- 1 Mayıs 2016
- 67
- 128
- 93
- 37
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #2.381
Bir arkadaşımız stylo marka almıştı bende ondan sonra internetten sipariş verdim bende çok beğendim kumaşı göz sayısı termal kısmı derken oldukça kullanışlı görünüyor, ben ayrıca eşiminde kullanacağı nikedan bir tane çanta almayı düşünüyorum, çok baktım bende sırt çantası çoğunu beğenmedim beğendiklerimde çok pahalıydı senin baktığın çanta var mı?
lavaboda temizlemeyi ben de istiyordum ancak hiç bilgim yok bu konuda ve annemlerin de bilgili olduğunu sanmıyorum. lavaboda zor olur mu, herhangi bir aparat kullanmak gerekir mi acaba? yani bebişi tek başına alıp lavabo altında temizliğini nasıl yaparım bilemedim. var mıdır bunun pratik bir yolu yordamı canım?
Eki Görüntüle 1866507
Canım internetten ipektenim diye bakınca üreticisi bayrampaşada anldığım kadarıyla kayınvalidem kadın toptancısından alıyo satıyo katalogdan evde demişti ama kvalidem de yurtdışında ağustos sonu gibi gelicek pek iletişim kuramıyoruz haliyle ona soramam ama bak bi fotoğraf yüklüyim o instagram sayfası orda sitesinin linki falan var ama pek başarılı bi site yapamamışlar ben o fotoğraftaki gecelik sabahlık takımıve pijama takımının ikisini 100 tl ye aldım istersen bi ordan iletişime geçip sorabilirsin canım penyeleri çok güzel gerçekten yumuşacık öyle çok dantelli falan takımlar da yok
Çok tatlı görünüyor canım, güle güle kullanınBende aynen bugün işe gitmedim, biberon gibi şeyleri kaynattım, hastane çantasının eskiklerini tamamlıyorum, bizim sepet beşiğide süsledik ama perde, cibinlik ve avize gelmedi hala onları bekliyorum, hepsi tamamlanınca odanın görüntüsünü atacaktım
Eki Görüntüle 1866354 Bu sepet beşik şimdilik bebek odasında duruyor
Genelde nişan geldikten sonra ilk sancıları evde çekmek iyi oluyor diyorlar, o arada hazırlanır diyeceğim ama, biz bu tecrübesizlikle evde o halde bekleyemeyiz herhalde canımBende bir tane aldım termos ama doğum anında acilen hastaneye gitmemiz gerekirse aklımıza o sıcak suyu kaynatıp koymak gelmez ya erkenden hazırlayacağız o suyu ya da termosu yanımıza alıp hastanede sıcak su temin edeceğiz yada bunlarla hastanede hiç uğraşmayıp yanımıza aldığımız yenidoğan ıslak pamukları kullanacağız, bende bugün hazırlarken aklıma bunlar gelmişti
Ellerine sağlık canım hepsi de çok zarif görünüyor, harikasınArkadaşlar bende böyle şeyler yaptım, taç olacaklar ya da toka üzerine yapıştıracağım. Piyasadakilerden beğenemedim pek, beğendiklerimde pahalı tabi. Nasıl olmuşlar sizce..
Zaman yaklaştıkça kafalarda hep aynı deli sorular herhalde tatlımcanım aynı zamanda aynı konulara odaklanmışız şaşırdım yine. ben daha termos almadım, alsam mı şimdi diye daha bugün termoslara baktım. ben de alt temizleme için düşünüyordum ama tubisimben in dediği nedenlerle de kararsız kaldım. önceden hazırlamak olmaz gibi, eğer normal doğum olursa aniden onu hazırlamak da zor olabilir her ne kadar basit bir işse de unutulabilir vs. ama hastanede de evde de pamukla temizlemek istiyorum ben de. o yüzden en son yanıma küçük plastik bir kap almaya karar verdim. sıcak suyu hastaneden temin edip hazır suyla ılık su hazırlasak olmaz mı acaba diye düşünüyorum. tabi termoslar illa ki başka zamanlarda da lazım olacak o yüzden almakla iyi yapmışsın canım.
