2016 eylül ekim kasımda anne olacak adaylar

Bişey demedi o canım hersey yolunda daha yeni oluşmuş dedi iki hafta sonra tekrar gidecem bakalım ne dicek ☺☺

Bişey demedi o canım hersey yolunda daha yeni oluşmuş dedi iki hafta sonra tekrar gidecem bakalım ne dicek ☺☺

Bak canım doktor bişey demediyse korkulacak bişey yoktur. Zaten bişey olsa doktorlar pat diye söylüyorlar. Pek fazla hasta psikolojisini düşünen yok

Merak ettim senin ne cikti

Meraklı seniiiiiiii

Erkek çıktı testin sonucuna göre canım. Benim etrafımda da herkes ağız birliği etmişcesine erkek diyor. Tek bir arkadaş kız diyor. (hep beraber bi kahve falı baktırmıştık ordaki bayan hamile kalcan kızın olcak demişti ona istinaden diyor) Kız çıkarsa hepsine süpriz yapmış olcaz

Evet canim 11 ile 14 hafta arası yapılıyor
Saol canim benim
Bu şekilde bir davranış sergiliyorsa boşu boşuna para vermene gerek yok ki canım. Hangi şehirdesin? Ben Ankaradayım doktoruma 350 tl ödüyorum 3 yada 4 haftada bir ama her türlü sıkıntıda arıyorum saat kaç olursa olsun. Aklıma takılan her soruyu soruyorum. Özel bizim kuzularimiz onlara ulaşana kadar neler çektik. İhmale gelemezler.
Canım günaydın. Benimde 1 gün geriden gidiyor gelişimi ve içim çok rahat. 3-4 hafta gelişim geriligiyle gayet sağlıklı bebisini dünya ya getirdi arkadaşım. Düzenli beslenmeye dikkat et süt iç günlük 3 litre suyu muhakkak iç
Karbonat kabartma tozu mu yani... ayy heyecanlandım ben de yapayım.

Samsundayım ben canım dediğim gibi fakülte olduğu için bırakmıcam çünkü her türlü tahlil tetkikimi bedava yaptırıyorum ve her türlü cihaz da mevcut fakültede. Ekstra özele de gidicem sadece. Yani kolay bulmadım. Bi de kalan en son embriyolarımızdı transfer edilen. Rabbim esirgesin ama evladıma bişey olsa herşeyi sil baştan yapmamız gerekecek.

Kabartma tozu olan karbonat evet canım. Şu yeşil pakette olanlar varya ondan. 2 paket döktüm ben. Maksat eğlence olsun heyecanlı oluyor. Bununla ilgili dediğim gibi birsürü video var nette ama hep ingilizce

İçin nasıl rahat edecekse canım. Sonuçta bebeğin senin vücudun da. Senin psikolojin çok önemli. Yapayım bende marketten alayım da çok merak ettim doğrusu

Canim ileride gecer geride kalir takilma bunlara rahat ol hamileliğin tadını cikar bebegin seninle...
Ben yaptım erkek çıktı, çin falı da erkek çıktı ama babası kız istiyo çok fazla oldu mu bu şimdi:)
Hayirlisi dicen kuzumbende deki gibi kiz istiyorum hep kiz kiyafeti bakiyorum ama icimdeki ses 2 erkek daha gelicek evimize diyor...saglikli olsunlar da herseyden onemlisi o...
Canim alanya dayim haftaici okul var sadece cumartesileri doktora gidebiliyoruz o da antalya da dusun yani.malesef mumkun degil yoksa isterdim fakulteye gideyim. Memorial da acayip pahali tahliller icin devlete gidiyoruz doktorumuz cok iyi tek sorun hastanenin pahali olusu.nette baktim 5000 tl ye dogum fotografi makyaji hersey dahil dogum fiyatlari. Burada bebek bezine bile ekstra para yaziyorlarmis nette oyle okudum. Biraz daha vakit gecsin de maddi kismi gorusucem sonucta 5 6 bin verene kadar baaka duzgun bir yer bulurum bebislerime birsey alirim o parayla
Ay ikiz olunca nasil olacakmisss

