2016 eylül ekim kasımda anne olacak adaylar

Bir kac ta olsa almak istiyorum canim ya bana moral olsun diye.

Canim oyle seylere inanip negatif dusunmek istemiyorum. Bende zaten oyle abartili birseyler degil de en azindan bir iki tulum falan alayim diyorum
Al canim zevkli zevkli, seçerek, tadını yaşa, biz bunca zamanda hakkettik bunlari. Allah bize verdi artık, hayirlisiyla doğurup seveceğiz, giydirecegiz, emzirecegiz. Sonra karnimiz burnumuzda mi temmuz ağustosta ma alışveriş yapalım, en sıcak günlerinde.

Ayy kızlar sıpa pek edepli yarım saat uğraştı doktor kapattı bacakları göstermem dedi. Oysa çikolata da yemiştim. Hareketliydi kolları başı bacakları ama iste. Ense kalınlığımiz normal 13 haftalık idik tam bugün 13+3 olmuş gelişimi ilerlemiş çok şükür. Oysa bir gün geriden gidiyorduk. Ne yazık ki 4 hafta sonra ya kaldı cinsiyet meselemiz :)

MasaAllah canım aman sagliklari iyi olsun cinsiyet sonraki is genelde bacakları kapalı olursa kız derler ama hadi hayırlısı

MasaAllah canım aman sagliklari iyi olsun cinsiyet sonraki is genelde bacakları kapalı olursa kız derler ama hadi hayırlısı
Aynen öyle canım karnimda çok yayvan büyük ihtimalle kız diyor herkes hatta kendinden em8n olan velilerim pembe patik ve yelek bile örmüşler sagolsu lar onlar benden hevesli :)

Ayyy valla birr heves bir heves var sorma. Ben zaten hic kotu birsey dusunmuyorum canim o yuzden rahatim. Simdi bile o kadar sicak ki. Cumartesi antalya da sicaktan dolasamadik bebek magazasida bulamadik zaten. Bugun alanya da dolastik bir yer bulduk orasida inanilmaz pahaliydi yine hevesim kursagimda kaldi.
Ay kuzum bu kiz oldugunu onaylar iste super vallahi cok sevindim. 4 hafta sonra mi kontrol ay gecmiyor zaman bizimde 2.5 hafta kaldi. Utangac kuzu

I
Bende pazartesi gidicem bakalım bu sefer göstercek mi benim ki
Ayyyyy canlar pek nazlı pekkk. Ama yanımızda ki hemşire de kız gibi dedi. 4 hafta geçer mi yaw... hepimizin hakkında hayırlısı sağlıklı olsunlar da

I
Bende pazartesi gidicem bakalım bu sefer göstercek mi benim ki
Insallah gosterir canim ya. Insan merak ediyor erkek kiz fark etme de.
Ayyyyy canlar pek nazlı pekkk. Ama yanımızda ki hemşire de kız gibi dedi. 4 hafta geçer mi yaw... hepimizin hakkında hayırlısı sağlıklı olsunlar da
Bende gecen 3 hafta gecmez dedim geciverdi zorda olsa. Yine gececek insallh hayirlisiyla su sureci bitiricez bebeklerimiz evlerimizi senlendiricek

Hayirli olsun kizlar rabbim sagalikli versin o daha iyi bilir neyin hayirli olacağına. .
Bende dun gittim 4d ultrasona dr. Soyleyim mmi dedi cinsiyeti soyleyin dedim.2 oglan dedi bize kendi doktorum degildi bu down sendromu bakan ayri doktor emin konuştu ama hayirlisi. Oyle erken vinsiyet öğrenen varmi aranızda?

Canim bizde 12+4 te ogrendik degismez insallah erkek kesindedi digerinde. Buyuk ihtimal kiz dedi ama durmadi ki sipa doktor baksin

Tebrik ederim canım, benim doktorda pazartesi gel söyleyeyim dedi. Bu dönemde 4 boyutlu da belli oluyor cinsiyet, hayırlı evlat olurlar inşallah

