Normalde 12 haftada doktor bana kıza benziyor dedi ben erkek hissediyorum.ne olsa olsun sağlıkla olsun hepimiz icinBakalım ultrason doğrulayacak mı? Merak içerisindeyim.
Kızlar yok mu başka yapan
Canim artik mide bulantilarin en aza inicek sanirim bu haftalar biraz depresif bi donem bende sabah panikle kalktim sagima donup yatmisim neler dedim kendime anlatamam uzme kendini bulantin artik bi olucak bi olmicakBilmiyorum canim ya icime kotu bir his coktu 1 haftadir cok dillendirmiyordum ama simdi boyle olunca kotu hissediyorum
Su an zaten kendimi rahatlatmaya basladim kizdim birde kendime. O kadar sıkıntı yasadin bulantidan bak bebikler rahat et istiyor dedim uyuma konusuna bende cok takiliyordum artik takmiyorum ya eltim nasil rahat ediyorsan oyle yat dedi bende artik ona gore yatıyorum. Pek takmiyorum zaten zamanla soldan basla secenek olmayacak. Birde yastik alicam donemicemCanim artik mide bulantilarin en aza inicek sanirim bu haftalar biraz depresif bi donem bende sabah panikle kalktim sagima donup yatmisim neler dedim kendime anlatamam uzme kendini bulantin artik bi olucak bi olmicak
Bu arada kizlar uyurken nasil yatiyorsunuz yani ne tarafa donuyorsunuz
Canim artik mide bulantilarin en aza inicek sanirim bu haftalar biraz depresif bi donem bende sabah panikle kalktim sagima donup yatmisim neler dedim kendime anlatamam uzme kendini bulantin artik bi olucak bi olmicak
Bu arada kizlar uyurken nasil yatiyorsunuz yani ne tarafa donuyorsunuz
Canimmm cok gecnis olsun bende o durumdan supheliyim jelin rengi bi tuhaf geliyor arada cuma gidince soylicem doktora bi baksin bu hafta kurtuluyorum su jelden cok sukurumuttttt canlarım benimde mide bulantilarim epey azaldı çok şükür. Uyku konusunda da mümkün mertebe sola yatmaya çalışıyorum
Geçmiş olsun canım herhangi bi yerimize bişey olsa hemen bebikler aklımıza geliyo Allahım sen koru onlarıGünaydın kızlar dün gece acillik olduk : ( aşırı sandım vardı ve sürekli su geldi bende bebeğin suyu sandım çok korktum : ( fitil verdiler kültür aldılar biraz iltihap olusmus acilde ki doktor crinone jelin yapmış olabileceğini soyledi. Bebeğim iyi çok şükür dünden beri hiç kalkmadan yatıyorum işe de gitmedim yarın da gitmeyi düşünmüyorum : (
Canım çok geçmiş olsun insan deli çıkıyo bi anda çok iyi bilirim bidaha yaşatmasın.Günaydın kızlar dün gece acillik olduk : ( aşırı sandım vardı ve sürekli su geldi bende bebeğin suyu sandım çok korktum : ( fitil verdiler kültür aldılar biraz iltihap olusmus acilde ki doktor crinone jelin yapmış olabileceğini soyledi. Bebeğim iyi çok şükür dünden beri hiç kalkmadan yatıyorum işe de gitmedim yarın da gitmeyi düşünmüyorum : (
Geçmiş olsun canim dine guzelceGünaydın kızlar dün gece acillik olduk : ( aşırı sandım vardı ve sürekli su geldi bende bebeğin suyu sandım çok korktum : ( fitil verdiler kültür aldılar biraz iltihap olusmus acilde ki doktor crinone jelin yapmış olabileceğini soyledi. Bebeğim iyi çok şükür dünden beri hiç kalkmadan yatıyorum işe de gitmedim yarın da gitmeyi düşünmüyorum : (
Canimmm cok gecnis olsun bende o durumdan supheliyim jelin rengi bi tuhaf geliyor arada cuma gidince soylicem doktora bi baksin bu hafta kurtuluyorum su jelden cok sukur
Bemde hep sola yatiyorum ama uyurken ya duz donuyorum ya saga insallah bebisim rahattir icerde
babyinlove ay canım ebelerin tabiki o tavırlarını hiç bir şekilde kabul etmiyor. Sesini bile yükseltmeye hakları yok. Öyle bağırıp çağıran hele döven ebeleri elime versinler de meydan dayağı ne göstereyim.
Hayatta o hallerini kabullenecek durumum yok. Çok idmanladım kendimi ağızlarını Bi açsınlar o hastaneyi kafalarına geçircem
Naz_musti canım çok geçmiş olsun. Yat güzelce dinlen elbet iyi olunca gidersin işe. Rabbim acil şifa versin
Kızlar bu ara bu psikolojik bunalımlar mevsimlerden mi dicem, gezegenlerin konumlarından mı artıkneyse hepimizde var heralde.
Bende de var bişiler ama polyannaya bağlamaya çalışıyorum ben.
