Canım ya ben 4 veya 5 kilo aldım karnında çıktı valla kilodan korkmaya basladimBiz aceleci mi davranıyoruz acaba 16.hafta da ancak gösterecekler gibi :) Bide benim karnım daha şişmedi sayılır kilo da almamışım bakalım ..
Biraz dikkat et cnm yediğin şeylere. Aşırı kilo alımı olumsuz etkileyebilir. Gerektiğinden fazla yemeye çalışma. Hamilelik boyunca 10-15 kilo arası normal zatenCanım ya ben 4 veya 5 kilo aldım karnında çıktı valla kilodan korkmaya basladim
Ya Biz biliyoruz bu cocuksuzlugun ne olduğunu, onlar ne bilirlerki. Bende mesela diyorumki keşke ikiz olsaydi. Ne güzel ikinci çocuk telaşına düşmezdim. Bence ikiz anneleri çok şanslıGünaydınlar Herkeslere,
Bende haftasonu tüp bebek doktorumda kontrolünü oldum.
Ama malesef cinsiyet gostermediler.
Eşim çok üzüldü. Ailesine supriz yapacaktı.
Biz tecrübe ve yaşanmışlıklardan hamileliği ve ikiz olduklarını hep geç söyledik etrafımızda hatta ikiz olduklarını bu hafta öğrendiler.
5 gün kayinvalidemde kaldık.
Yapılan tek sohbet yazık nasıl bakilcak,yazık hep 2 tane alincak herşey, bir de ikiside erkekse aman çok fena,
Sürekli işiniz zor sizin lafları beni yordu.
Ne kadar doğru davramusum geç söyleyerek.... Yemin ederim kafam sisti.
Tabi ki zor olacak ne çok ben biliyorum taşırken bile zor...
Ana insan duymsk istiyor ki yapılır bakılır Allah gücünü sabrını verir sağlıklı olsunlar çok mu zor böyle yaklaşmak...
İnsanlar hep bir kendinde olmayana hasetlik icin de ya da senin zorlanacagini bilmek maddi manevi karşıtı mutlu ediyor.
Nasil bir ego bu nasıl bir ruh hali...
Hastalıklı bence....
Kimseye böyle şeyler beslemedim ben bana hep insanlara moral vermem yardımcı olmam öğretildi.
Ne yaşadılar da böyle oldular acaba?
Kafanızı sisirmiyim bizim duduk makarnalarda göstermedi cinsiyetini...:)
Evet dediğin gibi ben de hiç bulantı olmadı az az ve açılınca yiyiyim ama işte ama aldım işte kile bakalım cuma günü doktor ne diyecekBiraz dikkat et cnm yediğin şeylere. Aşırı kilo alımı olumsuz etkileyebilir. Gerektiğinden fazla yemeye çalışma. Hamilelik boyunca 10-15 kilo arası normal zaten
Canım çok geçmiş olsun. 25 haftalık bebeğini canlı doğurup 2 gün kuvezde gözyaşlarıyla sevdikten sonra kaybeden bir anne olarak senenin öyle iyi anlıyorum ki... rabbim sabrımızı artırsın yavrularımızın yerine daha sağlıklı uzun ömürlü kuzucuklar la doldursun. Hiç canını sıkma. Ahiretimiz olacaklar insallah. Rabbim büyük. Bak ben 2 ay ara verdikten sonra tekrar tedaviye başladım ve bebeğim benimle. Dua et bol bol. Ve 3 ayı doldurmadan kimseye söyleme. Genetik testleri mutlaka yaptır. Yaklaşık 8 tüp felan kan alıyorlar. Benim protein s düşük çıktı ve buda kanda pıhtılaşmaya neden olabiliyormuş. Kan sulandirici igneyi kullanıyorum bu sefer. Emin ol bu sefer doktorun her türlü önlemi alacaktır. Sormak istediğin birşey olursa özelden de msji atabilirsin.Kızlar Merhaba tekrardan bu 1 haftayı zor atlattim kötü günler geçirdim eşimle saatlerce Ağladık ama asla isyan etmedim veren de Rabbim alanda o cennette bekliyor bizi melegim . Kavusmamiz oraya kaldı inşallah . Bu 1 hafta içinde o kadar canımı yaktılar ki sözleriyle nefret etsem de içimde fırtınalar koptu istemeden de olsa beddua ettim bazılarına benden beter olsunlar inşallah . Şimdi kendimi daha iyi hissediyorum yarın Dr kontrolüm var tüp bebek doktoruma kürtaj olduğumu söyleyecem ve ben tekrar tedaviye baslamadan kendimize test yaptırmak istiyorum kan pıhtılaşmasindan genetik testine kdr 4 tanr dondurulmus embriyom var bunlara da genetik testi yapıla bilir mi ve bu konuda bilgisi olanlar ne gibi testler yapılmalı bana bi anlatırsaniz çünkü tek bi bilgim bile yok yardimci olursaniz sevinirim . Rabbim kimseyi evladiyla imtihan etmesin inşallah çok zooorrr
İnşallah canım Rabbim gönlüne göre versin. Doktorum dediğim gibi iki ay ara vermemiz yeterli demişti.Kızlar teşekkür ederim cevaplar için embriyolarim 3..gün embriyosu ve bende bi damla kan gelmedi mecburen kürtaj oldum kendimize test yaptiracam önce bi bakalım Dr neler dicek aslında bende ve esimde de hiç sorun yok sadece eşimde hareketlilik düşük bi kaç ay normal denicem inşallah olurr
O bel ağrısı beni mahvediyorKızlar merhaba bel Ağrı'sı normal mi bu haftalarda bugün misafirlerim vardı zorladım kendimi sanırım çok korkuyorum yatıyorum napsam acaba
Ah ahhhh bu fesatliklar nazar dolu bakışlar yavrumuz benden aldı. Bırakın ben zaten zor bulmuşum bırakın kavusayimGünaydınlar Herkeslere,
Bende haftasonu tüp bebek doktorumda kontrolünü oldum.
