2016 eylül ekim kasımda anne olacak adaylar

Günaydınlar Herkeslere,

Benin annem.meme kanseri kızlar benimde yatkınlığim olduğu için kontroldeyim 6 ayda bir.
Bu sabah çok steresle karnımı seve seve doktor a gittim ultrasyonla bakıldı.
Çok.sukur temiz çıktı bir suru kisttim var
Toplamda 27 tane ve yapılari büyümüş hamilelikle.Allahtan küçük gogusluydum.şimdi 90/bedene zor sigiyorum.çok.kisttim.olduğu için sizlerden bir nebze fazla gogus ağrısı cekiyirum.
Ama.com şükur ki temiz devam ediyor.

Ultrasyona bakan doktorlarla artık sürekli gittiğim için tanisik oldum.
İkiz bebek beklediğimi söyledi.ve hala göstermediler dedim.
Cok heyecanladi bende bakabiliriz.dedi tabi dedim.
Sağ taraf yüzde yüz erkek ama diğerini Goremedi gene inatla.saklıyor.:)

İsimlerden bahsetmisiniz.Hepsi çok güzel.

Bizde eşim Ege li olduğu için Sarpege bitişik erkek ismi istiyoruz çok severim Egeyi ege.insanı bunu adında tasisin istiyorum.

Kız.olarakta benim.kizligimdan beri nedense bana anlamlı gelen Aslım var.

Ama birde Name ikisi arasindayim.

Biri daha erkek olursa Egemen olcak galiba biz Ege den devam ısrarla

Bu arada hepinize katılıyorum isim işi zor daha önceden insanlarla ozdestirdigim isimler den nefret ediyorum.
Değişik olsun diye de abuk sabuk olsun istemiyorum.
Simdilik.böyle ama zamanla ne gosterir bilemiyorum.

Canım ben Melek Mira diye düşünüyorum eşim mirayi çok beğenmedi bakalım artık sizce nasil

Bende kız olursa Amine hafsa erkek olursa rahmetli dedesinin ismi İbrahim erdem olacak insaAllah

Benin kız olursa, inşallah artik bu cuma öğrenicez cinsiyeti, kıza elif yada zeynep düşünüyorum, erkek olursa eşimin çok sevdiği bi hekim arkadasi var onun adını düşünüyoruz, murat aydın oda

Bende kız olursa Amine hafsa erkek olursa rahmetli dedesinin ismi İbrahim erdem olacak insaAllah

Benin kız olursa, inşallah artik bu cuma öğrenicez cinsiyeti, kıza elif yada zeynep düşünüyorum, erkek olursa eşimin çok sevdiği bi hekim arkadasi var onun adını düşünüyoruz, murat aydın oda

Ayy E güzrl isimlerinize karar vermişsiniz maşallah , darısı başımıza inşallah

Yaaa ben hala hareket falan hissetmiyorum ama yaaaaaa , bende hissetmek istiyorummmmm

Bende Zeynep ismini çok seviyorum , Zaman geçsede ne hikmetse ismin güzelliği ağırlığı gitmiyor ama dediğin gibi işte çok var etrafta Zeynep ....

Ben de oyle abartu bir buyume yok canim ya azicuk sıkıyor ama hala ayni bedenler...sadece damarlar inanilmaz ortaya cikti goguslerim bildigin yemyesil gorunuyor

Bnm eskileri hiç gelmiyor , göğüslerim çok büyüdü , hala acıyor zaten.... Karnımdan daha çok büyüdüler

Benim annemde malesef gırtlak kanserinden vefat etti, sigara kullanıyordum bende. Annemin hastalığını öğrendim gün bıraktım. Ama hastalık bi sınav... Rabbim kimseye yaşatmasın bu illet hastalığı. 6 ayda bir kontrol yaptır. Bende sürekli kbb ye gidiyorum, Allah korusun hepimizi

Benim annemde malesef gırtlak kanserinden vefat etti, sigara kullanıyordum bende. Annemin hastalığını öğrendim gün bıraktım. Ama hastalık bi sınav... Rabbim kimseye yaşatmasın bu illet hastalığı. 6 ayda bir kontrol yaptır. Bende sürekli kbb ye gidiyorum, Allah korusun hepimizi