Ayrıca doktorun verdiği vitaminden sonra diş ağrım geçti şükür ne kadar seviniyorum. Ama kulak ağrısı başladı. Dün ne zaman sola dönsem kulağımın ağrısıyla uyanıp sağa döndüm. Bikaç gündür hafiften sinyal veriyordu ama bu gece iyice belli etti. Bu gece de sıkıntı yaparsa doktora gidicem
Geçmiş olsun canım herhangi bi yerimize bişey olsa hemen bebikler aklımıza geliyo Allahım sen koru onları
Canım çok geçmiş olsun insan deli çıkıyo bi anda çok iyi bilirim bidaha yaşatmasın.
Naz musti, gecmis olsun cnm
umuttt, ben de birden kesilince doktora kostum, bebek iyi dedi, kalbini gosteri, rahatladim, hamileligin tadini cikarmaya basladim. Megerse tamamen gecmis degil, bulantim az, ama reflum tamamen geri dondu)))
Çok teşekkür ederim kızlar. Ayın 9u nda ikili taramaya gideceğim bugün jeli kullanmadım doktor bırak demedi ama 2 güne bir kullanmayı düşünüyorumGeçmiş olsun canim dine guzelce
Umut korkma canımsın zaten artık bulantılar bitmeli. Bendede yok bi kaç gündür valla zil takıp oynayasım varSu an zaten kendimi rahatlatmaya basladim kizdim birde kendime. O kadar sıkıntı yasadin bulantidan bak bebikler rahat et istiyor dedim uyuma konusuna bende cok takiliyordum artik takmiyorum ya eltim nasil rahat ediyorsan oyle yat dedi bende artik ona gore yatıyorum. Pek takmiyorum zaten zamanla soldan basla secenek olmayacak. Birde yastik alicam donemicem
Allah iyiligini versin emiKizlar bi sabah bir anda kalktim ilk kez hic midem bulanmadi dun gecede bulanmamisti endiselendim simdide psikolojik bulaniyor bir sorun yoktur dimi ilk kez yataktan kalkinca bulanmadi cok stres yaptim gecede uykumu hic alamadim zaten acayip depresif bir gun geciriyorum birsey deyin nolur surekli bulanmak zorunda degildir demi
Hastaneye gore degisiyor canim ya bin lira alanda var 2 bin lira alan da var... Bizimki gibi 4 5 alanda var malesef. Bana da dogum yaklaşıp ihtiyacalr arttikca cok gelmeye basladi o yuzden dusunuyorum
Kizlar bi sabah bir anda kalktim ilk kez hic midem bulanmadi dun gecede bulanmamisti endiselendim simdide psikolojik bulaniyor bir sorun yoktur dimi ilk kez yataktan kalkinca bulanmadi cok stres yaptim gecede uykumu hic alamadim zaten acayip depresif bir gun geciriyorum birsey deyin nolur surekli bulanmak zorunda degildir demi
Günaydın kızlar dün gece acillik olduk : ( aşırı sandım vardı ve sürekli su geldi bende bebeğin suyu sandım çok korktum : ( fitil verdiler kültür aldılar biraz iltihap olusmus acilde ki doktor crinone jelin yapmış olabileceğini soyledi. Bebeğim iyi çok şükür dünden beri hiç kalkmadan yatıyorum işe de gitmedim yarın da gitmeyi düşünmüyorum : (
Çok saol canim benim allah razı olsunMerhaba kızlar,
Öperim hepinizi
Aynen ya benim doktorumda sadece doğum doktora ödenecek 6000 TL civarı hastanw odenedi hariç.
Canım benimde azaldı bence bu hileligin ilerlemusi vücudun çalışmasıyla ilgili.
Okudum herkeste de hafiflemiş içini ferah tut cumartesi de gideceksin az kaldı çok sukur
Cinsiyetler
Rını igreneceksin bence buna kitlen
Canım çok geçmiş olsun Allahım tekrar yaşatmasın.
Ne yazık ki benim doktorum da 8 bin istemişti. Bunun içinde herşey dahil. Fotoğrafçı da. Ne yapacağım bilmiyorum : ( devlet hastanesinde yaptığım o iğrenç doğumdan sonra ne yapacağımı bilmiyorum. Tüp bebekleri riske atmayıp 38. Haftada alıyorlar. Sezaryen olacak. Bende normal doğum istemiyorum artık.Dokfora 6 biiiiin, ya sağlık bakanın eşliğinde mi yapilacak bu doğum yaa.
Canım batismalar olması normal hepimizde de oldu. Çoksa sancısı gitmesinde fayda var. Ama tedavi sürecinde olduğu için müdahale edemezler. Aklınızda soru işareti kalmasınSlm kızlar arkadaşımın pazartesi günü transferi gerçekleşti bir embriyo transfer ettiler bugün sabahtan beri sol kasıgi acayip ağrıyor doktora goturelimmi onu sizlerdede bu ağrı oldumu cvp verirseniz sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?