- 19 Ocak 2015
- 2.794
- 2.142
- 248
Amin canim amin haklisin herseyi kafaya takiyoruz ben kac haftafir kabizlik cekiyorum diye kafaya taktim iki gundur gecti rahatladim simdide ay niye gecti ay karnim kuculdu sacma sapan ama hemen toparladim cok sukur dun doktorum ne kanama ne sanci ne agri stres aglamak kadar dusuk tehlikesi yaratmaz dedi bitirdim stresi bol bol dua insallah :)Kızlar hepiniz sağolun da işte vesvese yapıyoruz ne yazık ki en ufak Şeyde ..ben de kızıyorum kendime ama engel olamıyorum bazen ...zor bulduk Allah ömür boyu ayırmasın bizi birbirimizden sağlık versin rabbim
İnşallah canım benim bende dua ediyorum ultrasondan olsun diye. Çok sağol.Günaydın hanımlar (tünaydın oldu ya neyseee)
hgnm canım öncelikle bu kadar endişe etme bebeğine yazık hakikaten, çok etkileniyorlar. Dün akşam aslında msjını gördüm ama o ölçüler ne oluyor nedir böyle apışıp kaldığım için yorum yapamadım. Çünkü ben kontrole gittiğimde doktor baktı keseye var iyide görünüyor dedi o kadar. Sanırım doktorların hastalarına çok detay vermeleri de hiç iyi olmuyor.
Cihazdan cihaza farklılık gösteriyordur. Bazı cihazlar misal 7 haftalıkken kalp atışını duyuyor bazıları duyurmuyor. Onlar gibi düşün.
@aysemakar canım ilk değerin bile iyi çıkmışken neden 3. testi bile yaptırdın? Önceden bir sorun mu olmuştu ki testi tekrarladın sürekli? Hani şundan soruyorum. Ben tek test yaptırdıım halde doktorum tekrarlatmamıştı, sadece ben kendimi tatmin amacıyla 2. testi yaptırmıştım, katlanmış görünce daha gerekte görmedim. Ayrıca sıkıntı yapma artış değeri iyi şükür. Sanırım keseni görünce rahatlcaksın
@pembeortanca canım ne zaman kontrolün? Her hangi bir kanaman,lekelenmen ya da karnında geçmek bilmeyen sancların filan var mı? yoksa göğüslerindeki sızıların geçmesini çokta problem etme bence.
Anneme geçen hala göğüslerim sızlıyor dedim. Adet olacak gibi o ne öyle dedi... Dedim bu hamileliğin belirtisi. Ben 4 çocukta hiç öyle belirti filan görmedim ki dedi şaşırdı çok. Vucüdun alıştı demek ki. Ama yine de içim içimi kemiriyor diyorsan hiiç kendini kasma doktoruna git bir an önce. Sen rahatla ki bebişin de rahatlasın annesi : )
@albaiulia benimde 13. gün 654 tü. 11. gün 275ti 2 embriyo transfer edilmişti. İkiz bebek oldum olası çok istemişimdir ama nasip olmadı tek kese göründü. Bi de zaten 2 embriyom da iyi kalite değildi ama ikinci embriyom daha kötü durumdaydıiyi embriyo olmasa da bir mucize benimle Rabbime binlerce şükürler olsun acaba çok daha büyük bir mucize olur da 2. kesem bir anda ortaya çıkar mı ki? Ne açgözlüyüm değil mi Rabbim kaç sene sonra birini vermişken ben 2.yide istiyorum. Ama gerçekten, yüreğimden gele gele o kadar çok istiyorum ki....
Canım benimKizlarr cok yorgunum esnemekten bitap düştüm... Derste koysam kafami uyucam daha 4 ders var nasil bitecek bugun bilmiyorum
Vallahi hic deme, ben dinlenebiliyorum isyerinde ama genede insanin evi gibisi yok
Kanama filan yokken yani hemen düşük ihtimalini göz önüne getirme, yine de geçmiş olsun
Bugündenmidir nedir. Ben de kendimi çok yorgun hissediyorum. Tansiyonum düşüyor sanırım. Dışarı çıkıp ekmek almam lazım ama gidemiyorum gözüm hiç yemiyor ya.
