2016 eylül ekim kasımda anne olacak adaylar

Hamişler herkezin ayri hamilelik sikintilari var Alah hepimize kolaylik versin.ben haftaya doktra gidecem sorarimda size soriyorum benim kuyruk sokumum cok agriyor cok oturdummu kalkamiyorum nerdeyse ağrıdan zar zur 10 dk olsa otobuste arabada zorlaniyorum benim daha once bu sorunum hiç yoktu buna ne çare olabilirki gobisten diycem ama daha cok erken kilo fazla almadım.
Siz yasiyormusunuz bu sorunu?

canım bende yaşıyprdum bunu. yeni bir kitap aldım hamilelik ve bebek bakımı diye orada yazıyor hamileliğin ilk ayından itibaren rahimden dolayı kuyruk sokumu ağrıları olur diye. oturup kalkarken falan da ağrı oluyor bende. ama normalmiş. kitap çok güzel anlatmış. gece ağız kuruması burun tıkanıklaıkları oksijen tüketimi arttığı için çabuk yorulma ve nefes darlığı hepsi hepimizin doğal sürecte yaşamamız gerekenlermiş

Bende o tarz bi kitap ariyorum canim hangi yayin

Bende o tarz bi kitap ariyorum canim hangi yayin
canım ben daha öncce yabancı bir yazarın kitabını almıştım o pek hitap etmedi bana bizim geleneklerimize. ayşe öner in hamilelik doğum ve bebek bakım kitabını aldım bugün bir dalmışım 80. inci sayfaya geldim çok hızlı gitti gerçekten yararlı şeyler anlatıyor birde emzirme cdsi var içinde .

Ay bende alayim canim bide mahallenin mutlu bebegi diye bi kitap var onuda alicam kismetse bugun biraz dumana maruz kaldim moralim bozuldu cok oyalanicak biseyler ariyorum umarim bebisime zarari olmamistir

Günaydın kızlar çin falı yine doğru çıktı oğluşum olacak inşallah:) yine bir hafta önden gidiyo 10,5 cm olmuş 129 gr kendisi. Kız isteyen eşimin resmen gözleri parladı ağzı kulaklarına vardı anlamadım bu işten bişey valla:) 1 ay sonra gelecektiniz hayırdır bir sıkıntı mı oldu dedi dr yok hocam merak ettim de geldim dedim 12 gün sonra tekrar gidecem ama ondan sonra pek sık gidemiycem dr un tavrından anladığım

MasaAllah canım Hayirli olsun şu drlar bizi hiiic anlamiyo merak ediyoruz ne var bunda bakiverseler nolcak sanki

Gozun aydin canim ah bizde ogrensek :)) erkek anasi oluyorsun hafi bakalim gelsin mavisler :)

Merhabalar herkeselere

Hayırlı cumalar,
Dertlilere deva,borclulara edalar, hasta olanlara şifalar Allahım ne hayırlı duaniz varsa iyi kabul etsin :) AMİN

Gozunaydin bir.kişi daha öğrendi yaşasın ya.
Sağlıkla.kucağına al.
Ah şu doktorlar ya merak.merak var mı orda mı neler neler yasiyoz biz.bi bilseler

MasaAllah canım Hayirli olsun şu drlar bizi hiiic anlamiyo merak ediyoruz ne var bunda bakiverseler nolcak sanki

He yaaa bak işte

Çok teşekkür ederim darısı öğrenmeyen arkadaşlarımın başına inşallah hayırlısyla kucağımıza da almak nasip olur. Bu arada ben arada Nisan 2016 annelerine bakıyorum en azından fikir ediniyorum şu an nasıl bir süreçteler, doğum nasıl olmuş falan diye aklınızda bulunsun

Kızlar crinone jel kullanırken jelle birlikte siyah tortu gelen oldu mu özellikle lekelenme olanlar
Ya siyah tortu deilde, bende bu jelle ilgili bisey soracaktim. Hani 3 ay sonra progestani ve crinone jeli bırakıyoruz ya, hadi kullanirken akıntı olması normaldi de, bırakınca hala devam ediyor, afedersiniz sarı gibi akıntı var. Acep herkesdemi oluyor bu, doktora danışmalı mıyım?

O sarı akıntı bende de var canım hatta eşimle birlikte olduğumda bana biraz ağır bir kokunun geldiğni söyledi bugün dr a söyledim vagi flor diye bişey yazdı devlet karşılamıyomuş bakalım bi faydası olacak mı

Canım gözün aydın olsun saglikla al kucağına canım

Ayy bnm de dün oldu , sanki kuyruk sokumuna bıçak saplıyorlar gibi , ara ara gün içinde devam etti , internette rahmi büyümesinden kaynaklı olduğunu yazdığını görünce rahatladım

Kızlar crinone jel kullanırken jelle birlikte siyah tortu gelen oldu mu özellikle lekelenme olanlar

Bende oluyordu Can'ım , Ayşe hoca normal o dedi , kan kırmızısı gelmediği sürece bzm için tehlike değil demişti ... Sen hala jele devam mı ediyorsun ki ?...

O akıntı neyden olurmuş ki peki , normal bi durum değişmiymiş , bende De var ama onu hiç doktora söyleme gereği duymamıştım

Ay bende alayim canim bide mahallenin mutlu bebegi diye bi kitap var onuda alicam kismetse bugun biraz dumana maruz kaldim moralim bozuldu cok oyalanicak biseyler ariyorum umarim bebisime zarari olmamistir
Canim birsey olmaz allahin izniyle rahat ol. Ben battaniye basladim bebislerime sende örebilirsin hem uzun sürer hem oyalar seni.
Ay masallah kuzum ya rabbim saglikla kucagina almayi da nasip etsin oglusuna... Baska doktora gidersin sende cok merak edersen ben oyle yaptimdoktorum ayda 1 deyince buradan doktor buldum 2 haftada birini 2 hafta sonra digerine gidicem icim rahat edecek
Canim bendede var ya baya akinti hemde beyaz sari degisiyor bazen. Bugun camasirim sırılsıklam olmus pantolonum bile islanmis altima kacirmisim gibi sanirim normal hepsi

PCanim ayni ilaci bende kullandim sari akinti icin 45 lira ucreti ilac bitti durum yine ayni anlamadim yani

Benim battaniye bitmek uzere canim cok tatli oldu bitince koyucam resmini :) cinsiyeti bi gorsek daha neler orucem neler

O zaman bende bi sorayım kontrolde, korkuyorum ya. Yoksa önemli değilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…