de bebk şekeri için önereceğiniz siteler olursa çok memnun olurumm

tamamen cesaret ve el aliskanligi. oglum cok mini miniydi 2. ayinda falan lavaboda yikamayi becerebilmistim. kizim da minik dogacak muhtemelen. bebisler cok esnek oluyor zaten vucudunu gogsune dayayip tek elinle bacaklari hafif geri katlayinca popoyu diger elinle cabucak yikayabiliyorsun. omzunda da hazirda havlun oldu mu bitti gitti iste :) oglumun o sirada beni de yikamisligi coktur ama kizla boyle bir sorun yasayacagimi sanmiyorum hic :)

canim cok saol bilgiler icin. ben marka bursada uretiliyor diye dusundum sen toptancisi diyince. ben bu kez hic lohusa pijamasi almadim. oglumdan vardi zaten. chakradan da iki takim aldim. simdi kv illa bisi aliim modunda ben de gundelik giyebilecegim bisi alsin madem diye dusunuyorum ama model konusunda da pek guvenemiyorum :) sen bursada penyesi modeli guzel diince ondan dedim gidip baksin madem. guzel gunlerde giy cok guzelmis seninkiler de..

Çok tatlı görünüyor canım, güle güle kullanın ben de dün evde son kalan küçük eksikleri tamamladım, akşam foto çekeyim ben de, unuttum beşiği foto çekmeyi. kız bebiş olunca süslüyorsun böyle güzel güzel, ben de cibinliğin üzerindeki kurdeleleri dahi söktüm sade olsun diye bizimkinin de üzerinde yarım daire alt cibinlik ve etek örtüsü var, onları filan takmadım, çok fazla geldi bana, sadece üst cibinliğini taktım, şimdilik salonda duruyor bizimki de. haftasonu da şekerlemeleri paketleyip,serin yerde muhafaza edeceğim artık, ağustosun 3.4. haftasına artık hiçbir şeyle uğraşmadan dinlenmek istiyorum, bu son gün mesaileri çok yordu beni.

Genelde nişan geldikten sonra ilk sancıları evde çekmek iyi oluyor diyorlar, o arada hazırlanır diyeceğim ama, biz bu tecrübesizlikle evde o halde bekleyemeyiz herhalde canımbakalım sezaryen derse doktorumuz bu hafta, saatli günlü olursa, artık hazırlar gideriz, yoksa dediğin gibi olacak, sevgiler kuşum

Arkadaşlar bende böyle şeyler yaptım, taç olacaklar ya da toka üzerine yapıştıracağım. Piyasadakilerden beğenemedim pek, beğendiklerimde pahalı tabi. Nasıl olmuşlar sizce..
Ellerine sağlık canım hepsi de çok zarif görünüyor, harikasın ben ev işlerinde çok titiz biriyimdir, mükemmel dolap vs. düzenlerim ama el işlerinde maalesef uğraşamıyorum, iş yerinde tüm enerjim sömürülüyor sanırım ondan, bir de tasarlama kısmını seviyorum, yapma konusunda çok girişimim yok ama siz burada paylaştıkça böyle beni de özendirdiniz instagramda sorduğum takı yastıkları 50-60 tl, evde daha sonra kullanamayacağım şeyleri de alıp, sonra koyacak yer bulamamak hoşuma gitmiyor, sepetleri, kavonozları süslemek için, saten, organze, grogren vs. bir sürü kurdela almıştım, 11 tl ye beğendiğim bir kırlent buldum, onu kurdelelerle süsleyeceğim bakalım, sade bir şey olsun istiyorum,

Zaman yaklaştıkça kafalarda hep aynı deli sorular herhalde tatlımsanırım artık , "ben nasıl yapacağım, bakabilecek miyim, o nasıl olacak, bu nasıl olacak" endişeleri başladı hepimizde. O halde yanımıza kap alalım, suyu her türlü buluruz herhalde hastanede .

olbey , ben biraz titizim ve her şeyi yıkıyorum ya da siliyorum diye(tüm market alışverişi ya silinir ya yıkanır evimde, daha önce de anlatmıştım belki hatırlarsın) çevremde dalga konusuyum "sen çocuğun olsa onu da günde 5 posta yıkarsın" diyorlardı bana, şimdi millete malzeme vermeyeyim diye girişemiyorum ama bana da en mantıklısı totişini her alt değişiminde ılık suyla yıkamak geliyor, hasta filan olursa da Allah korusun milletin çenesinden kurtulamam diye cesaret edemiyordum, sen deyince cesaret geldi, bu sıcaklarda hem çok rahat eder, hem de hiç pişik olmaz sanırım, sevgiler

