2016 eylül ekim kasımda anne olacak adaylar

Canım ya ben 4 veya 5 kilo aldım karnında çıktı valla kilodan korkmaya basladim
Biraz dikkat et cnm yediğin şeylere. Aşırı kilo alımı olumsuz etkileyebilir. Gerektiğinden fazla yemeye çalışma. Hamilelik boyunca 10-15 kilo arası normal zaten

Ya Biz biliyoruz bu cocuksuzlugun ne olduğunu, onlar ne bilirlerki. Bende mesela diyorumki keşke ikiz olsaydi. Ne güzel ikinci çocuk telaşına düşmezdim. Bence ikiz anneleri çok şanslı yürekten kutluyorum, iki cana sahip çıkabildiginiz icin

Biraz dikkat et cnm yediğin şeylere. Aşırı kilo alımı olumsuz etkileyebilir. Gerektiğinden fazla yemeye çalışma. Hamilelik boyunca 10-15 kilo arası normal zaten
Evet dediğin gibi ben de hiç bulantı olmadı az az ve açılınca yiyiyim ama işte ama aldım işte kile bakalım cuma günü doktor ne diyecek

Canım çok geçmiş olsun. 25 haftalık bebeğini canlı doğurup 2 gün kuvezde gözyaşlarıyla sevdikten sonra kaybeden bir anne olarak senenin öyle iyi anlıyorum ki... rabbim sabrımızı artırsın yavrularımızın yerine daha sağlıklı uzun ömürlü kuzucuklar la doldursun. Hiç canını sıkma. Ahiretimiz olacaklar insallah. Rabbim büyük. Bak ben 2 ay ara verdikten sonra tekrar tedaviye başladım ve bebeğim benimle. Dua et bol bol. Ve 3 ayı doldurmadan kimseye söyleme. Genetik testleri mutlaka yaptır. Yaklaşık 8 tüp felan kan alıyorlar. Benim protein s düşük çıktı ve buda kanda pıhtılaşmaya neden olabiliyormuş. Kan sulandirici igneyi kullanıyorum bu sefer. Emin ol bu sefer doktorun her türlü önlemi alacaktır. Sormak istediğin birşey olursa özelden de msji atabilirsin.
İnşallah canım Rabbim gönlüne göre versin. Doktorum dediğim gibi iki ay ara vermemiz yeterli demişti.
Kızlar merhaba bel Ağrı'sı normal mi bu haftalarda bugün misafirlerim vardı zorladım kendimi sanırım çok korkuyorum yatıyorum napsam acaba
O bel ağrısı beni mahvediyor ne yazık ki 2 tane de fıtık var bol dinlenme ile geçiyor ama doğum da nasıl olur bebek büyüdükçe beni nasıl etkiler bilmiyorum bol bol dinlen canım
Ah ahhhh bu fesatliklar nazar dolu bakışlar yavrumuz benden aldı. Bırakın ben zaten zor bulmuşum bırakın kavusayim yoook bırakmadılar. Hep konuştular. Ama bu sefer öğrendim. Hiç birşey söylemiyorum hiç birşey anlatmıyorum iyiler bi sıkıntı yok çok şükür bitti. Duyma arkadaşım. Canını sıkma bebeklerimize pozitif enerji yolla. Ben kaybettim bebeğimi kim şuan üzülüyor gözümden akan yaşı içimde ki yangını kim görüyor hepsi evinde hayatını yaşıyor. Kapat kapını bak yavrularına miss gibi en güzel cvp bu çünkü onlara.

Boşver tatlım ya ne olur gebeligini taşını çıkar annecik

Yok yok bosverdim buna alistim.
Ama bu kafada nasıl olunuyor.

Kapattim canım hatta hiç beklentim yok.
Hayırlısı olsun demek karşı tarafı vermemek en önemlisi.
Çok sukur bin sukur bugunumuze iyi ki de ikiz annesiyiz

Aynen canım tek beklediğimiz hayır duası ama bu bile yapamıyorlar hayret.
Vallaha ya gösteriyorlar sağlıklı olsunlarda insh.

Canım ya ben 4 veya 5 kilo aldım karnında çıktı valla kilodan korkmaya basladim

Vallaha bende aldım ama en çok su.mide bulantısı bana hep peynirli tost yedirttiyor sadece.ekmek çok bastırıyor kızarmış ekmek normal kahvaltı harici ekmek yemezdim.normalde.
İnsh biraz azalır da artık acaba diyetisyen gitsek mi?

Ağlamsak oldum çok sağol,çok teşekkürler.
Allahım aratmadan nasip etsin isteyen herkese.

Naz_musti canım dediğim.gibi çok ama çok inanıyorum nazara.
Asla söylemedim hep sin aşamada.
Dışardan herkese kapatırsinda babaanne dede kaynım eltim kayınvalidemin etkileri kardeşi akraba bunlar yani.
Her zaman gireceğim ve en kötüsü eşim bunları degerlendiremiyor
Çok iyi çok yardımcı ama tek anlaşamadigimiz konu bu.onlar ne derse duymuyor.

