canım bende yaşıyprdum bunu. yeni bir kitap aldım hamilelik ve bebek bakımı diye orada yazıyor hamileliğin ilk ayından itibaren rahimden dolayı kuyruk sokumu ağrıları olur diye. oturup kalkarken falan da ağrı oluyor bende. ama normalmiş. kitap çok güzel anlatmış. gece ağız kuruması burun tıkanıklaıkları oksijen tüketimi arttığı için çabuk yorulma ve nefes darlığı hepsi hepimizin doğal sürecte yaşamamız gerekenlermişHamişler herkezin ayri hamilelik sikintilari var Alah hepimize kolaylik versin.ben haftaya doktra gidecem sorarimda size soriyorum benim kuyruk sokumum cok agriyor cok oturdummu kalkamiyorum nerdeyse ağrıdan zar zur 10 dk olsa otobuste arabada zorlaniyorum benim daha once bu sorunum hiç yoktu buna ne çare olabilirki gobisten diycem ama daha cok erken kilo fazla almadım.
Siz yasiyormusunuz bu sorunu?
Bende o tarz bi kitap ariyorum canim hangi yayincanım bende yaşıyprdum bunu. yeni bir kitap aldım hamilelik ve bebek bakımı diye orada yazıyor hamileliğin ilk ayından itibaren rahimden dolayı kuyruk sokumu ağrıları olur diye. oturup kalkarken falan da ağrı oluyor bende. ama normalmiş. kitap çok güzel anlatmış. gece ağız kuruması burun tıkanıklaıkları oksijen tüketimi arttığı için çabuk yorulma ve nefes darlığı hepsi hepimizin doğal sürecte yaşamamız gerekenlermiş
canım ben daha öncce yabancı bir yazarın kitabını almıştım o pek hitap etmedi bana bizim geleneklerimize. ayşe öner in hamilelik doğum ve bebek bakım kitabını aldım bugün bir dalmışım 80. inci sayfaya geldim çok hızlı gitti gerçekten yararlı şeyler anlatıyor birde emzirme cdsi var içinde .Bende o tarz bi kitap ariyorum canim hangi yayin
Ay bende alayim canim bide mahallenin mutlu bebegi diye bi kitap var onuda alicam kismetse bugun biraz dumana maruz kaldim moralim bozuldu cok oyalanicak biseyler ariyorum umarim bebisime zarari olmamistircanım ben daha öncce yabancı bir yazarın kitabını almıştım o pek hitap etmedi bana bizim geleneklerimize. ayşe öner in hamilelik doğum ve bebek bakım kitabını aldım bugün bir dalmışım 80. inci sayfaya geldim çok hızlı gitti gerçekten yararlı şeyler anlatıyor birde emzirme cdsi var içinde .
MasaAllah canım Hayirli olsun şu drlar bizi hiiic anlamiyo merak ediyoruz ne var bunda bakiverseler nolcak sankiGünaydın kızlar çin falı yine doğru çıktı oğluşum olacak inşallah:) yine bir hafta önden gidiyo 10,5 cm olmuş 129 gr kendisi. Kız isteyen eşimin resmen gözleri parladı ağzı kulaklarına vardı anlamadım bu işten bişey valla:) 1 ay sonra gelecektiniz hayırdır bir sıkıntı mı oldu dedi dr yok hocam merak ettim de geldim dedim 12 gün sonra tekrar gidecem ama ondan sonra pek sık gidemiycem dr un tavrından anladığım
Gozun aydin canim ah bizde ogrensek :)) erkek anasi oluyorsun hafi bakalim gelsin mavisler :)Günaydın kızlar çin falı yine doğru çıktı oğluşum olacak inşallah:) yine bir hafta önden gidiyo 10,5 cm olmuş 129 gr kendisi. Kız isteyen eşimin resmen gözleri parladı ağzı kulaklarına vardı anlamadım bu işten bişey valla:) 1 ay sonra gelecektiniz hayırdır bir sıkıntı mı oldu dedi dr yok hocam merak ettim de geldim dedim 12 gün sonra tekrar gidecem ama ondan sonra pek sık gidemiycem dr un tavrından anladığım
Günaydın kızlar çin falı yine doğru çıktı oğluşum olacak inşallah:) yine bir hafta önden gidiyo 10,5 cm olmuş 129 gr kendisi. Kız isteyen eşimin resmen gözleri parladı ağzı kulaklarına vardı anlamadım bu işten bişey valla:) 1 ay sonra gelecektiniz hayırdır bir sıkıntı mı oldu dedi dr yok hocam merak ettim de geldim dedim 12 gün sonra tekrar gidecem ama ondan sonra pek sık gidemiycem dr un tavrından anladığım
MasaAllah canım Hayirli olsun şu drlar bizi hiiic anlamiyo merak ediyoruz ne var bunda bakiverseler nolcak sanki
Ya siyah tortu deilde, bende bu jelle ilgili bisey soracaktim. Hani 3 ay sonra progestani ve crinone jeli bırakıyoruz ya, hadi kullanirken akıntı olması normaldi de, bırakınca hala devam ediyor, afedersiniz sarı gibi akıntı var. Acep herkesdemi oluyor bu, doktora danışmalı mıyım?Kızlar crinone jel kullanırken jelle birlikte siyah tortu gelen oldu mu özellikle lekelenme olanlar
O sarı akıntı bende de var canım hatta eşimle birlikte olduğumda bana biraz ağır bir kokunun geldiğni söyledi bugün dr a söyledim vagi flor diye bişey yazdı devlet karşılamıyomuş bakalım bi faydası olacak mıYa siyah tortu deilde, bende bu jelle ilgili bisey soracaktim. Hani 3 ay sonra progestani ve crinone jeli bırakıyoruz ya, hadi kullanirken akıntı olması normaldi de, bırakınca hala devam ediyor, afedersiniz sarı gibi akıntı var. Acep herkesdemi oluyor bu, doktora danışmalı mıyım?
