- 19 Ocak 2015
- 2.794
- 2.142
- 248
Canim enfeksiyonsa hemen bir doktora görün ciddi birseye donusmesin. Tuvaletini tutma hemen git gelince camasirini degistir ayaklarini sicak tut hepKizlar benim idrara ciktiktan sonra hep yine varmis gibi yanmam oluyor galiba idrar yolu enfeksiyonu dimi
Büyük ihtimalle... ihmal etme canım hemen doktora gitKizlar benim idrara ciktiktan sonra hep yine varmis gibi yanmam oluyor galiba idrar yolu enfeksiyonu dimi
Canim enfeksiyonsa hemen bir doktora görün ciddi birseye donusmesin. Tuvaletini tutma hemen git gelince camasirini degistir ayaklarini sicak tut hep
Büyük ihtimalle... ihmal etme canım hemen doktora git
Canim herkesin farkli benim 10. Gun 786 falandiKızlar acil cvplarsaniz çok sevinirim 12. Gün değerleriniz kaçtı
Tsk ederim canım cvbin için senin ikiz olduğu için yüksek çıkmışCanim herkesin farkli benim 10. Gun 786 falandi
Merhaba, ben de benzer şeyler yaşıyorum.. Bulantım yok ama midemin de hiç keyfi yok, bazen sıkıntısını hafifletmek için yatıyorum, uyuyunca rahatlıyor, soda, çubuk kraker ve yeşil elma iyi geliyor. Bir de çok az az yemek.. Benim eşim de nefret eder şu böğğ meselesinden ama tutamıyorum şu anda.. Sesi çıkmıyor napsınkıslar merhaba;
benim hiç bulantım olmadı ama midem berbat. resmen ne yesem herzaman tadı ağzıma geri geliyor ve sürekli ö geğiriyorum. Eşime diyorum ki iğrenç bi kadın oldum( benimle aynı şeyleri yaşanınız var mı ki aranızda??
Bu durum geçermi yoksa 9 ay böylemi devam edecek??
:)) yok tatlim keske ama bana tek embriyo kondu eger doktor bize oyle davranmasaydi ikiz ucuz dorduz ne varsa alirdim ama melegim tek saka bi yana cok sukur rabbimeki evladim benimleTsk ederim canım cvbin için senin ikiz olduğu için yüksek çıkmış
11.gün 650 çıkmıştı, tek benimki de.. İkizlik sayının azlığına çokluğuna bakmıyor pek, yüksek olan var da , olmayan da çok..Tsk ederim canım cvbin için senin ikiz olduğu için yüksek çıkmış
Gecmis olsun canim usudugunden olmustur keske kalin giyseydin. Neyse artik sicak tut ki canim tekrarlamasin. Benim de ayakalrim yaniyorum 1 haftadir corapla duramiyorum ama ev terligumi cikarmiyorumPazartesiye alabildim kizlar randevu gec olmaz dimi bebege bi zarari olmaz yani dimi okadarda su iciyorum nasil oldu anlamiyorum gecen misafirlige gittik ayaklarim dondu ev buz gibiydi heralde ondan oldu yoksa ben utusuz camasir bile giymemki
12.gun 1200 du canim ikiz gebelik.Kızlar acil cvplarsaniz çok sevinirim 12. Gün değerleriniz kaçtı
Aynen öyle canım ama iste oluyor. Eşime benim lavaboya girmek bile yasak. Sadece ben kullanıyorum ama yine de geçen gün bende de yanma oldu. Bol su içiyorum 3 litre günde. İdrar testi yaptık birşey çıkmadı şükürler olsun. Sende şu içmeye devam et bişey çıkmaz insallahPazartesiye alabildim kizlar randevu gec olmaz dimi bebege bi zarari olmaz yani dimi okadarda su iciyorum nasil oldu anlamiyorum gecen misafirlige gittik ayaklarim dondu ev buz gibiydi heralde ondan oldu yoksa ben utusuz camasir bile giymemki
10. Gün 182Kızlar acil cvplarsaniz çok sevinirim 12. Gün değerleriniz kaçtı
Benim 12 gün değerim 584 iyi, tek embriyo. Sonra 2 gün sonra bi daha baktirdik 4020 çıkmıştıKızlar acil cvplarsaniz çok sevinirim 12. Gün değerleriniz kaçtı
Bak hele boşuna bu kadar evhamin, cokk arkadaşım var gebeliği boyunca iltihapla baş etmek zorunda olan. Bunun bebisle bi ilgisi olmazki, senin bunyenle alakalı. Tamam bizim gebeligimiz farklı, ama geçirdik artık 3 ayı. Bizde normal gebelerdeniz. Bence bu kadar stres yaptığına değmez canım, ben hiçç kötü şeyleri görmüyorumda duymuyorumdaKizlar gunaydin ay butun gece yarim yamalak uyudum kafami kaldiramiyorum esimide uyutmadim kotu haberlerden cok etkileniyorum sanki illa banada olacakmis gibi kafama takiyorum butun gecr benim akinyim azaldi ya bu enfeksiyon bebegin kalbini etkilediyse ya oyleyse yaboyleyse diye ne kendim uyu#um ne adami uyuttum sanki pazartesi olmicak gibi gecmiyor su iki gun ya
Günaydın canım benim tek kese oldu11 gün 112 13 gün 384 15 gün 1840 çıkmıştı seni nasıl degerinGünaydın kızlar cvplariniz için çok teşekkür ederim
Haklisin canim kendimi yemeye bayilirim ben en.buyuk zevkim :) ya bide cok kotu bi ruya gordum ondanda etkilendim heralde gece rabbim hayora cikarsin insallah icimden bi ses artik 13. Hafta en kritik donem bitti diyor diger ses ya olursa diyo ben tam sayko soa istiyorum sopa :))Bak hele boşuna bu kadar evhamin, cokk arkadaşım var gebeliği boyunca iltihapla baş etmek zorunda olan. Bunun bebisle bi ilgisi olmazki, senin bunyenle alakalı. Tamam bizim gebeligimiz farklı, ama geçirdik artık 3 ayı. Bizde normal gebelerdeniz. Bence bu kadar stres yaptığına değmez canım, ben hiçç kötü şeyleri görmüyorumda duymuyorumda
12. Gün 156, 7 nasılGünaydın canım benim tek kese oldu11 gün 112 13 gün 384 15 gün 1840 çıkmıştı seni nasıl degerin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?