Evet canim alanya dayim simdiden bogucu bir sıcak var daha da isindikca daha zor olur. Birde alanya da pek brisey bulamadik biz antalya ya gitrikce alicaz o yuzden de baslayalim istiyorum bakalim artik su agrilar dunden beri endiaelendiriyor beni gecseydi hayirlisi ileDoğru umut ikizlerle son aylar senin zor olabilir alışverişle uğraşman , sen ufak ufak başka inşallah ....bide sen Güneyde bi yerlerde yaşıyordun galiba , sıçaklar ve bebişler bastırmadan bahar senin için tam alışveriş Zaman'ı o zmn
Birşey olmaz Allah ın izniyle içini rahat tut, böyle endişe edeceksen se bari doktora git de umut , bebişlerini gör rahat et Bari...Evet canim alanya dayim simdiden bogucu bir sıcak var daha da isindikca daha zor olur. Birde alanya da pek brisey bulamadik biz antalya ya gitrikce alicaz o yuzden de baslayalim istiyorum bakalim artik su agrilar dunden beri endiaelendiriyor beni gecseydi hayirlisi ile
Sabah sabah esim de kizdiinternetten arastirdik rahim gerildigi icin normalmis canim rahatladim 24.haftaya kadar olucakmis boyle su siralar hormonalr tavan galiba hep moralim bozuluyor aglayasim geliyorBirşey olmaz Allah ın izniyle içini rahat tut, böyle endişe edeceksen se bari doktora git de umut , bebişlerini gör rahat et Bari...
Kızlar bugün aklımdan ne geçti , sizle nerelerden ne konuşmalardan geçtikte şimdi çok şükür isim konuşmaları yapıyoruz . İlk kese görmeyi heyecanla bekledik , sonra kslp atışları , sonra muayeneyi herşey yolunda mı diye bekledik sonra cinsiyetlerini merak ettik .... Çok şükür bugünleri gösteren rabbime .... İnşallah yaklaşan doğumlarımızda da hepimiz birlikte burda yine birbirimize destek olur durumda oluruz ve doğum sonrası muhabbetler açarız inşsllllassssshhhhhhh .... Seviyorum sizi
Canım valla bende aynı duyguları taşıyorum yazdiklarin bile gözlerimi doldurdu inan ben de seviyorum sizleri
Ayyy insallah canimmmmm insallah once 20 li sonra 30 lu haftalari da gorelim hep birlikte.
Kimse alisveris yapmiyor galiba hic paylasim olmuyor buradaa baska topiklerde hep paylasiyorlarrrr
Gunaydin canlar
Bisey sormak istiyorum benim iki gundur basimin sag yarisi duvarlara vurmak isticek kadar agriyor oyleki gece uyuyamadim basima buz tuttum bu kadar agri neden olabilirki
Kizlarrr su kasiktaki batma ve karin agriis yuzunden icimde bir korku basladi pazartesiyi beklemesem acile gitsem bakarlar mi
En guzeli pazartesiyi beklemek snirim canim bende buyume kaynakli diye dusunuyorum pazartesi gidince idrar ve kan tahlili ister belki iltihap falan mi var ona bakar. 24.haftaya kadar normal diyor agrilar bagla esnedigi icin oluyormus. Bacagima vuruyor bazen agri. Sanki hareketlerini hissetsem daha rahat olacam. Baslasardi bir tekmelemeyeGünaydınlat herkese,
Hayırlı cumalar hepinize .....
Evet ya ne günlerdiçok şükur bende seviyorum büyüdükçe burda daha da paylaşalım insh.
Tanışmak.bile nasıl olsun insh.
Bende seviyom.hepinizi
Hala belli olmadı cinsiyet leri ve büyük eşya nasıl alınmalı nasıl başlanmali karar veremedim hala ikiz olunca kafalar karışık :)
Bende var canım sağ tarafının benimde.
Ağrı çok başlamadan parol alıp uzanıyorum hemen.
Hamilelikle alakalı doktora sordum migrenim olduğu için biraz daha kuvvetli ve şık oluyor bende.
Acilde bu migrenle ilgili çok gidiyorum ama doktorumuzu arayın cevabı alıyorum.burda.
Ondan burda da bi doktor yaptım ki i hastaneye gidip bu ilgileniyor deyince o hastanenin doktoru olduğu için bakıyorlar.
