- 24 Şubat 2016
- 738
- 2.009
- 113
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #2.541
Cok sirin canim anneciginin ellerine saglik
Ellerine sağlık annenin. bende bundan yaptım,azıcık daha süslüsü, kapı süsü olarak kullanacağım
Canım ellerine sağlık annenin, çok şanslısınız, güle güle güzel günlerde kullanın...
Cok sirin canim anneciginin ellerine saglik
Ellerine sağlık annenin. bende bundan yaptım,azıcık daha süslüsü, kapı süsü olarak kullanacağım
Canım ellerine sağlık annenin, çok şanslısınız, güle güle güzel günlerde kullanın...
Bnm hazır sayılır eksikler var bir kaç onları da tamamlarım bu günlerde ağırlaştıkça daha zorlaşıyor fazla bekletme sen de sürprizler oluyor çünkügünaydın hanımlar, ben daha hastane çantamı hazırlamadım. sizde durumlar nasıl? ay bide iyice ağırlaştım yürüyemiyorum bile.
günaydın hanımlar, ben daha hastane çantamı hazırlamadım. sizde durumlar nasıl? ay bide iyice ağırlaştım yürüyemiyorum bile.
Annem en büyük şansı yoksa ben becerikli olup olmadığımı bilemeyecek kadar tembelimNe şanslı bir bebek
Biz ailecek beceriksiz olduğumuzdan mümkün değil böyle işler
Nasılda özenmiş yapmış anneciğin
Aa hiç bilmiyordum iyi olur lavanta da eklerim teşekkür ederim canmBenm yıldızların içinde lavanta var sanırım lavanta kesesi diye geciyor kokusu bebişi sakşnleştiriyormus belki eklemek istersin sende
Biz de de durum aynı, ikramlıkları, hediyelikleri salona yemek masasının üzerine yerleştiriyorum, extra balon,ponpon vs süslemeyeceğimben hediyelikleri alırken eşim gülüyordu, ne çok şeye kafa yoruyorsun diye, şimdi yurt dışındaki arkadaşlarının, şehir dışındaki arkadaşlarının eşleri dahi soruyor, tebrik kartı, çiçek vs için adres istiyorlar, "bari bebek hediyeliklerinden onlara da ayarlayalım"diyor bugün, ah bu erkekler ya çok rahatlar ya da kafaları hep geç çalışıyor hepsi tembel ruhtan geliyor gerçi, gece gece adama veriştirip duruyorum, ben sancıyla sıcakla boğuşurken yanımda horul horul uyumasından mütevellit olabilir
Ne güzel yapmış annen ellerine sağlık, kapı süsün var mıydı orada kullanabilirsin
Bende yeni hazırladım ama hala eksikleri bitmedi almam gereken şeyler var, senin normal doğum mu olacak? Bende gitgide ağırlaşmaya başladım ama kimse oturtmuyor beni normal doğum için son ana kadar hareketli olmam önemliymişgünaydın hanımlar, ben daha hastane çantamı hazırlamadım. sizde durumlar nasıl? ay bide iyice ağırlaştım yürüyemiyorum bile.
Ben haftasonu çatı muayanesine gideceğim. sanırım o zaman belli olacak normal mi sezeryan mı olacağı. Doktorum normal doğumda yapan bir doktor ama en son gittiğimde bebek 2 hafta önde idi kilolu gözüküyordu. sezeryanda olabilirsin demişti bana. bakalım nasıl olursa üzülmeyeceğim artık. ikimizde sağlıklı olalım da önemli olan o.Bende yeni hazırladım ama hala eksikleri bitmedi almam gereken şeyler var, senin normal doğum mu olacak? Bende gitgide ağırlaşmaya başladım ama kimse oturtmuyor beni normal doğum için son ana kadar hareketli olmam önemliymiş
Aynen öyle canım yaBende kızıdğım zamanlarda sen önce hamile ol ondan sonra beni anlarsın diyorum canm genel olarak erkeklere önce ne gereksiz şeyler yapıyormuşuz gibi gelir ama yapıldıktan sonra da çok hoşuna gider sen hediyelikleri vermek için karton çanta aldın mı? Aldıysan netten mi aldın, boyutu ne ve ne kadara aldın?
Tabikide sağlık en önelisi eğer 3,5 u geçerse normal doğum pek yaptırmıyorlar tabi çatıya da bağlı, hayırlısı olsun canmBen haftasonu çatı muayanesine gideceğim. sanırım o zaman belli olacak normal mi sezeryan mı olacağı. Doktorum normal doğumda yapan bir doktor ama en son gittiğimde bebek 2 hafta önde idi kilolu gözüküyordu. sezeryanda olabilirsin demişti bana. bakalım nasıl olursa üzülmeyeceğim artık. ikimizde sağlıklı olalım da önemli olan o.
Metro var canm bi bakayım ozaman oraya, birde toptan satış yapan yerler var çarşıda oraya bakacaktım ama o kadar alışmışım ki internetten almaya gidip almak zor geliyorAynen öyle canım yane zaman bayramda ailesinin yanına gitsek mesela tatlısı, böreği, çikolatası ben zorla aldırırım, alıp gidince, memnun olununca da hoşuna gider. Yolda dur kalk, in bin, al taşı vs. zor geliyor
Karton büyük boy çantalardan aldım canım, buradan almıştım,
http://www.kullanatmarket.com/mavi-buyuk-karton-canta
İçerisine birden fazla ürün koyacağım için karton tercih ettim, kraft olanlar ince oluyor, taşımıyor pek, misafirlerim de hep şehirdışından gelecek, sağlam olsun istedim,25x17 cm olarak aldım ben, çok büyük değilmiş gerçi, gözüme küçük göründü gelince, samsunda metro varsa, geçen gittiğimde orada da çok çeşit görmüştüm.
Yoktu canım teşekkür ederimNe güzel yapmış annen ellerine sağlık, kapı süsün var mıydı orada kullanabilirsin
İşlerini bitirmene ne kadar kaldı bilmiyorum ama doğuma az kalmış senin canm onun için olabilir işleri bitirip direk doğumaYoktu canım teşekkür ederimben de öyle yapmayı düşündüm harfleri de ekledik mi bu iş tamamdır sanki işlerim tamamlanınca alıp bavulumu hastaneye gitcekmiş gibi bi ruh halim var bi yanım hepsini tamamlamak istiyo bi yanım da bitmesin istiyo
Ya aslında bi işim de kalmadı sadece organizasyon yapmadım hastaneyle ilgili şimdi bi de biçoğunuz hastaneyi bitirip mevlüt hazırlıklarına başladı ben onu erteliyorum sürekli odaya bikaç süs bişeyler yapıcam düşündükçe daha neler çıkıcak acabaİşlerini bitirmene ne kadar kaldı bilmiyorum ama doğuma az kalmış senin canm onun için olabilir işleri bitirip direk doğuma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?