Neden olacak şekerim hamilesin de ondan oluyo:) Bende de var, zaten böyle olmasa o rahim nasıl genişleyip kocaman olacak ki:)NKizlar gunaydinnn herkesten mutlu neseli bi gun diliyorum
Sabah uyandigimda istem disi karin kaslarim oyle bi asagi dogru gerilip itiyorki neden anlamiyorum varmi boyle bisey yasayan rahime cok baski yapiyir inanin su an nasil bisey oldugunu anlatmayi beceremiyorum
Sa Sagol canim cok tesekkur ederim cevabin. icin :)) haklisin bayan pimpirik ben onuda takmaya yer ariyorun :))Neden olacak şekerim hamilesin de ondan oluyo:) Bende de var, zaten böyle olmasa o rahim nasıl genişleyip kocaman olacak ki:)
Biz yozgatliyiz bu yozgatlilar bi tuhaf herseye baska bi sey deyip yeni bi dil olusturmuslar resmen:) konu ordan acildi daha hamileligin basinda bizim o tarafta ökkeş'e hönkeş denir rukiye'ye urguya denir dedi annem. Esim de hemen diline doladi tabi bu hönkeşi simdi baska bisey de diyemiyoruz:)) doktora girmeden once kendimi"Allahim hönkeşin hayirli haberlerini alayim" diye dua ederken buldum:)) kesin nufusa da yazdiririm:))
Günaydınnn, bende devam ediyor yaa, Progestan ve crinone jeli henüz bırakmadım ben. Acaba onlardan kaynaklimi bilemiyorum ama günlük ped kullanmak zorunda kalıyorum yani. Bide sarımtırak renkte, beyaz değilKizlar gunaydin hepinize ve bevislere :) dun kimse biseycyazmamis aaaa
Gunun ilk sorusu benden canlar beyaz akintiniz eskisi kadar yogunmu yoksa azalma varmi hepiniz cevap verebilirseniz cok mutlu olurum kizlar
Dojtora haftaya gidicejtik ama ben galiba yarin gidicem dayanamicam :)) dun biraz
kasik agrim vardi pek keyfim yoktu gidip goreyim diyorum
Icin rahat edecekse git tabiki canim. Ben crinone u cumartesi biraktim o gunden beri akintim beyaza donmeye basladi ama bazen yine su gibi sanki altima kacirmisim gibi islaniyor camasirim.Kizlar gunaydin hepinize ve bevislere :) dun kimse biseycyazmamis aaaa
Gunun ilk sorusu benden canlar beyaz akintiniz eskisi kadar yogunmu yoksa azalma varmi hepiniz cevap verebilirseniz cok mutlu olurum kizlar
Dojtora haftaya gidicejtik ama ben galiba yarin gidicem dayanamicam :)) dun biraz
Canim pecete koy ama gunluk ped kullanma mantar riskini artiriyormus. Birde pedler hep zararli biliyorsun gunumuzde üretilen. Ben hep pecete koyuyorum her lavaboda degistiriyorum.Günaydınnn, bende devam ediyor yaa, Progestan ve crinone jeli henüz bırakmadım ben. Acaba onlardan kaynaklimi bilemiyorum ama günlük ped kullanmak zorunda kalıyorum yani. Bide sarımtırak renkte, beyaz değil
Günaydın canım, jeli bırakalı iki gün oldu. Jelden önce sarı tortulu akıntım oluyodu ama şimdi beyaz renkte oluyor. miktarını kestiremiyorum eskisi kadar yoğun mu değil mi hiç bakmamışım.Kizlar gunaydin hepinize ve bevislere :) dun kimse biseycyazmamis aaaa
Bende eskisi kadar değil sanki canım ayrıca git tabi gör minigini insan nasıl mutlu oluyorKizlar gunaydin hepinize ve bevislere :) dun kimse biseycyazmamis aaaa
