2016 eylül ekim kasımda anne olacak adaylar

umuttttt canlarım benimde mide bulantilarim epey azaldı çok şükür. Uyku konusunda da mümkün mertebe sola yatmaya çalışıyorum
Canim rahataizligini simdi okudum gecmis olsun cok tekrarlanmaz insallah. Benim hep fazlaydi canim bur anda bugun olmayinca endiselendim ama oglen basladi ben de rahataldim
Naz musti, gecmis olsun cnm

umuttt, ben de birden kesilince doktora kostum, bebek iyi dedi, kalbini gosteri, rahatladim, hamileligin tadini cikarmaya basladim. Megerse tamamen gecmis degil, bulantim az, ama reflum tamamen geri dondu)))
Benimde sabah olmayinca endiselendim canim ama doktor antalya da bende iste olunca hic birsey yapamadim tabi. Eaimde baya moral verdi kizdi biraz da stres yapiyorum diye.kulagini dayadi oturuyorlar iste uslu durcaklarmia bugun rahat ol diyor şimdi rahatladim bende
Canim rabbimin verdiği cani almak benim de yapabilecegim birsey degil. Haklisin mutlaka zorlukları olacak. Rabbimden saglikli kardesler dilicez ki bizden sonra sahip ciksin. Birde o testler hep yanıltıcı yuzde 90 sagliksiz debilen bebekler sapasaglam doguyor. Birde rabbim korusun doguncada basina kotu seyler gelebilir. Ama cok sevindim herseyin yolunda cikmasina bizde cumartesi olcume gidicez insallah bizimde hersey yolunda cikar. Cinsiyet soylemedi dimi canim sana.
Çok teşekkür ederim kızlar. Ayın 9u nda ikili taramaya gideceğim bugün jeli kullanmadım doktor bırak demedi ama 2 güne bir kullanmayı düşünüyorum
Canim yinede kafana gore azaltma canim doktorun zaten kaldirir bir sure sonra ben cumartesi birakiriz diye dusunuyorum artik..
Umut korkma canımsın zaten artık bulantılar bitmeli. Bendede yok bi kaç gündür valla zil takıp oynayasım var
Iste ah biz Pimpirikli aileler.normali seninki zaten

Insallah ondandir canim gerci aimzi bulaniyor ama ben bulan diye diye mi oldu bilmiyorumama gercekten sabah cok rahattim bitince baya rahatlicaz.insallah hemen hareketlenirlerde icimiz de rahat olur.
Ayyy insallah canim yaaa ogrenirim cok merak ediyorum valla hemen bri iki birsey alicam cumartesi ogrenince ama geneli beyaz olacak degisebilir sonucta cinsiyetler.
Dokfora 6 biiiiin, ya sağlık bakanın eşliğinde mi yapilacak bu doğum yaa.
Canim ilk 2 gun benimde cok olmustu olabilir bence ya normaldir.

Seninki de baya istiyormus canim ya başta veririm ne olacak diyordum ama simdi oyle dusunemiyorum ya sanki bebeklerimin rizkini onlara verecekmisim gibi geliyor.

Bebis tutunuyor olabilir inşallah öyledir :)benimde transferden sonraki gün nefesimi kesecek kadar ara ara batmalarim olmustu

Seninki de baya istiyormus canim ya başta veririm ne olacak diyordum ama simdi oyle dusunemiyorum ya sanki bebeklerimin rizkini onlara verecekmisim gibi geliyor.
Bizde veremeyeceğiz canım. Dogum icin cok fazla. Ama muayene sürecinde gitmeye devam edeceğim güveniyorum doktoruma. Yine keşke demek istemiyorum.

Bizde veremeyeceğiz canım. Dogum icin cok fazla. Ama muayene sürecinde gitmeye devam edeceğim güveniyorum doktoruma. Yine keşke demek istemiyorum.
aynen canm ben başta veririm bebeklerime diyprdum hep ama şimdi alınması gerekenleri ücretsiz izni falan düşümeye başladıkça insan ne kadar az versem o kadar iyi diyor. ama bir yandan da doğumu yapabileceğim en iyi yerde yapmak isterim o da var. bakalım bir 17 18 leri görelim de karar vericez.

Ben kasımda anne olacaktım üç gün önce çok iş yaptım diyr yorgu luktan bebeğim düştü tekrar hemen klomen ve merionale başladım doktorum en az bir adet geçsin dedi ama dinlemedim inş.olur

Ben kasımda anne olacaktım üç gün önce çok iş yaptım diyr yorgu luktan bebeğim düştü tekrar hemen klomen ve merionale başladım doktorum en az bir adet geçsin dedi ama dinlemedim inş.olur
Canim o ilaclari kullanmak icin adet olman gerekmez mi? Bir doktorunla gorus istersen yeni dusuk yapmissin sorun olmasin.

