Yok canim ya pur dikkat kesiliyorum ama tik yok..Kızlar yaw siz hareket falan hissediyor musunuz ?.. Etrafımdan sorup duruyorlar , ama ben bişi anlamıyorum , acaba bende mi var bi anormallik
Kızlar yaw siz hareket falan hissediyor musunuz ?.. Etrafımdan sorup duruyorlar , ama ben bişi anlamıyorum , acaba bende mi var bi anormallik
Ya beni bugün sanki göbeğimin sağından bisey itti beni
şok oldum o ann. Acep neydikiii
Benddeeeeee paylasacak daha cok sey olacak bazen nisan mayis annelerini okuyorum cok guzel geliyorrrİnsh gene yazisiyor oluruz burda merak ediyorum hepimizi bebekler gelince asil o zaman daha çok ihtiyacımız olacak sanki :)
Bana da herkes naail hissetmezsin hissetmen lazin diyorlarsanki anormal gibi geliyor sabirla bekliyorum.birde ondeki bebek hissedilirmis once benim önde oglan var o da tembelyani isim zor benimmmKızlar yaw siz hareket falan hissediyor musunuz ?.. Etrafımdan sorup duruyorlar , ama ben bişi anlamıyorum , acaba bende mi var bi anormallik
Rcanim valla ben bu sabah soluma yatiyordum rahat edemedim birden saga dondum oyle bir döndüki karnimda resmen sol tarafa gecti cok guzeldi rahat edemediginde cok belli ediyor durup dinlerseniz olmuyor
Ya beni bugün sanki göbeğimin sağından bisey itti beni
şok oldum o ann. Acep neydikiii
Yok canım ya bende de tık yok.
Kasılma gerilme var hala.
Bana da herkes naail hissetmezsin hissetmen lazin diyorlarsanki anormal gibi geliyor sabirla bekliyorum.birde ondeki bebek hissedilirmis once benim önde oglan var o da tembelyani isim zor benimmm
Yok canim ya pur dikkat kesiliyorum ama tik yok..
Ama varya ödüm koptuAyy ne güzel bir an. O anlar yaklaştı o zmn , elim kulağımda bekleyeyim en iyisi Bennnn
Valla millet bişi hissetmiyorum deyince şaşkın gözlerle bakarak mahalle baskısı kuruyorlar üzerimdeZehra er27 ve babyinlove hissetmiş kızlar yeni , bizimkiler de ufak ufak başlar heralde inşallah ... umuttttt genelde kızlar nazlı olur ama şende oğlan nazlı çıktı , Nasıl olacak bu iş
Ayy canim sorma demin esimle konusuyrouz pazartesi kontrolde oglan napiyor olcak sence diyorum kesin uyuyor olacak diyor belki sasirtir bizi diyorummmAyy ne güzel bir an. O anlar yaklaştı o zmn , elim kulağımda bekleyeyim en iyisi Bennnn
Valla millet bişi hissetmiyorum deyince şaşkın gözlerle bakarak mahalle baskısı kuruyorlar üzerimdeZehra er27 ve babyinlove hissetmiş kızlar yeni , bizimkiler de ufak ufak başlar heralde inşallah ... umuttttt genelde kızlar nazlı olur ama şende oğlan nazlı çıktı , Nasıl olacak bu iş
Ne tatlı ya peşinden koşturan anneler olacağız inşallahAma varya ödüm koptu, içerden beni bisey itince, unuttum bi an hamile olduğumu. Gaz falan gibide değil bu yaa. Bambaşka bişeyyy. Gece yine oldu yatarken ama çok deil 1-2 saniyelikti. Ben çok çikolata yiyorum yaa. Hatta doktorumda dedi, hapı yuttun zehra seninki fena hareketli sürekli pesinde olacakmıssin gibi dedi. Hayırlısıyla tutayım bi ellerimlede, çocuk bu elbet çocukluğunu yaşamalı. Herkese mutlu hafta sonları diliyorum
Ama varya ödüm koptu, içerden beni bisey itince, unuttum bi an hamile olduğumu. Gaz falan gibide değil bu yaa. Bambaşka bişeyyy. Gece yine oldu yatarken ama çok deil 1-2 saniyelikti. Ben çok çikolata yiyorum yaa. Hatta doktorumda dedi, hapı yuttun zehra seninki fena hareketli sürekli pesinde olacakmıssin gibi dedi. Hayırlısıyla tutayım bi ellerimlede, çocuk bu elbet çocukluğunu yaşamalı. Herkese mutlu hafta sonları diliyorum
Senin oglus uzun olacak galiba canim masallahhhh...benim kuzularim 2 hafta once oglus 11.5 kiz 10.5 ti bakalim pazartesi nasil olacaklarrr heyecan doruktaaaKizlar oglusumi dun gorseydiniz secde pozisyonunda yatiyordu sonra dondu kolunu basina koydu iki tekme atti uyumaya devambiraz actim sanirim ondan cok hareketlenmedi sadece geriniyordu kocaman olmus popoya kadar 15 cm olmis masallah barikallah kuzuma :)))
Canim benim hafiften göbeğim var ondan biraz gec hissedicem galiba.aksam yatarken sanki 2 sinin de hareketini hissettim ama bilmiyorum tabioyle cok yogun degildi. Ama 2 sini de ayri ayri farkettim gibiyada ben oyle olmasini istedimKizlar tarif ediyorum benceumuttttt sende hissediyorsundur sonucta iki kisiler daracik yerde :)) boyle vurunca pit pit bisi hissediyorsun inceden sizi gibi karniniza bastirarak degil tabide hafiften sagdan soldan dokunarak oynatin rahatsiz olup tepikliyorlar hadi bakalim :)
Oh MasaAllah canım Rabbim daim etsin sagliklarini hepsininKizlar oglusumi dun gorseydiniz secde pozisyonunda yatiyordu sonra dondu kolunu basina koydu iki tekme atti uyumaya devambiraz actim sanirim ondan cok hareketlenmedi sadece geriniyordu kocaman olmus popoya kadar 15 cm olmis masallah barikallah kuzuma :)))
ben çocukken çok severdim her pazar pikniğe giderdik :))) şimdi ise evde geçiyor dinlenmekleeee:))) temizlik olayı giderek zorlaştı canım ya eşim yapmasa hiç yapamazdım valla ona bakarken bile yoruluyorummmcanlar su pazar gunlerini ben oldum olasi bi sevemedim evlendikten sonra severim sanirdim 4 senedir hicten sevmiyorum yani :)
Temizlik yaptim of perisanlik yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?