2016 eylül ekim kasımda anne olacak adaylar

Amin canim amin haklisin herseyi kafaya takiyoruz ben kac haftafir kabizlik cekiyorum diye kafaya taktim iki gundur gecti rahatladim simdide ay niye gecti ay karnim kuculdu sacma sapan ama hemen toparladim cok sukur dun doktorum ne kanama ne sanci ne agri stres aglamak kadar dusuk tehlikesi yaratmaz dedi bitirdim stresi bol bol dua insallah :)

İnşallah canım benim bende dua ediyorum ultrasondan olsun diye. Çok sağol.

Vallaha ben yerimde duyamıyorum, yarin kalp atışını duymaya gidcem inşallahh. Ya iyiki varmış bu site ve topik. İnsan bu zorla donemde kendimi yanlız hissetmemesi ne güzel. Aklıma ne gelse burdan yazasim var, biri bisey sorduğunda dilimin döndüğünde cevap veresim var. Kısacası iyiki varizzzzz

Merhabalar
Dün hem hamilelik hem grip fenaydim.
Çok sukur daha iyiyim.
Sizler nasıl siniz zor haftalardayiz vücutlarımiz alışmaya çalışıyor.
İnsh su hamileliğin kaymaklı günleride gelsin sağlıkla huzurla gobekleri gere gere gezelim.

Kizlarr cok yorgunum esnemekten bitap düştüm... Derste koysam kafami uyucam daha 4 ders var nasil bitecek bugun bilmiyorum
Canım benim
İnan o haldeyken dün hep seni düşündüm.
Çok zor gerçekten ayakta olmak yaymakla bile geçmiyor. Az kaldı doktora gitmeme :)

Vallahi hic deme, ben dinlenebiliyorum isyerinde ama genede insanin evi gibisi yok

Canım ya çok haklisiniz.
Allahım kolaylık güç versin hepinize,hepimize.

Bu ay bu zamanlarda böyleyiz galiba.
Hepimiz de biraz durgunluk , biraz halsizlik
Biraz hasta hali var.
İnsh güzel günler göreceğiz.

Oy canım çok korktum.
Çok geçmiş olsun sukurler olsun.
Su heli bende hiç sevmiyorum ya bi de geri gelişi bile korkutuyor.

Ay canım benim ya.
Allah kolaylık versin
Gerçekten su an bu mesele için işten ayrıldım

Maddi olarak zor oldu ama inan gidemezmisim ya.

Merhaba hoşgeldin.
Hayırlı olsun.
Avrupa yakasındaki arkadaşlar yardımcı olacaktır.

Oh çok sukur gözünüz aydın.
Sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun.

Kizlar bisey sorucam sanki bebegim olmasi getekenden bir iki gun geride gibi varmi boyle olan aranizda gecmi tutundu acaba

Olabilir canım bu durum gayet normal.
Kafana takma ilerde de olabilirler.

Yaşamadı ama insh pazartesi güzel haberler verirsin.

Babyinlove, cok geçmiş olsun, canım, iyi bitmesine sevindim.Allah bebeklerimizi korusun.

Canım sen nasılsin?

Selam kizlar transferin 12 gun beta hcg 550 15 gun 1174 17 gun 2074 cikti
Sanki 17 gün degerim iki katina cikmamiş dimi doktoru aradim bi sorun yok gayet güzel dedi ama icim icimi yiyiyor dunden beri cok mutsuzum

Bence gayet iyi mutsuz olmani gerektirecek birşey yok.insh kalp atışlarını da duyarsınız.

@aysemakar neden mutsuzsun...tahlil gauet iyi ben 14 gunumde 652 idi kan tahlilim ve ikizlere hamileyim .icini rahat tut doktor bisey demez ultrasonda gorunce ozaman söylüyor.
Hayirli olsun.

Hayırli olsun.

Günaydın canlarım
Selam canım.nasılsin?

Selam canım
Bunlara takılma herkes farklı vücutları farklı.ikizlere hamileyim bazen okuyor bazen olmuyor.

İnsh canım olur

Herkese Günaydın ne güzel haberler okudum Allah tamamina erdirsin hepimizin gebeliklerini....

Amin canım merhaba Nasılsin?

