2016 eylül ekim kasımda anne olacak adaylar

Tüp bebek merkezinin başka bi hastanesi burası aynı yere bağlı aldılar bebeğimi benden Rabbim düşmanıma bile yasatmasin çok acı
Canım benim çok geçmiş olsun. Acını çoook derinden hissettim ağlamaktan gözlerim şişti : ( daha 4 ay oldu evladımı Abdullah'ımı kaybedeli. Şimdi tekrar hamileyim. Rabbime şükür. Tek tesellimiz o. Tek çıkış yolumuz dua ve tevekkül. Bizlerinde duası seninle. Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın. Evlat sevdasını aratmasın : ( : (

Çok geçmiş olsun canım bu bebeğin de mi tüp bebek önceki de.mi oyleydi

Birşey söylemek söylebilmek çok zor ...
Gerçekten çok üzüldüm.
Naz_musti yaşayan biri olarak çok güzel ifade etmiş insh bir sonraki denemeden hep seninle olsun.

Su an Naz_musti arkadaşın ufacık tesellisine çok ihtiyacım var ikisi de tüp bebek miydi hemen denedi mi diğerini acaba bi umut ışığı arıyorum

Selam kızlar, Dr'dan geldik maşallah hiç bir sıkıntı görülmedi hatta ileride gözüküyor 6 gün falan. Hiç yerinde durmuyo kıpır kıpır boyu da nerdeyse 7 cm olmuş:) Ense kalınlığı normal çıktı. ikili tarama yaptırmadı kandan pgt yaptırmış olduğum için. 1 ay sonrsına gün verdi ve bizim eşek sıpası poposunu döndüğünden cinsiyetini göstermedi o yüzden ona hönkeş demeye devam edeceğiz. 1 ay da çok uzun bi süre değil mi yahu puff:)

Benim de yarin kontrolum var moralim bozuldu simdi insallah hersey yolundadir. Onca strese, kosturmaya, ucak yolculuguna ve orda yenen bilimum saglilsiz yiyeceklere ragmen guclu kalmistir..
Rahat ol canim rabbim ömur verince herseye ragmen dayaniyorlar.
Su an Naz_musti arkadaşın ufacık tesellisine çok ihtiyacım var ikisi de tüp bebek miydi hemen denedi mi diğerini acaba bi umut ışığı arıyorum
Canim naz giremedi sanirim ben diyeyim sana ikiside tup bebekti. Sanirim 2 ay sonra falan tekrar denedi. Ilk bebegini erken dogumda kaybetti. Bu tuttuysa yine tutar rahat ol... Dondurulmus var miydi o daha az stresle oluyor. Demekki bu bebegin saglikli degildi oyle dusun baska tesellisi yok bence bu durumun. Rabbim sabir versin yeniden deneme gücü versin ki tekrar deneyebil...
Ay canim bana da 16.haftada gel dedi benim gozler kocaman acildi. Allahtan doktorum yokmus ta 1 hafta one cektik randevuyu... 3 hafta bile cok bence... Saglikli cikmasina cok sevindim benimde asiri hareketli bebegim kiz cikti belki seninde kizdir. Masallah boyuda iyiymis cidden benim sipalarin biri 6.1 digeri 6.2 cm sanirim sizde boy uzun olacak

Babasının maşallah 1,90'a yakın boyu var görümceler de baya uzun sanırım o tarafa çekecek biz biraz miniğiz de onlara göre:) Eşim kız olsun çok istiyo bana farketmiyo da hiç belirtim olmamasından erkek olabilir gibi geliyo keşke gösterseydi sıpa:) bir ay sonra muayene çok fazla bence de ama sanırım yeni doktorum hep böyle yapacak, ona giden başka bir arkadaşım da ayda bir gidiyormu

umuttttt canım 4 tane dondurulmus embriyom daha var denicem ama ne zaman bilmiyorum maddi ve manevi çöktüm...
Maşallah 4 tane dondurulmuşun varmış, benim hiç yoktu biraz da ondan gergindim ya tutmazsa diye.. tabiki acın çok taze ve yılgınlık hissediyorsu canım ama yine de dondurulmuş bebeklerin sana teselli olsun da en sağlıklı olan nasip olsun..

