Canım bende de ağrılar beter uzaninca kalkamıyorum. O kadar yani ama bende 2 tane fıtık varSelam kızlar:) Ben de haftaya gidicem inşallah ama ondan sonra 1 aydan önce biraz zor giderim sanırım dr un hiç niyeti yok beni görmeye:) Bu arada üç gündür feci belim ağrıyo, yani sadece sol tarafım ağrıyo sağ tarafımda hiç bişey yok adım atarken falan resmen kitleniyorum sizin bel ağrınız buna benziyor mu?
Canim dusunuyoruz ama benim aklima hic birsey gelmiyor. Esim tine fikir sunuyor ama bende boyle bulayım istiyorum yok yani hic bir ismi yakin bulmuyoruKızlarrrr Bebişlerinize isim düşünmeye başladınız mı bakayım
Canım ben Melek Mira diye düşünüyorum eşim mirayi çok beğenmedi bakalım artık sizce nasilKızlarrrr Bebişlerinize isim düşünmeye başladınız mı bakayım
Canim dusunuyoruz ama benim aklima hic birsey gelmiyor. Esim tine fikir sunuyor ama bende boyle bulayım istiyorum yok yani hic bir ismi yakin bulmuyoru
Canım ben Melek Mira diye düşünüyorum eşim mirayi çok beğenmedi bakalım artık sizce nasil
2 isme karsiyim canim ben öğretmenim ve cocuklarsa karmasaya sebep olduguna inaniyorum bide cok uzun oluyor cocuklar kodlamakta falan hel zorlaniyor. Biim sıkıntımız da öğretmen olunca her isimden bir once aklimiza geliyor vazgeciyoruz her isimle ilgilu kötü ani var bi cocuk boyleydi diyoruz su boyleydi aanki isme bagli gibi nil ismini beğendim yazdıklarından gülce de guzel geldi banaAyyyy bnm de kafamda farklı farklı isimler var, ama bir türlü karar veremiyorum biri kulağıma naif gelmiyo , birisiyle ilgili sevmediğim bir kişiyi hatırlıyorum vazgeçiyorum , ne yapcaz bakalım .... Eşim Sevde ve Hanne isimlerini söyledi hoşuma gidiyor diye. Bende Melike ye takmış durumdayım . rümeysa ,Meryem ,Hümeyra ,helen , Nil bade ve gülce isimleri de alternatif tabizaran mİra ismi kulağa hoş geliyor ve güzel bir isim aslında da ama bana bi tamamlanmamışlık hissi veriyor , sanki 'y' si unutulmuş gibi
2-3 isim birden mi versek ki acep , sıkıldıkça birini kullanırız ...
2 isme karsiyim canim ben öğretmenim ve cocuklarsa karmasaya sebep olduguna inaniyorum bide cok uzun oluyor cocuklar kodlamakta falan hel zorlaniyor. Biim sıkıntımız da öğretmen olunca her isimden bir once aklimiza geliyor vazgeciyoruz her isimle ilgilu kötü ani var bi cocuk boyleydi diyoruz su boyleydi aanki isme bagli gibi nil ismini beğendim yazdıklarından gülce de guzel geldi bana
canlar ben de öğretmenim ama sade melek diye düşünüyorum ama acaba kızım büyüdüğünü zaman ismini beğenir mi çelişki var o yüzden mira adını ekledim tabi daha zaman var Helen kulağa hoş geliyor ben aslinda arya havin hevin Feryal eylül gibi isimleri de beğeniyorumAyy hiç sorma , ben de öğretmenim ... Önceden sevdiğim bazı isimler bazı öğrencilerden dolayı artık güzel gelmiyorÖğretmenliğin bi dezavantajı işte
Ayrıca bende iki isme karşıyım ama tek isim olunca Da karar vermek zor oluyor işte
