İnşallah canım... herkes kız diyor bakalım 1 hafta kaldı öğrenmemize :)Sagol canim benim sende guel haberlerle geliceksin insallah ben hep kiz oalrak dusunuyorum seninkino niyeysekendime de iki erkek dedim tutmadi gerci de
ay hadi sağlıkla öğren herşeyiii :)İnşallah canım... herkes kız diyor bakalım 1 hafta kaldı öğrenmemize :)
ay sağol canım benm ya nasıl rahatladım nasıl mutluyum anlatamam kızım oğlum diye sevmek bie müthiiş bir duyguymuş. sanki doğmuşlar gibi hissediyorum yada level atlamış giibi :)Umutttt, bugünün enn güzel haberi sende, tebrikler canımsın çok sevindim
canım inan bana bu işin başından beri beraber olduğum hiç kimseyi unutmuyroum özellikle sen hep aklımdasın. rahmde bir sorun çıkmaması da iyi canım inşallah bu kez sürec pozitif olacak ve 9 ay sürecek. inanark başla. transfer sürecine geldiğinde söyle sana o gün hep beraber dua okuyalım. inşallah sende aramza katılırısın cnaım inan çok istiyorum. her doktordan çıktığım da alalhım bin şükür diyorum ilk duan rabbm herkese nasip et oluyor. inan hani herşey yolunda deyip unutmaıyorsun yaşadıklarnı. herkes aklına geliyor. rabbm herkese isteyen dileyen uğraşan herkese nasip etin :)Umuttttt inanirmisin msjini gordugumde tüylerim ürperdi rabbim ne güzel ikisinden de nasip etmis Allahım sağ salim kucagina versin hamile olamasamda girip arada okuyorum benim içinde dua et lütfen histeroskopi yapıldı rahimde bi sorun çıkmadı adet olunca tekrar yasiycaz bu zorlu evreyi hayirlisiyla
Rahim temizleniyordur canim yesile donmezse sorun yok dikaat et enfeksiyon olmasin. Biz bugun temizlik yaptik suan felc gibi yatiyorum her yanim agriyor evimiz mis gibi oldu icime sinmiyordu ama cok yoruldum sanirim bir dahaki aya temizlikci sart. Esimde mahvoldu. Balkonu yaza hazirladik falan daha perdeler yikanacak ay cok zormus hamileyken.Kizlar bugun nasilsiniz biz bebisimle gezmeye karar verdik insallah yorulup yari yolda pisman olmam :))
Bu arada jeli kestigumden beri sari nbi akintim var acaba icerde kalan jeller o renkmi donuyor cunku hic koku yok doktora gidip kontrol hakkimi yakmak istemiyorum cuma gidicem kismetse
Canim ben hep kesintisiz uyurdum gece uyur sabah kalkardim simdi surekli uyaniyorum bazen sacma sapan ruyalarla bazen susadigim icin bazende tuvalet icin ama en az 7 8 defa uyaniyorum o yuzden de uykumu alamiyorum. Canim dua et rabbimin izniyle bisey olmazSelam kızlar Nasılsıniz? Sabaha kadar değişik karman corman rüya görmekten uyudugumdan bişey anlamiyorumher gece boyle..varmı aranızda benim gibi olan? Bu arada yine kahverengi lekelenme oluyo kanamaya dönüşecek diye çok korkuyorum
Valla bizde dışarı çıktık, hava o kadar güzelki insan çıkıp dolaşmakta istiyor dolaşırken uzanıp dinlenmekteKizlar bugun nasilsiniz biz bebisimle gezmeye karar verdik insallah yorulup yari yolda pisman olmam :))
Bu arada jeli kestigumden beri sari nbi akintim var acaba icerde kalan jeller o renkmi donuyor cunku hic koku yok doktora gidip kontrol hakkimi yakmak istemiyorum cuma gidicem kismetse
Ayyy bende çok uykusuz kalıyorum yaa, ya wc için ya su için yada gördüğüm ve etkilendiğim rüya için.Cogu kez korku ile uyandığım oluyor yani. Lekende geçer inşallah tez evvelSelam kızlar Nasılsıniz? Sabaha kadar değişik karman corman rüya görmekten uyudugumdan bişey anlamiyorumher gece boyle..varmı aranızda benim gibi olan? Bu arada yine kahverengi lekelenme oluyo kanamaya dönüşecek diye çok korkuyorum
Aynen öyle benimde rüyalar ayrı bi yoruyor resmen yorgun kalkıyorum. İnşallah canım buarada benim 12+4te kontrolüm var ikili olmiyomusya ikizler nasil bi kontrol oldu?Rahim temizleniyordur canim yesile donmezse sorun yok dikaat et enfeksiyon olmasin. Biz bugun temizlik yaptik suan felc gibi yatiyorum her yanim agriyor evimiz mis gibi oldu icime sinmiyordu ama cok yoruldum sanirim bir dahaki aya temizlikci sart. Esimde mahvoldu. Balkonu yaza hazirladik falan daha perdeler yikanacak ay cok zormus hamileyken.