umuttttt canım 4 tane dondurulmus embriyom daha var denicem ama ne zaman bilmiyorum maddi ve manevi çöktüm...
Insallah rabbim sabir ve guc verir canim. Ben ilk denemem sonrasinda 1 yil cesaret edememistim dondurlmusum da yoktu malesef sonra bir inanc geldi olacak dedim ve rabbim nasip etti. Insallah seninde oyle olur. Bugunleri rabbime siginarak atlat gerisi kolay.
canim benim bildigim 12.hafta sonrasinda hep ayda 1 gidiliyor benim cevremdede oyle. Ama ben zorla 3 haftaya düşürdüm. Bundan sonrada zorlamayi dusunuyroum

Kızlar bende bi ay sonra gitcektim ama dayanamadım evime yakın bi dra gittim ultrasona girdim 1 ay çok uzun geliyo bana sanki bişey oldu gibi içim sıkılıyo çok şükür gördüm uyuyo galiba dedi dr dedim durtun biraz uyansin oda az durttu keyfi bozuldu galiba azcık bi oynadı o kadar ama hersey yolunda dedi çoook şükür

Çok geçmiş olsun canım bu bebeğin de mi tüp bebek önceki de.mi oyleydi

Hakkının helal et canım benim. İş yoğunluğu giremedim bir türlü. Bebeğimi kaybettikten tam 40 gün sonra adet oldum ve doğum kontrol hapı başladım. Sonra ki adetim ile de yumurta geliştirici iğneler oldu. 12 günlük iğne tedavisinden sonra yumurtalarım toplandı. 5 tane embriyo oluştu. İkisi transfer edildi 3 ü donduruldu. Doktorum rahmin toparlanması için 2 ay yeterli dedi ki ben 6 aylik hamilelik sürecini bitirmiştim. Senin rahmin daha hızlı toparlayacaktir. Hem dondurulmuslarin da var. Ignelerle vücut rahim yumurtaliklar da yipranmayacak. Çok şanslısın rabbim in izniyle kuzularimiz alıp döneceksin. Bu sefer daha sağlıklı bir gebelik geçireceksin. Hepimiz duacıyız. Bizi habersiz sensiz bırakma.

Hönkeş ne yaw mollify , allsh iyiliğini vere çok güldümmmm yaaaa

Bnm doktor da geçen hafta gitmiştik en son , bu haftada görmek istedi , hem 3 ayı bitmiş olur durumunu da kontrol etmiş oluruz dedi , galiba sonrasında o ds ayda bir çağıracak ... Ama gerçekten beklemek çok geliyo , o ultrason ekranında onu görünce insanın içine bir rahatlık yayılıyor ....

Pazartesi Dr a gidicem kontrol için ve yaklaşık 2 3 ay sonra tekrar başlıcam tedaviye vazgecmicem dondurulmuslarla devam edecem bu sefer olacak inanıyorum ilk denemede bile.pozitifi gördüm . Dondurulmuslarla daha iyi olacak inanıyorum ben . Rabbim sizin bebeklerinizi kucağıniza almayi nasip etsin inşallah

Biz yozgatliyiz bu yozgatlilar bi tuhaf herseye baska bi sey deyip yeni bi dil olusturmuslar resmen:) konu ordan acildi daha hamileligin basinda bizim o tarafta ökkeş'e hönkeş denir rukiye'ye urguya denir dedi annem. Esim de hemen diline doladi tabi bu hönkeşi simdi baska bisey de diyemiyoruz:)) doktora girmeden once kendimi"Allahim hönkeşin hayirli haberlerini alayim" diye dua ederken buldum:)) kesin nufusa da yazdiririm:))

Amin canım. Rabbim gönlüne göre versin. Doktorun en doğrusunu söyleyecektir. Benimde ilk denemede tutmuştu. Ama nasip işte. İkincisinde tuttu çok şükür. Rabbim in izniyle seninde tutacak. Kuzucuklarimiz daha fazla üşümesin tez zamanda al gel annesi :)

NKizlar gunaydinnn herkesten mutlu neseli bi gun diliyorum
Sabah uyandigimda istem disi karin kaslarim oyle bi asagi dogru gerilip itiyorki neden anlamiyorum varmi boyle bisey yasayan rahime cok baski yapiyir inanin su an nasil bisey oldugunu anlatmayi beceremiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…