Yok canim ya pur dikkat bakiyorum dokunuyorum, sola yatiyorum falan hic hissedemedim cok istiyorum ama:) bu arada o saydigin mide hastaliklari bende de var dun cok feci midem yandi gaviscon kesmedi bende lansor aldim bitane , resmen girtlagim yaniyodu. Dr a diycem haftaya gidince benim midem rahatsiz diye bakalim be ilac verecekCanim mide yanmalari o sikayeti yapiyor senelerce ulser ve bakteri nedeniyle midemle ilgili her turlu iskenceyi cektim ordn cok iyi biliyorum artik bulantilarimiz bittigi icin yanmalar basladi ama buda gecicek :)
Bu arada herkese gunaydinlar kizlar ben bebisimi hissediyorum inanamiyorum ama evet hissediyorum sanki bisey boyle incecik pit pit dokunuyor icerden oyle her zaman degil ama arada basta anlamadim noluyoki dedim bu ne sonra dinleyince cozdum buyuk ihtimalle sizlerede oluyor anlamak biraz zormus cunku
Ben de oyle abartu bir buyume yok canim ya azicuk sıkıyor ama hala ayni bedenler...sadece damarlar inanilmaz ortaya cikti goguslerim bildigin yemyesil gorunuyorVe bu arada anladimki catlak kremine daha erken baslamaliydim hicbi yerim degil gitti gogsum catladi yahu ama goguslerim inanilmaz buyudu sanirim artik dayanamadilar 80 bile hafif buyuk gelirdi bana suan 90 anca sigiyor sanirim doguma kadar benden once onlar gidicek
Bende cok dertliyim bu konuda canim bazen bi tutuyor gece bile uyaniyorum yanmasindan okadar tedavi oldum yinede iyilesmedi malesefYok canim ya pur dikkat bakiyorum dokunuyorum, sola yatiyorum falan hic hissedemedim cok istiyorum ama:) bu arada o saydigin mide hastaliklari bende de var dun cok feci midem yandi gaviscon kesmedi bende lansor aldim bitane , resmen girtlagim yaniyodu. Dr a diycem haftaya gidince benim midem rahatsiz diye bakalim be ilac verecek
Canim kasik agrisi bendede var buyudukleri ixin oluyordur diye dusunuyorum acikcasi isim konusunda bende elde var sifir ayni senin gibi her isimde bi ogrenci geliyor aklima ayy iyyy diyip vazgeciyorum napicaz bilmemBende husssetmekkkk istiyorummmmmmm tekme atsinlar falan istiyorum ama daha olmayacak galibabu sabah kasik agrisi ile uyandim kizlar ya hala hafiften agriyor. Ela ismi guzel bende seviyorum eylul aslinda cok uygun muhtemelen eylul de dogacakalr. Ama cok fazla konuldu gibi geliyor. Zeynep ismini inanilmaz seviyorum ama 5 6 sene sonra okula baalayan cocukalrin %50 sinin adi zeynep olacak hep ekliyorlar isimlerin yanina ayy ben bu kadar dusunursem hic isim bulamicam sanirim naz ismini de sevdim aslinda esime fikrini sorucam. Cocuklarim her acidan sevsin istiyorum isimlerini ilerde niye bize bu adi koydunuz demesinler
Çok güzel Maşşallah dokunan yerde hafif kaşıntı hissediyorum dediğin gibi .zaten uzanirken ayakları uzatıp otururken anliyorsunCanim mide yanmalari o sikayeti yapiyor senelerce ulser ve bakteri nedeniyle midemle ilgili her turlu iskenceyi cektim ordn cok iyi biliyorum artik bulantilarimiz bittigi icin yanmalar basladi ama buda gecicek :)
Bu arada herkese gunaydinlar kizlar ben bebisimi hissediyorum inanamiyorum ama evet hissediyorum sanki bisey boyle incecik pit pit dokunuyor icerden oyle her zaman degil ama arada basta anlamadim noluyoki dedim bu ne sonra dinleyince cozdum buyuk ihtimalle sizlerede oluyor anlamak biraz zormus cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?