Canim hicbisey olmaz bende kereviz yedim zararliymis ama surekl yersen zararliymis bi kere yenen seyler 5-6 kasik yenen seylerin hicbi zarari yokmus korkma canim bende oturdum dusundum kendime ne sacmaliyorsun dedim ya herkes hamile pazartesi gununse pazartesi git dedim bu kadar sikintinin hem bana hem cocuguma zarari daha rahat olmamiz lazum zor ama olmaliyiz hersey iyi gidiyor kritik donemi atlattik artik en rahat gunlerimizle bebisleri yasicaz bundan sonra allahin izniyle :)))Kizlar bugun ogle yemeginde bakla yedim zararliymis bilmiyordum 2 3 kasik yedim oyle soylediler zararli diye. Uzerine birde makarna yedim birsey olmaz dediler diye. Sonra icim rahat etmedi nette arastirdim cok zararliymis alerjisi olanlarda cok kotu sonuçları oluyormus bir hormonu tetikliyormus falan. Korktum kustum. Ama cikmadi tabi. Birsey olmaz demi ya.doktoruma sordum serbest birsey olmaz yazmis. Ama okuldkailer de hic yemediysen bilemezsin dediler ay cok kotuyum kizlar ya birsey olmaz dimi
Umutttt, cnm, bir.kova yemedin ya, takma kafana. Normal hamileler herseyden yiyorlar hic dusunmeden, hele koylerde, ki koyde dogan cocuklar en saglikli oluyor.Kizlar bugun ogle yemeginde bakla yedim zararliymis bilmiyordum 2 3 kasik yedim oyle soylediler zararli diye. Uzerine birde makarna yedim birsey olmaz dediler diye. Sonra icim rahat etmedi nette arastirdim cok zararliymis alerjisi olanlarda cok kotu sonuçları oluyormus bir hormonu tetikliyormus falan. Korktum kustum. Ama cikmadi tabi. Birsey olmaz demi ya.doktoruma sordum serbest birsey olmaz yazmis. Ama okuldkailer de hic yemediysen bilemezsin dediler ay cok kotuyum kizlar ya birsey olmaz dimi
Canim valla biz bi denedik bildigin ilk geceki aciyi yasadim biraktik ama jeli birakinca duzeldi bi kere oldu oda yarim yamalak kocalar duz duvar modunda ama benim hic icimden gelmiyo koruma duygusundanUmutttt, cnm, bir.kova yemedin ya, takma kafana. Normal hamileler herseyden yiyorlar hic dusunmeden, hele koylerde, ki koyde dogan cocuklar en saglikli oluyor.
Babyinlove, akintim azaldi, renksiz oluyor.
kizlar, cinsel iliskiye baslayan var mi aranizda?
Cnm doktorun izin verdi mi peki?)umuttttt canım bence de bişey olmaz yahu böyle evhamlanılır mı bi de kusmussun yediklerini daha neler canım oradakiler dr dan daha mı iyi biliyormuş, iyi benim de matematiğim iyi diye öğretmen olayım o zaman:) içini rahat tut canım bu zamana kadar maşallah çok sağlıklı geldin yapma böyle. Ben kum da döktüm, operasyon bile geçirdim basurdan lokal anestezi aldım senin yediğin iki kaşık bakladan ne olacak valla şaşırıyorum bazen.
S sanslianne başlamadım daha doğrusu denedik ama olmadı, jel yüzünden canım acıdı. Şimdi jeli bıraktık bu hafta sonu denemeyi düşünüyorum yoksa bu rüyalar sapık edecek beni:)
Dr a sormadım canım. Ne de olsa bizimki de normal bir gebelik, kanaman falan olmadığı sürece neden yasaklasın ki, jeli bile bıraktırdı ekstra hiçbir ilaç kullanmıyorum artık o yüzden bi sıkıntı olacağı aklıma gelmedi açıkçasıCnm doktorun izin verdi mi peki?)
sorma gerçeğinden bile daha güzel gibi gelmeye başladı bana:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?