Benim göğüslerde kist dolu canım ve 6 ayda bir kontrole gidiyorum normalde. Çocuk olunca alıp kurtulayım dedim Dr a ama pek yanaşmadı. Bizim durumlar biraz riskli tabi hormonlarla kimbilir benimkiler ne oldu ama gidip baktırmadım daha. 40 gün brokoli kürü yapmıştım ama hiç fayda etmedi. Benim de ağrılarım baya var hiç geçmedi zaten reglden 10 gün önce başlar benim ağrılarım şimdi sürekli hale geldi ve benim göğüslerim zaten büyüktü şimdiki hallerini siz düşünün:) kaşınıyolar da sanırım çatlıyolar yağ sürüyorum ama kar etmiycek gibi. Bu arada bel ağrısından yürüyemiyorum, adım atamıyorum Dr u aradım ama açmadı sonra öğrendim ki yıllık izindeyimiş, başka bir dr a gidiycem sanırım

Kizlar ya iki gundur sag kasigimdaki batma gecmiyor otururken kalkarken hep bir agri var. Cok siddetli degil ama insani korkutuyor. Pazartesi kontrolum var ama insan stres yapıyor ya normal midir sizce

Amin canım.çok sağol.
Kontrollerimize gidicez hayırlı sonuçlar.

Evet canım ne ha deyince alınıyor ne de olmaması engelleniyor.
Vücut yapıyor deniyor.Kontrollerimize yapcaz ama maşallah hamilelik.bitene kadar silikonlu olcaz iyice

Kizlar ya iki gundur sag kasigimdaki batma gecmiyor otururken kalkarken hep bir agri var. Cok siddetli degil ama insani korkutuyor. Pazartesi kontrolum var ama insan stres yapıyor ya normal midir sizce

Bence normaldir canım gönlünü ferah tut.belki bi usutmedir kad ağrısıdır vs...
Pazartesi kontrolün varmış çok güzel.

Merak etme canım benimde sol ka sığındı arada sağda ağlarım oluyor doktora sormuştum onlar normal demişti

Merak etme canım benimde sol ka sığındı arada sağda ağlarım oluyor doktora sormuştum onlar normal demişti
Hep oluyordu canim ama bu kadar uzun surmemisti surekli batiyor ondan tereddut ettim galiba. Bu gece dinleneyim belki gecer belki gece usutmusumdur bilemedim ya birde huysuzum su siralar dun esime sacma sebeplerde kizip durdum agladim surekli

Kızlar bugün aklımdan ne geçti , sizle nerelerden ne konuşmalardan geçtikte şimdi çok şükür isim konuşmaları yapıyoruz . İlk kese görmeyi heyecanla bekledik , sonra kslp atışları , sonra muayeneyi herşey yolunda mı diye bekledik sonra cinsiyetlerini merak ettik .... Çok şükür bugünleri gösteren rabbime .... İnşallah yaklaşan doğumlarımızda da hepimiz birlikte burda yine birbirimize destek olur durumda oluruz ve doğum sonrası muhabbetler açarız inşsllllassssshhhhhhh .... Seviyorum sizi

Canım valla bende aynı duyguları taşıyorum yazdiklarin bile gözlerimi doldurdu inan ben de seviyorum sizleri

Ayyy insallah canimmmmm insallah once 20 li sonra 30 lu haftalari da gorelim hep birlikte.

Kimse alisveris yapmiyor galiba hic paylasim olmuyor buradaa baska topiklerde hep paylasiyorlarrrr

Ayyy insallah canimmmmm insallah once 20 li sonra 30 lu haftalari da gorelim hep birlikte.