Kizlarbugun jeli siktim geri bi cektim kipkirmizi kan geliyo kalktim alim ayagim titremeye basladi baktim kipkirmizi devam ediyor tabi ben ciglik cigliga aglamaya basladim annem apar topar hastaneye goturdu doktorum kosa kosa geldi hepsi sakinlestirmeye calisiyor Ben bayilmak uzereyim korkudan doktorun elini tutup yalvarmisim nolur bisey olmasin diye sonra ultrasona aldilar hemen ve cok sukur bebegim iyiydi kese iyiyd
i kalbi gumbur gumburdu
allahima binlerce sukurler olsun
sonra vajinal muayeneye aldi
mecburen o seffaf aletle acti icersini
iyice ve rahim agzi yara olmus gkaniyormus gecicek korkma crinone jel bunu yapabiliyor haftaya kesiyoruz ama sen lutdfen korkma bebegin sapasaglam dedi iyiki bu doktoru secmisim simdi iyiyim cok sukur ama o korku bana yetti bebegimden baska hicbisey artik umrumda degil
Ay canım benim ya.:) ben zaten saat 9 gibi uyuyorum gece 3-4 kere kalkıyorum tuvalete tabi ama yine de pelte gibi oluyorum. Bu aralar çok mesaiye kalıyorum 8 gibi çıkıyorumBen de diyorum keşke öğretmen olsaydım bazı günlerim yarım olurdu daha çok evde kalabilirdim diye sen de ev hanımı olsaydım diyorsun sanırım hep bizde olmayana özenicez:))
Merhaba hoşgeldin.Merhaba herkese!
Bu başlığı yeni keşfettim, başka başlıkları takip ediyordum. Ben de Eylül'de anne olacağım kısmetse.
İstanbul Avrupa yakasında doktor ve hastane önerisine ihtiyacım var, siz seçtiniz mi doktorunuzu? (Tercihen devlet hastanesi istiyorum)
Rabbim bi daha gostermesin canım yaa bende 4 gündür sanki kalbi atmiyo gibi korkulara kapildim dayanamadım en sonunda dr çağırmadigi halde gittim Allaha Şükür kalbini dinledim maşaAllah çok iyiydi Ama o dört gün kurt gibi içimi kemirdi Rabbim bizlere Sağlık sabır evlatlarimiza da sağlık afiyet versin
Kizlar bisey sorucam sanki bebegim olmasi getekenden bir iki gun geride gibi varmi boyle olan aranizda gecmi tutundu acaba
Arkadaşlar merhaba. Tecrübelerinize güvenerek birşey danışmak istiyorum. Bemde tüp bebek yöntemiyle hamileyim. Adet tarihime göre 7 hafta 3 günlüğüm. Geçen hafta pazartesi kesem göründü 3 farklı ultrasonda 0.71 cm 1.20 cm 1.05 cm ölçmüştü. Dün başka bir doktora gittim diğeri çok yoğun diye. Alttan muayne yaptı canlı dedi kalp atışını gördük duyurmak için çok uğraştı sağolsun ama duyamadık zorlamadık. O kesemi 1.30 ve 1.21 ölçtü. Bebeğin crl si 4 mm dedi. 6 hafta 1 günlük gözüküyor pazartesi tekrar çağırdı. Böyle durum yaşayan varmı. Tüp bebek olmasa geç döllenme diyeceğim ama değil. Acaba önceki doktor mu fazla ölçtü. Tek umudum canlı olması.
Babyinlove, cok geçmiş olsun, canım, iyi bitmesine sevindim.Allah bebeklerimizi korusun.
Selam kizlar transferin 12 gun beta hcg 550 15 gun 1174 17 gun 2074 cikti
Sanki 17 gün degerim iki katina cikmamiş dimi doktoru aradim bi sorun yok gayet güzel dedi ama icim icimi yiyiyor dunden beri cok mutsuzum
@aysemakar neden mutsuzsun...tahlil gauet iyi ben 14 gunumde 652 idi kan tahlilim ve ikizlere hamileyim .icini rahat tut doktor bisey demez ultrasonda gorunce ozaman söylüyor.
Hayirli olsun.
Selam canım.nasılsin?Günaydın canlarım
Arkadaşlar günaydın 5+4üm kendi tahminlerime göre daha ultrasona gitmedim ..göğüslerim çok acıyordu dün akşama kadar aşırı derecede.ama bugün acısı geçmiş ben çok takıyorum bu göğüsleri ya((hiç geçmeden acıması gerek diye biliyorum ((( elim hep kontrolde arkadaşlar bu kötü bir şeyin habercisi mi randevuma var daha ama cts dayanamayıp doktora gideceğim çok kafama takıyorun (((ne olur biri yardım etsin ..