Oglumda hastanede hic alt degismemistim siz simdi yazinca farkediyorum :) surekli hemsireler hallettiler. Hastaneden cikarken verdikleri egitimde detayli anlatmislardi.
Evde 330luk pet sisenin kapagina bi kac delik acip o sekilde kaynamis sogumus suyu icine koyup pamuga dokerek kullandim. Oglum kasim dogumlu oldugundan sise kaloriferin ustunde duruyordu o nedenle uygun sicaklikta oluyordu. Simdi hava sicak oldugundan ayaklandigimdan itibaren lavaboda popoyu yikayarak temizlemeyi dusunuyorum. Hastanede pamuk kullanirmiyim emin olamadim simdi. Hele ki yine ben yapmayacaksam temizligi baskasina dikte etmek antipatik olabilir kendi acimdan :)
Hımmm bak böyle düşünmemiştim hiç, önceden hazırlanmış ıslak pamuk, gayet mantıklı canım, çok teşekkür ederimCanım bikç videoda gördüm cam güzel bi saklama kabının içine pamukları dolduruyomuşsun üstüne kaynamış soğumuş suyu koyup ağzını kapatıyomuşsun o pamuklar zaten suyu emiyomuş ordan tek tek alıp kullanıyomuşsun pamukları havalar da sıcak zaten ekstra termosa falan ihtiyaç olduğunu düşünmemiştim hiç açıkçası
olbey , ben biraz titizim ve her şeyi yıkıyorum ya da siliyorum diye(tüm market alışverişi ya silinir ya yıkanır evimde, daha önce de anlatmıştım belki hatırlarsın) çevremde dalga konusuyum "sen çocuğun olsa onu da günde 5 posta yıkarsın" diyorlardı bana, şimdi millete malzeme vermeyeyim diye girişemiyorum ama bana da en mantıklısı totişini her alt değişiminde ılık suyla yıkamak geliyor, hasta filan olursa da Allah korusun milletin çenesinden kurtulamam diye cesaret edemiyordum, sen deyince cesaret geldi, bu sıcaklarda hem çok rahat eder, hem de hiç pişik olmaz sanırım, sevgiler
Hımmm bak böyle düşünmemiştim hiç, önceden hazırlanmış ıslak pamuk, gayet mantıklı canım, çok teşekkür ederim
Bende sırt çantası düşünüyorum canım gidip görmedim internetten baktım ama şunu beğendim renk seçemedim henüz :)Merhabalar
Ben bebek bakım çantası alıcam şu günlerde. fakat sırt çantası olanlardan almayı düşünüyorum. Çok kararsız kaldım kullanışlı olur mu diye. Benim gibi sırt çantası olarak almayı düşünen var mı ya da aldıysanız hangi markadan almamı tavsiye edersiniz.
Ben n11 den 30 adet asetat kutu içinde olan bebek sabunlarından sipariş verdim, instagramdan da nehirin dünyası sayfasından 25 adet ayıcıklı lavanta keselerinden sipariş verdim. Haftaya ulaşacak elime, gelince fotoalrım, eve gelen misafirlere hacı şeriften lokum ve çikolata alacağım , çocuklar için de şekersepetimden draje, şekerleme, marshmallow, sosyete şekeri siparişi geçtim, aldığım kutulara onları paketleyeceğim.kızlar merhaba, bebek süsünü nasıl yaptınız? ben 1 çeşitte olsa alayım diyorum. birde çikolata aldımmı tamam. hastaneye gelenlere çikolata ikram ederim. birde yanında bişey olsun dedim. lavanta kesesi, sabun vs. olabilir. siz neler yaptınız? var mı uygun satılan yer? hazır alacağım. yapmakla uğraşamam. tek bişey olacak zaten.
