2016 eylül ekim kasımda anne olacak adaylar

Bu arada kızlar yaw bnm göğüsler dokunsam patlayacsk gibi , eski sütyenlerim sıkıyo , şimdiden onlarda mı büyümeye başlıyor ki böyle giderse doğuma kadar 2-3 numara büyür kesin
Canim benimde oyle 80 di simdi 90 oolmuyor benim baya irilesecek gibi popo desen aldi basini gidiyor daha simdiden 65 oldum nasil bi gidisat olacak bilemedim :)
S sanslianne canim benimde dun kesti jeli artik hic gerek yok dedi bence korkma ama coraspine 5. Aya kadar devam dedi ya neden anlamadim

Kizlar crinone jeli ve progestan igneleri kestiniz mi? Doktorum artik normal gebeler gibisin, progesteronu placantan uretiyor, kes diyor, ben bir turlu kesemiyorum, bebegimi desteksiz bbırakacağım gibime geliyor) paranoyalara devam yani)
biz bugün artık jeli bıraktık bundan sonra sadece vitamin kullanacakmışım

Bende dun verdim canim ya bana ultrasonda kiz gibi geldi kordon disinda hicbi cikinti yoktu bebegim normalden daha ilerde oldugu halde :) rabbim biliyorya icimde hep kiz istegi var

Kizlarrrr daha simdi evimize ulasabildik bittik resmen o kadar yorulduk ki 2 3 ay sonra dusunemiyorum hic... Sukurler olsun saglikli bebeklerim ense kalinliklari 1.33 ve 1.37 cikti normal degerleri burun kemikleri de olusmus rabbime binlerce kez sukurler olsun... Veeee bir kizimiz bir oglumuz olacak bastan beri tahminler dogru cikti kipir kipir hareketli olan kizmis surekli uyuyan bebekimiz de erkek ikiside cok netti o kadar sevindik ki rabbime binlerce kez sukurler olsun rabbime hepimize saglikla kucagimiza almayi nasip etsin

Ayyy gozun aydi canim gozlerim doldu yaaaaa rabbim saglikla buyumelerini nasip etsin insallah cok guzel yaaa bizede haftaya soyler artik insallah

Kizlar bu arada doktorum hergun yarim saat tempolu yuru dedi. 69 olmusum 3 haftada 1 kilo gelmis bundan sonra bol bol yürüyüş yapicam. Crinone jeli biraktik. Demir folik asit ve b12 icerikli bir vitamin verdi. D vitamini olculecek olmazsa onuda verecek

Hadi gözün aydın canim Allah sağlıkla kucağına almayi ve büyümeyi nasip etsin

Maşallah! Bizde kral ikizi diyorlar buna) Sağlıkla kucağına al, canım. Artık biraz alışverişe başlayabilirsin))))

Maşallah! Bizde kral ikizi diyorlar buna) Sağlıkla kucağına al, canım. Artık biraz alışverişe başlayabilirsin))))
Aslinda cok istemistim canim baslicaktim bugun hic degilse zıbın falan alicaktim. Ama hic bebek mağazasi bulamadik antalya da cok ylta bir yer bilmeyince tabi. Birde o kadar sicakti ki dayanamadik. Artik bir daha ki randevuda almaya baslicaz

Oh MasaAllah canım ya ne güzel Rabbim ikisindende vermiş sağlıkla devamı gelsin

Merhaba kızlar,
Baş ağrısı tuttuyor beni migrenimde var o yüzden çok goremedim bu ara.
Girip okuyup çıkıyorum biraz toplarlayim dağılmak yok
Hep beraber devam asıl yeni başlıyoruz :)

Canım benim ya gözünüz aydın çok sevindim.
Darısı başımıza insh bende meraklanmaya başladım.
Bu hafta salı gidecektin ana edimin işyerinde işleri çok yogunmuz cinsiyet öğreniriz diye birlikte almak istedik bu haberi Allah nasip ederse Cuma gününe gidicez bizde.
Çok sevindim sağlıklı olmaları ayrıca güzel maşallah.

Aslinda cok istemistim canim baslicaktim bugun hic degilse zıbın falan alicaktim. Ama hic bebek mağazasi bulamadik antalya da cok ylta bir yer bilmeyince tabi. Birde o kadar sicakti ki dayanamadik. Artik bir daha ki randevuda almaya baslicaz
Tebrik ederim umutcum ne guzel haberler almissin darisi sali gunu bana olsun istanbulun altini ustune getirdik bebisimle sagolsun annesini hic uzmedi ama geceleri batmalar basladi yine sanirim rahim buyumeye devam ediyor. Baya zamandir hareketsizdim bu istanbul gezisi baya iyi geldi yediklerimi abartmasaydim daha da iyi olabilirdi tabi:)

Umutttt, cnm, 4d ultrasonu muydu? Net göründü dedin?
yok canım değildi normal ultrasondu ama çok net ağzı burnu gözü erkeğin pipisi :))) doktorum erkeğe kesin diğerine de çok büyük ihtimal kız dedi.
geç olsun güç olmasın canım benm. gerçekten herşeydenöte sağlıklı olmalarına sevndm. 3 hafta sonra ayrıntılı ultrasonla bakıcam dedi ama bakalım artık. sennde güzel haberlerini bekliyorum
ay bizde bugün gezdik ama çok yoruldum gece de sürekli uyanıyrum zaten batmalar benide uyandırıyor ne yanıma dönsem oluyor. sanırım zamanla daha da artacak. ben artık tatlıyı bıraktm çok nadir yicem zaten canımda pek istemiyor korktum gebelik şekeri biraz tehlikeliymiş. yürüyüş şart dedi doktor yüksek tempolu yarın başlıyorum inşallah yarım saat yürücem. hareket şart sanırım artık. çok tembel olduk.

Canım gözün aydın olsun... rabbim sağlıkla hayirla tamamına erdirsin. Darısı cumartesi bana bakalım ne diyecek doktorumuz :)

Canım gözün aydın olsun... rabbim sağlıkla hayirla tamamına erdirsin. Darısı cumartesi bana bakalım ne diyecek doktorumuz :)
Sagol canim benim sende guel haberlerle geliceksin insallah ben hep kiz oalrak dusunuyorum seninkino niyeysekendime de iki erkek dedim tutmadi gerci de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…