Günaydın hanımlar (tünaydın oldu ya neyseee)
hgnm canım öncelikle bu kadar endişe etme bebeğine yazık hakikaten, çok etkileniyorlar. Dün akşam aslında msjını gördüm ama o ölçüler ne oluyor nedir böyle apışıp kaldığım için yorum yapamadım. Çünkü ben kontrole gittiğimde doktor baktı keseye var iyide görünüyor dedi o kadar. Sanırım doktorların hastalarına çok detay vermeleri de hiç iyi olmuyor.
Cihazdan cihaza farklılık gösteriyordur. Bazı cihazlar misal 7 haftalıkken kalp atışını duyuyor bazıları duyurmuyor. Onlar gibi düşün.
@aysemakar canım ilk değerin bile iyi çıkmışken neden 3. testi bile yaptırdın? Önceden bir sorun mu olmuştu ki testi tekrarladın sürekli? Hani şundan soruyorum. Ben tek test yaptırdıım halde doktorum tekrarlatmamıştı, sadece ben kendimi tatmin amacıyla 2. testi yaptırmıştım, katlanmış görünce daha gerekte görmedim. Ayrıca sıkıntı yapma artış değeri iyi şükür. Sanırım keseni görünce rahatlcaksın
@pembeortanca canım ne zaman kontrolün? Her hangi bir kanaman,lekelenmen ya da karnında geçmek bilmeyen sancların filan var mı? yoksa göğüslerindeki sızıların geçmesini çokta problem etme bence.
Anneme geçen hala göğüslerim sızlıyor dedim. Adet olacak gibi o ne öyle dedi... Dedim bu hamileliğin belirtisi. Ben 4 çocukta hiç öyle belirti filan görmedim ki dedi şaşırdı çok. Vucüdun alıştı demek ki. Ama yine de içim içimi kemiriyor diyorsan hiiç kendini kasma doktoruna git bir an önce. Sen rahatla ki bebişin de rahatlasın annesi : )
@albaiulia benimde 13. gün 654 tü. 11. gün 275ti 2 embriyo transfer edilmişti. İkiz bebek oldum olası çok istemişimdir ama nasip olmadı tek kese göründü. Bi de zaten 2 embriyom da iyi kalite değildi ama ikinci embriyom daha kötü durumdaydıiyi embriyo olmasa da bir mucize benimle Rabbime binlerce şükürler olsun acaba çok daha büyük bir mucize olur da 2. kesem bir anda ortaya çıkar mı ki? Ne açgözlüyüm değil mi Rabbim kaç sene sonra birini vermişken ben 2.yide istiyorum. Ama gerçekten, yüreğimden gele gele o kadar çok istiyorum ki....
Herkese Günaydın ne güzel haberler okudum Allah tamamina erdirsin hepimizin gebeliklerini....
Vallaha ben yerimde duyamıyorum, yarin kalp atışını duymaya gidcem inşallahh. Ya iyiki varmış bu site ve topik. İnsan bu zorla donemde kendimi yanlız hissetmemesi ne güzel. Aklıma ne gelse burdan yazasim var, biri bisey sorduğunda dilimin döndüğünde cevap veresim var. Kısacası iyiki varizzzzz
yaşamadı demişsin canım anlamadımMerhabalar
Dün hem hamilelik hem grip fenaydim.
Çok sukur daha iyiyim.
Sizler nasıl siniz zor haftalardayiz vücutlarımiz alışmaya çalışıyor.
İnsh su hamileliğin kaymaklı günleride gelsin sağlıkla huzurla gobekleri gere gere gezelim.
Canım benim
İnan o haldeyken dün hep seni düşündüm.
Çok zor gerçekten ayakta olmak yaymakla bile geçmiyor. Az kaldı doktora gitmeme :)
Canım ya çok haklisiniz.
Allahım kolaylık güç versin hepinize,hepimize.
Bu ay bu zamanlarda böyleyiz galiba.
Hepimiz de biraz durgunluk , biraz halsizlik
Biraz hasta hali var.
İnsh güzel günler göreceğiz.
Oy canım çok korktum.
Çok geçmiş olsun sukurler olsun.
Su heli bende hiç sevmiyorum ya bi de geri gelişi bile korkutuyor.
Ay canım benim ya.
Allah kolaylık versin
Gerçekten su an bu mesele için işten ayrıldım
Maddi olarak zor oldu ama inan gidemezmisim ya.
Merhaba hoşgeldin.
Hayırlı olsun.
Avrupa yakasındaki arkadaşlar yardımcı olacaktır.
Oh çok sukur gözünüz aydın.
Sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun.
Olabilir canım bu durum gayet normal.
Kafana takma ilerde de olabilirler.
