2016 eylül ekim kasımda anne olacak adaylar

Yes yes yess, ya ne güzelmiş bu 4 boyutlu ultrason. Doktorum tam 15 dakika gösterdi bebişimizi bize, epeyde kalp sesini dinletti. 11.inci haftaya girmişim bugün. 1 hafta sonra gel cinsiyeti söyleyeyim dedi.
Ayy yaaa cok ozendim bizimki gosterir mi ki 4 boyutlu ya bende cok merak ettim simdi.
Ayyy masallahhhh yaa darisi yarin basimiza bize de dua edin
Kızlar rahimde adet sancısı olmasi normalmi transfer pazartesi günü oldu tek embriyo
Canim ben 2.hafta hep yasadim adet agrisini

Normal dimi canım
Evet canim diyorum ya hep ben 6. Gunden kese gorene kadar o kadar cok adet agriai cektim ki ayni adetin ilk gunu gibiydi agrilarim siddetli hep lavaboya gidiyordum. Hem islemlerden dolayi oluyor hem vucuduna tutunuyor o yuzden oluyor

Evet canim diyorum ya hep ben 6. Gunden kese gorene kadar o kadar cok adet agriai cektim ki ayni adetin ilk gunu gibiydi agrilarim siddetli hep lavaboya gidiyordum. Hem islemlerden dolayi oluyor hem vucuduna tutunuyor o yuzden oluyor
Çok tsk ederim canım rabbim evlatlarini sağ salim kucağına almayı nasip etsin ins

Cok tesekkur ederim canim baya ayrintili anlatmissin sali gununu iple cekiyorum:)

Kızlar rahimde adet sancısı olmasi normalmi transfer pazartesi günü oldu tek embriyo
çok normal hiç telaş yapma hatta tuttuktan sonra da devam ediyor biz de her an adet mi oluyoruz diye çok telaşlar atlattık ama hepsi normalmiş 7. 8. haftalara kadar oldu hala arada oluyor inşallah güzel sonuçlar alırsın

Ayy yaaa cok ozendim bizimki gosterir mi ki 4 boyutlu ya bende cok merak ettim simdi.

Ayyy masallahhhh yaa darisi yarin basimiza bize de dua edin

Canim ben 2.hafta hep yasadim adet agrisini
Senin bebekler benimkinden büyük umut, bence kesin gösterir insallah. Haber et kontrol sonrası durumları.

Çok tsk ederim canım rabbim seninde evlatlarini sağ salim kucağına almayı nasip etsin ins

Kontrol günleri sabahlar olmuyor :) baş ağrısı sanırım bu dönemde normal, okumuştum bi yerde. Bide dün bişey daha öğrendim, hani bebislerin kafası bu dönemde nerdeyse bedeni kadar büyük ve öne doğru eğik ya, işte onun sebebi kalbini tutmasıymış yaradana şükürler olsun vallahi binlerce kere. Çocuk hakkaten mucize

Kizlar crinone jeli ve progestan igneleri kestiniz mi? Doktorum artik normal gebeler gibisin, progesteronu placantan uretiyor, kes diyor, ben bir turlu kesemiyorum, bebegimi desteksiz bbırakacağım gibime geliyor) paranoyalara devam yani)

Kizlar crinone jeli ve progestan igneleri kestiniz mi? Doktorum artik normal gebeler gibisin, progesteronu placantan uretiyor, kes diyor, ben bir turlu kesemiyorum, bebegimi desteksiz bbırakacağım gibime geliyor) paranoyalara devam yani)
Cnm doktorum bana crinone yi 12. Hafts dolduktan sonra bırakabilirsin demişti , pazartesi bırakıyorum inşallah . Ben seninle o aynı duyguyu estrofem İ 10. Haftada bırakırken yaşamıştım , çok şükür herşey yolunda , crinone yi bırakınca da öyle olacaktır inşallah , rahat ol sende

Canım ben de 12 hafta bitince biraktim tam 1 hafta oldu için rahat olsun canim

Bu arada kızlar yaw bnm göğüsler dokunsam patlayacsk gibi , eski sütyenlerim sıkıyo , şimdiden onlarda mı büyümeye başlıyor ki böyle giderse doğuma kadar 2-3 numara büyür kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…