Ama malesef cinsiyet gostermediler.
Eşim çok üzüldü. Ailesine supriz yapacaktı.
Biz tecrübe ve yaşanmışlıklardan hamileliği ve ikiz olduklarını hep geç söyledik etrafımızda hatta ikiz olduklarını bu hafta öğrendiler.
5 gün kayinvalidemde kaldık.
Yapılan tek sohbet yazık nasıl bakilcak,yazık hep 2 tane alincak herşey, bir de ikiside erkekse aman çok fena,
Sürekli işiniz zor sizin lafları beni yordu.
Ne kadar doğru davramusum geç söyleyerek.... Yemin ederim kafam sisti.
Tabi ki zor olacak ne çok ben biliyorum taşırken bile zor...
Ana insan duymsk istiyor ki yapılır bakılır Allah gücünü sabrını verir sağlıklı olsunlar çok mu zor böyle yaklaşmak...
İnsanlar hep bir kendinde olmayana hasetlik icin de ya da senin zorlanacagini bilmek maddi manevi karşıtı mutlu ediyor.
Nasil bir ego bu nasıl bir ruh hali...
Hastalıklı bence....
Kimseye böyle şeyler beslemedim ben bana hep insanlara moral vermem yardımcı olmam öğretildi.
Ne yaşadılar da böyle oldular acaba?
Kafanızı sisirmiyim bizim duduk makarnalarda göstermedi cinsiyetini...:)
Boşver tatlım ya ne olur gebeligini taşını çıkar annecik
Bugun sana mesaj atucaktim naptin diye bosver herkesi. Gercekten insanlar degisik tepkilee veriyor bende okudla soylememistim kimseye. Gcen soyledim dedigin gibi icimi kararttilar. Bakacak olan benim sanki onlara baktiricam ben rabbimin bize sabir verecegine inaniyorum. Bir de insallah saglikla gelsinler de bir kerede zorlu yillari halledice sonra hep kolay olacak allahin izniyle. Stresleri tek yasicaz. Zaten uykusuz olucaz 2 bebekle de ayni uykusuzlugu cekicez. Okula baslicaklar ayni anda stresi atlatcaz bitcek rabbimin izniyle. Kulaklarini tika bosver duyma kimseyi. Kim ne dusunurse dusunsun. Kulak kapaticaz.