Canim ileride gecer geride kalir takilma bunlara rahat ol hamileliğin tadını cikar bebegin seninle...
Ben yaptım erkek çıktı, çin falı da erkek çıktı ama babası kız istiyo çok fazla oldu mu bu şimdi:)
Hayirlisi dicen kuzumbende deki gibi kiz istiyorum hep kiz kiyafeti bakiyorum ama icimdeki ses 2 erkek daha gelicek evimize diyor...saglikli olsunlar da herseyden onemlisi o...
Canim alanya dayim haftaici okul var sadece cumartesileri doktora gidebiliyoruz o da antalya da dusun yani.malesef mumkun degil yoksa isterdim fakulteye gideyim. Memorial da acayip pahali tahliller icin devlete gidiyoruz doktorumuz cok iyi tek sorun hastanenin pahali olusu.nette baktim 5000 tl ye dogum fotografi makyaji hersey dahil dogum fiyatlari. Burada bebek bezine bile ekstra para yaziyorlarmis nette oyle okudum. Biraz daha vakit gecsin de maddi kismi gorusucem sonucta 5 6 bin verene kadar baaka duzgun bir yer bulurum bebislerime birsey alirim o parayla
Ay ikiz olunca nasil olacakmisss

Ooo fakülte uzakmış

Canım sende ikiz olunca tabi daha çok düşüncen ama benim fikrim doğum fotoğrafçısına filan gerek yok. Durumum ekstra iyi olsa düşünürdüm belki ama onun dışında fuzuli görüyorum ben. Onlara verilecek parayla dediğin gibi bebişlerin eksikleri alınır.

İkiz olunca sanırım doğru sonuç vermez canım yaa

Canim bende gereksiz goruyorum zaten de anlatmaya calistigim sey o degildi. Benim gittigim hastane ekstra cikararak 5 6 bin istiyor sadece doguma ki beze bile para yaziyormus fazladan. Ama baska hastaneler bu kadar paraya onlari da yapiyor. Pahali oldugunu anlatmaya calistim yanio kadar para vereceksem bari onalri yapsaydi

Canim bende gereksiz goruyorum zaten de anlatmaya calistigim sey o degildi. Benim gittigim hastane ekstra cikararak 5 6 bin istiyor sadece doguma ki beze bile para yaziyormus fazladan. Ama baska hastaneler bu kadar paraya onlari da yapiyor. Pahali oldugunu anlatmaya calistim yanio kadar para vereceksem bari onalri yapsaydi

Off ne para umut yaa, 5000 tl doguma para verilirmi? Gerçi veren vardır da.
Bizim burda ssk isen normal doğuma 300 tl fark ödüyorsun, sezeryan olursa 500 tl fark ödüyorsun

Bizim burda ssk isen normal doğuma 300 tl fark ödüyorsun, sezeryan olursa 500 tl fark ödüyorsun
Hastaneye gore degisiyor canim ya bin lira alanda var 2 bin lira alan da var... Bizimki gibi 4 5 alanda var malesef. Bana da dogum yaklaşıp ihtiyacalr arttikca cok gelmeye basladi o yuzden dusunuyorum

Canim 300 500 neki burda 3000 den asagi hicbi sskli dogum yapamiyor malesef ssk yoksa yandin bittin zaten sskli olundugu halde 4000 odeyenler var hastaneler gercek manada soygunculuga basladi artik devlet yuksek fiyatlar yuzunden ceza yolluyor ama umurlarinda bile degil burdaki devlet hastaneleri desen kabus gibi yatakta tek basina doguranmi ararsin ters gelen bebegi zorla normal dogurtmaya calisan ebelermi ararsin yaniallah yardimcimiz olsun