Canim ben hep kesintisiz uyurdum gece uyur sabah kalkardim simdi surekli uyaniyorum bazen sacma sapan ruyalarla bazen susadigim icin bazende tuvalet icin ama en az 7 8 defa uyaniyorum o yuzden de uykumu alamiyorum. Canim dua et rabbimin izniyle bisey olmaz
Ayy inşallah geçsin yaa ..Valla bizde dışarı çıktık, hava o kadar güzelki insan çıkıp dolaşmakta istiyor dolaşırken uzanıp dinlenmekte
Korkudan cami açmakla yetindim sadece ..
Ayyy bende çok uykusuz kalıyorum yaa, ya wc için ya su için yada gördüğüm ve etkilendiğim rüya için.Cogu kez korku ile uyandığım oluyor yani. Lekende geçer inşallah tez evvel
ilk üç ay kesinlikle önerilmiyo ama sonrasında organik boyaya izin verebilir druna sor bence canimKızlar ya, bu dip boyasi için fikriniz nedir? Benim saçım röfle, acayip dibi geldi. Napsakki bu konuda?
Canim bence boyama ya bosver bebisler icin öyle dursun biraz. Eltim boyuyordu 3 4 aydan sonra bebeklerinde hic bir sorun yok ama ben cesaret edemem ya.Kızlar ya, bu dip boyasi için fikriniz nedir? Benim saçım röfle, acayip dibi geldi. Napsakki bu konuda?
Canim ultrasondan boyunu ölçer gibi ense kalinligini olcuyor. Burun kemigi olusmus mu diye bakiyor. Kalp atislari kalbi mesanesi midesi elleri ayaklari kisacasi hepsine bakiyor. Bende gittigimde 12+4 tuk cok sukur yolunda cikti hersey.Aynen öyle benimde rüyalar ayrı bi yoruyor resmen yorgun kalkıyorum. İnşallah canım buarada benim 12+4te kontrolüm var ikili olmiyomusya ikizler nasil bi kontrol oldu?
Ayy inşallah geçsin yaa ..
ilk üç ay kesinlikle önerilmiyo ama sonrasında organik boyaya izin verebilir druna sor bence canim
Dedigun gibi canim en basta sağlıklı olmalri. Cinsiyetten cok sagliklarini merak ettim aslinda ama strese girmemek icin hep cinsiyetlerine odaklandim. Ikisinin ayni olmasi da avantaj birbirlerine daha sıkı sarılırlar. Bence her türlüsü guel ya rabbim saglikla gelmelerini naisp etsin deMrb anneler okuduğum kadariyla herkes iyiumuttttt çok sevindim inşallah benim besimlerimde biri kız biri erkek olur tabi en önemlisi sağlıklı olmalari
gözünüz aydin ozaman umutcum darısı başımıza inşallahCanim ultrasondan boyunu ölçer gibi ense kalinligini olcuyor. Burun kemigi olusmus mu diye bakiyor. Kalp atislari kalbi mesanesi midesi elleri ayaklari kisacasi hepsine bakiyor. Bende gittigimde 12+4 tuk cok sukur yolunda cikti hersey.
Ah su sac boyalari zehra ankiyorum baya kotu gorunuyordur beumde rofleydi son ay karamele donmustum simdi dioler 4-5 parmak cikti ama takilmiyorum e biz hamileyiz yaaaannnniiiiBazi doktorlar 3 aydan sonra boyayin diyor ama yedigimize bile dikkat ederken kalkip oyle bi kimyasali surmek icime sinmez ya sac boyasi bobreklere kadar etki eden birsey ay ne cok yazdim boyama kiz bosver hamilenin dibi olmaz
Fatketmemisim canim allah razi olsun valla rabbim hepimze saglikla geldikleri gunleri gormeyi paylasmayi nasip etsiUmuttcum yazmistim ben sanırım görmedin masallah Kutlarım seni çok mutlu oldum Allah sağlıkla kuçağına almayi nasip etsin
Zehra er canım benim saçim inan beyazlar dolu boya değil ama kına yapmayı düşünüyorum doktora saracagim sonra emzirmek var inşallah yani boyalı hiç surmememiz lazım bence
Tebrikler umutttt çok sevindim allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin :)Fatketmemisim canim allah razi olsun valla rabbim hepimze saglikla geldikleri gunleri gormeyi paylasmayi nasip etsi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?