- 2 Eylül 2014
- 1.275
- 3.641
- 133
- 40
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #2.941
Yani sonuçta bende hamileliğim süresince eskisi kadar pastalar börekler yapamadım, eskiden abartırdım ama sadece eşim ve ben yiyecek olsak o kadar şeyi, kilolar alıp başını giderdi ama böyle şeyler iş yerinde arkadaşlarla iyi gidiyortubisimben Oğlakların en iyi anlaştıgı burc başak o yüzden inanılmaz mutluyum azcık bencilim cünkü terazilerde aslanlarla çok iyiler ama her dakika dua ettim başak olsun kızım die dediğin gibi başaklar iyidir ama eğitim bambaşka ailede başlıo üstelik inşallah gerektiği gibi iyi ebeveyn oluruz...valla sinirliydim eşime giriştim cama nasıl yaptım bende bilmiorum bende temizlik konusunda aslında tembelimdir zaten eve birini çağırsaydım eşimin annesi bana baya sölenirdi ama evde kaldıkca alıştım heralde yemek işinide resmen boşladım bu 9 ayda elimi bile sürmedim sadece yemem gereken gerisini salladım,evde bi dönem cupcakeler börekler fırın yemekleriyle dolup taşıyordu çok kilo aldık o dönemden sonra sırf sebze yapıorum benim tontik kocamısa alıstırdım iyi oldu o da kilo verdi evde yemek pişmesi bi acıdan iyi bi acıdan kötü ama helal olsun yemek yapmak hamileyken eziyet sen genede vazgeçmemişsin
Çok güzel görünüyor canm, diğerleri de en kısa zamanda olur inşallah oğluna kavuştun yaa önemli olan o, resim atarken içinde minik ufacık bir prens de olursa ne güzel olurBu da bizim beşiğimiz için banner oğluş doğdu ama odamız hazır değil beşikte problem çıktı yeni parçaları bekliyoruz 2 haftadır bu hafta gelirse oda resmini atacağım inşallah
Bence sizin halinizi görseydi ne kadar mutlu ve neşeli bir ailem var derdi canmtubisimben hazırlıklar bitti heyecan tavan,eşime diorum bak perşembe artık resmen babasın kızın gelio dün gece yatmadan evin içinde saçma sapan şarkılarla dans ediyorduk çocuk görse halimizi gelmekden vazgeçicek ,heyecandan ölüoruz resmen ya günün belli olması herşeyin daha yoğun yaşanmasına sebep oluyor,keşke en başından çatımın dar olduğu anlaşılsaydı diorum belki bi anda deişmiş olmasa bu kadar heyecan yaşamazdım bi çok kişi sezeryan die biliodu en başından bakalım valla insanın hiç bilmediği bi durumu yaşarkenki heyecandan çok korkuda var 10 sene önceki diş ameliyatımda tam narkoz yapılmıştı,dün çok tekrarladım inşallah dozları az tutarlar epidural+spinal olcak ama bana etkisi ağır oluo sakinleştirici yapamıycaklarını sölediler anca ameliyat sonrası yaparız dediler eee ne anladım ben bundan neyse umay etkilenebilirmiş onun için korkuyu baskılamam lazım
Olabilir iyi fikir yanlarında şişko kalmamış olurumtubisimben Dün anestezi için kan sırasında baya ağladım,korktugumda bu oluyor fazla kuruyorum kafamda eşime ölceğim zaman Allah hastaneye düşürmeden alsın canımı dedim dondu kaldı sakinleştirmek zor oluo beni biraz,o yüzden odada annemleri bile istemiorum giderken olurda kalp kırarım die....kocam pek dans edemez ama kızı olunca çoştu valla şarkılar sölüo,hopluo zıplıo güzel anlaşcaklar orası kesin,azcık deliyiz gitmedende sanırım odada müzik dinleyip çoşcam yoksa sakin ortamda aklıma saçma sapan şeyler geliyor bu arada iş yerindekilere inceden suikast oluo oraya pasta börek götürünce herkes şişcek doğum kilosunu onlardan önce verirsin
Bende hayırlısı ve sağlıklı olanı neyse onun için dua ediyorumtubisimben hamilelik boyunca diretmemeyi öğrendim o yüzden bebişin ve senin için en sağlıklısı en hayırlısı en güzeli hangisiyse inşallah o olur,umarım o kistte çok ciddi deildir,doğum sonrasında zaten bi çok tetkik yapılcak ve hatta epiduralle spinali bir yaptırabilirsen bence yaptır zaten ikiside aynı yerden yapılıo ikinci kere canını acıtmazlar gittiğim gebe okulunda narkozcu anltmıştı adamlar sakin haliyle sakin olcaz heralde ama benim yüzüm bembeyaz kesilmişti eşimden kaçmadı ... Daha öncede demiştim ben benim iki minnoşun aralarındaki bağı şimdiden kıskanıorum zira babasının sesine deli oluo biriler içerden dieride onu kudurtmayı seviyor bilmiorum valla aşkları birbirlerini görünce perçinlencek bugün düşündümde herşeyin planlı olması bi açıdan iyi oldu gittim saçlarımı kestirdim bi bakıma girdim,hepmi dezavantajlarından bahsetcez canım
