- 12 Temmuz 2013
- 1.211
- 783
- 108
Günaydınlar Herkeslere,
Benin annem.meme kanseri kızlar benimde yatkınlığim olduğu için kontroldeyim 6 ayda bir.
Bu sabah çok steresle karnımı seve seve doktor a gittim ultrasyonla bakıldı.
Çok.sukur temiz çıktı bir suru kisttim var
Toplamda 27 tane ve yapılari büyümüş hamilelikle.Allahtan küçük gogusluydum.şimdi 90/bedene zor sigiyorum.çok.kisttim.olduğu için sizlerden bir nebze fazla gogus ağrısı cekiyirum.
Ama.com şükur ki temiz devam ediyor.
Ultrasyona bakan doktorlarla artık sürekli gittiğim için tanisik oldum.
İkiz bebek beklediğimi söyledi.ve hala göstermediler dedim.
Cok heyecanladi bende bakabiliriz.dedi tabi dedim.
Sağ taraf yüzde yüz erkek ama diğerini Goremedi gene inatla.saklıyor.:)
İsimlerden bahsetmisiniz.Hepsi çok güzel.
Bizde eşim Ege li olduğu için Sarpege bitişik erkek ismi istiyoruz çok severim Egeyi ege.insanı bunu adında tasisin istiyorum.
Kız.olarakta benim.kizligimdan beri nedense bana anlamlı gelen Aslım var.
Ama birde Name ikisi arasindayim.
Biri daha erkek olursa Egemen olcak galiba biz Ege den devam ısrarla
Bu arada hepinize katılıyorum isim işi zor daha önceden insanlarla ozdestirdigim isimler den nefret ediyorum.
Değişik olsun diye de abuk sabuk olsun istemiyorum.
Simdilik.böyle ama zamanla ne gosterir bilemiyorum.
Benin annem.meme kanseri kızlar benimde yatkınlığim olduğu için kontroldeyim 6 ayda bir.
Bu sabah çok steresle karnımı seve seve doktor a gittim ultrasyonla bakıldı.
Çok.sukur temiz çıktı bir suru kisttim var
Toplamda 27 tane ve yapılari büyümüş hamilelikle.Allahtan küçük gogusluydum.şimdi 90/bedene zor sigiyorum.çok.kisttim.olduğu için sizlerden bir nebze fazla gogus ağrısı cekiyirum.
Ama.com şükur ki temiz devam ediyor.
Ultrasyona bakan doktorlarla artık sürekli gittiğim için tanisik oldum.
İkiz bebek beklediğimi söyledi.ve hala göstermediler dedim.
Cok heyecanladi bende bakabiliriz.dedi tabi dedim.
Sağ taraf yüzde yüz erkek ama diğerini Goremedi gene inatla.saklıyor.:)
İsimlerden bahsetmisiniz.Hepsi çok güzel.
Bizde eşim Ege li olduğu için Sarpege bitişik erkek ismi istiyoruz çok severim Egeyi ege.insanı bunu adında tasisin istiyorum.
Kız.olarakta benim.kizligimdan beri nedense bana anlamlı gelen Aslım var.
Ama birde Name ikisi arasindayim.
Biri daha erkek olursa Egemen olcak galiba biz Ege den devam ısrarla
Bu arada hepinize katılıyorum isim işi zor daha önceden insanlarla ozdestirdigim isimler den nefret ediyorum.
Değişik olsun diye de abuk sabuk olsun istemiyorum.
Simdilik.böyle ama zamanla ne gosterir bilemiyorum.
Canım ben Melek Mira diye düşünüyorum eşim mirayi çok beğenmedi bakalım artık sizce nasil
Ayyyy bnm de kafamda farklı farklı isimler var, ama bir türlü karar veremiyorum biri kulağıma naif gelmiyo , birisiyle ilgili sevmediğim bir kişiyi hatırlıyorum vazgeçiyorum , ne yapcaz bakalım .... Eşim Sevde ve Hanne isimlerini söyledi hoşuma gidiyor diye. Bende Melike ye takmış durumdayım . rümeysa ,Meryem ,Hümeyra ,helen , Nil bade ve gülce isimleri de alternatif tabizaran mİra ismi kulağa hoş geliyor ve güzel bir isim aslında da ama bana bi tamamlanmamışlık hissi veriyor , sanki 'y' si unutulmuş gibi
2-3 isim birden mi versek ki acep , sıkıldıkça birini kullanırız ...
2 isme karsiyim canim ben öğretmenim ve cocuklarsa karmasaya sebep olduguna inaniyorum bide cok uzun oluyor cocuklar kodlamakta falan hel zorlaniyor. Biim sıkıntımız da öğretmen olunca her isimden bir once aklimiza geliyor vazgeciyoruz her isimle ilgilu kötü ani var bi cocuk boyleydi diyoruz su boyleydi aanki isme bagli gibi nil ismini beğendim yazdıklarından gülce de guzel geldi bana
Ca
canlar ben de öğretmenim ama sade melek diye düşünüyorum ama acaba kızım büyüdüğünü zaman ismini beğenir mi çelişki var o yüzden mira adını ekledim tabi daha zaman var Helen kulağa hoş geliyor ben aslinda arya havin hevin Feryal eylül gibi isimleri de beğeniyorum
Bende kız olursa Amine hafsa erkek olursa rahmetli dedesinin ismi İbrahim erdem olacak insaAllah
Benin kız olursa, inşallah artik bu cuma öğrenicez cinsiyeti, kıza elif yada zeynep düşünüyorum, erkek olursa eşimin çok sevdiği bi hekim arkadasi var onun adını düşünüyoruz, murat aydın oda
Ayy ne guzel isimler bende erkeğe Ayaz kıza Naz düşünüyorum değiştirmessem doguma kadar..kızlar bu aralar sağ göğüs altında batma ağrıylA karisik yanma oluyor varmı içinizde böyle bişey yaşayan?
Canim mide yanmalari o sikayeti yapiyor senelerce ulser ve bakteri nedeniyle midemle ilgili her turlu iskenceyi cektim ordn cok iyi biliyorum artik bulantilarimiz bittigi icin yanmalar basladi ama buda gecicek :)
Bu arada herkese gunaydinlar kizlar ben bebisimi hissediyorum inanamiyorum ama evet hissediyorum sanki bisey boyle incecik pit pit dokunuyor icerden oyle her zaman degil ama arada basta anlamadim noluyoki dedim bu ne sonra dinleyince cozdum buyuk ihtimalle sizlerede oluyor anlamak biraz zormus cunku
Ve bu arada anladimki catlak kremine daha erken baslamaliydim hicbi yerim degil gitti gogsum catladi yahu ama goguslerim inanilmaz buyudu sanirim artik dayanamadilar 80 bile hafif buyuk gelirdi bana suan 90 anca sigiyor sanirim doguma kadar benden once onlar gidicek
Yok canim ya pur dikkat bakiyorum dokunuyorum, sola yatiyorum falan hic hissedemedim cok istiyorum ama:) bu arada o saydigin mide hastaliklari bende de var dun cok feci midem yandi gaviscon kesmedi bende lansor aldim bitane , resmen girtlagim yaniyodu. Dr a diycem haftaya gidince benim midem rahatsiz diye bakalim be ilac verecek