2016 eylül ekim kasımda anne olacak adaylar

Kizlar benim idrara ciktiktan sonra hep yine varmis gibi yanmam oluyor galiba idrar yolu enfeksiyonu dimi

Kizlar benim idrara ciktiktan sonra hep yine varmis gibi yanmam oluyor galiba idrar yolu enfeksiyonu dimi
Canim enfeksiyonsa hemen bir doktora görün ciddi birseye donusmesin. Tuvaletini tutma hemen git gelince camasirini degistir ayaklarini sicak tut hep

Pazartesiye alabildim kizlar randevu gec olmaz dimi bebege bi zarari olmaz yani dimi okadarda su iciyorum nasil oldu anlamiyorum gecen misafirlige gittik ayaklarim dondu ev buz gibiydi heralde ondan oldu yoksa ben utusuz camasir bile giymemki
Canim enfeksiyonsa hemen bir doktora görün ciddi birseye donusmesin. Tuvaletini tutma hemen git gelince camasirini degistir ayaklarini sicak tut hep

Büyük ihtimalle... ihmal etme canım hemen doktora git

Merhaba, ben de benzer şeyler yaşıyorum.. Bulantım yok ama midemin de hiç keyfi yok, bazen sıkıntısını hafifletmek için yatıyorum, uyuyunca rahatlıyor, soda, çubuk kraker ve yeşil elma iyi geliyor. Bir de çok az az yemek.. Benim eşim de nefret eder şu böğğ meselesinden ama tutamıyorum şu anda.. Sesi çıkmıyor napsın
Bana kalırsa geçer, hormonların savaşı bu...

Tsk ederim canım cvbin için senin ikiz olduğu için yüksek çıkmış
:)) yok tatlim keske ama bana tek embriyo kondu eger doktor bize oyle davranmasaydi ikiz ucuz dorduz ne varsa alirdim ama melegim tek saka bi yana cok sukur rabbimeki evladim benimle

Pazartesiye alabildim kizlar randevu gec olmaz dimi bebege bi zarari olmaz yani dimi okadarda su iciyorum nasil oldu anlamiyorum gecen misafirlige gittik ayaklarim dondu ev buz gibiydi heralde ondan oldu yoksa ben utusuz camasir bile giymemki
Gecmis olsun canim usudugunden olmustur keske kalin giyseydin. Neyse artik sicak tut ki canim tekrarlamasin. Benim de ayakalrim yaniyorum 1 haftadir corapla duramiyorum ama ev terligumi cikarmiyorum
Kızlar acil cvplarsaniz çok sevinirim 12. Gün değerleriniz kaçtı
12.gun 1200 du canim ikiz gebelik.

Aynen öyle canım ama iste oluyor. Eşime benim lavaboya girmek bile yasak. Sadece ben kullanıyorum ama yine de geçen gün bende de yanma oldu. Bol su içiyorum 3 litre günde. İdrar testi yaptık birşey çıkmadı şükürler olsun. Sende şu içmeye devam et bişey çıkmaz insallah

Kizlar gunaydin ay butun gece yarim yamalak uyudum kafami kaldiramiyorum esimide uyutmadim kotu haberlerden cok etkileniyorum sanki illa banada olacakmis gibi kafama takiyorum butun gecr benim akinyim azaldi ya bu enfeksiyon bebegin kalbini etkilediyse ya oyleyse yaboyleyse diye ne kendim uyu#um ne adami uyuttum sanki pazartesi olmicak gibi gecmiyor su iki gun ya

Bak hele boşuna bu kadar evhamin, cokk arkadaşım var gebeliği boyunca iltihapla baş etmek zorunda olan. Bunun bebisle bi ilgisi olmazki, senin bunyenle alakalı. Tamam bizim gebeligimiz farklı, ama geçirdik artık 3 ayı. Bizde normal gebelerdeniz. Bence bu kadar stres yaptığına değmez canım, ben hiçç kötü şeyleri görmüyorumda duymuyorumda

Haklisin canim kendimi yemeye bayilirim ben en.buyuk zevkim :) ya bide cok kotu bi ruya gordum ondanda etkilendim heralde gece rabbim hayora cikarsin insallah icimden bi ses artik 13. Hafta en kritik donem bitti diyor diger ses ya olursa diyo ben tam sayko soa istiyorum sopa :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…