Ama inan ki ben normal normal olduğunu dusunuyorum.hala bi genişleme var orda 20. Haftaya kadar çok hızlı büyükler.bunla alakalıdır.
Ay hadi gozunuz aydin canim ben zaten hep erkek olarak dusundum sebin bebegini niyeyseguclu bir bebek ya ondan galibaCanlar biz doktordan geldiiiikkkk bebisim turp gibi teyzeleri koc gibi oglumuz olacakmis sonunda ogrendik :)
Benimde fazla canim acaba bendede mi enfeksiyon falan var kasik agrisida oluyor ya. Canim bende cok yerde okudum malesef tup bebekte hep sezeryan diyorlar tek olsaydi normal dogumu destekleyen bir doktor arardim ikiz olunca oyle bir sansim yok bence sizde bunu destekleyen bir doktor bulunSelam kizlar agrisiz gunler diliyorum ben de iki gundur raporluyum bel agrim cok fazlaydi idrar yolu enfeksiyonu cikmis bi de idrarda kan cikmis sanirim kum dokuyorum insallah en kisa zamanda gecer agrilarimiz. Ben kizim olsa gunes koyacaktim cok sevdigim bir isim evimize gunes gibi dogacakti ama oglan olacakmis goktug dusunuyoruZ simdilik. Bu arada cok erken ama merak ettim tup bebek deyince hemen sezeryam diyo dr lar. Ben kendi dr umla konusmadim ama daha oncenkime dediysem tup bebek kiymetli bebek kategorisine girer en iyisi sezeryandir dediler. Ben normal istiyorum hersey yolundaysa tabi. Sizin ve dr unuzun bi gorusu var mi?
Çok şükür bu günleri gördük, bizde kesinn ogrendik, eşimin istediği oldu. Yanii kızımız olacak inşallahh. Neler yaşadık ya geldik şu günlere... bin kere şükürler olsun. Evet simdi alışveriş zamaniiiiii :)Canlar biz doktordan geldiiiikkkk bebisim turp gibi teyzeleri koc gibi oglumuz olacakmis sonunda ogrendik :)
Canım öncelikle gozun aydınSelam kizlar agrisiz gunler diliyorum ben de iki gundur raporluyum bel agrim cok fazlaydi idrar yolu enfeksiyonu cikmis bi de idrarda kan cikmis sanirim kum dokuyorum insallah en kisa zamanda gecer agrilarimiz. Ben kizim olsa gunes koyacaktim cok sevdigim bir isim evimize gunes gibi dogacakti ama oglan olacakmis goktug dusunuyoruZ simdilik. Bu arada cok erken ama merak ettim tup bebek deyince hemen sezeryam diyo dr lar. Ben kendi dr umla konusmadim ama daha oncenkime dediysem tup bebek kiymetli bebek kategorisine girer en iyisi sezeryandir dediler. Ben normal istiyorum hersey yolundaysa tabi. Sizin ve ndr unuzun bi gorusu var mi?
Canım gözün aydın Allah tamamina erdirsinCanlar biz doktordan geldiiiikkkk bebisim turp gibi teyzeleri koc gibi oglumuz olacakmis sonunda ogrendik :)
Çooook şükür canım Allah sağlıkla kucağına almayi süslü büslü girdirmeyi doya doya sevmeyi nasip etsin.MaşşallahÇok şükür bu günleri gördük, bizde kesinn ogrendik, eşimin istediği oldu. Yanii kızımız olacak inşallahh. Neler yaşadık ya geldik şu günlere... bin kere şükürler olsun. Evet simdi alışveriş zamaniiiiii :)
Selam kizlar agrisiz gunler diliyorum ben de iki gundur raporluyum bel agrim cok fazlaydi idrar yolu enfeksiyonu cikmis bi de idrarda kan cikmis sanirim kum dokuyorum insallah en kisa zamanda gecer agrilarimiz. Ben kizim olsa gunes koyacaktim cok sevdigim bir isim evimize gunes gibi dogacakti ama oglan olacakmis goktug dusunuyoruZ simdilik. Bu arada cok erken ama merak ettim tup bebek deyince hemen sezeryam diyo dr lar. Ben kendi dr umla konusmadim ama daha oncenkime dediysem tup bebek kiymetli bebek kategorisine girer en iyisi sezeryandir dediler. Ben normal istiyorum hersey yolundaysa tabi. Sizin ve dr unuzun bi gorusu var mi?
