Hahahaha bak bu iyiydi..sonuç garantili rüyalarsorma gerçeğinden bile daha güzel gibi gelmeye başladı bana:)
Insallah borsey olmaz canim bende rabbime emanet dedim ama cok sey duyunca insan kotu hissediyor bir daha yemem asla.Canim hicbisey olmaz bende kereviz yedim zararliymis ama surekl yersen zararliymis bi kere yenen seyler 5-6 kasik yenen seylerin hicbi zarari yokmus korkma canim bende oturdum dusundum kendime ne sacmaliyorsun dedim ya herkes hamile pazartesi gununse pazartesi git dedim bu kadar sikintinin hem bana hem cocuguma zarari daha rahat olmamiz lazum zor ama olmaliyiz hersey iyi gidiyor kritik donemi atlattik artik en rahat gunlerimizle bebisleri yasicaz bundan sonra allahin izniyle :)))
Canim benim doktorum serbest dedi ama ben normal dusunmuyorum acikcasi. Ama bazen gercekten insan istiyor. Soylemesi ayip sürtünme yoluyla denedik hic riske atmadik. Bundan sonra da hep oyle dusunuyorum ben.Umutttt, cnm, bir.kova yemedin ya, takma kafana. Normal hamileler herseyden yiyorlar hic dusunmeden, hele koylerde, ki koyde dogan cocuklar en saglikli oluyor.
Babyinlove, akintim azaldi, renksiz oluyor.
kizlar, cinsel iliskiye baslayan var mi aranizda?
Canim neler dediler bir duyssan emin ol sende aynisini yaparsin doktorumu arayinca rahatladim birde internetten baktim zaten iyice fenalık geldi bana.umuttttt canım bence de bişey olmaz yahu böyle evhamlanılır mı bi de kusmussun yediklerini daha neler canım oradakiler dr dan daha mı iyi biliyormuş, iyi benim de matematiğim iyi diye öğretmen olayım o zaman:) içini rahat tut canım bu zamana kadar maşallah çok sağlıklı geldin yapma böyle. Ben kum da döktüm, operasyon bile geçirdim basurdan lokal anestezi aldım senin yediğin iki kaşık bakladan ne olacak valla şaşırıyorum bazen.
S sanslianne başlamadım daha doğrusu denedik ama olmadı, jel yüzünden canım acıdı. Şimdi jeli bıraktık bu hafta sonu denemeyi düşünüyorum yoksa bu rüyalar sapık edecek beni:)
Benim 1 haftam kaldı jeli ve Progestani bırakmaya. Ondan sonra doktor birlikte olabilirsiniz dedi,Umutttt, cnm, bir.kova yemedin ya, takma kafana. Normal hamileler herseyden yiyorlar hic dusunmeden, hele koylerde, ki koyde dogan cocuklar en saglikli oluyor.
Babyinlove, akintim azaldi, renksiz oluyor.
kizlar, cinsel iliskiye baslayan var mi aranizda?
Kahverengiyse korkma canım benimde 5 gündür falan var yine ama takilmiyorum istirahat önemli yalnız bu durumda içerde azda olsa bi kanama var demekkiMerhaba kızlar hayırlı kandiller... Pazartesi çok ayakta kaldım jel köyü kahverengi geldi salı günü : ( dünde çok ayakta kaldım bugün yine jel köyü kahveydirandevum cumartesi günü bebegimde bişey varımdır. Doktor normal demişti lekelere : ( ama ben tedirginim randevumu beklemesem mi?
Canim bir ara sor dicem ama zor ulasiyorsun sen sanirim doktoruna. Ulaşabilirse n bir sor. Ayaklarinu kaldir dinlen bol bol olmazsa rapor al biraz. Hamilelikte kanama olabilir canim bir cok insan yasiyor bunu rahat ol bence.Merhaba kızlar hayırlı kandiller... Pazartesi çok ayakta kaldım jel köyü kahverengi geldi salı günü : ( dünde çok ayakta kaldım bugün yine jel köyü kahveydirandevum cumartesi günü bebegimde bişey varımdır. Doktor normal demişti lekelere : ( ama ben tedirginim randevumu beklemesem mi?
Cnm, benim nerdeyse 1 ay kahve rengi idi, ben kanamalardan sonra bunlari takmiyorum bile.Merhaba kızlar hayırlı kandiller... Pazartesi çok ayakta kaldım jel köyü kahverengi geldi salı günü : ( dünde çok ayakta kaldım bugün yine jel köyü kahveydirandevum cumartesi günü bebegimde bişey varımdır. Doktor normal demişti lekelere : ( ama ben tedirginim randevumu beklemesem mi?
Kahverengiyse korkma canım benimde 5 gündür falan var yine ama takilmiyorum istirahat önemli yalnız bu durumda içerde azda olsa bi kanama var demekki
Canim bir ara sor dicem ama zor ulasiyorsun sen sanirim doktoruna. Ulaşabilirse n bir sor. Ayaklarinu kaldir dinlen bol bol olmazsa rapor al biraz. Hamilelikte kanama olabilir canim bir cok insan yasiyor bunu rahat ol bence.