Kilo aliminizi kontrol edin kızlar daha 6 ay var önümüzde Allah korusun yerimizden kalkamaz hale gelmeyelim bu arada bende 5 kg almışım

selam kızlar, üzerimizden kötü enerjileri atalım, nas ve felak dualarını eksik etmeyelim bişeycik olmaz Allahın izniyle:) ben bir bel ağrısı çektim ki dün öldüm ama bugün daha iyi. Masaj yaptırdım eşime belki o faydalı olmuştur. Sanırım ben ters bir hareket yaptım çünkü sadece tek tarafım ağrıyo, yerden saçlarımı toplamıştım gerçi hep yaparım ama sanırım ondan oldu. Ben de toplam 2 kilo almışım ama dr bana 20. haftaya kadar 2-2,5 kilo öneriyoruz dedi. Nasıl olacak anlamadım 7 haftada yarım kilo hakkım mı kaldı?

Kilo aliminizi kontrol edin kızlar daha 6 ay var önümüzde Allah korusun yerimizden kalkamaz hale gelmeyelim bu arada bende 5 kg almışım
Bende tedavi basindan beri 4 kilo aldim ama onu saymıyorum ben 66 ile hamile kaldim 68 kiloyum simdi 2 kg aldim ama 20. Haftaya kadar nasil gelicez bilmiyorum hayirlisi

Yaw ben şu 2 haftadır, bunaltilardan kurtulduğumdan beri bi yiyorum, herkes şaşkınlıkla bakıyor bana. Bende kendime inanamıyorum. 5 kilo almışım 2 haftada. 69 idim, 75 olmuşum yaw vallaha benim sonum fena

Yaw ben şu 2 haftadır, bunaltilardan kurtulduğumdan beri bi yiyorum, herkes şaşkınlıkla bakıyor bana. Bende kendime inanamıyorum. 5 kilo almışım 2 haftada. 69 idim, 75 olmuşum yaw vallaha benim sonum fena
Ya bendede tam aksi bulantim varken cok guzel yiyordum simdi isatahim hic yok zorla yiyorum cok acikiyorum ama yemeye geldimi yiyemiyorum anlamadim gitti ama hala bulantim gecmedi bu multivitamine basladiktan sonrada bi tuhaflasti sanki

Ya bendede tam aksi bulantim varken cok guzel yiyordum simdi isatahim hic yok zorla yiyorum cok acikiyorum ama yemeye geldimi yiyemiyorum anlamadim gitti ama hala bulantim gecmedi bu multivitamine basladiktan sonrada bi tuhaflasti sanki
Canim seninle ayni durumdayim acim ama yemek yemek istemiyorum sadece bulantiyi hafifletiyor diye zorla yemeye calisiyorum benide demir ilaci mahvetti.

Canim seninle ayni durumdayim acim ama yemek yemek istemiyorum sadece bulantiyi hafifletiyor diye zorla yemeye calisiyorum benide demir ilaci mahvetti.
Demir kaç çıktı canım? Benim 11,5 gibi bişey çıktı dr çok düşük değil dedi demir vermedi decavit verdi ama bu hafta içemedim bulantı yaptığı için haftaya başlıycam tekrar. Bu arada jeli bıraktıktan sonra beyaz akıntım sarıya döndü sizin nasıl?

Canim daha once ben hep sormustum yazmiatim bu konu icin belki gormussun aynisey benimde basima geldi bi kc gun sonra baya sari gelmeye basladi ama koku falan yoktu doktora gisince sordum cok fazla jel kullandigimiz icin ve cubuk seklinde olsugu icin oranin florasi bozuluyormus bana vagi dlora verdi 5 gun kullan duzwnw giricek dedi

Benim Geçen Hafta kahverengi lekeleme vardı. Doktor jeli biraktirdi. 1 hafta boyunca clexane igneyi de bırak dedi. Dediğin gibi benim akintim da sarı sarı. Doktor zamanla beyaza dönecek dedi.

Hatırladım canım sen deyince. O zaman jeli kullanmaya devam ettiğim için fikrim yoktu ama demekki jeli bırakınca öyle oluyor. Benim de yanma falan yok sadece baya sarı bir akıntım var beyaza dönecekse sevindim. Hamile kalmadan önce herkesin erken hamilelik belirtilerini okurdum hep beyaz bir akıntıdan bahsedelerlerdi benim de hiç olmazdı, hala olmuyor ne meraklıydım bu beyaz akıntıya:))

Benim Geçen Hafta kahverengi lekeleme vardı. Doktor jeli biraktirdi. 1 hafta boyunca clexane igneyi de bırak dedi. Dediğin gibi benim akintim da sarı sarı. Doktor zamanla beyaza dönecek dedi.
Ben cleaxan'ı iki günde bir vuruluorum artık. Dr çok önemli bir pıhtılaşma değil istersen kullanmayalım dedi ama benim içime sinmeyeceğini söylemem üzerine iki günde 1'e düşürdü. Benim değerim mthfr 1298 heterozigot canım, senin ki neydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…