Canlar biz doktordan geldiiiikkkk bebisim turp gibi teyzeleri koc gibi oglumuz olacakmis sonunda ogrendik :)
En guzeli pazartesiyi beklemek snirim canim bende buyume kaynakli diye dusunuyorum pazartesi gidince idrar ve kan tahlili ister belki iltihap falan mi var ona bakar. 24.haftaya kadar normal diyor agrilar bagla esnedigi icin oluyormus. Bacagima vuruyor bazen agri. Sanki hareketlerini hissetsem daha rahat olacam. Baslasardi bir tekmelemeye
Çok şükür bu günleri gördük, bizde kesinn ogrendik, eşimin istediği oldu. Yanii kızımız olacak inşallahh. Neler yaşadık ya geldik şu günlere... bin kere şükürler olsun. Evet simdi alışveriş zamaniiiiii :)
Beni tekrar cagirdi dr kultur de istedi insallah gecer agrilarimiz yururken baya zorlaniyorum. Bebise de bakti uyuyodu miskin kerataBenimde fazla canim acaba bendede mi enfeksiyon falan var kasik agrisida oluyor ya. Canim bende cok yerde okudum malesef tup bebekte hep sezeryan diyorlar tek olsaydi normal dogumu destekleyen bir doktor arardim ikiz olunca oyle bir sansim yok bence sizde bunu destekleyen bir doktor bulun
Tebrik ederim canim gozun aydin:)Canlar biz doktordan geldiiiikkkk bebisim turp gibi teyzeleri koc gibi oglumuz olacakmis sonunda ogrendik :)
Ayy once liste yapmaliyizzzzzÇok şükür bu günleri gördük, bizde kesinn ogrendik, eşimin istediği oldu. Yanii kızımız olacak inşallahh. Neler yaşadık ya geldik şu günlere... bin kere şükürler olsun. Evet simdi alışveriş zamaniiiiii :)
Yaptirayim bakalimokulda bir abla var ikiz cocuklari var diyor ki bir yer degistiriyorlardi kafalari cikacak saniyordum karnimdan diyorr bizim kiz oğlanı fena rahatsiz edecek gibime geliyorCanım öncelikle hayırlı olsun oğlunuz için adıyla yaşasın bahtı güzel olsun.
Çok geçmiş olsun aynı zamanda.
Genelde tüp bebek için özelliklede ikiz için sezaryanla alternatifinimiz.
Ana tüp olsa da normal doğumu destekleyenlere doktorlar var ana az diye biliyorum.
Maşallah aman patir patir herkes öğreniyor.
Yaşasın gözünüz aydın.
Evet canım tahlil yapılır.insh bisi çıkmaz az kaldı bakalım onlarada insh.
Fena tekme yicez çift olunca :) :) :)
Oy hadi hayırlısı çok sevindim.
Sukurler olsun.
Aman bir sıkıntı olmasinda canim benim tek korkum o yoksa napalim agri sizi cekicezBeni tekrar cagirdi dr kultur de istedi insallah gecer agrilarimiz yururken baya zorlaniyorum. Bebise de bakti uyuyodu miskin kerata
Ayy once liste yapmaliyizzzzz
Yaptirayim bakalimokulda bir abla var ikiz cocuklari var diyor ki bir yer degistiriyorlardi kafalari cikacak saniyordum karnimdan diyorr bizim kiz oğlanı fena rahatsiz edecek gibime geliyor
Aman bir sıkıntı olmasinda canim benim tek korkum o yoksa napalim agri sizi cekicez
Yok bi onu anladik zaten canim kiz fenaesime diyom cok cektircek bize diye. Oglusumuz tembel bakalim dogunca nasil olacak durumlarBiri erkek tahmin edildi bizde netlik yok daha
İnsh senin gibi diğeri kızdır sağlıkla olsunda tabi
Ama.gönlümden geçen ikiz olduklarını duyduğundan beri biri kız biri erkek
Kahkaha attım sizin kız azcik cadı olcak demekşaka tabi.
Yok bi onu anladik zaten canim kiz fenaesime diyom cok cektircek bize diye. Oglusumuz tembel bakalim dogunca nasil olacak durumlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?