Aman aman heyecan dorukta.:)

İnsh güzel haber alalım yarın ki eminim

yaşamadı demişsin canım anlamadım

yaşamadı demişsin canım anlamadım

Evet canım yaşamadim böyle bir durum.
Ama senin için pazartesi doktora gitcegini söylediğin için hayırlı haberlerle gelmesi diliyorum.:)

Herseyguzelolacak canım iyiyim şükür bugün hafif kasik agrim var Allah herkese iyilik sağlık versin

Amin canım benim çok sağol.

Hayirlisi de gercekten canim ya. Hayirlisi ne ise o olsun bencede. Benimde hemen gorundu ama 3.ayda bile gorenler var 2.keseyi. Umitlendirmek icin demiyorum ama bir tane olsun saglikli olsun oyle dua et.
Zor kazanildi bu bebekler seni anliyoruz canim emin ol yeri geliyor hepimiz o moda giriyoruz. Ama sunu dusun bir kotu dusunursen bebeklerde kotu etkilenir o yuzden rahat ol guzel dusun guzel olsun
Ay kizlar su bebislerimiz tepiklemeye baslasada kipir kipr hissetsek sunlari ay hayali bile icimi hoplatiyor :))
Bende o gunleri sabirsizlikla bekliyorum canim ya gercekten bence asıl o zaman guzel olacak.
Oyle valla iyiki varizzz birde baska topikte cabuk benimsemiyorlar biz vurada biri girmese hemen merak ediyoruz. Bazi topiklerde cevap bile yazmiyorlar. Aliskanlik yapti valla surekli bakiyorum buraya.
Canimmm calla hayranim sana herkese tek tek yaziyorsun her defasinda bu topigi bu insanalr yuzunden cok seviyorum

Bende sana ilk arkadaşım

Dün hiç iyi değildim aklım sizde kaldı.
Bugün iyi olunca az kuyruğu dilince başladım gene

Bende sana ilk arkadaşım

Dün hiç iyi değildim aklım sizde kaldı.
Bugün iyi olunca az kuyruğu dilince başladım gene
Canimmm cumartesi kontrol var bebis gunu diyoruz esimle valla sabirsizlikla bekliyoruz.... insallah buyumustur bebislerim....

Canimmm cumartesi kontrol var bebis gunu diyoruz esimle valla sabirsizlikla bekliyoruz.... insallah buyumustur bebislerim....

Evet canim aklımda.
Bebis gününuz güzel geçsin.
Büyümüştur annesi com hızlı buyuyorlarmus su aşamada herhalde vücudumuzda bundan bundan bu kadar tepkili oluyor sanırım.

Evet canim aklımda.
Bebis gününuz güzel geçsin.
Büyümüştur annesi com hızlı buyuyorlarmus su aşamada herhalde vücudumuzda bundan bundan bu kadar tepkili oluyor sanırım.
Galiba canim karnimi bir gorsen bugun 4 5 aylik gibi sistim cok fena oldu. Gaz baya fazla oluyor. Bsbisler de hizli buyuyor tabi birde bizim iki bebis olunca daha da hizli oluyor.normalde 14 15 te belirgin olurmus.biz daha 9.haftada belliyoz masallah

Galiba canim karnimi bir gorsen bugun 4 5 aylik gibi sistim cok fena oldu. Gaz baya fazla oluyor. Bsbisler de hizli buyuyor tabi birde bizim iki bebis olunca daha da hizli oluyor.normalde 14 15 te belirgin olurmus.biz daha 9.haftada belliyoz masallah

Aynen canım
Evdeyiz..diye eşofman giyip duruyorum ama büyüdü bayaga iki tane olunca herhalde diye düşündüm bende sen gibi.
Kıyafet almak şart en uygunda lcw gibi diğer mağazalar çok pahalı.
Ne kadar buyuce z bilmiyoruz ki

Umuttttt canım çok heycanliyım adetim 3.gun geçti heveslenmek istemiyorum ama 7senedir hiç aksamazdı hatta gününden 3.gun önce gelirdi rabbim ikinci tüp bebeği yaptirmadan bize bebek nasip etti mi dersin

Kızlar transferimin 14.gunu beta değerim bu > işaret ne anlama geliyor

Eklentiler

• Screenshot_2016-03-10-21-06-29.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 58
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…