Hımmm bak böyle düşünmemiştim hiç, önceden hazırlanmış ıslak pamuk, gayet mantıklı canım, çok teşekkür ederim

yani titizlikten ziyade kendini onun yerine koyuyo insan. tum gun bi posetin icinde kalsa totom darlanirim herhalde :)) bi de alt acmanin ustune yatiriyosun ustunde havluyla biraz debeleniyo biraz havalaniyo falan pek keyif aliyolar bundan. tabi bunlari 2 aydan sonra yapabilices anca ilk 6 hafta vucut isi dengesini korumakta zorlaniyor. bizden de sevgiler

Hımmm bak böyle düşünmemiştim hiç, önceden hazırlanmış ıslak pamuk, gayet mantıklı canım, çok teşekkür ederim

hehehe o zaman akliniza bisi daha dusureyim. ama bence luzumsuzlukta son nokta falan bi urun bu fiyati itibariyle :))

https://www.joker.com.tr/urun/prince-lionheart-islak-mendil-isitici-31896 esasinda soguk mendil ya da pamuk dokununca cidden bi irkiliyolar. ben once avuc icimde tutuyordum islak mendil kullaniyorsam. pamuk icin de soylemistim zaten suyum hep kaloriferin ustunde oluyordu.

ya bu arada luzumsuz urun diince aklima geldi. korbel cop kutusu vardi ebebekte. oglumda almistik alirken cok bikbiklandi koca kisisi ama yeriniz varsa kesin tavsiyemdir. ek gidadan sonra o totisten nasil kokular yayiliyor akliniz durur. anne sutu kakasi muhtesem kokuyor cidden ama 6 aydan sonra cidden kenarda kosede posette bez biriktirmek hic akil kari degil. yeriniz musaitse koyun banyoya cidden buyuk rahatlik..

kızlar merhaba, bebek süsünü nasıl yaptınız? ben 1 çeşitte olsa alayım diyorum. birde çikolata aldımmı tamam. hastaneye gelenlere çikolata ikram ederim. birde yanında bişey olsun dedim. lavanta kesesi, sabun vs. olabilir. siz neler yaptınız? var mı uygun satılan yer? hazır alacağım. yapmakla uğraşamam. tek bişey olacak zaten.

Bende sırt çantası düşünüyorum canım gidip görmedim internetten baktım ama şunu beğendim renk seçemedim henüz :)
http://m.babymall.com.tr/okiedog-urban-sumo-bebek-bakim-cantasi-gri_OKD-28264
Bu markanın sırt çantası olmayan omuza asılan bir modelini arkadaşım kullanıyor epey memnun

Ben n11 den 30 adet asetat kutu içinde olan bebek sabunlarından sipariş verdim, instagramdan da nehirin dünyası sayfasından 25 adet ayıcıklı lavanta keselerinden sipariş verdim. Haftaya ulaşacak elime, gelince fotoalrım, eve gelen misafirlere hacı şeriften lokum ve çikolata alacağım , çocuklar için de şekersepetimden draje, şekerleme, marshmallow, sosyete şekeri siparişi geçtim, aldığım kutulara onları paketleyeceğim.

Sırt çantası düşünüyorum bende günlük kullanabileceğim spor olmayan tarzda arıyordum bur model var kafamda belki onu alırım. Eğer istediğim boyutlarda bulabilirsem herhangi bir mağazadan da alınabilir ama bu Pierre cardin Bebek bakım çantası boyutu da iyi alt açması vs var içerisinde Fikir olabilir bulamayanlara

Eklentiler

• image.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 68
Casual otto ve Casual otto trona farklı arabalar mı? Bir videoda oto koltuğunu diğer oturma ünitesinin üzerine takıyor ben ondan hoşlanmıyorum ama fotoğraflarda tek takılmış koltuk anlayamadım

Stylonun 100 tl lik çantasının kumaşını beğenmedim ama benim aldığım 140 tl kumaşı güzel, bazen biraz fazla para verip uzun süre kullanmak mantıklı oluyor, ilk bebeğinsen sonrasını düşünürsen ona da kullanırsın

Teşekkürler canm, evet kız olunca neresine ne süs yapsak diye düşünüyoruz erkek olsaydı nasıl sade yaparız diye düşünürdük, bende badem şekeri alacam kavonozlara koymak için birde çikolata yaptıracağım ama biraz bekliyorum kötü olmasınlar diye. Bende izinler açılırsa izin alma derdindeyim

Ayy evet ilk cahillik nasıl olacağı hakkında bir fikrim yok keşke sıraya göre olsa evde güzelce duşumuzu alır, sancıyı çekip suyu hazırlar öyle gideriz ama ya olmazsa tabi sezeryanda öyle birşey olmaz onda da heyecan yapıp unutmazsak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…