- 11 Ocak 2016
- 559
- 461
- 53
- 35
Batma şeklinde olur canım endişelenme normalKızlar rahimde adet sancısı olmasi normalmi transfer pazartesi günü oldu tek embriyo
Tsk ederim canım cvbin içinBatma şeklinde olur canım endişelenme normal
Ayy yaaa cok ozendim bizimki gosterir mi ki 4 boyutlu ya bende cok merak ettim simdi.Yes yes yess, ya ne güzelmiş bu 4 boyutlu ultrason. Doktorum tam 15 dakika gösterdi bebişimizi bize, epeyde kalp sesini dinletti. 11.inci haftaya girmişim bugün. 1 hafta sonra gel cinsiyeti söyleyeyim dedi.
Ayyy masallahhhh yaa darisi yarin basimiza bize de dua edinKizlaaarrrr biz geldik cok mutluyuz bebegim rahatina cok duskun ultrasonu bastirdikca kirk takla atti :)zehra sana cok ozendim sansima doktor ben demeden 4 boyutluyu acti bize ay heryerini gorduk ama cinsiyeti kesinlikle siylemedi doktora ya bu arada masallah subhanallah bugun 11+1 olacagina 11+5 cikti bebegim 5.10 cm ayy allahima sukurler olsun saglikla buyusun insallah
Canim ben 2.hafta hep yasadim adet agrisiniKızlar rahimde adet sancısı olmasi normalmi transfer pazartesi günü oldu tek embriyo
Aynen canim ya uca uca geldim hala aklim ondakipir kipir halindeAyy son gününe kadar böyle tadını çıkarmayı nasip etsin Allah. Hastaneden çıktığımda uçuyordum sanki
Normal dimi canımAyy yaaa cok ozendim bizimki gosterir mi ki 4 boyutlu ya bende cok merak ettim simdi.
Ayyy masallahhhh yaa darisi yarin basimiza bize de dua edin
Canim ben 2.hafta hep yasadim adet agrisini
Evet canim diyorum ya hep ben 6. Gunden kese gorene kadar o kadar cok adet agriai cektim ki ayni adetin ilk gunu gibiydi agrilarim siddetli hep lavaboya gidiyordum. Hem islemlerden dolayi oluyor hem vucuduna tutunuyor o yuzden oluyorNormal dimi canım
Çok tsk ederim canım rabbim evlatlarini sağ salim kucağına almayı nasip etsin insEvet canim diyorum ya hep ben 6. Gunden kese gorene kadar o kadar cok adet agriai cektim ki ayni adetin ilk gunu gibiydi agrilarim siddetli hep lavaboya gidiyordum. Hem islemlerden dolayi oluyor hem vucuduna tutunuyor o yuzden oluyor
Cumlemize canim bu guzel gunde duana cok tesekkur ederimÇok tsk ederim canım rabbim evlatlarini sağ salim kucağına almayı nasip etsin ins
Cok tesekkur ederim canim baya ayrintili anlatmissin sali gununu iple cekiyorum:)Selam, benim doktorum 8.haftadan itibaren 4 boyutlu resim vermeye başlamıştı. ve her gittiğimde 4 boyutlu resim veriyor. Yani 4 boyutlu resim için belli bir haftaya gelmeye gerek yok.Doktorun tavrı ile ilgili sadece, bazı hastaneler para bile istiyormuş 4 boyutlu resim için.
İkili test için önce ultrasonla ense kalınlığını ölçecek 10 dk. bir işlem. sonra burun kemiği oluşmuş mu ona bakacak.
Sonrasında ikili test için kan vermeni isteyecek. kan testinin sonuçları çıkınca da tekrar görüşmeye gidiceksin ve risk var mı yok mu ona bakacak cnm. Kan sonuçlarının çıkması biraz zaman alıyor. Benim sonuçlar 3 günde çıkmıştı. Umarım faydalı olmuştur yazdıklarım
çok normal hiç telaş yapma hatta tuttuktan sonra da devam ediyor biz de her an adet mi oluyoruz diye çok telaşlar atlattık ama hepsi normalmiş 7. 8. haftalara kadar oldu hala arada oluyor inşallah güzel sonuçlar alırsınKızlar rahimde adet sancısı olmasi normalmi transfer pazartesi günü oldu tek embriyo
Senin bebekler benimkinden büyük umut, bence kesin gösterir insallah. Haber et kontrol sonrası durumları.Ayy yaaa cok ozendim bizimki gosterir mi ki 4 boyutlu ya bende cok merak ettim simdi.
Ayyy masallahhhh yaa darisi yarin basimiza bize de dua edin
Canim ben 2.hafta hep yasadim adet agrisini
Çok tsk ederim canım rabbim seninde evlatlarini sağ salim kucağına almayı nasip etsin insçok normal hiç telaş yapma hatta tuttuktan sonra da devam ediyor biz de her an adet mi oluyoruz diye çok telaşlar atlattık ama hepsi normalmiş 7. 8. haftalara kadar oldu hala arada oluyor inşallah güzel sonuçlar alırsın
Heyecandan uyuyamadim canim ya basim inanilmaz agriyor. Zaman gecmiyor sanki....Senin bebekler benimkinden büyük umut, bence kesin gösterir insallah. Haber et kontrol sonrası durumları.
Rica ederim canım :)Cok tesekkur ederim canim baya ayrintili anlatmissin sali gununu iple cekiyorum:)
Güzel haberlerle bekliyoruz seniHeyecandan uyuyamadim canim ya basim inanilmaz agriyor. Zaman gecmiyor sanki....
Cnm doktorum bana crinone yi 12. Hafts dolduktan sonra bırakabilirsin demişti , pazartesi bırakıyorum inşallah . Ben seninle o aynı duyguyu estrofem İ 10. Haftada bırakırken yaşamıştım , çok şükür herşey yolunda , crinone yi bırakınca da öyle olacaktır inşallah , rahat ol sendeKizlar crinone jeli ve progestan igneleri kestiniz mi? Doktorum artik normal gebeler gibisin, progesteronu placantan uretiyor, kes diyor, ben bir turlu kesemiyorum, bebegimi desteksiz bbırakacağım gibime geliyor) paranoyalara devam yani)
Canım ben de 12 hafta bitince biraktim tam 1 hafta oldu için rahat olsun canimKizlar crinone jeli ve progestan igneleri kestiniz mi? Doktorum artik normal gebeler gibisin, progesteronu placantan uretiyor, kes diyor, ben bir turlu kesemiyorum, bebegimi desteksiz bbırakacağım gibime geliyor) paranoyalara devam yani)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?