Kimse alisveris yapmiyor galiba hic paylasim olmuyor buradaa baska topiklerde hep paylasiyorlarrrr
Ayy dun lcw ya gittim aklıma sen geldin umut, hakkaten ordan başka bi mağaza ne doğru düzgün hamile kıyafeti satıyor nede uygun fiyata veriyorlar. Aldım bikac tane tişört tayt falan. Bebiş için alışverişede gelince, biz 2 ay kadar bisey almiycaz çünkü eşim her hafta evin bi köşesini yeniliyor, boya kapı duvar derken evi bildiğin baştan dizdik :) o yüzden 7 inci aydan sonra hem maddi anlamda rahatlarız hemde hediyeler gelecek, hediyeler sonrası tam olarak ihtiyaçlar çıkar meydana

Eşim uzun isim olmasin dedi, ben de ikili isim, ama ikinci Ela, Ada, Eva, gibi kisa olsun dedim)
Bende kısa isim koymaktan yanayım. Çocukluğumdan beri güneşi çok severim bulutların arasından kendini anlık dahi gösterse enerji doluyorum, egeye yerleşmek istiyorum ve eşim Egeli bu yüzden duyduğum erkek oldugunu duydugum an Ege dedim eşimde mutlu bir şekilde Ege diye tekrarladı öyle kaldı sanırım öyle kalicak :)
Bende sadece bir kez 16+2 de resmen hissettim bi daha da öyle hissetmedim varlı yok arası hisler oldu ama o günkü gibi değil :)Allah in izniyle 1-2 haftaya kadar tam hissedicen artık
Canım geçen gün banada 2 gün boyunca oldu biraz üsuttum galiba dedim o günlerde suyuda yogunluktan az içmeye başlamıştım yeniden artirdim düzeldi çok şükür
Evet ya nerden nereye çok şükür binlerce şükür

Bende haziran ayında evi yenileyip oğluşuma uygun hale getiricem eşim çok yoğun çalışıyor ramazan ayı boya badana ve alışveriş için en uygun zaman olucak inşallah. Ee bu güne kadar bize göre olan ev artık onlara göre ayarlanacak

Gunaydin canlar
Bisey sormak istiyorum benim iki gundur basimin sag yarisi duvarlara vurmak isticek kadar agriyor oyleki gece uyuyamadim basima buz tuttum bu kadar agri neden olabilirki

Ya ben şimdi deli gibi almak istiyorum , kızlar için olan bicir bicir elbiseleri kıyafetleri gördükçe içim gidiyor ama 6. Aydan sonra alışveriş yapmayı düşünüyorum bende nasip olursa inş. Yeni doğan kız yeğenim var , şimdilik ona alarak kendimi tatmin ediyorum

Sorma canim valla bende baska hicbir yerde bulamadim 2 tisort aldim ama yetmedi canim pazartesi kontrol sonrasi tekrar alicam. 2 daha alsam yeter sanirim.bizde ramazan da boya yapicaz canim tatile girmis olucaz belki bayram sonrasina da birakabiliriz o kadar cok alinacak sey var ki bende liste yapayim paylastirip basliyim diyorum. Simdi 17 de gidicez biraz alsak 20 24 28 diye 4 e ayiricam ihtiyaclari. 28 den sonra da buyuk seyleri besik falan alalim diyoruz. Bakalim artik haftasonunliste yapariz belki
Herkes bu yaz badana yapacak sanirim
Gunaydin canlar
Bisey sormak istiyorum benim iki gundur basimin sag yarisi duvarlara vurmak isticek kadar agriyor oyleki gece uyuyamadim basima buz tuttum bu kadar agri neden olabilirki
Canim bazi gunler benimde oluyro ya ozellikle sol tarafta. Gozumu kapamadan gecmiyor bazen o bile ise yaramiyor. Hormonlar la alakai sanirim bu bas agrilari
Ben şimdiden zor hareket etmeye basladim bazen yatarken kalkamiyorum bel agrisindan. 24 24 te hic dusunemiyorum kendimi birde bizim burasi cok sicak asiri sicaklar baslamadan halletmem lazim yoksa gezemem o kadar. Bakalim insallah bu pazartesi baslayabilirim

Kizlarrr su kasiktaki batma ve karin agriis yuzunden icimde bir korku basladi pazartesiyi beklemesem acile gitsem bakarlar mi

Doğru umut ikizlerle son aylar senin zor olabilir alışverişle uğraşman , sen ufak ufak başka inşallah ....bide sen Güneyde bi yerlerde yaşıyordun galiba , sıçaklar ve bebişler bastırmadan bahar senin için tam alışveriş Zaman'ı o zmn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…