- 29 Ekim 2013
- 4.026
- 2.933
- 248
- 35
Canim rahataizligini simdi okudum gecmis olsun cok tekrarlanmaz insallah. Benim hep fazlaydi canim bur anda bugun olmayinca endiselendim ama oglen basladi ben de rahataldimumuttttt canlarım benimde mide bulantilarim epey azaldı çok şükür. Uyku konusunda da mümkün mertebe sola yatmaya çalışıyorum
Benimde sabah olmayinca endiselendim canim ama doktor antalya da bende iste olunca hic birsey yapamadim tabi. Eaimde baya moral verdi kizdi biraz da stres yapiyorum diye.kulagini dayadi oturuyorlar iste uslu durcaklarmia bugun rahat ol diyor şimdi rahatladim bendeNaz musti, gecmis olsun cnm
umuttt, ben de birden kesilince doktora kostum, bebek iyi dedi, kalbini gosteri, rahatladim, hamileligin tadini cikarmaya basladim. Megerse tamamen gecmis degil, bulantim az, ama reflum tamamen geri dondu)))
Canim rabbimin verdiği cani almak benim de yapabilecegim birsey degil. Haklisin mutlaka zorlukları olacak. Rabbimden saglikli kardesler dilicez ki bizden sonra sahip ciksin. Birde o testler hep yanıltıcı yuzde 90 sagliksiz debilen bebekler sapasaglam doguyor. Birde rabbim korusun doguncada basina kotu seyler gelebilir. Ama cok sevindim herseyin yolunda cikmasina bizde cumartesi olcume gidicez insallah bizimde hersey yolunda cikar. Cinsiyet soylemedi dimi canim sana.Ikili taramadan geçtim pazartesi, bugun sonuclar geldi, cok şükür, sonuçlar normal degerlerinde.
Hani birçoğu zor kavustum, hasta olsada doguracagim diyor ya, ben katilmiyorum, memeleketimde özürlü cocuklarla çalıştım, biri hic dusundu mu, biz bir gun olecegiz, bu cocuklar kimin ustune kalacaklar, ya onlari kullanirlarsa, doverlerse, Allah korusun, tecavüz ederler. Bizi değil, kendilerine bakamayacak cocuklari dusunmeliyiz.
Canim yinede kafana gore azaltma canim doktorun zaten kaldirir bir sure sonra ben cumartesi birakiriz diye dusunuyorum artik..Çok teşekkür ederim kızlar. Ayın 9u nda ikili taramaya gideceğim bugün jeli kullanmadım doktor bırak demedi ama 2 güne bir kullanmayı düşünüyorum
Iste ah biz Pimpirikli aileler.normali seninki zatenUmut korkma canımsın zaten artık bulantılar bitmeli. Bendede yok bi kaç gündür valla zil takıp oynayasım var
Insallah ondandir canim gerci aimzi bulaniyor ama ben bulan diye diye mi oldu bilmiyorumama gercekten sabah cok rahattim bitince baya rahatlicaz.insallah hemen hareketlenirlerde icimiz de rahat olur.Allah iyiligini versin emikız ne güzel bulantilarin hafiflemis demek ki zaten bu zamanlarda hafiflemis olmasi gerekiyormuş ay ne pimpirikliyiz bende göğsüm acımıyo diye korkuyodum ters giden bişey mi var diye ama artık bünye alışiyo gebeliğe ondan tatlım korkma
Ayyy insallah canim yaaa ogrenirim cok merak ediyorum valla hemen bri iki birsey alicam cumartesi ogrenince ama geneli beyaz olacak degisebilir sonucta cinsiyetler.Merhaba kızlar,
Öperim hepinizi
Aynen ya benim doktorumda sadece doğum doktora ödenecek 6000 TL civarı hastanw odenedi hariç.
Canım benimde azaldı bence bu hileligin ilerlemusi vücudun çalışmasıyla ilgili.
Okudum herkeste de hafiflemiş içini ferah tut cumartesi de gideceksin az kaldı çok sukur
Cinsiyetler
Rını igreneceksin bence buna kitlen
Canım çok geçmiş olsun Allahım tekrar yaşatmasın.
Dokfora 6 biiiiin, ya sağlık bakanın eşliğinde mi yapilacak bu doğum yaa.
Canim ilk 2 gun benimde cok olmustu olabilir bence ya normaldir.Slm kızlar arkadaşımın pazartesi günü transferi gerçekleşti bir embriyo transfer ettiler bugün sabahtan beri sol kasıgi acayip ağrıyor doktora goturelimmi onu sizlerdede bu ağrı oldumu cvp verirseniz sevinirim