2016 eylül ekim kasımda anne olacak adaylar

umuttttt canim sen kitani okuyorsun diye sorayim ded8m benim iki gundur batmalar var bugun de ara ara alt kasiklarim agriyor normalmiymis

umuttttt canim sen kitani okuyorsun diye sorayim ded8m benim iki gundur batmalar var bugun de ara ara alt kasiklarim agriyor normalmiymis
Canim diyordu ki kitapta o kadar farkli degisik agrilar yasayacaksiniz ki hepsi normal.benimde vajinada arada oluyor baski gibi agri. Ozellikle yorulunca. Kasiklarimda arada batiyor

Canim diyordu ki kitapta o kadar farkli degisik agrilar yasayacaksiniz ki hepsi normal.benimde vajinada arada oluyor baski gibi agri. Ozellikle yorulunca. Kasiklarimda arada batiyor
Sagol canim bende sasiriyorum ne bu agrilar diye benimde vajinada bi tuhaf baskilar sikismalar aman normalse olsun cekerim iyi olsunlarda yavrular

Sagol canim bende sasiriyorum ne bu agrilar diye benimde vajinada bi tuhaf baskilar sikismalar aman normalse olsun cekerim iyi olsunlarda yavrular
Doktorum sadece eger birsey cikacakmis hissi gibi agri olursa o zaman onemlidir mutlaka gelin dedi. Bir de kanama olursa allah korusun dedi

Bende oyle dusunuyorum canim ya sanirim hicbirsey farketmeyecek
Herkesin vücut yapısı canım ya inşallah olmaz çok fazla. Ama ben oğlumdan bana hediye kaldı diye mutlu bile oldum sevdim bile o yirtiklari
Hemde felaket oluyor. Bence üşümekten değildir canım. Üşüyünce benim direk idrarda yanmam oluyor.
Kizlar benim tuhaf bi durumum daha var eger az biraz tuvalete sıkısıksam o sirada oksurdugumde ya da hapsurdugumda idrar kacirabiliyorum onceden hic boyle bisey olmazdi neden oluyo ya da basina gelen var mi?
Canım bende de oluyor. Ama en çok kusarken oluyor azar azar her ögürmede akıyor

Kızlar altıncı haftada rahimde ağrı ve adet ağrısı ateş basması oluyomuydu sizde
Aynen canim bi an sanki saunaya girmiş gibi sicak basiyodu iki dk sonra gidiyodu hormonlar yapıyo ayrıca rahimde ağrı da vardı vücut alışmaya çalışıyo hamilelige hepsi normal korkma

Ben arastirdim canim progesteron oradaki kaslari gevsettigi icin oluyormus Stres inkontinans deniyormus. Yine de dr unuza soyleyin idrar kulturu yapilsin deniyor ben 10 gun sonra gidicem o sirada soyleyecem bakalim ne diyecek sana da yazarim sonucu. Bugun belim baya agridi ilk defa. Genislemeye basliyoruz sanirim zaman ne cabuk geciyo

Kizlar agrilariniz ne durumda benim kasik etrafim bazen cok agriyor ya endise yaratiyor bende

Kizlar agrilariniz ne durumda benim kasik etrafim bazen cok agriyor ya endise yaratiyor bende
Canim benim vajinada agrim oluyor ve arada karnima vuruyor kasiklarimdada bazen oluyor ama siddetli degil belki usuttugunden falandir dikkat et ayakalrini sicak tit

Benim de sanki karnım yere düşecek gibi bugün, bissürü misafir geldi. Bi daha asla bu kadar misafir kabul etmiycem, şuan belimi yere koyamıyorum o kadar sizliyor her yanım

Benim de sanki karnım yere düşecek gibi bugün, bissürü misafir geldi. Bi daha asla bu kadar misafir kabul etmiycem, şuan belimi yere koyamıyorum o kadar sizliyor her yanım
Valla bi 9 ay idare etsinler bizi misafirler kıymetli zor bebek bunlar ben hiç misafir cagiramiyorum gerçi onlarda biliyorlar durumumu gelmiyolar sağlıkla dogsun sonra gelirler insaAllah sende bundan sonra dikkat et canım Kendine bebise Rabbim korusun

Canim cok iyi anliyorym gecen hafta ben oyleydim bide yatili geldiler onca insan gittiklerinde artik dermanim kalmamisti dusun hamileligin bu zamanina kadar kusmmis ben o gun butun gun kustum sonra okadar kizdimki kendime milleti memnun edicem diye kendimi cocugu mahvediyorum bi daha yok dedim kimse kusura bakmasin yani bel zaten kopuyor oyle bi yorgunlukta

gunaydin seker anneler
Benim uctur uyurken bacagima kramp giriyor ama oyle boyle degil cok aciyla uyaniyorum napsam ya ne iyi gelir

Sagolun kizlar esimde hem usutuyorsun hemde buyuyor diyor ama insan tedirgin oluyor iste iyiki varsiniz en yakkinimdan daha yakin hissediyorum sizi ay duygulandim bak :)))
Ayyy hamilelikten iste ooo
Bende hep uzun oturuyorum normalde. Haftasonu normal oturmak zorunda kaldim felaket yoruldum hicbir is yapmama ragmen. Biz once kendimizi dusunmeliyiz bebeklerimiz icin.
gunaydin seker anneler
Benim uctur uyurken bacagima kramp giriyor ama oyle boyle degil cok aciyla uyaniyorum napsam ya ne iyi gelir
Canim benimde otle bahsetmistim ya birde surekli hareket ettirme hissi yasatiyor. Gece bazen krampla uyaniyorum. Ben her gun mutlaka soda iciyorum aslında ama etkiai olmadi benim magnezyum takviyesine ihtiyacim var sanirim haftaya pazarteis kontrol var doktora sorucam. Seninde benim gibi sanirim sende sor canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…