2016 eylül ekim kasımda anne olacak adaylar

İnsan rahatsız oluyor umut ya, hayır eşimlede yakın olmaya başladık. Bisey duymadım eşimden ama, ne biliym tedirgin oluyor insan. Kontrolde muhakkak sorucam, sizlerlede paylaşırım öğrendiklerimi

Doktor o akıntıya normalmi dedi yani?
Evet tatlim hic korkmayin yesil ve balik kokulu degilse sorun yokmus doktorum o kadar isleme okadar ilac kullanmaya o jelin cubuguna iyi bile idare ediyor akintilarin dedi normalmis yani hepimizde ayni sikayet var crinonenin hediyesi bu aknti

Evet tatlim hic korkmayin yesil ve balik kokulu degilse sorun yokmus doktorum o kadar isleme okadar ilac kullanmaya o jelin cubuguna iyi bile idare ediyor akintilarin dedi normalmis yani hepimizde ayni sikayet var crinonenin hediyesi bu aknti
Oyș içim rahatladı yaa, saol canımsın. Ya ne biliym ben normalde hic akıntı nedir bilmem, bazen abartıyormuyum diyorum ama endişe işte

Benim battaniye bitmek uzere canim cok tatli oldu bitince koyucam resmini :) cinsiyeti bi gorsek daha neler orucem neler
bende yorgunluktan ölmesem akşamalrı örücem ama o kadar yorgun oluyorum ki perişan bir şekilde yatağa atıyorum kendimi. normalde çok hızlı ören ben bir arpa boyu yol alamadım :) birde bebek şekerrleri için minik oyuncaklar ötmeye karar verdim mevlitte dağıtmak için hergün 2 3 örsem doğuma kadar 100 falan olur belki diyordum ama yaza kadar zor sanırım :)
İnsan rahatsız oluyor umut ya, hayır eşimlede yakın olmaya başladık. Bisey duymadım eşimden ama, ne biliym tedirgin oluyor insan. Kontrolde muhakkak sorucam, sizlerlede paylaşırım öğrendiklerimi
haklısın canım da napalım bir süre böyle olacak :) biz kanka modunda takılınca sorun olmuyor bu durumlar :))

Gunaydin canlar
Ayy soluma yaticam diye uykusuz kaliyorum yahu
Sanirim rahim buyumelerinden ara ara batmalar yasiyorum resmen dansettiriyor beni

Günaydınnnnn bu sola yatmaya meselesi benim de zorlandığım konulardan biri... gece uyanıyorum amaaaannnnn yine sağa dönmüşüm dön sola... :) sanki bebem saatlerce beslenemedi gibi bide vicdan yapıyorum pöfffff... kızlar bizde benim ayaklar hiç ısınmıyor ya.

Gunaydin kizlar:) ben hic onemsemiyorum sagi solu neresi rahatsa oraya donuyorum valla:) zaten son aylarda istesek de yatamiycakmisiz bari tadini cikarayim uykunun. Bebisimin boyuna gore gr da fazla demek ki her turlu fazlasiyla besleniyo cancanim:) ben baya kasiniyorum ozelliklede bacaklarim alerji de olabilir ama uyuz gibiyim:)

Heh bende canim kasin kasin helak oldum bacaklarim kalcam hatir hatir kasiniyor kan dolasimindanmi yoksa catlicakmiyiz bilemedimki :)

Heh bende canim kasin kasin helak oldum bacaklarim kalcam hatir hatir kasiniyor kan dolasimindanmi yoksa catlicakmiyiz bilemedimki :)
Eyvah catliyosak yandik ya bacaklar cizik icinde kalir ama kan dolasimi da olabilir dedigin gibi kalbimiz daha cok kan pompaliyormus ya

Gunaydin canlar
Ayy soluma yaticam diye uykusuz kaliyorum yahu
Sanirim rahim buyumelerinden ara ara batmalar yasiyorum resmen dansettiriyor beni
Ay ayni durumdayim ya surekli uyaniyorum uykumida hic alamiyorum perisan oldum
Aynen ya normalde hep solda uyurum ama artik orada yatmaliyim ya surekli sagda yada düz yatmak geliyor içimden inat ya bu

Mrb kızlar vucudunuz kaşıniyosa hemen nemlendirin çünkü kaşıntı çatlak habercisi vazelin kullanabilirsiniz

Valla benim genetik öyle yada böyle çatlayacak. Bacaklarım değil ama ilk gebeligimden kalan catlakliklar kızardı ve inanılmaz kaşınıyor. Ne sürersem süreyim kar etmiyor. O yüzden bıraktım kendi haline.

Valla benim genetik öyle yada böyle çatlayacak. Bacaklarım değil ama ilk gebeligimden kalan catlakliklar kızardı ve inanılmaz kaşınıyor. Ne sürersem süreyim kar etmiyor. O yüzden bıraktım kendi haline.
Bende oyle dusunuyorum canim ya sanirim hicbirsey farketmeyecek

Kizlar oyle demeyin son 3 ay gobeginize dokunurken acidan baska bisey hissetmezsiniz benim yengem oyle oldu catlamaktan aci cekiyordu catlarsa zaten catlicak ama nemlendirmek onemli canlarim hicbisey olmazsa yag surun bari

Kizlar oyle demeyin son 3 ay gobeginize dokunurken acidan baska bisey hissetmezsiniz benim yengem oyle oldu catlamaktan aci cekiyordu catlarsa zaten catlicak ama nemlendirmek onemli canlarim hicbisey olmazsa yag surun bari
Bebe yagini ve yag karışımını hep kullaniyorum canim insallah olmaz ya olmazsa krem de alayim ben aciyacagini bilmiyordim

Kızlar sizde gaz sancıları oluyor mu yaaaa , 3 ay çok güzel geçti çok şükür , 3 aydan sonra bende garip bi gazlanma oldu ya , yediklerimi kontrol edeceğim artık , bazı şeyler daha çok dokunuyor galiba , onları bulmalıyım

Bende de aynı canım üşütüyo muyuz ne anlamadım

Kizlar benim tuhaf bi durumum daha var eger az biraz tuvalete sıkısıksam o sirada oksurdugumde ya da hapsurdugumda idrar kacirabiliyorum onceden hic boyle bisey olmazdi neden oluyo ya da basina gelen var mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…