Bayiliyorum boyle insanlara hayirli olsun gozun aydin ay ne mutli ikiz baskadir demek gelmez akillarina akilsizlarin hic takilma oyle konusanada ver cevabini rabbim verdiyse rizkida sabrida verir de kapasinlar cenelerini
Bizim bu sipalar ne inat cikti anacim gostermiyorlar bir ay beklicem bende cinsiyet icin amaan nasil gecer
Canım ya ben 4 veya 5 kilo aldım karnında çıktı valla kilodan korkmaya basladim
Ya Biz biliyoruz bu cocuksuzlugun ne olduğunu, onlar ne bilirlerki. Bende mesela diyorumki keşke ikiz olsaydi. Ne güzel ikinci çocuk telaşına düşmezdim. Bence ikiz anneleri çok şanslıyürekten kutluyorum, iki cana sahip çıkabildiginiz icin
Göbeğin fark ediliyor mu cnm şuanKilo aliminizi kontrol edin kızlar daha 6 ay var önümüzdeAllah korusun yerimizden kalkamaz hale gelmeyelim bu arada bende 5 kg almışım
Biraz belli oldu ama dokundugum zaman yumuşak sert değilGöbeğin fark ediliyor mu cnm şuan
Bende tedavi basindan beri 4 kilo aldim ama onu saymıyorum ben 66 ile hamile kaldim 68 kiloyum simdi 2 kg aldim ama 20. Haftaya kadar nasil gelicez bilmiyorum hayirlisiKilo aliminizi kontrol edin kızlar daha 6 ay var önümüzdeAllah korusun yerimizden kalkamaz hale gelmeyelim bu arada bende 5 kg almışım
Ya bendede tam aksi bulantim varken cok guzel yiyordum simdi isatahim hic yok zorla yiyorum cok acikiyorum ama yemeye geldimi yiyemiyorum anlamadim gitti ama hala bulantim gecmedi bu multivitamine basladiktan sonrada bi tuhaflasti sankiYaw ben şu 2 haftadır, bunaltilardan kurtulduğumdan beri bi yiyorum, herkes şaşkınlıkla bakıyor bana. Bende kendime inanamıyorum. 5 kilo almışım 2 haftada. 69 idim, 75 olmuşum yawvallaha benim sonum fena
Canim seninle ayni durumdayim acim ama yemek yemek istemiyorum sadece bulantiyi hafifletiyor diye zorla yemeye calisiyorum benide demir ilaci mahvetti.Ya bendede tam aksi bulantim varken cok guzel yiyordum simdi isatahim hic yok zorla yiyorum cok acikiyorum ama yemeye geldimi yiyemiyorum anlamadim gitti ama hala bulantim gecmedi bu multivitamine basladiktan sonrada bi tuhaflasti sanki
Demir kaç çıktı canım? Benim 11,5 gibi bişey çıktı dr çok düşük değil dedi demir vermedi decavit verdi ama bu hafta içemedim bulantı yaptığı için haftaya başlıycam tekrar. Bu arada jeli bıraktıktan sonra beyaz akıntım sarıya döndü sizin nasıl?Canim seninle ayni durumdayim acim ama yemek yemek istemiyorum sadece bulantiyi hafifletiyor diye zorla yemeye calisiyorum benide demir ilaci mahvetti.
Canim daha once ben hep sormustum yazmiatim bu konu icin belki gormussun aynisey benimde basima geldi bi kc gun sonra baya sari gelmeye basladi ama koku falan yoktu doktora gisince sordum cok fazla jel kullandigimiz icin ve cubuk seklinde olsugu icin oranin florasi bozuluyormus bana vagi dlora verdi 5 gun kullan duzwnw giricek dediDemir kaç çıktı canım? Benim 11,5 gibi bişey çıktı dr çok düşük değil dedi demir vermedi decavit verdi ama bu hafta içemedim bulantı yaptığı için haftaya başlıycam tekrar. Bu arada jeli bıraktıktan sonra beyaz akıntım sarıya döndü sizin nasıl?
Benim Geçen Hafta kahverengi lekeleme vardı. Doktor jeli biraktirdi. 1 hafta boyunca clexane igneyi de bırak dedi. Dediğin gibi benim akintim da sarı sarı. Doktor zamanla beyaza dönecek dedi.Demir kaç çıktı canım? Benim 11,5 gibi bişey çıktı dr çok düşük değil dedi demir vermedi decavit verdi ama bu hafta içemedim bulantı yaptığı için haftaya başlıycam tekrar. Bu arada jeli bıraktıktan sonra beyaz akıntım sarıya döndü sizin nasıl?
Hatırladım canım sen deyince. O zaman jeli kullanmaya devam ettiğim için fikrim yoktu ama demekki jeli bırakınca öyle oluyor. Benim de yanma falan yok sadece baya sarı bir akıntım var beyaza dönecekse sevindim. Hamile kalmadan önce herkesin erken hamilelik belirtilerini okurdum hep beyaz bir akıntıdan bahsedelerlerdi benim de hiç olmazdı, hala olmuyor ne meraklıydım bu beyaz akıntıya:))Canim daha once ben hep sormustum yazmiatim bu konu icin belki gormussun aynisey benimde basima geldi bi kc gun sonra baya sari gelmeye basladi ama koku falan yoktu doktora gisince sordum cok fazla jel kullandigimiz icin ve cubuk seklinde olsugu icin oranin florasi bozuluyormus bana vagi dlora verdi 5 gun kullan duzwnw giricek dedi
Ben cleaxan'ı iki günde bir vuruluorum artık. Dr çok önemli bir pıhtılaşma değil istersen kullanmayalım dedi ama benim içime sinmeyeceğini söylemem üzerine iki günde 1'e düşürdü. Benim değerim mthfr 1298 heterozigot canım, senin ki neydi?Benim Geçen Hafta kahverengi lekeleme vardı. Doktor jeli biraktirdi. 1 hafta boyunca clexane igneyi de bırak dedi. Dediğin gibi benim akintim da sarı sarı. Doktor zamanla beyaza dönecek dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?