ne hoş bi süpriz yaaa çokta güzel hazırlamışlar,ne uğraşmşlardır sana çaktırmadan yapabilmek içinBende hayırlısı ve sağlıklı olanı neyse onun için dua ediyorumevet sezeryanın en büyük avantajı bakım ev düzeni herşey yapılmış oluyor normalde Allah ne verdiyse birde doğum ne zaman diye soranlar var doğal olarak 40. Haftayı söylüyorum ama normal olursa ne zaman olduğu belli de olmuyor sonuçta Bu arada arkadaşlarım ailem kuzenlerin bugün bana büyük bir şok yarattılar tabi eşim de bu işin içinde bana babyshower partisi düzenlemişler ben aman hiç uğraşamam diyordum herşey yapılınca güzel oluyor
Senin kv pek bi fenaymış, benimkinin sesi yok elinden gelen iş çoktubisimben Ay maşallah size ne güzel çıkmışsın çok güzel olmuş süprizler güzeldir,bunlar son keyfekeder günlerimiz tadını bolca çıkarmak lazım bende hep 40. Haftayı sölüodum herkes ooo çok var diodu şimdi hiç bişeycik kalmadı valla düşününce,güzel kızına en güzel şekilde kavuş bende şimdi kafamda planlıorum o günü hiç bi eksik kalmasın die normal doğum olmadığına bazen seviniorum çünkü ailem hemen gelemezdi ve haliyle ev halide pek belli olmuodu bu son zamanlarda iyice salmıştım kv eve bi gelseydi dilinden kurtulamazdım nişanda bile söliycek şey bulmuştu (ailem yurt dısındaydı,bekar evime geldiler ve ocakda nişanlandım ama benim camları neden silmediğimi on kere sordu ) o dönem içimden geçenler küçük ikonda
Teşekkür ederim canm yakın bir arkadaşım her ayrıntıyı düşünmüş, şimdi hiç bozasım gelmiyor pembiş pembiş içim açılıyor baktıkçane hoş bi süpriz yaaa çokta güzel hazırlamışlar,ne uğraşmşlardır sana çaktırmadan yapabilmek içinellerine sağlık çok güzel hazırlamışlar,sende güzelsin cnm maaşallah,sağlıkla gelsin berilcik
Tabi atarım inşallah heyecanla bekliyorum odanın bitmesiniÇok güzel görünüyor canm, diğerleri de en kısa zamanda olur inşallah oğluna kavuştun yaa önemli olan o, resim atarken içinde minik ufacık bir prens de olursa ne güzel olur
Bu kumaslari ne olarak aliyorsun,burdaki kumascida bebek carsaf kumasi vardaOooo yeni cicişler geliyor demek kızlar yaptıkça paylaşın bayılıyorum bakmaya, benimde bir elimde silikon tabancası bir elimde iğne iplik bişeyler yapmaya çalışıyorum size bugünki eserimi paylaşayım
Eki Görüntüle 1871916
Yok canm kumaşçıda desen beğeniyorum biraz sert kumaşlardan yumuşak değil pek anlamam kuşamlardan isim olarak bilmiyorum ama yarımşar metre aldım bol bol yettiBu kumaslari ne olarak aliyorsun,burdaki kumascida bebek carsaf kumasi varda
Bide ne olculerde aldin metre ilemi aldin
halaaa aklimda boyle bisey yapmak :))
Cok tesekkur ederim bende ona gore bakarimYok canm kumaşçıda desen beğeniyorum biraz sert kumaşlardan yumuşak değil pek anlamam kuşamlardan isim olarak bilmiyorum ama yarımşar metre aldım bol bol yetti
Hadi bakalım neler çıkacak ortaya, bende yeni şeyler denemek istiyorum ama ağrılarım iyice arttı yapabilir miyim bilmiyorum ama boş durunca da evde sıkılıyorumCok tesekkur ederim bende ona gore bakarim
Bende deniycem kismetse :))
Bende normalde cok gezerdim ama bayagdir bu cati agrisiyla ugrasiyorum aslinda 3aylikken basladi ama bu son zamanlar dayanilmaz.dr.a soylemektende biktim normal diyor baska bisey demiyor.oturamiyorum kalkamiyorum yuruyemiyorum yatakta donemiyorum vs.Hadi bakalım neler çıkacak ortaya, bende yeni şeyler denemek istiyorum ama ağrılarım iyice arttı yapabilir miyim bilmiyorum ama boş durunca da evde sıkılıyorum
Bebeğin kafası kanala girdi mi acaba, bu kadar çatı ağrısı normal miymiş yani bende hamilelik neymiş son zamanlarda anladım önceden laylaylom geziyordumBende normalde cok gezerdim ama bayagdir bu cati agrisiyla ugrasiyorum aslinda 3aylikken basladi ama bu son zamanlar dayanilmaz.dr.a soylemektende biktim normal diyor baska bisey demiyor.oturamiyorum kalkamiyorum yuruyemiyorum yatakta donemiyorum vs.
velhasil kelam :))eve hapis oldum ve biseyler yapmak istiyorum insallah becerebilirim
icinede elyafmi doldurdun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?