2016 eylül ekim kasımda anne olacak adaylar

Rcanim valla ben bu sabah soluma yatiyordum rahat edemedim birden saga dondum oyle bir döndüki karnimda resmen sol tarafa gecti cok guzeldi rahat edemediginde cok belli ediyor durup dinlerseniz olmuyor

Günaydınlar Herkeslere,

Mutlu güzel haftasonlari

Kızlar yaw siz hareket falan hissediyor musunuz ?.. Etrafımdan sorup duruyorlar , ama ben bişi anlamıyorum , acaba bende mi var bi anormallik

Yok canım ya bende de tık yok.
Kasılma gerilme var hala.

Ya beni bugün sanki göbeğimin sağından bisey itti beni
şok oldum o ann. Acep neydikiii

Oy hadi Gozunaydin durtmus seni

İnsh gene yazisiyor oluruz burda merak ediyorum hepimizi bebekler gelince asil o zaman daha çok ihtiyacımız olacak sanki :)
Benddeeeeee paylasacak daha cok sey olacak bazen nisan mayis annelerini okuyorum cok guzel geliyorrr
Kızlar yaw siz hareket falan hissediyor musunuz ?.. Etrafımdan sorup duruyorlar , ama ben bişi anlamıyorum , acaba bende mi var bi anormallik
Bana da herkes naail hissetmezsin hissetmen lazin diyorlarsanki anormal gibi geliyor sabirla bekliyorum.birde ondeki bebek hissedilirmis once benim önde oglan var o da tembelyani isim zor benimmm

Rcanim valla ben bu sabah soluma yatiyordum rahat edemedim birden saga dondum oyle bir döndüki karnimda resmen sol tarafa gecti cok guzeldi rahat edemediginde cok belli ediyor durup dinlerseniz olmuyor

Ya beni bugün sanki göbeğimin sağından bisey itti beni
şok oldum o ann. Acep neydikiii

Ayy ne güzel bir an. O anlar yaklaştı o zmn , elim kulağımda bekleyeyim en iyisi Bennnn

Yok canım ya bende de tık yok.
Kasılma gerilme var hala.

Bana da herkes naail hissetmezsin hissetmen lazin diyorlarsanki anormal gibi geliyor sabirla bekliyorum.birde ondeki bebek hissedilirmis once benim önde oglan var o da tembelyani isim zor benimmm

Yok canim ya pur dikkat kesiliyorum ama tik yok..

Valla millet bişi hissetmiyorum deyince şaşkın gözlerle bakarak mahalle baskısı kuruyorlar üzerimde Zehra er27 ve babyinlove hissetmiş kızlar yeni , bizimkiler de ufak ufak başlar heralde inşallah ... umuttttt genelde kızlar nazlı olur ama şende oğlan nazlı çıktı , Nasıl olacak bu iş

Ama varya ödüm koptu , içerden beni bisey itince, unuttum bi an hamile olduğumu. Gaz falan gibide değil bu yaa. Bambaşka bişeyyy. Gece yine oldu yatarken ama çok deil 1-2 saniyelikti. Ben çok çikolata yiyorum yaa. Hatta doktorumda dedi, hapı yuttun zehra seninki fena hareketli sürekli pesinde olacakmıssin gibi dedi. Hayırlısıyla tutayım bi ellerimlede, çocuk bu elbet çocukluğunu yaşamalı. Herkese mutlu hafta sonları diliyorum

Kızlar 20. Haftaya kadar bebisini hissedilememesi normal diye biliyorum sıkıntı etmeyin inşallah. Minik kuzular yerlerinde rahatlar rabbim in izniyle

Ayy canim sorma demin esimle konusuyrouz pazartesi kontrolde oglan napiyor olcak sence diyorum kesin uyuyor olacak diyor belki sasirtir bizi diyorummm

Ne tatlı ya peşinden koşturan anneler olacağız inşallah

Kızlar diğer topiklerde cinsiyetlerini ilgili yuzdeler var nasıl yapılıyor ki o bize de yapilssa

Çok farklı bi duygu olabileceğini tahmin edebiliyorum , inş hayırlısıyla bizde hissederiz yakın Zaman'da ...
Bu arada Zehra Benimde hiç tatlıyla aram yok he, tatlı olarak sadece bitter çikolatayı seviyorum o da Nadiren , bi çikolata yiyeyim bakalımm bizim kız kendini hissettirecek mi

Senin oglus uzun olacak galiba canim masallahhhh...benim kuzularim 2 hafta once oglus 11.5 kiz 10.5 ti bakalim pazartesi nasil olacaklarrr heyecan doruktaaa

Kizlar tarif ediyorum bence umuttttt sende hissediyorsundur sonucta iki kisiler daracik yerde :)) boyle vurunca pit pit bisi hissediyorsun inceden sizi gibi karniniza bastirarak degil tabide hafiften sagdan soldan dokunarak oynatin rahatsiz olup tepikliyorlar hadi bakalim :)

Canim benim hafiften göbeğim var ondan biraz gec hissedicem galiba.aksam yatarken sanki 2 sinin de hareketini hissettim ama bilmiyorum tabioyle cok yogun degildi. Ama 2 sini de ayri ayri farkettim gibiyada ben oyle olmasini istedim

Oh MasaAllah canım Rabbim daim etsin sagliklarini hepsinin

canlar su pazar gunlerini ben oldum olasi bi sevemedim evlendikten sonra severim sanirdim 4 senedir hicten sevmiyorum yani :)
Temizlik yaptim of perisanlik yahu

canlar su pazar gunlerini ben oldum olasi bi sevemedim evlendikten sonra severim sanirdim 4 senedir hicten sevmiyorum yani :)
Temizlik yaptim of perisanlik yahu
ben çocukken çok severdim her pazar pikniğe giderdik :))) şimdi ise evde geçiyor dinlenmekleeee:))) temizlik olayı giderek zorlaştı canım ya eşim yapmasa hiç yapamazdım valla ona bakarken bile yoruluyorummm

kızlar gece uyku için yastık alanınız almayı düşüneniniz yada daha önce kullanmış olanınız var mı? rahat uyuyamıyorum alsam mı dye düşünüyorum ama akararsızım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…