2016 eylül ekim kasımda anne olacak adaylar

Insallah borsey olmaz canim bende rabbime emanet dedim ama cok sey duyunca insan kotu hissediyor bir daha yemem asla.
Canim benim doktorum serbest dedi ama ben normal dusunmuyorum acikcasi. Ama bazen gercekten insan istiyor. Soylemesi ayip sürtünme yoluyla denedik hic riske atmadik. Bundan sonra da hep oyle dusunuyorum ben.
Canim neler dediler bir duyssan emin ol sende aynisini yaparsin doktorumu arayinca rahatladim birde internetten baktim zaten iyice fenalık geldi bana.
Rüyalar benide mahvetti valla ne yalan soyliyim kendimi surekli kotu hisler içinde uyanirken buluyorum. Ama diyorum ya bir deneyim yasadik rahatladik

Benim 1 haftam kaldı jeli ve Progestani bırakmaya. Ondan sonra doktor birlikte olabilirsiniz dedi, köşe kapmaca oynuyoruz herifle evde, 1 haftayı bekliyoruz yani canım

Merhaba kızlar hayırlı kandiller... Pazartesi çok ayakta kaldım jel köyü kahverengi geldi salı günü : ( dünde çok ayakta kaldım bugün yine jel köyü kahveydi randevum cumartesi günü bebegimde bişey varımdır. Doktor normal demişti lekelere : ( ama ben tedirginim randevumu beklemesem mi?

Kahverengiyse korkma canım benimde 5 gündür falan var yine ama takilmiyorum istirahat önemli yalnız bu durumda içerde azda olsa bi kanama var demekki

Canim bir ara sor dicem ama zor ulasiyorsun sen sanirim doktoruna. Ulaşabilirse n bir sor. Ayaklarinu kaldir dinlen bol bol olmazsa rapor al biraz. Hamilelikte kanama olabilir canim bir cok insan yasiyor bunu rahat ol bence.

Cnm, benim nerdeyse 1 ay kahve rengi idi, ben kanamalardan sonra bunlari takmiyorum bile.

Kahverengiyse korkma canım benimde 5 gündür falan var yine ama takilmiyorum istirahat önemli yalnız bu durumda içerde azda olsa bi kanama var demekki

Canim bir ara sor dicem ama zor ulasiyorsun sen sanirim doktoruna. Ulaşabilirse n bir sor. Ayaklarinu kaldir dinlen bol bol olmazsa rapor al biraz. Hamilelikte kanama olabilir canim bir cok insan yasiyor bunu rahat ol bence.

Cnm, benim nerdeyse 1 ay kahve rengi idi, ben kanamalardan sonra bunlari takmiyorum bile.
Ya tedirgin oluyorum. Çok yoruldum kendimi de biliyorum aslında. Çok ayakta kaldım. Buna bir çözüm bulmalıyım. Cumartesiyi bekleyim en iyisi. Doktoru istediğim zaman arıyorum hemen de açıyor ancak lekeler olur dedi. O yüzden çekiniyorum aramaya.

zaten 2 gün kalmış sabır canım :) merak etme herşey yolundA

kızlar tam bulantılar hafifliyor derken 3 gündür öğlen başlayıp yatana kadar süren korkunç bulantılarım var. ve dün ilk kez yolda kustum rezil oldum sormayın elimde poşetle dolanıyorum sürekli. bugün okuldada felakettim. razıyım tabiki herşeye ama ne zaman hafifler ki evden çıkmak bile korktuyor 3 4 gündür

Zofrn 4 mg diye bir ilac var yarim tableti bile bicak gibi kesiyor 8.haftada drum vermisti druna danisarak kullan istersen

Aramızda en çok kusan ve bunaltisi olan sensin sanırım. Demekki bünye ile alakalı bi durum. Doktora sor ilaç verir ya, yazık halden düşme

kandiliniz mübarek olsun canlarbebeğinin hareketlerini hissetmeye başlayan var mı yavaş yavaş hissedilmeye başlarmışben daha hissetmiyorum hatta bazen hamile olduğumu bile unutuyorum

Aramızda en çok kusan ve bunaltisi olan sensin sanırım. Demekki bünye ile alakalı bi durum. Doktora sor ilaç verir ya, yazık halden düşme
Galiba canlar ya perisanim 3 4 gundur sabah kan vermeye gittik ac gidilmeliymis yine rezil rusva oldum yollarda. Esim de yazik alisti ama cok zor gercekten. Ogretmenim bogazim paramparca oldu artik konusmakta zorlaniyorum. Sanirim yarinda devam ederse doktorumla gorusucem. O da pek ilac kullanma taraftarı degil ama bilmiyorum artik 16 17.haftada biter diye umit ediyorum
kandiliniz mübarek olsun canlarbebeğinin hareketlerini hissetmeye başlayan var mı yavaş yavaş hissedilmeye başlarmışben daha hissetmiyorum hatta bazen hamile olduğumu bile unutuyorum
Hepimizin canim ben pek hissedemedim daha arada elimi karnima koyunca pit pit ediyor ben bebkler diye dusunup mutlu oluyorum gazsa bile ama genelde hep 18 19 da hissediyor herkes

Canım ben medpamid içiyorum. Çok rahatlatıyor.

Benim ilk 12 hafta hiç bir bulantım olmadı ama decavit diye bir ilaç verdi Dr. İki gündür kullanıyorum çok kötü bulantı yaptı. Ne zormuş ya devam edemiycem bu hafta. Haftaya tekrar denerim sanırım.

kıslar merhaba;

benim hiç bulantım olmadı ama midem berbat. resmen ne yesem herzaman tadı ağzıma geri geliyor ve sürekli ö geğiriyorum. Eşime diyorum ki iğrenç bi kadın oldum( benimle aynı şeyleri yaşanınız var mı ki aranızda??
Bu durum geçermi yoksa 9 ay böylemi devam edecek??

Canım ben medpamid içiyorum. Çok rahatlatıyor.
Canim demir ilaci kullaniyorum ondan kaynakli diyorlar. Meyveyle alinca gecuiyormus 2 gun denicem gecerse ilac gerekmesin. Doktorum hic istemiyor ilac falan ama mecbur kalirsam kullanicam
Benim ilk 12 hafta hiç bir bulantım olmadı ama decavit diye bir ilaç verdi Dr. İki gündür kullanıyorum çok kötü bulantı yaptı. Ne zormuş ya devam edemiycem bu hafta. Haftaya tekrar denerim sanırım.
Canim o ilac herkeste o etkiyi yapitormus ama 1 haftada. Geciyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…