2016 eylül ekim kasımda anne olacak adaylar

Ins canım havuç yesin bol bol esin benim esiminde morfoloji %1 çıktı tüp bebek tedavisi sırasında

Herseyi denedim kızlar belki tüp bebekten önce iyi bi Dr bulur normal hamilelik için tedavi olurum bakalım neler olcak ☺

Eveeet ben acilisi yaptim coraplar aldim bebisime patmak kadar :)) cok kiz istiyordum esim istiyor diye dun erkek olabilir bu kordonda olabilir diyince eminmisiniz kizdir o ya dedi icim bi fena oldu ama sabah uyandik ne olursa olsun bizim bebikimiz dedik cok tatli coraplari aldik :))

Ben ilk kalp atisini duydugumuz gun 2 tane ayakkabi alacaktim hosuma giden bir sey bulamayinca corap aldim lcw den ikili tesaduf ki biri pembe biri maviydi basucuma koydum hergun opuyorum onlari kokluyorum. Bir dahaki kontrolden sonra da iyice kesin olsun cinsiyetler birer tulum alicam ayrintili ultrasondan sonra da hastane cikislarimizi alicam.

Ayrintili ultrason nedir canim ne zaman yapiliyor ay bizim ikili testte bi tek kana bakildi millet ne ultrasonlara girmis ya

Kızlar merhaba bel Ağrı'sı normal mi bu haftalarda bugün misafirlerim vardı zorladım kendimi sanırım çok korkuyorum yatıyorum napsam acaba

Canim beni daha simdiden yataktan esim kaldiriyor oyle agriyorki bazen yuruyemiyorum normalmis dinlen bu geve
Çok sağol Can'ım hiç kalkmıyorum korkudan sağ kalçam ve bacağıma vuruyor ağrı ..en son 4 ve 5.haftalarda olmuştu Bebek tutunurken o kadar...ilk kez yeniden başladı Allah hepimizin yardımcısı olsun

Çok sağol Can'ım hiç kalkmıyorum korkudan sağ kalçam ve bacağıma vuruyor ağrı ..en son 4 ve 5.haftalarda olmuştu Bebek tutunurken o kadar...ilk kez yeniden başladı Allah hepimizin yardımcısı olsun
Hic korkma canim bak aynilari oluyor o belim bi tutuyor bacaklarimin acisindan kaldiripta pijama giyemiyorum bazi bebekler cok bele vururmus ozellikle erkek olanlar

Bende de acayip sırt ağrısı var yatsam da ağrıyo otursam da eşim dün ovdu sağolsun az rahatladım
Ya ben soyluyorum ooo sen daha simdiden simarmaya baslamissin diyorlar cevap bile vermiyorum allah biliyor cektigim agriyi ama olsun cok bekledik yavrulari cekicez nazlarini :)

Ayrintili ultrason nedir canim ne zaman yapiliyor ay bizim ikili testte bi tek kana bakildi millet ne ultrasonlara girmis ya
Canim 19 20 de yapiliyormus. Bebeklerin tum organlari inceleniyormus 1 bucuk 2 saat sürüyormuş. Canim normalde ultrasonda burun kemiginide bakmali be ense kalinligi olculmeli diye biliyorum ama ben. Belki ikili test yapilinca gerek olmuyordur ona. Bende su 4 d ultrasonu cok istiyorum ama suan bebiklerim tamamlanmadi diye umursamiyorum biraz daha buyusunler gerekirse farkli doktora gidicem
Kızlar merhaba bel Ağrı'sı normal mi bu haftalarda bugün misafirlerim vardı zorladım kendimi sanırım çok korkuyorum yatıyorum napsam acaba
Canim benimde cok var agrim ara sira yoğunlaşıyor sonra yine bikac gun olmuyor. Bu hafta da belim cok yogun agriyor. Bende dogrulamiyorum simdiden.
Canim benimde ara ara oluyor oyle dinlen ama kotu duusnme normal bunlar rahat ol. Daha cok sey yasicaz bu 6 7 ayda.

Ya ben soyluyorum ooo sen daha simdiden simarmaya baslamissin diyorlar cevap bile vermiyorum allah biliyor cektigim agriyi ama olsun cok bekledik yavrulari cekicez nazlarini :)
Simarsak da hakediyoruz insan ömründe kaç kere hamile olur ki hele bizim gibi özlem duyanlar cekiversinler onlarda nazimizi nolcak aynen canım çok istedik her ağrıya acıya hamdediyoruz Rabbim sağ salim kucağımıza almak nasib etsin hepsi geçer

Günaydınlar Herkeslere,

Bende haftasonu tüp bebek doktorumda kontrolünü oldum.
Ama malesef cinsiyet gostermediler.
Eşim çok üzüldü. Ailesine supriz yapacaktı.

Biz tecrübe ve yaşanmışlıklardan hamileliği ve ikiz olduklarını hep geç söyledik etrafımızda hatta ikiz olduklarını bu hafta öğrendiler.
5 gün kayinvalidemde kaldık.
Yapılan tek sohbet yazık nasıl bakilcak,yazık hep 2 tane alincak herşey, bir de ikiside erkekse aman çok fena,
Sürekli işiniz zor sizin lafları beni yordu.

Ne kadar doğru davramusum geç söyleyerek.... Yemin ederim kafam sisti.

Tabi ki zor olacak ne çok ben biliyorum taşırken bile zor...
Ana insan duymsk istiyor ki yapılır bakılır Allah gücünü sabrını verir sağlıklı olsunlar çok mu zor böyle yaklaşmak...

İnsanlar hep bir kendinde olmayana hasetlik icin de ya da senin zorlanacagini bilmek maddi manevi karşıtı mutlu ediyor.

Nasil bir ego bu nasıl bir ruh hali...
Hastalıklı bence....
Kimseye böyle şeyler beslemedim ben bana hep insanlara moral vermem yardımcı olmam öğretildi.

Ne yaşadılar da böyle oldular acaba?

Kafanızı sisirmiyim bizim duduk makarnalarda göstermedi cinsiyetini...:)

Boşver tatlım ya ne olur gebeligini taşını çıkar annecik

Bugun sana mesaj atucaktim naptin diye bosver herkesi. Gercekten insanlar degisik tepkilee veriyor bende okudla soylememistim kimseye. Gcen soyledim dedigin gibi icimi kararttilar. Bakacak olan benim sanki onlara baktiricam ben rabbimin bize sabir verecegine inaniyorum. Bir de insallah saglikla gelsinler de bir kerede zorlu yillari halledice sonra hep kolay olacak allahin izniyle. Stresleri tek yasicaz. Zaten uykusuz olucaz 2 bebekle de ayni uykusuzlugu cekicez. Okula baslicaklar ayni anda stresi atlatcaz bitcek rabbimin izniyle. Kulaklarini tika bosver duyma kimseyi. Kim ne dusunurse dusunsun. Kulak kapaticaz.

Bayiliyorum boyle insanlara hayirli olsun gozun aydin ay ne mutli ikiz baskadir demek gelmez akillarina akilsizlarin hic takilma oyle konusanada ver cevabini rabbim verdiyse rizkida sabrida verir de kapasinlar cenelerini
Bizim bu sipalar ne inat cikti anacim gostermiyorlar bir ay beklicem bende cinsiyet icin amaan nasil gecer

Biz aceleci mi davranıyoruz acaba 16.hafta da ancak gösterecekler gibi :) Bide benim karnım daha şişmedi sayılır kilo da almamışım bakalım ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…