Bende aynı durumdayım canım ama kestirmek iyi değilmiş herkes öyle diyo bende kestirmiyorum evlendigimden beri ilk kez bu kadar uzadı ama yapacak bişey yok kessem sanki kötü bişey olcak gibi bende de sırt ağrısı oluyo canım yaa belde de arada oluyoMerhabalar herkeselere,
Nasilsiniz?
Bende bel ve sırt ağrısı çok ya bu haftasonu esimle evinizi temizlikledik yazlik.kislik ayirdik.çok yoruldum yardım etmesine rağmen o eski halinden eser kalmamış.
Bayan almıştik geçen evet yaptı ama ben degmeyince rahat edemedim galiba.
Bu huyumun değişmesi lazım..
Bir de şey sorcam size aslında çok tabulu biriyim kesin doğrularim vardır.
Hamilelikte saç kestirme olayına ne diyorsunuz?
Ben kestirmekten yanayım.ama.kime.söylersem aman deyince ruh durumum değişiyor.
Yaza geliyor rapunzel.gibi oldum.uzadıkça inceliyor benim.sacim toplayinca basım agriyor.siz ne yapıyorsunuz?
Geçen boya sohbetti olmuştu ona karşıyım
Bitkisel olanlarında aynı uzakliktayim.
Merhabalar herkeselere,
Yaza geliyor rapunzel.gibi oldum.uzadıkça inceliyor benim.sacim toplayinca basım agriyor.siz ne yapıyorsunuz?
Bende aynı durumdayım canım ama kestirmek iyi değilmiş herkes öyle diyo bende kestirmiyorum evlendigimden beri ilk kez bu kadar uzadı ama yapacak bişey yok kessem sanki kötü bişey olcak gibi bende de sırt ağrısı oluyo canım yaa belde de arada oluyo
Yapmayın lütfen, saç kestirince ne olacak ki, alt tarafı daha güzel ve kolay bakım yapabileceğiniz saçlarınız olacak. Batıl inançlar bunlar, siz de içten içe biliyorsunuz aslında ama işte :) Dünyada binlerce hamile kadın tam da şu anda saç kestiriyor ve boyatıyor. Ben de kestim ve boyadım, hayat hala devam ediyor, bebeğim de sağlıklı çok şükür. Zaten hayat yeterince zor, bir de bu boş inançlarla hayatı kendimize daha da zorlaştırmamalıyız bence
Yapmayın lütfen, saç kestirince ne olacak ki, alt tarafı daha güzel ve kolay bakım yapabileceğiniz saçlarınız olacak. Batıl inançlar bunlar, siz de içten içe biliyorsunuz aslında ama işte :) Dünyada binlerce hamile kadın tam da şu anda saç kestiriyor ve boyatıyor. Ben de kestim ve boyadım, hayat hala devam ediyor, bebeğim de sağlıklı çok şükür. Zaten hayat yeterince zor, bir de bu boş inançlarla hayatı kendimize daha da zorlaştırmamalıyız benceBir kere mantıklı düşünmelisiniz, kafanızın üzerindeki keratinden meydana gelen cansız tüylerin boyunu kısaltmak, çocuğu NASIL etkileyebilir ki? :) Hiçbir bağlantısı yok, tamamen koca karı uydurması inançlar, 2016'da yaşıyoruz, her şeyin doğrusu bir tık uzağımızda... Hadi tamam boyaya olan mesafenizi anlarım, kimyasal o sonuçta, ben de zor ikna oldum konuda ama gönül rahatlığıyla kestirin bence.[/QUO
Bebişini hissettim mi canım
Teşekkür ederim canım benim çok sagolBen arastirdim canim progesteron oradaki kaslari gevsettigi icin oluyormus Stres inkontinans deniyormus. Yine de dr unuza soyleyin idrar kulturu yapilsin deniyor ben 10 gun sonra gidicem o sirada soyleyecem bakalim ne diyecek sana da yazarim sonucu. Bugun belim baya agridi ilk defa. Genislemeye basliyoruz sanirim zaman ne cabuk geciyo
Merhabalar herkeselere,
Nasilsiniz?
Bende bel ve sırt ağrısı çok ya bu haftasonu esimle evinizi temizlikledik yazlik.kislik ayirdik.çok yoruldum yardım etmesine rağmen o eski halinden eser kalmamış.
