2016 Eylül Bebeklerinin Cicileri

Gayet güzel olmuş neresi eğri ki ellerine sağlık canm onun gözü terzi olduğu için belki çok hassastır, eve gelenler onu farketmesi imkansız ben zaten anlamdım. Umay ismini de beğenirim arkadaşımın kızının adı da umay adıyla yaşasın prenses

Ben deneme yapmıştım akşam, ışığı çok değil ki yukarıda yıldızlar oluşturuyor sadece dışarıdaki sokak lambalarının evi aydınlarmasından bile az diyebilirim, ama dediğin gibi indirime girmiyor bir türlü bekledim baya girmeyince bende aldım artık

N11 den aldım Can'ım ben sebili

tubisimben bizimkinin bi raf takışı var yemin ederim olipiyat açılışından daha muntazam daha bi zaman alıo bende bunu düşünüodum dönence olarak çok şekerler ayıcıklar,indirimde yok olmadı alcam gitcek mecbur,bende bugün çikoları bekliorum inşallah onlarda gelince bizde bitioruz çok şükür perşembe akşamı doğuma bakalım

kızlarr odamızdan kesitleri paylaşayım sizeee bakalım beğenickmisinz..eşimle orta noktada buluştuğumz dolap çamaşırlık ve beşikk halı stokta yoktu yarıın alıncak resmini atayımmm..arabayı e bebekten aldık 600 tl den 200 e düşmüş hiç aklımzda yoktu ama aldık bianda stıcker da e bebek ..dolap çamaşırlık çilek halımız eskiden kalma oda diğer ay değişck inş :)

Eklentiler

• 14123457_1148789055188028_281564344_o.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 134
  • 14124154_1148789045188029_959456279_o.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 126
  • 14138573_1148789051854695_1929582637_n.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 125
  • 14139118_1148789025188031_839892361_o.webp
    16 KB · Görüntüleme: 127
  • 14169645_1148789021854698_1899439888_n.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 133
  • 14171998_1148789048521362_389512629_n.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 130
  • PE366392.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 215
Doğduktan sonra alırsın canm zaten pek zaman kalmadı 1 eylül benim eşimin de doğum günü bazen bana belki benim doğum günümde doğar diyor yok diyorum daha 37. Haftası bile dolmamış oluyor gelmesin diyorum çok güzel bir günde dünyaya gelecek

Dolap ve çamaşırlık eskimediyse odaya gayet güzel bir uyum sağlamış canm güle güle kullansın bebişin sağlıkla mutlu huzurlu günleri olsun

Ufff annesi uykucu sanırım akşamları ben uyurken onunda uyuması iyiye delalet umuorum inşallah küçük umay gibi olur benim kızda eşinde tam başak ve sonbahar çocuğu desene 37 erken ama belki bakarsın gelir hayırlısı neyse o olsun hakkınızda...bu erkekler neden hep aynı kafada anlamadım eşimde ekim olsun çok istemişti neymiş onun gibi terazi olsunmuş 1 eve bir burç yeterli bence oğlak/terazi/başak birbirimizi yicez bu belli oldu.... Kendimi temizliğe verdim perdeler yıkandı,halılar gitti sil süpür bitmek üzere sonra gelsin umay hanım tubisimben günler yaklaştıkca acaip heyecan oluo sende ne işin hazırlıgın varsa bitir biran önce bu arada sizde 2 başak olcak inşallah yormazlar seni titizlikleriyle

Benim eşim kızenim ve arkadaşım başak burcu hepsini de çok sevdiğimden hep başak olsun istiyordum ama bizimki terazi olma ihtimali de var son zamanlarını beklerse gerçi öncelik ailede gördükleri bence, biz onlara inşallah iyi bir örnek oluruz benimde haftalık evime gelen biri var her geldiğinde cam koltuk sildiriyorum, sana maşallah canm camları nasıl sildin yaa? Ben temizlik yapmayı hiç sevmem zaten benim favorim pasta ve yemek işleridir böyle olunca temizlik gözümde daha da büyüyor ben mutfağımla ilgilenirim her zaman

tubisimben Oğlakların en iyi anlaştıgı burc başak o yüzden inanılmaz mutluyum azcık bencilim cünkü terazilerde aslanlarla çok iyiler ama her dakika dua ettim başak olsun kızım die dediğin gibi başaklar iyidir ama eğitim bambaşka ailede başlıo üstelik inşallah gerektiği gibi iyi ebeveyn oluruz...valla sinirliydim eşime giriştim cama nasıl yaptım bende bilmiorum bende temizlik konusunda aslında tembelimdir zaten eve birini çağırsaydım eşimin annesi bana baya sölenirdi ama evde kaldıkca alıştım heralde yemek işinide resmen boşladım bu 9 ayda elimi bile sürmedim sadece yemem gereken gerisini salladım,evde bi dönem cupcakeler börekler fırın yemekleriyle dolup taşıyordu çok kilo aldık o dönemden sonra sırf sebze yapıorum benim tontik kocamısa alıstırdım iyi oldu o da kilo verdi evde yemek pişmesi bi acıdan iyi bi acıdan kötü ama helal olsun yemek yapmak hamileyken eziyet sen genede vazgeçmemişsin

Bizim de uyku arkadaşımız var cok mantıklı kesinlikle yapacagım ben de

Teşekkür ederim canım çok eğlenceli ve farklı hava katio tavsiye ederim :) topaclarimz gdp boylarını ölçer hehe

Dancing_Queen canım annem oğlak ben başak bence anne kıza en uygun kombinlerden biri bu.çok iyi anlaşırız şanslısınbizimde terazi olma durumumuz olabilir azda olsahiç bilmiyorum ki teraziyi,başak olur umarım,tüm yakın arkadaşlarım başak benimde arada bi oğlak bi balık var

odanız çok hoş,huzurlu canım güle güle kullanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…