- 2 Eylül 2014
- 1.275
- 3.641
- 133
- 40
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #2.921
tubisimben Valla DIPTISDIPTIS da görmüştüm sende görmemiştim hatırlamıorum yani ama hertürlü fikre açığım fisher price hangisi peki?
Gayet güzel olmuş neresi eğri ki ellerine sağlık canm onun gözü terzi olduğu için belki çok hassastır, eve gelenler onu farketmesi imkansız ben zaten anlamdımtubisimben valla boynunda gögüs aramda takılıo oyuncak o gün görümcem çocuğu ayırdıkca kendinden çok ağladı 1 saat çocuk emdi ama sanırım anne koynu aradı ee dikişler acıo yoruldu kızda dedim çocuk belki böle sakinleşir....birde az önce kapı süsümüzü bitirdik hastane kapısına koycaz sonra bebiş odasına eşimle didişerek yaptık ya hadi hayırlısı çıldırttı beni takıntılı kendisi yok eğri olmuş yok tek yapmalıymış yemin ederim çıldırttı beni tipik terazi işte bu arada kızımızın ilk adı umay aramızda kalsın evlenmeden daha adını koymuştum
Ben deneme yapmıştım akşam, ışığı çok değil ki yukarıda yıldızlar oluşturuyor sadece dışarıdaki sokak lambalarının evi aydınlarmasından bile az diyebilirim, ama dediğin gibi indirime girmiyor bir türlü bekledim baya girmeyince bende aldım artıkÇok saol canım ya bende bi bakaım araştıraım,çok ışık istemiolar ama yaptıkları herşey bol ışıklı2. Aya kadar olmadı bende çocuk doktoruna sorar öle alırım ,zaten hiç indirime girmio melet DIPTISDIPTIS
N11 den aldım Can'ım ben sebiliKızlar fırsat bulup ne fotoğraf çekebildim ne doğru düzgün yazabildim ama takipteyim
Dancing_Queen renkler düzen süper olmuş çok beğendim odayı
tubisimben o odayı gördükçe kıskanmadım desem yalan olur
Hep hayalimdi kız bebişmaaşallah
Humakusu tam mevlütte yapmak istediğim şey. Çok zevkli. O cam sebili nereden edindin? Bilindik bir markanın mı?
Doğduktan sonra alırsın canm zaten pek zaman kalmadı 1 eylül benim eşimin de doğum günü bazen bana belki benim doğum günümde doğar diyor yok diyorum daha 37. Haftası bile dolmamış oluyor gelmesin diyorumtubisimben bizimkinin bi raf takışı var yemin ederim olipiyat açılışından daha muntazam daha bi zaman alıo bende bunu düşünüodum dönence olarak çok şekerler ayıcıklar,indirimde yok olmadı alcam gitcek mecbur,bende bugün çikoları bekliorum inşallah onlarda gelince bizde bitioruz çok şükür perşembe akşamı doğuma bakalım
Benim tanıdığım umay pek uykucu bir kızdı bebekliğinden beri bakalım senin nasıl olacaktubisimben bu arada ismi için sölediklerin için teşekkürler ben biraz öz türkçe olsun çok istiodum,hepimizin bebişleri adlarıyla güzel günler görsünler inşallah
Dolap ve çamaşırlık eskimediyse odaya gayet güzel bir uyum sağlamış canm güle güle kullansın bebişin sağlıkla mutlu huzurlu günleri olsunkızlarr odamızdan kesitleri paylaşayım sizeee bakalım beğenickmisinz..eşimle orta noktada buluştuğumz dolap çamaşırlık ve beşikk halı stokta yoktu yarıın alıncak resmini atayımmm..arabayı e bebekten aldık 600 tl den 200 e düşmüş hiç aklımzda yoktu ama aldık bianda stıcker da e bebek ..dolap çamaşırlık çilek halımız eskiden kalma oda diğer ay değişck inş :)
Benim eşim kızenim ve arkadaşım başak burcu hepsini de çok sevdiğimden hep başak olsun istiyordum ama bizimki terazi olma ihtimali de var son zamanlarını beklerseUfff annesi uykucu sanırım akşamları ben uyurken onunda uyuması iyiye delaletumuorum inşallah küçük umay gibi olur benim kızda eşinde tam başak ve sonbahar çocuğu desene 37 erken ama belki bakarsın gelir hayırlısı neyse o olsun hakkınızda...bu erkekler neden hep aynı kafada anlamadım eşimde ekim olsun çok istemişti neymiş onun gibi terazi olsunmuş 1 eve bir burç yeterli bence oğlak/terazi/başak birbirimizi yicez bu belli oldu .... Kendimi temizliğe verdim perdeler yıkandı,halılar gitti sil süpür bitmek üzere sonra gelsin umay hanım tubisimben günler yaklaştıkca acaip heyecan oluo sende ne işin hazırlıgın varsa bitir biran önce bu arada sizde 2 başak olcak inşallah yormazlar seni titizlikleriyle
Bizim de uyku arkadaşımız var cok mantıklı kesinlikle yapacagım ben deKızlar ben uyku arkadaşı aldım geçen kanguru gibi içime atıorum kokumu alsın die eşimde benle bi dalga geçiorki anlatamam,bebekler anneden ayrı kalınca uyurken hemen panik olabiliomuş,okuduklarımın yalancısıyım
Amin canım inşallah son halini verelim foto aticam yine sira hediyelik ve dagitilcklarda :)Dolap ve çamaşırlık eskimediyse odaya gayet güzel bir uyum sağlamış canm güle güle kullansın bebişin sağlıkla mutlu huzurlu günleri olsun
Teşekkür ederim canım çok eğlenceli ve farklı hava katio tavsiye ederim :) topaclarimz gdp boylarını ölçer heheELA3411 çok hoş olmuş odanız bende hatta o stickerlardan almayı düşünüodum annem aklıma geliodu hep eskiden kapı köşesinde boyumu ölçerdi ahh be ne günlerdi,şimdi biz ölçcez bücürleri
odanız çok hoş,huzurlu canım güle güle kullanınkızlarr odamızdan kesitleri paylaşayım sizeee bakalım beğenickmisinz..eşimle orta noktada buluştuğumz dolap çamaşırlık ve beşikk halı stokta yoktu yarıın alıncak resmini atayımmm..arabayı e bebekten aldık 600 tl den 200 e düşmüş hiç aklımzda yoktu ama aldık bianda stıcker da e bebek ..dolap çamaşırlık çilek halımız eskiden kalma oda diğer ay değişck inş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?