Yaşamadı ama insh pazartesi güzel haberler verirsin.
Canım sen nasılsin?
Bence gayet iyi mutsuz olmani gerektirecek birşey yok.insh kalp atışlarını da duyarsınız.
Hayırli olsun.
Selam canım.nasılsin?
Selam canım
Bunlara takılma herkes farklı vücutları farklı.ikizlere hamileyim bazen okuyor bazen olmuyor.
İnsh canım olur
Amin canım merhaba Nasılsin?
Aman aman heyecan dorukta.:)
İnsh güzel haber alalım yarın ki eminim
yaşamadı demişsin canım anlamadım
Herseyguzelolacak canım iyiyim şükür bugün hafif kasik agrim var Allah herkese iyilik sağlık versin
Herseyguzelolcak canım vücut bu ara can çekişiyor. Ağzımda aft çıktı bile, vücut sinyal veriyor.
Zorlanıyor canım alışmaya çalışıyor işte.
Güzel günler göreceğiz insh.
Amin inş.
Aiiiiiii bugün doğum haritamda bebişin görüntüsü değişmiş ya bakıp bakıp hoplayasım geliyor.
Hayirlisi de gercekten canim ya. Hayirlisi ne ise o olsun bencede. Benimde hemen gorundu ama 3.ayda bile gorenler var 2.keseyi. Umitlendirmek icin demiyorum ama bir tane olsun saglikli olsun oyle dua et.Amin canım, sıkıntılı gebelik olduğu için sürekli vücudumuzu dinliyoruz ve bişeyler bulmaya çalışıyoruz ondan böyle şeyler oluyor. Ama dediğim gibi git erkenden doktoruna rahatlarsın iyi olur.
Amin canım Allah razı olsun dua eden kalbinden.
Ay Allahım ne güzelmiş : ) o bebişler ama dediğim gibi ben gençken bana kızanlara ikizlerin olsun dediler mi öyle amin çekerdim ki karşımdakiler daha fazla kızardı ettiğimiz bedduaya bile seviniyor diye
İlk bu doktorumuza gittik muayeneye aldı hastam ikizlere hamile kalcak inş. diyince nasıl sevindim anlatamam ve unutmamış dediğini ilk tüp bebek denemem düşün 2 embriyo transfer edildi. Gerçi elde kalanlarda oydunedense diğer 5 embriyomuz gelişmemişler. Eldeki bütün umutlarımız bunlar. Gerçi normal yoldan hamile kalabilme ihtimalimde artık bu gebelikten sonra var.
Yine de hayırlısı duası dilimden düşmüyor. Nasibimde varsa olacak ama kalbim acayip umutlu. Ben içeri girdim tek kese dedi o an bile 2. kese şu an görünmüyor kalp atışında ortaya çıkacak dedim eşime. Ama benden sonra giren arkadaşın direk 2 kesesi göründüaynı gün OPU ve transferliyiz ona da çift transfer o özellikle kendi istemiş olursa çift büyütürüz diye. Böyle de olunca bir an ümidim bi sönüyor
Zor kazanildi bu bebekler seni anliyoruz canim emin ol yeri geliyor hepimiz o moda giriyoruz. Ama sunu dusun bir kotu dusunursen bebeklerde kotu etkilenir o yuzden rahat ol guzel dusun guzel olsunKızlar hepiniz sağolun da işte vesvese yapıyoruz ne yazık ki en ufak Şeyde ..ben de kızıyorum kendime ama engel olamıyorum bazen ...zor bulduk Allah ömür boyu ayırmasın bizi birbirimizden sağlık versin rabbim
Bende o gunleri sabirsizlikla bekliyorum canim ya gercekten bence asıl o zaman guzel olacak.Ay kizlar su bebislerimiz tepiklemeye baslasada kipir kipr hissetsek sunlari ay hayali bile icimi hoplatiyor :))
Oyle valla iyiki varizzz birde baska topikte cabuk benimsemiyorlar biz vurada biri girmese hemen merak ediyoruz. Bazi topiklerde cevap bile yazmiyorlar. Aliskanlik yapti valla surekli bakiyorum buraya.Vallaha ben yerimde duyamıyorum, yarin kalp atışını duymaya gidcem inşallahh. Ya iyiki varmış bu site ve topik. İnsan bu zorla donemde kendimi yanlız hissetmemesi ne güzel. Aklıma ne gelse burdan yazasim var, biri bisey sorduğunda dilimin döndüğünde cevap veresim var. Kısacası iyiki varizzzzz
Canimmm calla hayranim sana herkese tek tek yaziyorsun her defasinda bu topigi bu insanalr yuzunden cok seviyorumMerhabalar
Dün hem hamilelik hem grip fenaydim.
