Canim rahat ol sadece zor kavustuk ondan bu stres emin ol cogu gebe yasiyor bu durumu. Sen bak en kisa surede doktora gidip onlem alacaksin hic birsey olmayacak. Biraz relaxhos diyene bak orasi da ayri daKizlar gunaydin ay butun gece yarim yamalak uyudum kafami kaldiramiyorum esimide uyutmadim kotu haberlerden cok etkileniyorum sanki illa banada olacakmis gibi kafama takiyorum butun gecr benim akinyim azaldi ya bu enfeksiyon bebegin kalbini etkilediyse ya oyleyse yaboyleyse diye ne kendim uyu#um ne adami uyuttum sanki pazartesi olmicak gibi gecmiyor su iki gun ya
Canim cok iyi bir deger onemli olan 14.gun 250 300 civarına yukselmesi hayirli olsun insallah12. Gün 156, 7 nasıl
Canım güzel Allah tamamina erdirsin gözün aydın aramiza hoşgeldin güzel annecik12. Gün 156, 7 nasıl
Tsk ederim canım ama benim değil arkadaşımın değeri bu ben Mayıs ayında transfer yaptırmayı düşünüyorum benim ilk tüp bebek denemesinde tuttu ama iki aylıkken düşük yaptım benim 12. Gün değerim 367,5 tu biraz korktum onun için size sormak istedim pazartesi günü tekrar test yaptıracak artış varmı diye bide adet sancısı ve bel ağrısı çekiyor normalmi kızlarCanım güzel Allah tamamina erdirsin gözün aydın aramiza hoşgeldin güzel annecik
Ins canım ddualarimizi eksik etmeyelimCanim rahat ol sadece zor kavustuk ondan bu stres emin ol cogu gebe yasiyor bu durumu. Sen bak en kisa surede doktora gidip onlem alacaksin hic birsey olmayacak. Biraz relaxhos diyene bak orasi da ayri da
Canim cok iyi bir deger onemli olan 14.gun 250 300 civarına yukselmesi hayirli olsun insallah
Dualarimiz arkadasinla canim. Deger gayet iyi merak etme. Onemli olan kac cikarsa ciksin 2 gun sonra katlamasi.ben transferin 2.haftasindan itibaren hep siddetli adet agrilair yasadim canim normal sanirimIns canım ddualarimizi eksik etmeyelim
Tsk ederim canım benim düşük olayı olduğu için çok korkuDualarimiz arkadasinla canim. Deger gayet iyi merak etme. Onemli olan kac cikarsa ciksin 2 gun sonra katlamasi.ben transferin 2.haftasindan itibaren hep siddetli adet agrilair yasadim canim normal sanirim
Ayy hadi hayirlis haberlerle gel canim cok merak ettim simdi kiz tahminleri tutacak mi acaba? Hemen haber et bize guzel haberleri bildirGünaydın canlar gün kontrol günü :) gün 2li tarama günü :) gün cinsiyet ogrenme günü :) çok heyecanlıyım kontrol saat 12 de :) şuan yoldayım dua edin bize
Rabbim sana eli ayağı düzgün hayırlı salih bir evlat nasip etsin ins canım büyük bir sevinçle döner gelirsinGünaydın canlar gün kontrol günü :) gün 2li tarama günü :) gün cinsiyet ogrenme günü :) çok heyecanlıyım kontrol saat 12 de :) şuan yoldayım dua edin bize
Hayırlısı canım haberlerini bekliyoruz :)Günaydın canlar gün kontrol günü :) gün 2li tarama günü :) gün cinsiyet ogrenme günü :) çok heyecanlıyım kontrol saat 12 de :) şuan yoldayım dua edin bize
Ayy hadi hayirlis haberlerle gel canim cok merak ettim simdi kiz tahminleri tutacak mi acaba? Hemen haber et bize guzel haberleri bildir
Rabbim sana eli ayağı düzgün hayırlı salih bir evlat nasip etsin ins canım büyük bir sevinçle döner gelirsin
Amin canlarım. Beklemedeyim heyecan doruktaHayırlısı canım haberlerini bekliyoruz :)
Hadi canım heyecanla bekliyoruz Allah gönlüne göre versin Dualarimiz seninleGünaydın canlar gün kontrol günü :) gün 2li tarama günü :) gün cinsiyet ogrenme günü :) çok heyecanlıyım kontrol saat 12 de :) şuan yoldayım dua edin bize
Arkadaşın gebeligin mutluluğunu yaşasın kasik ağrıları oluyor merak etmesin Allah sağlıklı hayırlı gebelik nasip etsin.mayısta sen de en güzel haberlerle aramızda olman dilegi ileTsk ederim canım ama benim değil arkadaşımın değeri bu ben Mayıs ayında transfer yaptırmayı düşünüyorum benim ilk tüp bebek denemesinde tuttu ama iki aylıkken düşük yaptım benim 12. Gün değerim 367,5 tu biraz korktum onun için size sormak istedim pazartesi günü tekrar test yaptıracak artış varmı diye bide adet sancısı ve bel ağrısı çekiyor normalmi kızlar
Amin inş canım :)Arkadaşın gebeligin mutluluğunu yaşasın kasik ağrıları oluyor merak etmesin Allah sağlıklı hayırlı gebelik nasip etsin.mayısta sen de en güzel haberlerle aramızda olman dilegi ile
umutt bende almak istiyorum ama cinsiyeti öğrenemediğim için alamıyorum hiç bişey zaman geçmiyor gerçekten :)Kizlarrr bazen hic vakit gecmeyecek gibi geliyor bazende hizlica gececek gibi geliyor. Kac haftadir tutuyorum kendimi birşeyler alasim var ama sanirim bugün artik bakicam birseyler
Canım beni dinlersen altıncı aya kadar bir şey alma bizde alınmaz ugursuzluk oluyomus büyüklerin deyimiyle yinede sen bilirsinKizlarrr bazen hic vakit gecmeyecek gibi geliyor bazende hizlica gececek gibi geliyor. Kac haftadir tutuyorum kendimi birşeyler alasim var ama sanirim bugün artik bakicam birseyler
Bekliyoruz haberleri hadi bakalımGünaydın canlar gün kontrol günü :) gün 2li tarama günü :) gün cinsiyet ogrenme günü :) çok heyecanlıyım kontrol saat 12 de :) şuan yoldayım dua edin bize
Bir kac ta olsa almak istiyorum canim ya bana moral olsun diye.umutt bende almak istiyorum ama cinsiyeti öğrenemediğim için alamıyorum hiç bişey zaman geçmiyor gerçekten :)
Canim oyle seylere inanip negatif dusunmek istemiyorum. Bende zaten oyle abartili birseyler degil de en azindan bir iki tulum falan alayim diyorumCanım beni dinlersen altıncı aya kadar bir şey alma bizde alınmaz ugursuzluk oluyomus büyüklerin deyimiyle yinede sen bilirsin
Al canım hayırlı olsun şimdiden rabbim giydirmeyi üstlerinde eskitmeyi nasip etsin insBir kac ta olsa almak istiyorum canim ya bana moral olsun diye.
Canim oyle seylere inanip negatif dusunmek istemiyorum. Bende zaten oyle abartili birseyler degil de en azindan bir iki tulum falan alayim diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?