2016 Eylül Bebeklerinin Cicileri

Canım kalitesine göre değişiyordur muhakkak da, yıllar önce yeğenimde (yeğenim 8 yaşında şimdi) tecrübe etmiştim, hiç pratik gelmemişti, zemininde bir saçma tabanlığı vardı, zaten mukavim bir şey değildi, saplarından tutunca bebek top gibi ortaya toplanıyordu, kucağına onunla alsan boyutu itibariyle çok saçma oluyordu, gerçi o zamanlar ben de 23 yaşında 48 kg çelimsiz bir insandım, belki tecrübesizlikten de öyle gelmiş olabilir ama, korunaklı bir şey de değil, kaynımla konuşmuştuk, onun kayınvalidesi hastanede taşırken baş kısmını merdivene çarpmış, nihayetinde bez, bana çok sıcak gelmiyor çok o yüzden. Chicco trio sprint travel set aldık araba olarak, içinde port bebesi de var ama ebat olarak srtlanıp taşınacak cinsten değil, ana kucağını elde taşırız, port bebe pusette tam yatak olması açısından tercihimiz oldu, oto koltuğuna da bağlanıyor, araba almadıysanız benim beğendiğim bir ürün, tavsiye ederim, sağlıkla kalın canım.

Ben de 8 aydır normal doğum diyordum, son kontrolde sezaryen ihtimalinden bahsetti doktor, kendimi hazırlıyorum, bakalım bu hafta kaç kg oldu bizimki. Öpüyorum canım, sevgiyle kalın

Tavsiyelerinizle depend hasta çamaşırı aldım canım, çok sağol, çantama 4 adet koydum yeterli mi acaba, bunların da hijyen açısından değişim süresi vardır illa, paketini atmış bulundum. ayrıca 6 adet kullan at külot ve uzun pedlerden koydum.sen kaç adet aldın çantana, konuştukların genelde 1 gece kalmış hastanede, yeterli diye düşündüm

Elektrikli fırçayla fırçalıyorum, başlığını yumuşak olanla değiştirdim yine de 3-4 gündür başedemiyorum canım, sirkeli suyla deneyeyim bir de, mide bulantılarım tekrar başladı gerçi, diş macununa bile tahammülüm yok, sirkeyle kusmazsam iyidir, parmağımı filan kessem kazara kan fışkıracak herhalde nasıl depoladıysa vücutbenim de komidin üzeri çarşı pazar, krem, jel, buhar makinası...

Ben 5 li kullan atlardan 1 paket, 10lu büyük kadın pedi, dependden de 5 tane aldım canım. Muhtemelen birkaç tane kullanıp çıkacağız. Ne rahat gelir tam bilmediğimden tedbir amaçlı ikisinden de koydum. Lohusa küloduyla rahat edebilir miyim bilemem diye birkaç tane de yüksek bel çamaşır ekledim. Fazla risk hesaplamış oldum yani. Benim hastane de normal/sezeryan farketmiyor 24 saat tutuyor.

Canm teşekkürler bende sirkeli suyu deneyeyim gerçi sinemnur un dediği gibi o sirkeyi ağzımda düşünemiyorum ama bakalım nasıl olacak

Evet canm vücudumuzun her bir yeri farklılılaştı, tam bir mucize benim daha 32+5 deyim doktor en son gittiğimde bana magnezyumu ikiye çıkarmamı istedi, gerçi bu kanama olayı ondan önce olmuştu, artık ağrılarım daha çok olduğu için sanırım arttırdı, kramplarımda bir tane kullandığım zamanda bile tekrar başlamıştı şimdi kramp konusunda iyiyim ama sırt bel ağrıları olmaya başladı, sen demiştin 32 demek sınır boşuna vermiyorlar rapor diye haklısın gitgide ağrılar ve ağırlaşmanın verdiği etkiyle dahada kötü oluyoruz

Teşekkürler kızlar pusetimiz var aslında o zaman port bebeye gerek yok.. Pusette tam yatar pozisyonda olmicak gibi geldi de bana o yüzden bunu düşünmüştüm

Teşekkürler kızlar pusetimiz var aslında o zaman port bebeye gerek yok.. Pusette tam yatar pozisyonda olmicak gibi geldi de bana o yüzden bunu düşünmüştüm
Sen yazdıktan sonra araştırdım biraz. Portbebeye pek güvenli bakılmıyor genelde. Pusetteki oturma pozisyonu Benm de kafamı karıştırıyordu ama en güvenilir olan oymuş ve zaten üretilirken yenidoğan bebeğe uygun üretiliyormuş içimiz cok rahat etmezse yastıkla sırt kısmını destekleyebiliriz diye düşündüm. 3 pozisyon yatan bir puset vardı bir arkadaşımız almıştı hatta ama baska Hc duymadım yatabilen puset(oto koltuğu) genelde standart hepsi

Cybex cloud q ve besafe sleep var, tam yatışlı. Ama aşırı ağır. Boşken bile zor taşıdım. İçinde Bebek varken mümkün değil arabaya takıp çıkarmam vs. Ama içimde kalmadı değil:)

Kolay gelsin şimdiden biraz yorucu oluyor yıka ütüle dinlenerek yap bizim de Mobilyamız geliyor bugün yarın temizlik var :))

bak başna geçtin ya artık hevesin gelmiştir,bayada bitirmişssin canım ,tam olarak ayn yerdeyiz senle bende yarn yıkıcam artık,miniş minş cicileri

bak başna geçtin ya artık hevesin gelmiştir,bayada bitirmişssin canım ,tam olarak ayn yerdeyiz senle bende yarn yıkıcam artık,miniş minş cicileri
Evet canim ayniyizz :) cok heyecanlı gerçekten minik minik herseyy ..buarada ilk bebis kıyafetlerini kaç derece de yikiyosunuz kızlar k.v 15 dk fln at toz zaten sadece dedi ama sizceer

Evet canim ayniyizz :) cok heyecanlı gerçekten minik minik herseyy ..buarada ilk bebis kıyafetlerini kaç derece de yikiyosunuz kızlar k.v 15 dk fln at toz zaten sadece dedi ama sizceer
ben 30derecede ykıycam cnm yaklaşık yarım saat sürüyo bi de ek durulama yapıyorum bugün kalanları atıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…