Kizlar bi sabah bir anda kalktim ilk kez hic midem bulanmadi dun gecede bulanmamisti endiselendim simdide psikolojik bulaniyor bir sorun yoktur dimi ilk kez yataktan kalkinca bulanmadi cok stres yaptim gecede uykumu hic alamadim zaten acayip depresif bir gun geciriyorum birsey deyin nolur surekli bulanmak zorunda degildir demi

Günaydın annişler

umuttttt cum dediğini anladım zaten de. Hani farzı misal bezini de verseler başka şeyi de katsalar o para çok geldi bana. Yani bebeği ışınlayarak mı alıyorlarmış Bi merak oluşmadı değil.
Ben burda fiyatlar ne kadar hiiç bilmiyorum. Şimdilik aklımda normal doğumu zorlamak var zaten.

babyinlove cım devlet hastanelerinin ilgisizliğinden bahsetmişsin o kısmı anladım İstanbul gibi Bi yerden de çok iyi bilirim bunu. Ama misal bebek ters geldi diye normal doğum olmaz diye bişey yok. Evet anneyi zorlar bu durum ama emin ol ebeler için daha sıkıntılı bir durumdur. Bu kadar ilgisizler diyoruz ya niye o kadar sıkıntı çeksin ki ebeler? Bizim ülkede (hepimizi içine alıyorum) kadınlar doğururken hiç zorlanmak istemiyor. Zaten sezeryanın bu kadar yaygın olmasının sebebi bu. Kadın ne kadar doğumu zor geçirse de yine de her türlü sezeryan ameliyatından iyidir.
Sakın ters konuşuyorum gibi algılama ülkenin geneline bu konularda kızgınlığım var. Önceden beri merak konumdur. Hani nasılsa evlenicem Bi gün çocuk yapıcam ya. Yurtta odamda ebelik okuyan arkadaşımla çok konuşurdum. Bir dostumun kız kardeşi ebe onunlada konuşurdum. Şimdi deli gibi araştırıyorum.
Ama Bi taraftan tanıdık eş dosttan hala sezeryan ameliyata girdiklerini duyuyorum. Aaaa diyorum hayırdır nasıl sıkıntı oluşmuş? Bebek kiloluymuş! Kaç kiloymuş diye soruyorum 3,5 kilo ya diyorum şaka mı bu. Eee doğuramazmış diyorlar. Nasıl yani denenmiş mi? Allah esirgesin Bi sıkıntı mı çıkmış yook.... Ama doktor bu bebeği doğuramazsın sezeryan yapıcaz demiş!!
Daha 2 sene önce kuzenim girdi. Sebep? Doktorun bebek şu tarihte doğar dediği zaman doğmamış? O kadar dil döktüm. Yok bizim annelerde istiyor yani.... 25 gün sonra ziyaretine gitmek nasip oldu. Daha hala iki büklüm yürüyo kız ve evinde daha iş yapamıyordu yani. Yazık diyorum ben sezeryan bu kadar kolay olmamalı.
Bi de aiiiii sezeryan oldum beeen demiyorlar mı Allahım
Ha bu arada tamamen karşı değilim. Doğuma girmiştir kadın gerçekten Bi komplikasyon gelişir anneyi ya da bebeği kurtarmaktır amaç amenna. Zaten buna kimse bişey diyemez.
Ama çatın dar, suyun azalmış. Aiii bebek kilolu! Doktorun dediği tarihte doğmadı çok komik bahane bunlar yaa hakikaten yani....

Of yine içimde ne varmış

Canım normal 3 ay bittikten sonra daha rahatlarmis anneler içini ferah tut canim

Canım normal 3 ay bittikten sonra daha rahatlarmis anneler içini ferah tut canim
Bilmiyorum canim ya icime kotu bir his coktu 1 haftadir cok dillendirmiyordum ama simdi boyle olunca kotu hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…