Canım gözün aydın olsun saglikla al kucağına canımGünaydın kızlar çin falı yine doğru çıktı oğluşum olacak inşallah:) yine bir hafta önden gidiyo 10,5 cm olmuş 129 gr kendisi. Kız isteyen eşimin resmen gözleri parladı ağzı kulaklarına vardı anlamadım bu işten bişey valla:) 1 ay sonra gelecektiniz hayırdır bir sıkıntı mı oldu dedi dr yok hocam merak ettim de geldim dedim 12 gün sonra tekrar gidecem ama ondan sonra pek sık gidemiycem dr un tavrından anladığım
Ayy bnm de dün oldu , sanki kuyruk sokumuna bıçak saplıyorlar gibi , ara ara gün içinde devam etti , internette rahmi büyümesinden kaynaklı olduğunu yazdığını görünce rahatladımHamişler herkezin ayri hamilelik sikintilari var Alah hepimize kolaylik versin.ben haftaya doktra gidecem sorarimda size soriyorum benim kuyruk sokumum cok agriyor cok oturdummu kalkamiyorum nerdeyse ağrıdan zar zur 10 dk olsa otobuste arabada zorlaniyorum benim daha once bu sorunum hiç yoktu buna ne çare olabilirki gobisten diycem ama daha cok erken kilo fazla almadım.
Siz yasiyormusunuz bu sorunu?
Kızlar crinone jel kullanırken jelle birlikte siyah tortu gelen oldu mu özellikle lekelenme olanlar
O sarı akıntı bende de var canım hatta eşimle birlikte olduğumda bana biraz ağır bir kokunun geldiğni söyledi bugün dr a söyledim vagi flor diye bişey yazdı devlet karşılamıyomuş bakalım bi faydası olacak mı
Canim birsey olmaz allahin izniyle rahat ol. Ben battaniye basladim bebislerime sende örebilirsin hem uzun sürer hem oyalar seni.Ay bende alayim canim bide mahallenin mutlu bebegi diye bi kitap var onuda alicam kismetse bugun biraz dumana maruz kaldim moralim bozuldu cok oyalanicak biseyler ariyorum umarim bebisime zarari olmamistir
Ay masallah kuzum ya rabbim saglikla kucagina almayi da nasip etsin oglusuna... Baska doktora gidersin sende cok merak edersen ben oyle yaptimdoktorum ayda 1 deyince buradan doktor buldum 2 haftada birini 2 hafta sonra digerine gidicem icim rahat edecekGünaydın kızlar çin falı yine doğru çıktı oğluşum olacak inşallah:) yine bir hafta önden gidiyo 10,5 cm olmuş 129 gr kendisi. Kız isteyen eşimin resmen gözleri parladı ağzı kulaklarına vardı anlamadım bu işten bişey valla:) 1 ay sonra gelecektiniz hayırdır bir sıkıntı mı oldu dedi dr yok hocam merak ettim de geldim dedim 12 gün sonra tekrar gidecem ama ondan sonra pek sık gidemiycem dr un tavrından anladığım
Canim bendede var ya baya akinti hemde beyaz sari degisiyor bazen. Bugun camasirim sırılsıklam olmus pantolonum bile islanmis altima kacirmisim gibi sanirim normal hepsiYa siyah tortu deilde, bende bu jelle ilgili bisey soracaktim. Hani 3 ay sonra progestani ve crinone jeli bırakıyoruz ya, hadi kullanirken akıntı olması normaldi de, bırakınca hala devam ediyor, afedersiniz sarı gibi akıntı var. Acep herkesdemi oluyor bu, doktora danışmalı mıyım?
PCanim ayni ilaci bende kullandim sari akinti icin 45 lira ucreti ilac bitti durum yine ayni anlamadim yaniO sarı akıntı bende de var canım hatta eşimle birlikte olduğumda bana biraz ağır bir kokunun geldiğni söyledi bugün dr a söyledim vagi flor diye bişey yazdı devlet karşılamıyomuş bakalım bi faydası olacak mı
Benim battaniye bitmek uzere canim cok tatli oldu bitince koyucam resmini :) cinsiyeti bi gorsek daha neler orucem nelerCanim birsey olmaz allahin izniyle rahat ol. Ben battaniye basladim bebislerime sende örebilirsin hem uzun sürer hem oyalar seni.
Ay masallah kuzum ya rabbim saglikla kucagina almayi da nasip etsin oglusuna... Baska doktora gidersin sende cok merak edersen ben oyle yaptimdoktorum ayda 1 deyince buradan doktor buldum 2 haftada birini 2 hafta sonra digerine gidicem icim rahat edecek
Canim bendede var ya baya akinti hemde beyaz sari degisiyor bazen. Bugun camasirim sırılsıklam olmus pantolonum bile islanmis altima kacirmisim gibi sanirim normal hepsi
O zaman bende bi sorayım kontrolde, korkuyorum ya. Yoksa önemli değildeO sarı akıntı bende de var canım hatta eşimle birlikte olduğumda bana biraz ağır bir kokunun geldiğni söyledi bugün dr a söyledim vagi flor diye bişey yazdı devlet karşılamıyomuş bakalım bi faydası olacak mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?