Çok sukur daha iyiyim.
Sizler nasıl siniz zor haftalardayiz vücutlarımiz alışmaya çalışıyor.
İnsh su hamileliğin kaymaklı günleride gelsin sağlıkla huzurla gobekleri gere gere gezelim.
Canım benim
İnan o haldeyken dün hep seni düşündüm.
Çok zor gerçekten ayakta olmak yaymakla bile geçmiyor. Az kaldı doktora gitmeme :)
Canım ya çok haklisiniz.
Allahım kolaylık güç versin hepinize,hepimize.
Bu ay bu zamanlarda böyleyiz galiba.
Hepimiz de biraz durgunluk , biraz halsizlik
Biraz hasta hali var.
İnsh güzel günler göreceğiz.
Oy canım çok korktum.
Çok geçmiş olsun sukurler olsun.
Su heli bende hiç sevmiyorum ya bi de geri gelişi bile korkutuyor.
Ay canım benim ya.
Allah kolaylık versin
Gerçekten su an bu mesele için işten ayrıldım
Maddi olarak zor oldu ama inan gidemezmisim ya.
Merhaba hoşgeldin.
Hayırlı olsun.
Avrupa yakasındaki arkadaşlar yardımcı olacaktır.
Oh çok sukur gözünüz aydın.
Sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun.
Olabilir canım bu durum gayet normal.
Kafana takma ilerde de olabilirler.
Yaşamadı ama insh pazartesi güzel haberler verirsin.
Canım sen nasılsin?
Bence gayet iyi mutsuz olmani gerektirecek birşey yok.insh kalp atışlarını da duyarsınız.
Hayırli olsun.
Selam canım.nasılsin?
Selam canım
Bunlara takılma herkes farklı vücutları farklı.ikizlere hamileyim bazen okuyor bazen olmuyor.
İnsh canım olur
Amin canım merhaba Nasılsin?
Aman aman heyecan dorukta.:)
İnsh güzel haber alalım yarın ki eminim
Hayirlisi de gercekten canim ya. Hayirlisi ne ise o olsun bencede. Benimde hemen gorundu ama 3.ayda bile gorenler var 2.keseyi. Umitlendirmek icin demiyorum ama bir tane olsun saglikli olsun oyle dua et.
Zor kazanildi bu bebekler seni anliyoruz canim emin ol yeri geliyor hepimiz o moda giriyoruz. Ama sunu dusun bir kotu dusunursen bebeklerde kotu etkilenir o yuzden rahat ol guzel dusun guzel olsun
Bende o gunleri sabirsizlikla bekliyorum canim ya gercekten bence asıl o zaman guzel olacak.
Oyle valla iyiki varizzz birde baska topikte cabuk benimsemiyorlar biz vurada biri girmese hemen merak ediyoruz. Bazi topiklerde cevap bile yazmiyorlar. Aliskanlik yapti valla surekli bakiyorum buraya.
Canimmm calla hayranim sana herkese tek tek yaziyorsun her defasinda bu topigi bu insanalr yuzunden cok seviyorum
Canimmm cumartesi kontrol var bebis gunu diyoruz esimle valla sabirsizlikla bekliyoruz.... insallah buyumustur bebislerim....Bende sana ilk arkadaşım
Dün hiç iyi değildim aklım sizde kaldı.
Bugün iyi olunca az kuyruğu dilince başladım gene
Canimmm cumartesi kontrol var bebis gunu diyoruz esimle valla sabirsizlikla bekliyoruz.... insallah buyumustur bebislerim....
Galiba canim karnimi bir gorsen bugun 4 5 aylik gibi sistim cok fena oldu. Gaz baya fazla oluyor. Bsbisler de hizli buyuyor tabi birde bizim iki bebis olunca daha da hizli oluyor.normalde 14 15 te belirgin olurmus.biz daha 9.haftada belliyoz masallahEvet canim aklımda.
Bebis gününuz güzel geçsin.
Büyümüştur annesi com hızlı buyuyorlarmus su aşamada herhalde vücudumuzda bundan bundan bu kadar tepkili oluyor sanırım.
Galiba canim karnimi bir gorsen bugun 4 5 aylik gibi sistim cok fena oldu. Gaz baya fazla oluyor. Bsbisler de hizli buyuyor tabi birde bizim iki bebis olunca daha da hizli oluyor.normalde 14 15 te belirgin olurmus.biz daha 9.haftada belliyoz masallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?