Ya tedirgin oluyorum. Çok yoruldum kendimi de biliyorum aslında. Çok ayakta kaldım. Buna bir çözüm bulmalıyım. Cumartesiyi bekleyim en iyisi. Doktoru istediğim zaman arıyorum hemen de açıyor ancak lekeler olur dedi. O yüzden çekiniyorum aramaya.Cnm, benim nerdeyse 1 ay kahve rengi idi, ben kanamalardan sonra bunlari takmiyorum bile.
zaten 2 gün kalmış sabır canım :) merak etme herşey yolundAYa tedirgin oluyorum. Çok yoruldum kendimi de biliyorum aslında. Çok ayakta kaldım. Buna bir çözüm bulmalıyım. Cumartesiyi bekleyim en iyisi. Doktoru istediğim zaman arıyorum hemen de açıyor ancak lekeler olur dedi. O yüzden çekiniyorum aramaya.
İnşallah canım ya yatayım en iyisi dinleneyim.zaten 2 gün kalmış sabır canım :) merak etme herşey yolundA
Zofrn 4 mg diye bir ilac var yarim tableti bile bicak gibi kesiyor 8.haftada drum vermisti druna danisarak kullan istersenkızlar tam bulantılar hafifliyor derken 3 gündür öğlen başlayıp yatana kadar süren korkunç bulantılarım var. ve dün ilk kez yolda kustum rezil oldum sormayın elimde poşetle dolanıyorum sürekli. bugün okuldada felakettim. razıyım tabiki herşeye ama ne zaman hafifler ki evden çıkmak bile korktuyor 3 4 gündür
Aramızda en çok kusan ve bunaltisi olan sensin sanırım. Demekki bünye ile alakalı bi durum. Doktora sor ilaç verir ya, yazık halden düşmekızlar tam bulantılar hafifliyor derken 3 gündür öğlen başlayıp yatana kadar süren korkunç bulantılarım var. ve dün ilk kez yolda kustum rezil oldum sormayın elimde poşetle dolanıyorum sürekli. bugün okuldada felakettim. razıyım tabiki herşeye ama ne zaman hafifler ki evden çıkmak bile korktuyor 3 4 gündür
Galiba canlar ya perisanim 3 4 gundur sabah kan vermeye gittik ac gidilmeliymis yine rezil rusva oldum yollarda. Esim de yazik alisti ama cok zor gercekten. Ogretmenim bogazim paramparca oldu artik konusmakta zorlaniyorum. Sanirim yarinda devam ederse doktorumla gorusucem. O da pek ilac kullanma taraftarı degil ama bilmiyorum artik 16 17.haftada biter diye umit ediyorumAramızda en çok kusan ve bunaltisi olan sensin sanırım. Demekki bünye ile alakalı bi durum. Doktora sor ilaç verir ya, yazık halden düşme
Hepimizin canim ben pek hissedemedim daha arada elimi karnima koyunca pit pit ediyor ben bebkler diye dusunup mutlu oluyorum gazsa bile ama genelde hep 18 19 da hissediyor herkeskandiliniz mübarek olsun canlarbebeğinin hareketlerini hissetmeye başlayan var mı yavaş yavaş hissedilmeye başlarmışben daha hissetmiyorum hatta bazen hamile olduğumu bile unutuyorum
Canım ben medpamid içiyorum. Çok rahatlatıyor.kızlar tam bulantılar hafifliyor derken 3 gündür öğlen başlayıp yatana kadar süren korkunç bulantılarım var. ve dün ilk kez yolda kustum rezil oldum sormayın elimde poşetle dolanıyorum sürekli. bugün okuldada felakettim. razıyım tabiki herşeye ama ne zaman hafifler ki evden çıkmak bile korktuyor 3 4 gündür
Benim ilk 12 hafta hiç bir bulantım olmadı ama decavit diye bir ilaç verdi Dr. İki gündür kullanıyorum çok kötü bulantı yaptı. Ne zormuş ya devam edemiycem bu hafta. Haftaya tekrar denerim sanırım.kızlar tam bulantılar hafifliyor derken 3 gündür öğlen başlayıp yatana kadar süren korkunç bulantılarım var. ve dün ilk kez yolda kustum rezil oldum sormayın elimde poşetle dolanıyorum sürekli. bugün okuldada felakettim. razıyım tabiki herşeye ama ne zaman hafifler ki evden çıkmak bile korktuyor 3 4 gündür
Canim demir ilaci kullaniyorum ondan kaynakli diyorlar. Meyveyle alinca gecuiyormus 2 gun denicem gecerse ilac gerekmesin. Doktorum hic istemiyor ilac falan ama mecbur kalirsam kullanicamCanım ben medpamid içiyorum. Çok rahatlatıyor.
Canim o ilac herkeste o etkiyi yapitormus ama 1 haftada. GeciyormusBenim ilk 12 hafta hiç bir bulantım olmadı ama decavit diye bir ilaç verdi Dr. İki gündür kullanıyorum çok kötü bulantı yaptı. Ne zormuş ya devam edemiycem bu hafta. Haftaya tekrar denerim sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?