- 7 Ocak 2016
- 380
- 330
- 18
Cnm, ben de ayniyim ya, ki normalde hic ruya gormem, belki senede bir iki. Simdi her gece saçma sapan rüyalar, 6-7 kez wc ye kalkmalar. Arada bir sinirlerim bozuluyor, sandalyeyi dislerimle parcalayasim var, eşimin kızımın yemek yemelerine karisiyorum, cigneme sesi delirtiyor)))[/QUOTE][QUOTE="BHR84, post: 45897189, member: 4rüya8görmemm kızlar Nasılsıniz? SaŞimdi herkadar saçma saik karman corman rüya görmekten uyudugumdan bişey anlamiyorumher gece boyle..varmı aranızda benim gibi olan? Bu arada yine kahverengi lekelenme oluyo kanamaya dönüşecek diye çok korkuyorum
Sagol canim benim. Hepimiz saglikla kucagimiza alalim insallahTebrikler umutttt çok sevindim allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin :)
İnsallah hersey yolundadır canim emin olmadan kesinleşmeden üzme kendini ..hayırlı haberler ver inşallah dualarım seninleKızlar az önce merakim dan tip merkezine gittim bebeği görmek için ama Dr kalp atışıni görmedi bebeğin geçen hafta Ben bile görmüştüm bu hafta görülmedi tüp bebek merkezindeki makinalar daha kaliteli bizim ki daha eski ondan olabilir dedi geçen hafta 6 haftalikti şimdi 7 haftalik.olmis dedi ama kalp atışıni niye görmedi o zaman çok. Kötüyüm Ağla ağla. İçim.cikti şimdi eşimi bekliyorum hastaneye gidecez acilden girecez bebeğin kalbi durmus olabilir mi çok korkuyorum ne olur dua edin bebeğime bişey olmasın
Bebeğin kalbi dursa 1 haftada gelişimi devam eder miİnsallah hersey yolundadır canim emin olmadan kesinleşmeden üzme kendini ..hayırlı haberler ver inşallah dualarım seninle
Kızlar az önce merakim dan tip merkezine gittim bebeği görmek için ama Dr kalp atışıni görmedi bebeğin geçen hafta Ben bile görmüştüm bu hafta görülmedi tüp bebek merkezindeki makinalar daha kaliteli bizim ki daha eski ondan olabilir dedi geçen hafta 6 haftalikti şimdi 7 haftalik.olmis dedi ama kalp atışıni niye görmedi o zaman çok. Kötüyüm Ağla ağla. İçim.cikti şimdi eşimi bekliyorum hastaneye gidecez acilden girecez bebeğin kalbi durmus olabilir mi çok korkuyorum ne olur dua edin bebeğime bişey olmasın
Allah yardımcınız olsun ne olur kendini üzme herhangi bir kanamam felan olmasıyla korkma güzel haberlerini bekliyoruzKızlar az önce merakim dan tip merkezine gittim bebeği görmek için ama Dr kalp atışıni görmedi bebeğin geçen hafta Ben bile görmüştüm bu hafta görülmedi tüp bebek merkezindeki makinalar daha kaliteli bizim ki daha eski ondan olabilir dedi geçen hafta 6 haftalikti şimdi 7 haftalik.olmis dedi ama kalp atışıni niye görmedi o zaman çok. Kötüyüm Ağla ağla. İçim.cikti şimdi eşimi bekliyorum hastaneye gidecez acilden girecez bebeğin kalbi durmus olabilir mi çok korkuyorum ne olur dua edin bebeğime bişey olmasın
Kalp atımı olmadan gelişmez durur içini ferah tutBebeğin kalbi dursa 1 haftada gelişimi devam eder mi
Duularimiz seninle, cnm, iyi haberleri bekliyoruz.Hiç kanama falan hiç bişey yok gayet iyiyim ne bi ağrı ne bi sancı şimdi başka bi hastaneye gidiyoruzz ne olur dua edin kızlar. RABBİM. onu benden almasın
Canim keske gitmeseydin ya bosuna kendini de bebegi de uzdun. Bir arkadasin daha ambasina gelmisti karindan duyulan kalp atisi 1 hafta sonra vajinadan bile duyulmamisti. Dediğin gibi makine yada doktorla alakalidir hic uzme kendini dualarimiz seninelKızlar az önce merakim dan tip merkezine gittim bebeği görmek için ama Dr kalp atışıni görmedi bebeğin geçen hafta Ben bile görmüştüm bu hafta görülmedi tüp bebek merkezindeki makinalar daha kaliteli bizim ki daha eski ondan olabilir dedi geçen hafta 6 haftalikti şimdi 7 haftalik.olmis dedi ama kalp atışıni niye görmedi o zaman çok. Kötüyüm Ağla ağla. İçim.cikti şimdi eşimi bekliyorum hastaneye gidecez acilden girecez bebeğin kalbi durmus olabilir mi çok korkuyorum ne olur dua edin bebeğime bişey olmasın
Cok gecmis olsun canim rabbim hayirlisini versin..Malesef kızlar durmus bebegimin kalp atışları 1 saat sonra alacaklar
Oy oy canım benim, sıkma canınıKızlar az önce merakim dan tip merkezine gittim bebeği görmek için ama Dr kalp atışıni görmedi bebeğin geçen hafta Ben bile görmüştüm bu hafta görülmedi tüp bebek merkezindeki makinalar daha kaliteli bizim ki daha eski ondan olabilir dedi geçen hafta 6 haftalikti şimdi 7 haftalik.olmis dedi ama kalp atışıni niye görmedi o zaman çok. Kötüyüm Ağla ağla. İçim.cikti şimdi eşimi bekliyorum hastaneye gidecez acilden girecez bebeğin kalbi durmus olabilir mi çok korkuyorum ne olur dua edin bebeğime bişey olmasın
Vardır bunda da bizim bilmedigimiz bir hayır ..çok yıpratma kendini canım .. çok yakin bi zamanda tekrar sağlıklı bir gebeliğin olur inşallah.Malesef kızlar durmus bebegimin kalp atışları 1 saat sonra alacaklar
Geçmiş olsun Allah hayirlisiyla yeniden sağlıklı bir şekilde aramiza donmen dilegi ile...Malesef kızlar durmus bebegimin kalp atışları 1 saat sonra alacaklar
Cok uzuldum canim gercekten ya. Rabbim hakkinda hayırlısını versin gercekten zor. Insallah en kisa surede saglikla tekrar kavusursun bebegineMalesef kızlar durmus bebegimin kalp atışları 1 saat sonra alacaklar
Cok uzuldum canim icine dogmus demek ki iyi olmus erkenden ogrendigin, sen de zehirlenebirdin, her iste bir hayir var Allah sabir versin canim..Malesef kızlar durmus bebegimin kalp atışları 1 saat sonra alacaklar
Canim, acile guvenme, ultrason makinesi eskidir oranin, emin olmak ic8n tup bebek doktoruna git once, hani buyudu dedin!Malesef kızlar durmus bebegimin kalp atışları 1 saat sonra alacaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?