Kizlar bende siizn durumunuzdayim uzun Sac severim hamileleik sebebiyle cok guzel uzuyor hic itirazim yok ama uclarim o kadar kirildi ki gecen gun kuafor fön cekemedi uclarindan firca gecmiyor resmen. Ama o kadinda israrla kestirme dedi. Bende batıl oldugu icin degil ama buyuklerimi kirmamak adina kestirmedim kestirmicem de bebeklerim doğsun artik o zaman hemen kuafore kosarimBende aynı durumdayım canım ama kestirmek iyi değilmiş herkes öyle diyo bende kestirmiyorum evlendigimden beri ilk kez bu kadar uzadı ama yapacak bişey yok kessem sanki kötü bişey olcak gibi bende de sırt ağrısı oluyo canım yaa belde de arada oluyo
Canim ben kestirdim benden iki hafta onde arkadasim da kestirdi kizi 2 yasinda olan arkasasim da duZenli kestirmisti. Bana boyle seylere inanmak, Allahi bu hurafelere karistirmak cok daha gunah geliyo. Herkesin kendi inanci tabi kim nasil rahat ediyorsa oyle yapsin benim inanc yapima ters boyle seyler.Merhabalar herkeselere,
Nasilsiniz?
Ben de senin gibiyim canim hazir saclarim hızlı uzuyorken kestirmicem boyadan da kurtulmak icin bir firsat bu durummerhaba herkese;
vala kıslar bende çalışan biriyim saçlatımın beyazları tamda sadece önlerimde. gebelikten önce kendi rengine boyatmıştım saçlarımı Ve şimdi doğuma kadar ne kesim ne de boyama yapmayı asla düşünmüyorum. Boyanın bir zarrarı belki yokturama YA VARSA.... Hiç batıl inançları olayan ben gebelikle ilgili hepsine inannır oldum. O yüzdende kesim ne boya ......
Hiç bişey olaz 8 ay boya ve kesim olmasa..... Diye düşünüyorum ben.
Bende inandığımdan degil aslinsa dedigin gibi cok sacma birsey. Boyayi zararlindiye kesinlikle karşıyım ben ilk 3 ay sonrasi olayina da inanmiyorum aonucta kimyasal yuzume krem surerken bile 50 kere dusunuyorum. Ama sac kesimi konusunda birkac cumle beni cok etkiledi. Allah korusun birsey olurda ona baglarim diye korktum. Ama zatem diyorum ya hazir hizli uzuyorken firsattan istifade uzatmak istiyirum benCanim ben kestirdim benden iki hafta onde arkadasim da kestirdi kizi 2 yasinda olan arkasasim da duZenli kestirmisti. Bana boyle seylere inanmak, Allahi bu hurafelere karistirmak cok daha gunah geliyo. Herkesin kendi inanci tabi kim nasil rahat ediyorsa oyle yapsin benim inanc yapima ters boyle seyler.
Canim erken sanki biraz. Ekim anneleri topiginde 2. Gebeligi olup hissedenler var 17. Haftada kelebek cirpintisi gibi diyorlar. Ama ilk gebeligi olanlar 20 de once zor diyorlar. Ben de henuz pek birsey hissetmedim.bakalom zaman sayiyoruzpatir patir tekme attıkları gunleri görücezBebeğinin hareketlerini hisseden var mı aranızda
Canım ben hissettiğimi düşünüyorum içten hafif bir şey dokunur gibi dokunulan yerde de hafif kaşıntı hissediyorum.doktora sordum hissediyor olabilirsin dediBebeğinin hareketlerini hisseden var mı aranızda
Ben gecen hafta kestirdim valla saçımı, oda benim saçım röfle. Kırıkları hemen belli ediyor yani. Boyaya bende karsiyimMerhabalar herkeselere,
Nasilsiniz?
Canim ben.hissettim ama sadece iki kez birinde bisey kayiyormus gibi birindede bildigin bogulurken cirpinirsinyaa oyle biseydi cok netti ama okadar bunuda calismiyor olmama bagliyorum evde oldugum icin daha fazla oturma firstim oliyor arkadaslarim calisirkwn hissetsede belki anlamiyordurBebeğinin hareketlerini hisseden var mı aranızda
Ben de hissedemedim yaBebeğinin hareketlerini hisseden var mı aranızda
Evet canim ben hissediyorum. Bu benim ikinci hamileligimBebeğinin hareketlerini hisseden var mı aranızda
Canım aynı rüyayı bende sıklıkla görüyorum. Annelik hormonları :)Ben de hissedemedim yaiple cekiyorum o gunu.. Dun baya bi bakim karnima en son tespit ettim yerini sanirim sertlikten ama bi hissiyat yok puff. Bu arada dun cok guzel bi ruya gordum goguslerimden sut fiskiriyo cok sukur ne cok
Sut diye seviniyorum:) sanirim nisan annelerini
Fazla okumusum:))
Ben 2 gün önce sanki içimde kocaman bi atardamar atıyormuş gübi bir his oluştu. Elimi karnıma koyduğumda elimlede hissediliyordu. Acaba bebeklerimin birimiydi bu öyle merak ediyorum kiEvet canim ben hissediyorum. Bu benim ikinci hamileligim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?