Kizlar nasilsiniz biz dun cok fazla yanmam olunca esim dayanamadi halime doktora gittik bebikimi gorduk cok rahatina duskun nasil tekmeliyor biraz rahatsiz ettik diye dondu poposun bize kocaman olmus melegim cinsiyeti tahmin edemedi doktorumuz ultrason okadar kotuki gobek bagini ayirt edemeiyor malesef bakmaya calisti ne desem olmicak dedi eger bu gobek kordonu degilse belki erkek ama gobek kordonuda olabilir dedi okadar pahali hastanede nasil boyle ultrason olur inanamiyorum yani
Sonuc olarak sistit olmusum tek kullanimlik ilac ve 5 gunluk fitil verdi hala yanmam var insallah biran once gcer

Kızlar Merhaba tekrardan bu 1 haftayı zor atlattim kötü günler geçirdim eşimle saatlerce Ağladık ama asla isyan etmedim veren de Rabbim alanda o cennette bekliyor bizi melegim . Kavusmamiz oraya kaldı inşallah . Bu 1 hafta içinde o kadar canımı yaktılar ki sözleriyle nefret etsem de içimde fırtınalar koptu istemeden de olsa beddua ettim bazılarına benden beter olsunlar inşallah . Şimdi kendimi daha iyi hissediyorum yarın Dr kontrolüm var tüp bebek doktoruma kürtaj olduğumu söyleyecem ve ben tekrar tedaviye baslamadan kendimize test yaptırmak istiyorum kan pıhtılaşmasindan genetik testine kdr 4 tanr dondurulmus embriyom var bunlara da genetik testi yapıla bilir mi ve bu konuda bilgisi olanlar ne gibi testler yapılmalı bana bi anlatırsaniz çünkü tek bi bilgim bile yok yardimci olursaniz sevinirim . Rabbim kimseyi evladiyla imtihan etmesin inşallah çok zooorrr

Canım öncelikle geçmiş olsun yanman varsa iç çamaşırını ıslak bırakma ılık suyla yıkan seni çok rahatlatacak

Iyiymis ya bebik bosver canim kiz olsa da erkek olsa da nasilsa ogreneceksin bir kac zamana. Gecmis olsun insallah hemen gecer. Surekli camasir degistir ben bir ara mantar olmustum gunde 3 defa camasir degistiriyordum. Sana da tavsiye ederim.
Canim kromozom testleri yapılabilir esine ve sana. Universiteler yapiyor bildugim kadariyla.rabbim sabir versin geecektem zor ben bu gece kabusuyla bile mahvoldum anlatamam sana. Seni anliyorum hemde cok iyim malesef bizim gibi anneler bu korkuya hep mahkum. Insallah saglicakla gelirler evlerimizede unuttururlar bugunleri bizi. Zzor biliyorum ama beddua etme yinede allah buyuk de yeter cunku gercekten sana bugununde kotu seyelr yasatan birileri varsa bedduana hic gerek kalmaz. Dondurulmusla 5.gunse yapilmayabilir canim cunku hemen cozulup transfer oluyor ya.

Canım çok geçmiş olsun rabbim bu acıyı dusmanima yaşatmasın senin yasadiklarinin aynısını ben yaşadım bende iki aylıkken düşük yaptım ben hem yürek hem beden acısı çektim çok ama çok zor bir durum benim doktorum kürtaj onermedi bana tekrar tüp bebek yapacağım için Rahmi incitmek istemedi kendi kendime düşük yaptım canım çıka çıka gece ambulansla hastaneye kaldirildim bu durumdan sonra altı ay süre verdi bana doktorum rahmim toparlansin dinlensin dedi beni dinlersen biraz ara ver vücut dinlensin ilaçlardan arinsin

Bunu soylemedende gecemiycem benim hiç bir sorunum yoktu birden bire kanamam oldu ben nazara geldim ve beni nazar eden kisiyide çok iyi biliyorum beddua etmedim sadece bunu Diledim rabbimden rabbim o kişinin içinde ne hasreti varsa çıkarmasın dedim benim on yıllık haretime göz degdirdi

Kızlar teşekkür ederim cevaplar için embriyolarim 3..gün embriyosu ve bende bi damla kan gelmedi mecburen kürtaj oldum kendimize test yaptiracam önce bi bakalım Dr neler dicek aslında bende ve esimde de hiç sorun yok sadece eşimde hareketlilik düşük bi kaç ay normal denicem inşallah olurr

Canim hareketlilik dusukse her gun keciboynuzu kaynat o super etkiliyor bakarsin bu surecte normal hamile kalirsin hic gerek kalmaz bu strese. Cunku hepiniz biliyoruz ki hic kolay bir surec degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…