Dokfora 6 biiiiin, ya sağlık bakanın eşliğinde mi yapilacak bu doğum yaa.
Aynen öyle canım .

Bende öyle diyordum ama çok geldi artık.
Biraz ilersin farklı hastanelere bakıncam.

Aynen öyle ankara tıp fakültesi yada hacettepe Ünv. Hastanesi düşünüyorum 1 milyar felan veriliyormuş. Bende 6 aylık olana kadar ücretsiz izin almayı düşünüyorum sen ne kadar alacaksın?
Çok geçmiş olsun canım bende ilk hamileligin de 25 haftalık doğum yaptım bebeğimi kaybettim. Doktorum adet sonrasında ilaçlarımı kullandırma başladı. Sen şuan ne kadar ilaç kullanırsan kullan yumurtaları faydası yok çünkü vücuttaki beta hcg bile henüz düşmedi. Hüsrana uğranda kötü şu aşamada. Zaten çok yeni bebeğinin kaybı. Doktorunu dinlemelisin ve süreci onun söylediği şekilde yönlendirmelisin. Ben şuan ikinci bebeğime hamileyim. Dualarımızdasin Rabbim tekrar nasip etsin

ne bilim işte bugün vurdum innemi merional klomende kullandıö zaten hiç kanamam da yok hayırlısı diyelim inş.olır
Görünce yazmadan edemedim canım lütfen kafana göre ilaç kullanma daha kanaman bile olmamış. Ki bu ilaçlar adetin ikinci günü başlanır en erken. Allah korusun kist oluşabilir daha zor olur herşey. Lütfen doktorunu dinle, hayırlısıyla yine olur inşallah bebişin canım

Günaydın kızlar cvplariniz için tsk ederim dün götürdük onu hastaneye ultrasonda bi sorun görülmedi parol serum vurdular biraz dindi ağrısı idrar ve kan testi yapıldı gebelik değeri 0.100 çıktı idrar tahlilinde eritrosit görüldü yazıyo bugün doktora goturecem tahlil sonuçlarını eritrosit ne demek kızlar

Aynen öyle canım .

Bende öyle diyordum ama çok geldi artık.
Biraz ilersin farklı hastanelere bakıncam.
Ayni dusuncedeyim canim seninel
Canim benim hesaplarima gore mart gibi izim bitecek.rapor alamazsam eger ben 3 ayda ucretsiz dusunuyorum sonraki sene eylul de baslarim tekrar yada haziran 15 te baslarim seminerde annem idare eder eylule de neredeyse yaslari gelmis olur diye dusunuyorum canim insallah. O zamanda bakici bulucaz artik

Kizlar hepinize mutlu mutlu mutlu gunaydinlar olsuuunnnn
Dun aksam artik hicbi seyim olmadigi icin pantolon almaya gittik 1.5 saat falan yurudum ama ne bel agrisi butun gece agridi belim ya sanirim biraz daha fazla yuruyus yapmaliyim kaslarim zayifladi
Bide ben gece hep meyve yiyorum cunki ccoooookkk acikiyorum boyle giderse doguma kadar yusyuvrlak olucam

Sen yine iyi dayandin canim ben 7.haftadan beri giyemeiyorum dun esofmanim da artik sıkma ya basladi haftasonu ev icin esofman ve 1 tame daha tayt alicam. Bende sonumu hic iyi gormuyorum bogazimda felaket oldu bugum ders anlatirken cok yoruluyorum cok aciyor. Ben de artik yuruyus yapmak istiyorum canim ya cumartesi doktoruma sorucam eger artik yapabilirsin derse aksamlari yarim saat 45 dakika yurucem cunku dedigin gibi hic dayanamiyorum hemen yoruluyorum hareketsizlikten.

Bugun kimseciklerden ses cikmiyor hava guzel gezmeklerdeyiz galiba :)
Kizlar yumurtayi illa haslanmismi yememuz lazim benim artik cok midemi bulandiriyor ya bu sabah tereyagda pisirdim hic miden bulanmadi ama faydasi olmuyormudurkixaa

Bugun kimseciklerden ses cikmiyor hava guzel gezmeklerdeyiz galiba :)
Kizlar yumurtayi illa haslanmismi yememuz lazim benim artik cok midemi bulandiriyor ya bu sabah tereyagda pisirdim hic miden bulanmadi ama faydasi olmuyormudurkixaa
Gercekten artik kimse yazmiyor ya buraya. Herkes koptu galiba. Ben hic haslanmis yemedim canim o daha kotu yapti hep yagda yapip yiyorum onuda haftada 2 3 ancak. Ne farkederki ben fark ettigini bilmiyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…