Casual otto ve Casual otto trona farklı arabalar mı? Bir videoda oto koltuğunu diğer oturma ünitesinin üzerine takıyor ben ondan hoşlanmıyorum ama fotoğraflarda tek takılmış koltuk anlayamadımGünaydın eylül anneleri.Henüz bebek arabası almamış olan arkadaşlarımız varsa dün ebebekde çok güzel bir kampanya gördüm ve bu ürünü aldım.Casual otto travel bebek arabası.Çok uzun zamandır araştırıyorduk kolay kapanması ve hafif olan özellikteki bebek arabalarına baktık.Bebe confort streety modelini alıcaktık.Ancak dün aksam bu ürünü gördüm e bebekde kampanya yapmış.1000 tl den 500 tlye inmiş ayrıca oto koltuğuda dahil birlikte geliyor travel sistem olarak.Videolarını izledim çok beğendim ve hemen sipariş ettim.Biz uçak seyahati çok yapıyoruz oyuzden bu arabayıda katlayıp uçaktaki üst kabinlere yerleştirilmesi yapılabilio baya küçülüo yani ve toplam 5 kg mış ağırlığı.Bimiyorum ben çok beğendim ve gerçekten çok ucuz geldi.Bakmak isteyen arkadaşlara incelemelerini tavsiye edebilirim.
Stylonun 100 tl lik çantasının kumaşını beğenmedim ama benim aldığım 140 tl kumaşı güzel, bazen biraz fazla para verip uzun süre kullanmak mantıklı oluyor, ilk bebeğinsen sonrasını düşünürsen ona da kullanırsınBende bakıyorum ama hiç beğendiğimm çanta yok malesef. Stylo marka gördüm nette ama emin olamadım. Güzelleri de 150 -200 tlden aşağı değil o kadar para da vermek istemiyorum ama uzun yıllar kullanılıyormuş. Neyse ben bakmaya devam edeyimm eğer güzel görürsem paylaşırım teşekkürlerr :)
Teşekkürler canm, evet kız olunca neresine ne süs yapsak diye düşünüyoruz erkek olsaydı nasıl sade yaparız diye düşünürdük, bende badem şekeri alacam kavonozlara koymak için birde çikolata yaptıracağım ama biraz bekliyorum kötü olmasınlar diye. Bende izinler açılırsa izin alma derdindeyimÇok tatlı görünüyor canım, güle güle kullanınben de dün evde son kalan küçük eksikleri tamamladım, akşam foto çekeyim ben de, unuttum beşiği foto çekmeyi. kız bebiş olunca süslüyorsun böyle güzel güzel, ben de cibinliğin üzerindeki kurdeleleri dahi söktüm sade olsun diye bizimkinin de üzerinde yarım daire alt cibinlik ve etek örtüsü var, onları filan takmadım, çok fazla geldi bana, sadece üst cibinliğini taktım, şimdilik salonda duruyor bizimki de. haftasonu da şekerlemeleri paketleyip,serin yerde muhafaza edeceğim artık, ağustosun 3.4. haftasına artık hiçbir şeyle uğraşmadan dinlenmek istiyorum, bu son gün mesaileri çok yordu beni.
Ayy evet ilk cahillik nasıl olacağı hakkında bir fikrim yok keşke sıraya göre olsa evde güzelce duşumuzu alır, sancıyı çekip suyu hazırlar öyle gideriz ama ya olmazsaGenelde nişan geldikten sonra ilk sancıları evde çekmek iyi oluyor diyorlar, o arada hazırlanır diyeceğim ama, biz bu tecrübesizlikle evde o halde bekleyemeyiz herhalde canımbakalım sezaryen derse doktorumuz bu hafta, saatli günlü olursa, artık hazırlar gideriz, yoksa dediğin gibi olacak, sevgiler kuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?