Ayy bende canim cok okuyorum onlari yaaaa ikzi annleri topiginibende hissedemedim niye hiisedemedim kikiiiBen de hissedemedim yaiple cekiyorum o gunu.. Dun baya bi bakim karnima en son tespit ettim yerini sanirim sertlikten ama bi hissiyat yok puff. Bu arada dun cok guzel bi ruya gordum goguslerimden sut fiskiriyo cok sukur ne cok
Sut diye seviniyorum:) sanirim nisan annelerini
Fazla okumusum:))
Nasil birsey canim bize tarif eder misinEvet canim ben hissediyorum. Bu benim ikinci hamileligim
Canim ben 10.haftaya girerken biraktimKızlar hibor iğne kullanan varmi aranızda ve kaçıncı aya kadar kullandınız
Canım tşk ederimCanim ben 10.haftaya girerken biraktim
Kızlar. :)
Bir soru daha 16. Haftayiz.
Ortalama 6-7 saatlik kendi arabasıyla yolculuk yapan oldu mu ya da cesaret eden olur muydu ne yapayım yarin doktora danışıcam a a duramadim bizim kızlar bilir dedim
Canim ben gecen hafta yolculuk yaptim memlekete gittim gidia te pek sıkıntı olmadi 1 1.5 saatte bir 5 10 dakika mola verdik 6.5 saat sürdü.ama geliste yorgunluktan mi bilmiyorum da bacakalrim cok agridi. Gerci hala agriyor da sanirim yolda basladi.doktorum hicbir sorun yok ama kan dolasimi icin mutlaka hareket et mola verip dedi.
Canim bende oturup kalkamiyorum ya 1 haftadir iyice zorlasti. Belim agriyor cok. Kalcama dogru da agrinoluyor kalkarken. Bacakalrimda agriyor.... Ay her yerim agriyor yaslanmis gibiyim resmenAy canım ya çok sevindim.
Sabahtan beri okudum bende bu haftalarda kan seviyemiz ve akisimiz.çok fazlasiyormus dolaşım.çok.fazla.yani büyük ihtimalle ayak.ağrıları bundan.
Sık sık.mola.verip arabada bile oynatin diyor ayakları.
Sırt agrim.çok.benim.korkum ondan yana.
Ama bakalım
Çok sağol.
Canim bende oturup kalkamiyorum ya 1 haftadir iyice zorlasti. Belim agriyor cok. Kalcama dogru da agrinoluyor kalkarken. Bacakalrimda agriyor.... Ay her yerim agriyor yaslanmis gibiyim resmen
Gunaydin canlar herkes iyidir insallah
Ben alt karin agrimla bogusuyorum rahim buyudugu icin normal diyorum ama bunu bahane edip doktora erken gitme pesindeyim bebisimi gormek istiyorum yahu
Hahaytt, bende baş ağrısı bahanesi ile cumaya randevu aldımGunaydin canlar herkes iyidir insallah
Ben alt karin agrimla bogusuyorum rahim buyudugu icin normal diyorum ama bunu bahane edip doktora erken gitme pesindeyim bebisimi gormek istiyorum yahu
Bende ilaç yazdirma bahanesiyle randevu aldimHahaytt, bende baş ağrısı bahanesi ile cumaya randevu aldımyanlız değilim demekki
Hahaytt, bende baş ağrısı bahanesi ile cumaya randevu aldımyanlız değilim demekki
Bende ilaç yazdirma bahanesiyle randevu aldim
Canım ilk hamileligim de bende hissetmemistim 17. Haftaya kadar ama şimdi 13de hissetmeye başladım çok şükür. Genelde tatlı yada meyve yeyip soluma yattığım da kımıl kımıl oynuyor. Ve gün içinde değil de gece yattığımda daha çok hissediyorum. Malum gün içinde hep hareketliyim.Ayy bende canim cok okuyorum onlari yaaaa ikzi annleri topiginibende hissedemedim niye hiisedemedim kikiii
Nasil birsey canim bize tarif eder misin
Selam kızlar:) Ben de haftaya gidicem inşallah ama ondan sonra 1 aydan önce biraz zor giderim sanırım dr un hiç niyeti yok beni görmeye:) Bu arada üç gündür feci belim ağrıyo, yani sadece sol tarafım ağrıyo sağ tarafımda hiç bişey yok adım atarken falan resmen kitleniyorum sizin bel ağrınız buna benziyor mu?
Ayy al bendende okadar canim bazen cok agriyor ozellikle sol tarafim ama benim belim oncexende agrirdi simdi hamilelikle iyice saplaniyor agrisi dedigin gibi bazen adimlari bile zorluyorSelam kızlar:) Ben de haftaya gidicem inşallah ama ondan sonra 1 aydan önce biraz zor giderim sanırım dr un hiç niyeti yok beni görmeye:) Bu arada üç gündür feci belim ağrıyo, yani sadece sol tarafım ağrıyo sağ tarafımda hiç bişey yok adım atarken falan resmen kitleniyorum sizin bel ağrınız buna benziyor mu?
Selam kızlar:) Ben de haftaya gidicem inşallah ama ondan sonra 1 aydan önce biraz zor giderim sanırım dr un hiç niyeti yok beni görmeye:) Bu arada üç gündür feci belim ağrıyo, yani sadece sol tarafım ağrıyo sağ tarafımda hiç bişey yok adım atarken falan resmen kitleniyorum sizin bel ağrınız buna benziyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?