2016 Eylül Bebeklerinin Cicileri

Cok sirin canim anneciginin ellerine saglik

Ellerine sağlık annenin. bende bundan yaptım,azıcık daha süslüsü, kapı süsü olarak kullanacağım

Canım ellerine sağlık annenin, çok şanslısınız, güle güle güzel günlerde kullanın...

Teşekkür ederim kızlar biz de bikaç harf marf bişeyler ekleyip hastaneye kapı süsü götüriyim dedim sonra getirir evde de kullanırım hem

günaydın hanımlar, ben daha hastane çantamı hazırlamadım. sizde durumlar nasıl? ay bide iyice ağırlaştım yürüyemiyorum bile.
Bnm hazır sayılır eksikler var bir kaç onları da tamamlarım bu günlerde ağırlaştıkça daha zorlaşıyor fazla bekletme sen de sürprizler oluyor çünkü

günaydın hanımlar, ben daha hastane çantamı hazırlamadım. sizde durumlar nasıl? ay bide iyice ağırlaştım yürüyemiyorum bile.

Herşeyi boşver sonra yapılır ama hastane çantan hazır olsun. Ani durumlarda ortada kalmamak için hazırlayıp bekletmek lazım.

Ne şanslı bir bebek
Biz ailecek beceriksiz olduğumuzdan mümkün değil böyle işler
Nasılda özenmiş yapmış anneciğin
Annem en büyük şansı yoksa ben becerikli olup olmadığımı bilemeyecek kadar tembelim sağol canım amaann yapmazsınız yaptırırsınız heryerde çok güzel şeyler var şimdi

Bende kızıdğım zamanlarda sen önce hamile ol ondan sonra beni anlarsın diyorum canm genel olarak erkeklere önce ne gereksiz şeyler yapıyormuşuz gibi gelir ama yapıldıktan sonra da çok hoşuna gider sen hediyelikleri vermek için karton çanta aldın mı? Aldıysan netten mi aldın, boyutu ne ve ne kadara aldın?

Bende yeni hazırladım ama hala eksikleri bitmedi almam gereken şeyler var, senin normal doğum mu olacak? Bende gitgide ağırlaşmaya başladım ama kimse oturtmuyor beni normal doğum için son ana kadar hareketli olmam önemliymiş

Ben haftasonu çatı muayanesine gideceğim. sanırım o zaman belli olacak normal mi sezeryan mı olacağı. Doktorum normal doğumda yapan bir doktor ama en son gittiğimde bebek 2 hafta önde idi kilolu gözüküyordu. sezeryanda olabilirsin demişti bana. bakalım nasıl olursa üzülmeyeceğim artık. ikimizde sağlıklı olalım da önemli olan o.

Aynen öyle canım ya ne zaman bayramda ailesinin yanına gitsek mesela tatlısı, böreği, çikolatası ben zorla aldırırım, alıp gidince, memnun olununca da hoşuna gider. Yolda dur kalk, in bin, al taşı vs. zor geliyor
Karton büyük boy çantalardan aldım canım, buradan almıştım,

http://www.kullanatmarket.com/mavi-buyuk-karton-canta

İçerisine birden fazla ürün koyacağım için karton tercih ettim, kraft olanlar ince oluyor, taşımıyor pek, misafirlerim de hep şehirdışından gelecek, sağlam olsun istedim,25x17 cm olarak aldım ben, çok büyük değilmiş gerçi, gözüme küçük göründü gelince, samsunda metro varsa, geçen gittiğimde orada da çok çeşit görmüştüm.

Tabikide sağlık en önelisi eğer 3,5 u geçerse normal doğum pek yaptırmıyorlar tabi çatıya da bağlı, hayırlısı olsun canm

Metro var canm bi bakayım ozaman oraya, birde toptan satış yapan yerler var çarşıda oraya bakacaktım ama o kadar alışmışım ki internetten almaya gidip almak zor geliyor samsun merkezin biraz dışında olunca oraya gitmek park yeri aramak zor geliyor artık eşimi ikna edersem onunla gideriz
Benim ikramlıklarım çok yer kaplamıyor onun için çok büyük olmasın istiyorum o zaman seninkinin boyutu bana ugun olur

Ne güzel yapmış annen ellerine sağlık, kapı süsün var mıydı orada kullanabilirsin
Yoktu canım teşekkür ederim ben de öyle yapmayı düşündüm harfleri de ekledik mi bu iş tamamdır sanki işlerim tamamlanınca alıp bavulumu hastaneye gitcekmiş gibi bi ruh halim var bi yanım hepsini tamamlamak istiyo bi yanım da bitmesin istiyo

İşlerini bitirmene ne kadar kaldı bilmiyorum ama doğuma az kalmış senin canm onun için olabilir işleri bitirip direk doğuma

İşlerini bitirmene ne kadar kaldı bilmiyorum ama doğuma az kalmış senin canm onun için olabilir işleri bitirip direk doğuma
Ya aslında bi işim de kalmadı sadece organizasyon yapmadım hastaneyle ilgili şimdi bi de biçoğunuz hastaneyi bitirip mevlüt hazırlıklarına başladı ben onu erteliyorum sürekli odaya bikaç süs bişeyler yapıcam düşündükçe daha neler çıkıcak acaba amaaan hastane çantamı hazırladım kapadım şimdilik o yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…